Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
Nekem is volt ilyesmi, recepción befizetésnél rögvest mondták, hogy a netkábel az 10euró lesz, mosolyogva válaszoltam hogy én bezony hoztam magammal kábelt, meg amit nem hírdettem TP-LINK routert, szal egy dróton lógott sok eszköz...
Egyébként nem értem miért a wi-fi-re vannak rárepülve, kábel sztem stabilabb.üdv, adika4444
-
malnabokor
senior tag
Vagy van a harmadik lehetőség, egyenesen Montenegróból, mikor hol van ingyenes wifi, hol nincs (de semmilyen). Itt a recepció mellett volt érdemes ülni, a hétvége felé már elég volt csak biccenteni a portásnak és indította is újra a routert
[ Szerkesztve ]
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
BatchMan
senior tag
Szingapúrban 70$ volt két hétre a szállodai WiFi. Viszont nem figyelték, hányan használjuk ugyanarról a jelszóról.
Írországban egy autópálya melletti lakótelep jellegű szállodában nem volt wifi, de minden szobában volt RJ45-ös dugó ingyé. Kérdeztem mennyi a használat, "Free, any problem?" volt csak a válasz.
Van ahol a patch kábelért kérnek pénzt (többet, mint a sarki PC-s, és vissza kell adni), és van ahol a jelszót csak dugóhúzóval lehet kiszedni a portásból, bár ingyenes. Amint a roaming díj le lesz nyomva, szerintem ez az őrület is meg fog szűnni.A Marriott esete érdekes, mert nem közterületen művelte a dolgot, és feltételezem a vendég, ha előre tájékozódik, kap felvilágosítást. Rendszerint a net az, amiről mindig előre tájékozódom, és mostanság már szűrőfeltétel is nálam.
A szexvideók egy természetes szűrési megoldása szokott lenni, hogy net csak a lobbyban van, sokszor pénzbedobós gépek segítségével.
-
MCGaiwer
addikt
beépíthetnék az árakba, aztán aki "megveszi" a szállodai netet, az olcsóbban kapja (tehát megrendelt nettel olcsóbb lenne a szoba, mint net nélkül).
aki meg egyáltalán nem használ netet (se sajátot, se szállodait) az kedvezményként a végén visszakapja a pénzt
(ugye azt nem tilos detektálni, melyik szobában működik hotspot vagy wifi)
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
Dr.FantastiK
őstag
nnaa ! igy mennyen az ember fia Draga Hotelbe !
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
MageRG
addikt
Az a vicc, hogy ez nem az internetről szól, hanem a frekvenciagazdálkodásról.
A wifi (és még egy csomó más rádiós dolog) az ún. szabad sávban működik. Mindenki használhatja, nem kell a frekit kiváltanod az államtól. Cserébe elfogadod hogy csak bizonyos korlátok között használhatod (pl. adóteljesítmény) és nem zavarhatod.
Jogászok biztos jobban megfogalmaznák , de ez a lényege.
Bár fura hogy az FCC eredetileg nem minősítette ezt "jamming"-nek, szóval pontosíthatna a cikk..."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
ROBOTER
addikt
Nem tudom voltál-e már 4..5 csillagos szállodában, de ott erre nagyon rárepülnek.
Amíg az olcsóbb szállodák vendégcsábítóként sokszor ingyenes internet-használatot biztosítanak, addíg ezek horribilis összeget kérnek el. A napi díj megközelítheti a szoba árának 20%-át, ami elmebeteg árazás. Szóval annyira nem kell sajnálni őket.
-
nubreed
veterán
válasz Döglött Róka #2 üzenetére
Azzal tisztában vagyok, hogy nem függ össze. De mégis böki az oldalamat az internet egy butább szabályozása.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nubreed
veterán
Azért érdekes ez a hozzáállás. Most szivatják a Marriotot ezen viselkedése miatt (nem akarom védeni őket), ugyanakkor meg az internetsemlegesség elvének feladása nem baj, ugye?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest