Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Döglött Róka

veterán

válasz bambano #15 üzenetére

De szamodra minden elfogadhatatlan, ha nincs benne kernelforgatas, nemdebar? :)

Ez a megmondoember hanglejtes valos peldak nelkul eleg hiteltelenek szamomra.

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

• Shyciii

veterán

válasz bambano #15 üzenetére

bambano
    No, akkor mégegyszer leírom. A mi általunk épített felhőt az ügyfeleink használták, ergo árultuk, dolgozhattak abban pl azon előnyöket kihasználva, hogy nem kellett szervert üzemelniük, bármikor bárhonnan elérhető volt. Ez akárhogy nézem publikus.
    Ahhoz képest, hogy az Azure elfogadhatatlan szinten van, a vállalt SLA-kat teljesítik, ami 99% fölött van náluk is szerintem. Hogy ez mitől vállalhatatlan...Pedig mi még webes apikat is működtettünk ott, és sose volt gondja az ügyfeleinknek, hogy jaaaj elérhetetlen, hogy nem működik stb.
    Az utolsó mondatod meg no comment. Látszik, hogy tipikusan azaz ember vagy, aki előítéletes, és akkor se képes beismerni ha gtévedett, mikor egyértelmű. Mindezt úgy írom, hogy én Linux-ot használok (Arch linux), mielőtt MS imádónak titulálsz...

hcl
    Mi a probléma az AzureAD-val? Komolyan azt gondolod, hogy azokat az adatokat szöveges file-ban tárolja? Ennyi erővel akkor az Apple is hozzáfér az ujjlenyomatodhoz az iOS-en keresztül, hisz az Apple csinálta az iOS-t, pedig nagyon nem így van. Szerintem olvasd el az AzureAD technológiát (ne a Wikipedian-s), és utána gondold végig.
    Office365-ot a mostani cégnél is használunk, előzőnél is. Soha nem volt sem hozzáférési, sem licencelési gond. Nem igazán értem mire gondolsz, de leírhatnád mi az a licencelési gond amitől használhatatlan.

Sárosy Gyula
    Ezzel mi a gond? Pont azt a lényeg, hogy kapjon folyamatosan frissítést. Olyan szoftver nincs, amiben nincsen biztonsági rés. A kérdés az, hogy milyen gyakran frissítik, és nem az, hogy hibátlan legyen. Linuxban is bőséggel van biztonsági frissítés, hiba, de ettől még nem szar, nem hulladék. Minnél bonyolultbann egy szoftver, annál nagyobb valószínűséggel lesznek ezek a gondok, de ezek javíthatóak. Nézd meg a hálózati eszközöket, pl routereket. Olyan ordas nagy hibákat találnak időnként, és egyáltalán nem egyértelmű, hogy azt a gyártó javítani fogja, és ha javítja is, akkor se települ magától, frissül magától. Én inkább a hardverhibák, hardverek biztonsági problémái miatt aggódnék...

Új hozzászólás Aktív témák