Új hozzászólás Aktív témák
-
_Bobobot_
újonc
válasz
skyrush7 #303 üzenetére
Rootot nyomtalanul eltávolítani kissé bonyolult, illetve nem biztos hogy akkor ez a funkció amit aktiválni akarsz továbbra is működne (nem olvastam utána, nem tudom pontosan mivel kell ezt a double-tap-to-wake-et bekapcsolni, lehet, hogy folyamatos root jogot igényel)
A második módszerrel szerintem nagyobb sikered kéne hogy legyen, úgyhogy én azt javasolnám.
-
_Bobobot_
újonc
válasz
Williamgrant #297 üzenetére
Ezt a módszert nem ismerem. Mit kéne keresnem? Körülnéztem a lucky patcherben, de nem igazán találtam ilyen funkciót.
-
_Bobobot_
újonc
válasz
Williamgrant #291 üzenetére
Tudtommal ahhoz, hogy debuggert tudj rajta futtatni, előbb decompilolni kell a programot és aztán azt futtatható állapotba hozni, nem? Csak mert a decompilereknek köztudottan nem szokásuk az, hogy működőképes kódot állítsanak elő. Több száz error volt pl. a visszafejtett SmartBank kódban is amiket előbb helyre kéne hozni, a debugging rész valóban egyszerű lenne utána.
-
_Bobobot_
újonc
válasz
pvt.peter #289 üzenetére
Igen, abban az esetben ez a módszer sajnos elromlana. Nem lehetetlenítené el a dolgomat, csak megnehezítené: elméletben egy debuggerrel utána is meg tudnám találni, hogy melyik metódus kerül hívásra amikor az app a rootot csekkolja.
De az elég bonyolult, és őszintén, még sosem csináltam ilyesmit, szóval reménykedjünk, hogy erre nem kerül sor. Ezért is mondtam, hogy mindenki csak saját felelősségre.
-
_Bobobot_
újonc
válasz
#79335424 #285 üzenetére
Belenéztem az app-ba, de mivel sem előfizetés, sem kellő mennyiségű szabadidő nem áll rendelkezésemre, tesztelni sem nagyon tudtam a dolgot.
Próbálkozz meg ezzel, de ne számíts rá, hogy működni fog (kövesd ugyanazt az utasítást, amit tegnap írtam ki):
Package name:
hu.telekom.tvgo
Full class name:
hu.telekom.moziarena.util.UserPersisterHelper
Method name:getDeviceRootedCount
Return type:java.lang.Integer
Return value:0
(ha nem működik, próbálj meg ide 0 helyett 1-et írni, hátha.)
A "Method parameters type"-ot hagyd üresen.Ne felejtsd el teljesen bezárni TVGO alkalmazást mielőtt ezt kipróbálod rajta.
Ha ez nem működik, akkor sajnos egyelőre nincs jobb ötletem. Mellesleg furcsának találom, hogy egy ilyen alkalmazás nagyobb védelemmel rendelkezik a kódvisszafejtők ellen, mint egy banki app. -
_Bobobot_
újonc
válasz
#79335424 #281 üzenetére
Letöltöttem, regisztráltam, nálam nem tűnt úgy hogy bezavar a root, bár előfizetésem nincs rá, szóval lehet, hogy csak később (a videók megtekintésénél) kezd el piszkálni érte.
Rootcloak-kal próbáltad már? (ahhoz is xposed framework kell) Ha igen, és azzal sem működik, holnap megpróbálhatom megkeresni neked az "azonosítókat", de biztosat nem tudok ígérni sajnos.
-
_Bobobot_
újonc
Itt a megoldás:
Xposed Framework kell hozzá, sajnos anélkül nem fog működni.
1.) Töltsd le a Surrogate nevű modult az Xposed appból (Keresd a legfrissebb bétát, bár ha minden igaz a stable release-el is működnie kéne)
2.) Telepíted, aktiválod a modult xposed-ben, majd újraindítod a telefont
3.) Alkalmazásba belépbe nyomj rá a "+" ikonra jobb alul
4.) Package name alá a következőt írd be:com.aff.otpdirekt
5.) Nyomj rá megint a plusz ikonra, és töltsd ki így:
Full class name:hu.eqlsoft.otpdirekt.util.Root
Method name:isDeviceRooted
Return type:java.lang.Boolean
Return value:false
Method parameters type:android.content.Context
Ezek után mentsd el az egészet a jobb felső sarokban lévő mentés ikonnal (erre majd kétszer is rá kell nyomnod, hogy mindent elmentsen).
Helyesírásra, nagybetűkre nagyon figyelj! Ha valamit félreírtál, nem kapsz majd error üzenetet, szimplán csak annyit fogsz látni, hogy semmi sem változott.Persze, mindennek van kockázata, szóval csak saját felelősségre, yadda yadda. Van alapja annak, hogy az OTP letiltja az app használatát root alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
it A bank azzal érvel, hogy a nemzetközi gyakorlat is ebbe az irányba mutat, és az ügyfeleik biztonsága miatt van szükség a tiltásra.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Tőzsde és gazdaság
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Huawei B818-263 LTE WiFi router eladó!
- HP ProDesk 600 G3 Microower PC: i5-6500 - 8Gb DDR4 Ram - 256Gb nVME SSD -500Gb HDD
- iPhone 11 Pro Max/ Kártyafüggetlen/100% akku/Ingyen posta:)
- Genius SP-HF1800A 2.0 (31730908100) Aktív hangfal ÚJ
- Ubiquiti EdgeRouter PoE (ERPoe-5) 24V és 48V PoE szoftveresen állítható, 5 port
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest