Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Esetleg még a telefonok gyártóit kellene seggbe rugdosni a normális szoftver frissítéshez. Vagy mindenek előtt.
-
törölt tag
Na,írtam a polcie.hu-nak.kíváncsi leszek mit írnak majd vissza
-
törölt tag
válasz Orionhilles #2 üzenetére
passz...írj nekik hátha van róla nyilvános videó...bár ilyen sajtótájékoztatónak nyilvános publikációnak kéne lennie
-
Orionhilles
senior tag
Hétfőn a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Kiberbűnözés Elleni Osztálya és a Nemzeti Kibervédelmi Intézet tartott közös sajtótájékoztatót,
Ezt a sajtótájékoztatót nem lehet valahol online visszanézni?
– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
-
törölt tag
Én már mióta ezt szajkózom sok ismerősömnek és a legtöbben hülyének néznek, meg sokan azt gondolják hogy velük nem fog úgyse megtörténni... Sajnos a fenyegetettség az valós...
A leggyengébb láncszem mindig a felhasználó....Erről csináltam pár Blogot hasonló témakörben itt egyet ki is emelnék...
Digitális adataink védelme, avagy a digitális világ veszélyeiSajnos egy esetleg támadást kivédeni már nehéz, de szerintem megelőzni meg lehet ha időben észrevesszük a jeleit.
Ugyan ez a helyzet a routerek sérülékenységével is, meg a rossz jelszóhasználattal is amit más cikkek is taglalnak...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest