Hirdetés
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsc
tag
eldőlt
http://www.fujitsu.com/global/news/pr/archives/month/2008/20081104-01.html -
félisten
Nekem nem hiányozna a FuSi, de piaci szempontból lehet hogy kár lenne értük...
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
kingi
tag
ok, iezt nem binárisan szokták értelmezni de elfogadom. Ha jól értem IBM-ed van, és mi a helyzet a netbook-okkal, hamár thinkpad-ig notebook-ig eljutottunk, az kicsit fel kezdi borítani a "rendet". Nekem is volt sőt toshibám is, dell is, Compaq, IBM, sőt Apple stb.... De a legjobbak sztem a Toshiba, IBM és Apple.
jó 8 álmodj szépeket!győzzön a jobbik, de nem lehet, hogy a jobb maga a rossz? (Seneca)
-
bambano
titán
Például ha binárisan nézed, az kétszereset jelent, ami meg is van memória kezelőben a hp és az ibm nagyjából azonos árszintű gépei között.
Egyébként volt a kezemben hp, compaq és thinkpad notebook is. A mostani notebookom thinkpad.
[ Szerkesztve ]
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
-
-
bambano
titán
-
Kampone
tag
tftben nem is rosszak.
nem irok ala
-
kingi
tag
bocs, de IBM-es is voltam, úgyhogy küldtek azok bombázó business partner manager-t a fujitsu-nál outsourcing projektekben voltam érdekelt, vagyis felkért...
amúgy egyetértek, hisz egymás kzött bevallhatjuk, hogy tudásra a high-end harver és sw gyártók termékei nem térnek el negyságrendileg egymástól. a kérdés, hogy ki tárgyal kivel és kinek mi a first priority a vásárlásnál. A legtöbben használtunk már OS/400-tül a Linux-on át a windows-ig mindent, ahogy szinte a Compaqtól a Toshibáig és apple-en át az Silicon graphicsig minden eszközt... és szinte mindegyiket lehet szeretni és utálni, inkább szeretnigyőzzön a jobbik, de nem lehet, hogy a jobb maga a rossz? (Seneca)
-
bambano
titán
Nekem volt velük dolgom mostanában. Az az ő tragédiájuk, hogy egy bizonyos minőségi igény felett már nem gépeket vesz a vevő, hanem emberekkel kerül kapcsolatba és szinte csak az számít, elhiszed-e neki, amit ígért vagy sem.
Mert a hajadra kenheted a garanciális szerződést, ha olyanok a szervizesek, hogy sose sikerül megoldani a bajt, másrészről meg beszélhetsz szóban is egy céggel, ha tudod, hogy az ott dolgozó emberek "hitelképesek". Meg az is igaz, hogy egy csomó energiát belefektet a vevő is meg az eladó is abba, hogy jó legyen a kapcsolat, kialakuljon a bizalom, ezt nem szívesen tolja bele másik cégbe az ember.
Ezért vettem ibm-et. Pedig más cégek bombázó üzletkötőket küldtek, az ibm meg nem Meg azért, mert a hasonló árszintű hp vasak hulladékok voltak az ibm-hez képest
-
Tim82
félisten
Állítólag e divízió iránt a kínai Lenovo is érdeklődik.
Hamarosan köszönthetjük a Thinkpad Amilo szériát?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
tomio
tag
Siemens Nixdorf -> Fujitsu Siemens -> Fujitsu.
Így lesz egy német cégből japán két évtized alatt...
Pedig a PC-iparág nő. Évről évre.
Hogy van ez akkor?!?Linux, BSD, ReactOS, MenuetOS, Haiku-OS, Syllable... Van még több is! distrowatch.com/
-
shev7
veterán
Van meg olyan terulet ahonnan a siemens nem akar kiszallni?
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
bambano
titán
ha már flame:
Egyiknél se. Asust még csak-csak veszek itthonra, de a másik kettőt nagy ívben kerülöm, ha lehetőségem van rá.
Eddig is azt gondoltam, ezután is azt fogom gondolni, hogy számítógépet egy cég gyárt: az IBM, ha nagyon muszáj, esetleg a SUN, a többi az csak olyannak látszik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az amerikai tulajdonú cég multi, világszerte midnenhol ott van. Japánban, kínában, Európában majd midnen országban, stb. És a német részlegben amerikai vezet nincs, helyi eről annál inkább. A döntéseket e téren meg itt hozzák meg, mit használjunk. Ezért van még midnig Unix, meg ezért nem tértünk át kompletten Vistára. Vagyis nem az amerikaiakon múlt, hogy HP lett az irodai gép.
-
lacimaci
tag
"amerikai tulajdonu cegnel "
Hát, ez a gazdasági sovinizmus. A Danone-nál is jellemzően francia autókal járnak, pl.
Voltam itthon nemrég egy ami cégnél és beszélgettem egy fontos emberrel. Muszájból dell van nekik a cégnél, de otthon neki fusi. Az utóbbival elégedett. Az igazséghoz tartozik, hogy gépe csak névleg fusi, valójában Lifebook, azaz Fujitsu.
-
törölt tag
Nem tudom, nemetoban, amerikai tulajdonu cegnel midnen teruleten az IBM es a HP a nyero. Ebbol all a geppark. Vajh miert? Mo-n a egy autoipari beszallitonal Dell es IBM Power PC volt. Masik mernoki munkakkal foglalkozo cegnel IBM, Dell, cserenel szinten nem kerult szoba a HP. Ez, amit en tudok, mert van/votl ralatasom. Minoseget soha nem tudtam megitelni, nem volt FU_SI termekem, igy en nem nyilatkozom rola.
-
bambano
titán
Eldőlt az már régen... Amikor mindegy, csak fusit ne a beszerzési irány...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest