2019. május 21., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) German_TD


German_TD
(PH! addikt)

Úgy gondolom, igaza van a kínai óriáscégnek. Érdeklődve várom a folytatást.

 iPhone 6S (32 GB, Space Grey) ¶ Ego sum via, veritas et vita. ¶ Hazádnak rendületlenül légy híve, oh magyar! ¶

(#2) Aweriot


Aweriot
(PH! kedvence)

korlátozza a Huaweit, hogy részt vegyen a tiszta piaci versenyben,

Kínaiak meg a tiszta piaci verseny..... hogy nem szakad rájuk a plafon?

"mindenki egy kicsit neonak érzi magát amikor először végigpörög az orra előtt egy apt update/upgrade"

(#3) Rinocerosz válasza Aweriot (#2) üzenetére


Rinocerosz
(tag)

Ja épp olvasom én is..
Kínaiakat miért nem perli be soha senki? Vagy ott nem lehet perelni?

(#4) dajkopali válasza Rinocerosz (#3) üzenetére


dajkopali
(HÁZIGAZDA)

dehogynem, számtalan per indult már
de ahogy most az USA-ban a helyi szövetségi bíróságon perelik a kormányt, úgy Kínában is a helyi bíróságon a kínai kormányt vagy hatóságot
csak hát az eredmény :)

"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter

(#5) lev258 válasza Rinocerosz (#3) üzenetére


lev258
(PH! kedvence)

Tudtommal nem gyakori, hogy Kínában kínai cég ellen születne ítélet (külföldi vitában).

Ubuntu MATE 18.04, 2. szezonos amatőr chili termesztő

(#6) Somatom válasza dajkopali (#4) üzenetére


Somatom
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ebben kéne megnyilvánuljon a demokrácia erkölcsi nagysága az elnyomó, kommunista diktatúra felett. :)

Harley is the best (Dyna Sport 2003). Az első 25 ezer hsz. -em a #79335424 "Nick" alatt olvasható.

(#7) Rinocerosz válasza lev258 (#5) üzenetére


Rinocerosz
(tag)

Valahogy én is ezt érzem, hogy kínában kínai cég ellen nem igen lehet nyerni..

Itt meg majd amerika hagyja magát szépen beperelni..

(#8) dajkopali válasza Somatom (#6) üzenetére


dajkopali
(HÁZIGAZDA)

nagy reményeim nincsenek az üggyel kapcsolatban, de ha alkotmányossági kérdésekről van szó, az USA-ban azért születtek már igen kemény, a kormányt meghátrálásra kényszerítő ítéletek (a Huawei valószínűleg épp ezért vette elő ezt a kártyát)

"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter

(#9) Somatom válasza dajkopali (#8) üzenetére


Somatom
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sztem valahol ez is a fagyi visszanyal esete. Egy háborúhoz ugyebár három dolog kell.
Ha anno az amerikai demokrácia üzletelői nem akarták volna a zsebeiket azzal tömni, hogy Kínában gyártatnak bagóért, akkor a kínai cégek most nem az amerikai kormányt perelnék, hanem tál rizsnyi támogatásért kuncsorognának a saját kormányukhoz. Ők tették a kínaiak zsebébe a tőkét ehhez a háborúhoz.

[ Szerkesztve ]

Harley is the best (Dyna Sport 2003). Az első 25 ezer hsz. -em a #79335424 "Nick" alatt olvasható.

(#10) gabor7th


gabor7th
(őstag)

Ahhoz, hogy az USA bizonyítani tudja amiket állít, lehet elég magában a potenciális veszély illetve, az indoka, hogy ez nemzetbiztonsági ügy is, ha viszont nem elég azt kérik tőle, hogy titkosszolgálati információkat adjon át amire meg gondolom van törvényük, hogy nem kötelesek. A kínaik rengeteg esetben kémkedtek már a Nyugat ellen, úgyhogy nyilván nem hagynák ki ezt se, csakhát maga az USA is ezt teszi Snowdentől tudjuk még a szövetségesei egy része után is kémked és gazdasági titkokat lop pl. tőlük. Szóval nincsenek igazán jófiúk ebben a történetben, de az USA véleménye, hogy ez rájuk veszélyes lenne szerintem igaz, viszont az is, hogy ettől függetlenül is a kínaik tudják lopni az amerikai titkokat, szóval nem egyszerű helyzet.

A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu

(#11) sfefe


sfefe
(senior tag)

Kina akar perelni? Ez vicces abból a szempontból, hogy mindent másolnak... Pl a genfi autoszalonon elég durván méricskelnek meg fotozgatnak a kocsik alatt stb...

[ Szerkesztve ]

(#12) Somatom válasza sfefe (#11) üzenetére


Somatom
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez nem igaz. Volt nekem PLIMA cipőm és abban minden lépésnél lehetett érezni, hogy teljesen más, mint egy PUMA. :D

Harley is the best (Dyna Sport 2003). Az első 25 ezer hsz. -em a #79335424 "Nick" alatt olvasható.

(#13) janeszgol válasza Aweriot (#2) üzenetére


janeszgol
(PH! nagyúr)

Na a másik oldalt se kell félteni. Telekom USA botrány? QC botrány?

A női nemnél csak a női igent szeretem jobban.

(#14) janeszgol válasza gabor7th (#10) üzenetére


janeszgol
(PH! nagyúr)

Nem csak az USA-ra nézve veszélyes, hanem az USA is veszlyes a többiekre nézve. Merkel megfigyelése? A szövetségeseiket is bőségesen megfigyeli az USA (is).
Itt a lapcsaládon az USA oldalt támogatják a fórumozók (olvastam, nem kell tagadni), de ahogy írod, itt nincsenek jók és rosszak. Csak rosszak vannak.

[ Szerkesztve ]

A női nemnél csak a női igent szeretem jobban.

(#15) Giovan! válasza janeszgol (#14) üzenetére


Giovan!
(senior tag)

Kontextusba kell helyezni a dolgokat. Az USA a szövetségesünk, és egy demokratikus jogállam. Kína egyik sem, sőt ezeknek a tökéletes ellentéte. Szóval de, én azt mondom, vannak rosszak és még rosszabbak ebben a játékban, és én inkább az előbbi mellé állok ha lehet.

A katasztrófa tulajdonképpen tárgyiasult veszély.

(#16) Zolik válasza janeszgol (#14) üzenetére


Zolik
(senior tag)

miért egy konkrét országot említesz? mert itt max csak a politikusokról/vezetőkről van szó.
azt állítani hogy veszélyes az usa mint állam olyan mintha pár balfék politikusunk miatt azt mondják hogy a magyarok mind szélsőjobbosok és veszélyesek. el kellene már határolódni, hogy komplett nemzetet vádoljanak meg valamivel holott az egész szart pár tucat keménykedő politikus és vezető kavarja nem az egész lakosság.
--
A cikkhez meg: kínában gyak. olyan hogy szabadalom nem igazán létezik. Mindent lemásolnak amit tudnak, elég megnézni pl a hamisított termékeket és mit ér vele ha pl a Makita beperli őket mert lemásolták a cuccaikat? A kínai bíroságon röhögnek egy jót aztán teáznak tovább. Nyilván valamit kellett csinálniuk az usa-ban amiért így rájuk kattantak. Érdekes az lg-t, a samut stb meg a többi miért nem akarják kitiltani az országból?

[ Szerkesztve ]

'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''

(#17) janeszgol válasza Zolik (#16) üzenetére


janeszgol
(PH! nagyúr)

Nagyot mondtál..ja mégsem. Én is így értettem nyilván.
Remélem most visszamész az összes ilyen hírhez és szépen kiegészíted mindenki hozzászólását evvel, aki csak Kínát vagy az USA-t emlegette. :U

[ Szerkesztve ]

A női nemnél csak a női igent szeretem jobban.

(#18) Lami66 válasza Giovan! (#15) üzenetére


Lami66
(fanatikus tag)

Hidd azt, hogy azért lett a szövetségesünk mert szeretnek minket.
Fogj egy földgömböt, és nézd meg, hogy hol vannak a nagyhatalmak ütközőzónái. Azért kellettünk nekik szövetségesnek, hogy minél közelebb legyenek a nagy ellenséghez: a ruszkikhoz. Mert ha egyszer úgy alakul, hogy a ruszki megereszt egy sorozatot, akkor mi legyünk a golyófogók, és ne a tőlünk nyugatra levő "nagy demokráciák" kapják az áldást. Ők úgy vannak vele, hogy inkább Budapestet lőjék sz@rrá, mint Bécset, vagy bármelyik nyugati nagyvárost.
Az ellenségemtől tudom mire számíthatok. De az a szövetséges, aki a saját partnereit lehallgatja, bármi másra is képes, ha az érdeke úgy kívánja. 45-ben odadobtak minket a ruszkiknak. 56-ban hagytak minket a ruszkiknak.....ha lesz harmadik nagyhatalmi konfliktus körülöttünk biztosan nagyon megvédenek minket.

(#19) Tommmysun válasza Zolik (#16) üzenetére


Tommmysun
(senior tag)

"Vicces", hogy felszólalsz az USA sztereotipizálása ellen, utána meg egy kommenten belül egy kalap alá veszed egész Kínát :D

Azokhoz akik, meg azt írják, hogy most visszanyal a fagyi, meg kínai diktatúra, stb....:

Mindenki aki a kínai piacra lép, vagy Kínával köt bármiféle kereskedelmi kapcsolatot, az elejétől tisztában van a kínai államformával és a kínai szabályozásokkal. Viszont ha egy kínai céget beengedünk egy szerintünk(?) demokratikus környezetbe és élvezzük az ebből eredő hasznot, akkor talán joggal várják el az egyenlő bánásmódot, ha már ekkora demokrácia van pl. az USA-ban.

(#20) Giovan! válasza Lami66 (#18) üzenetére


Giovan!
(senior tag)

Pont leszarom hogy minket minek tartanak (bár hozzáteszem, nem ők akarták hogy lépjünk be a NATO-ba, hanem a magyar nép). Az USA ereje a szabad világ megmaradásának záloga. Azért létezik még a nyugati civilizáció a maga eszményeivel (demokrácia, szabadságjogok, tolerancia, szabad verseny) együtt, mert az USA a legerősebb hatalom ezen a bolygón.
Én nem azt mondom hogy az USA tökéletes lenne, sőt, de ha egy Kínai Népköztársasággal kell összevetnem, akkor azért eltörpülnek azok a hibák.

És csak a pontosítás kedvéért, 45-ben senki sem dobott minket oda senkinek. Egész egyszerűen a szovjet csapatok értek hamarabb ide, ezért szállták meg ők az országot (persze ha Churchill javaslatát fogadják el a szövetségesek és a Balkánon nyitják meg a második frontot, másképp is alakulhatott volna, de a történelemben nem számít a “mi kett volna ha?”). És mivel az ő csapataik tartózkodtak az országban, a továbbiakban az ő szavuk döntött a politikai kérdésekben is.

56-ban pedig szerintem teljesen logikus, hogy nem vállalták a világháborút Magyarország miatt, tekintettel a Szuezi-válság miatt amúgyis felforrósodott nemzetközi légkörre.

A katasztrófa tulajdonképpen tárgyiasult veszély.

(#21) atis78 válasza Tommmysun (#19) üzenetére


atis78
(tag)

"Mindenki aki a kínai piacra lép, vagy Kínával köt bármiféle kereskedelmi kapcsolatot, az elejétől tisztában van a kínai államformával és a kínai szabályozásokkal. Viszont ha egy kínai céget beengedünk egy szerintünk(?) demokratikus környezetbe és élvezzük az ebből eredő hasznot, akkor talán joggal várják el az egyenlő bánásmódot, ha már ekkora demokrácia van pl. az USA-ban."

Ez azert ennyire nem egyszeru mert ha az XY kinai ceg mogott ott van a kinai allam vegtelen penztarcaja (es ne legyunk naivak hogy nem igy van) akkor ezek jatszi konnyedeseggel mennek a piaci alapon mukodo versanytarsak arai ala es szoritjak ki oket a piacrol. Ahogy ez egyebkent eleg regota tortenik is. Igy azert nem eppen fair elvaras az hogy akkor rajuk is vonatkozzanak ugyanazok a szabalyok mint barki masra a "demokratikus" piacokon.

Nyilvan a masik oldalt sem kell felteni ..... de azert nem mindegy ki mennyire szemet...

(#22) gabor7th válasza Giovan! (#20) üzenetére


gabor7th
(őstag)

"És csak a pontosítás kedvéért, 45-ben senki sem dobott minket oda senkinek. Egész egyszerűen a szovjet csapatok értek hamarabb ide, ezért szállták meg ők az országot "

"A „százalékos megegyezés” története jól ismert.47 Sztálin és Churchill 1944. október 9-i
találkozóján a brit miniszterelnök 50–50%-ot tüntetett fel Magyarország mellett, ám Sztálin
nagy kék pipája a hírhedt papírszeletkén nem jelentette azt, hogy a kérdés végleges
elrendezést nyert volna. Másnap Edenre és Molotovra várt az a feladat, hogy a százalékokat
valamilyen jelentéssel töltsék meg, és egyúttal mindketten kihasználták a lehetőséget arra,
hogy már-már vásári alkudozásra emlékeztető vitában próbáljanak több befolyást megszerezni
egy-egy országban. A végeredmény Magyarország szempontjából kedvezőtlenebb lett, mint a
Churchill–Sztálin megállapodás. Molotov rögtön a tárgyalás elején 75%-os befolyást követelt
Magyarországon arra hivatkozva, hogy az ország „a Szovjetunióval határos, és a jövőben is az
lesz”.48 Eden ezt elfogadta, sőt másnap, amikor véglegesen rögzítették a százalékokat, már
20%-os befolyással is megelégedett Magyarországon."

A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu

(#23) Giovan! válasza gabor7th (#22) üzenetére


Giovan!
(senior tag)

Meglepődtem volna ha nem kapom ezt meg válasz gyanánt. De 44 végére azért már látni lehetett, hogy a szövetséges csapatok nem Magyarország területén fognak majd kezet fogni a Vörös Hadsereg katonáival, hanem jóval nyugatabbra. Emiatt felesleges lett volna erőltetni a témát, hiszen végül úgyis a katonai jelenlét határozta meg hogy melyik ország hová fog tartozni (persze itt is vannak kivételek, pl. a görög polgárháború, bár ezt 44-ben nyílván nem láthatták előre). Szóval továbbra sem arról van szó, higy a gonosz nyugat odadobott volna minket a szovjeteknek, egyszerűen csak reálisan mérték fel a helyzetet, és nem vesztek össze Sztálinnal holmi kelet-európai országocskák miatt, amiket várhatóan amúgyis a Vörös Hadsereg foglal majd el.

A katasztrófa tulajdonképpen tárgyiasult veszély.

(#24) gabor7th válasza Giovan! (#23) üzenetére


gabor7th
(őstag)

Érvelésed nagyrészt helytálló szerintem is. Nem igazán volt reális, hogy másként legyen, de jobb azért lehetett volna.

[ Szerkesztve ]

A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu

(#25) Tommmysun válasza atis78 (#21) üzenetére


Tommmysun
(senior tag)

Tehát addig, amíg (akár a kínai állam támogatása révén) mi demokratikus államban élő fogyasztók nyomott áron kaphatjuk meg a kínai terméket, addig nem baj, hogy ezt hogyan érik el a kínai cégek, viszont amint egy nagy befolyású, de egyébként nem kínai (hanem pl amerikai) cég piaci pozícióját veszélyezteti egy "felhízott" Kínai vállalat már nem ok?!

Először is, ha a kínai piacpolitikával nem értünk egyet, akkor a kezdetektől sem kellett volna nyerészkedni belőle. De ha már beengedtük őket és azt látjuk, hogy a monopollá váló helyzetük miatt sérül a piac, akkor sem mindenféle rágalmazásokkal kell szabályozni. Megvannak erre szerintem a megfelelő gazdasági eszközök.

(#26) joey04


joey04
(Jómunkásember)

részt vegyen a tiszta piaci versenyben

lol :DD

(#27) t72killer válasza Somatom (#6) üzenetére


t72killer
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hja, csak az erkölcsi nagysággal hamar hanyattesel, mert kilopják alólad a széket is.

#9: ez viszont pontosan így van:R

[ Szerkesztve ]

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#28) w.miki


w.miki
(PH! addikt)

Hát... az USA állítólag demokrácia, ahol elvileg függetlenek a bíróságok, szóval akár még nyerhet is...

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#29) akaido válasza Somatom (#9) üzenetére


akaido
(PH! addikt)

Pontosan! Azaz biznyissz error történt az amcsik részéről, nem mérték fel jól a terepet. Nyalván a jövőbe nem láthattak, de tendenciákat lehet elemezni.

[ Szerkesztve ]

Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.🚗

(#30) borg25


borg25
(senior tag)

Osztom a véleményt USA-val és Kínával kapcsolatba. Mi mégis Kína és Oroszország felé nyitunk.
Engem nagyon emlékeztet egy régi anekdotára, mikor az USA-nak üzentünk hadat:

– Jó reggelt, jó reggelt. No mi újság?
– Államtitkár úr, Magyarország hadat üzent nekünk.
– Miféle ország is ez a Magyarország?
– Kisebb királyság Kelet-Európában.
– Ki a királya?
– Hát királya az nincsen.
– Ki akkor a vezetője?
– Hothy Miklós ellentengernagy, kormányzó.
– Ellentengernagy? És melyik tenger mellett is fekszik ez az ország?
– Hát tengere az nincs.
– Úgy!? No és mi baja van velünk ennek az országnak?
– Velünk semmi. Romániával szemben vannak területi követelései.
– Románia?
– Kisebb királyság Kelet-Európában.
– Románia a mi szövetségesünk?
– Nem államtitkár úr, Románia Magyarország szövetségese...

Elnézést a viccért, de nem nevetséges, hogy megint így szövetkezünk?

[ Szerkesztve ]

(#31) st3v3np3t3r


st3v3np3t3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog (1)

Végre valami fejlemény az ügyben... remélem az USA elbukja majd a pert... úgy kellene nekik,megérdemlik...
Remélem legközelebb nem ezt a hamvas fejű buflákot választják majd meg... érdekes... az eddigi elnököknek nem volt bajuk a kínai piaccal csak ennek a bufláknak? érdekes...

Huawei P20 Pro C432 9.0.0.270/HP EB 2530P Win10Pro/Voopoo Drag+Aromamizer Supreme V1/Voopoo Drag2+Aromamizer Supreme V2/Cuboid 150W+Smok TFV12/Keep Calm Vape On/Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...

(#32) haxiboy válasza borg25 (#30) üzenetére


haxiboy
(PH! kedvence)

Majd jönnek a gyíkemberek, jön a pánik aztán az egész emberiség szövetkezik majd.
Mennyivel többet lehetne elérni együtt, szerintem már rég belaktuk volna a naprendszert...

Csatlakozz az EVE Online közösséghez : http://bit.ly/JoinEVEOnline

(#33) joey04 válasza st3v3np3t3r (#31) üzenetére


joey04
(Jómunkásember)

ne akarj magadnak rosszat.

(#34) st3v3np3t3r válasza joey04 (#33) üzenetére


st3v3np3t3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog (1)

miért is?! :DDD

Huawei P20 Pro C432 9.0.0.270/HP EB 2530P Win10Pro/Voopoo Drag+Aromamizer Supreme V1/Voopoo Drag2+Aromamizer Supreme V2/Cuboid 150W+Smok TFV12/Keep Calm Vape On/Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...

(#35) Eugene Roe válasza janeszgol (#14) üzenetére


Eugene Roe
(senior tag)

Azért az usa-merkel relációban nem elhanyagolható tény Németország és Oroszország sajátos gazdasági viszonya.

#32 nem elég egy bolygót hazavágni? :P

[ Szerkesztve ]

It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!

(#36) leviske válasza Aweriot (#2) üzenetére


leviske
(PH! nagyúr)

Mondjuk ezen a területen az USA sem dicsekedhet.

(#37) zsoltti


zsoltti
(senior tag)

Ahol semmi féle bízonyíték nélkül bebörtönzik az egyik vezetőjüket USA-ban, ott valószínű nem fognak már nyerni egy bírósági ítéletben sem, túl nagy a szembe ár az usában. Kezd már ott is komonizmusra hasonlítani a rendszer, kilépnek nemzetközi egyezményekből(környezet szennyezési egyezmények)stb...

ASUS Zenbook UX330 M3 Processzoros Ultrabook elado!!

(#38) Giovan! válasza zsoltti (#37) üzenetére


Giovan!
(senior tag)

Bizony, szurkoljunk csak a totális államnak (a gyengébbek kedvéért, itt a Népköztársaságra gondolok) megkérdőjelezhetetlen lojalitással (és minden usere minden adatával) tartozó Huaweinek, hiszen ki is lenne a jófiú ebben az ügyben, ha nem ők :C

A katasztrófa tulajdonképpen tárgyiasult veszély.

(#39) myckie2 válasza zsoltti (#37) üzenetére


myckie2
(őstag)

Te a fotelből tudod, hogy nincs bizonyítékuk? Ráadásul melyik vezetőjüket börtönözték be az USA-ban? Egyről sem hallottam.

"For every man there is a cause which he would gladly die for."

(#40) hypno skate válasza myckie2 (#39) üzenetére


hypno skate
(fanatikus tag)

[link] Igaz Kanadában csukták le, de az USA kérésére.

Ez az egyik fele a dolognak, a másik meg mondjuk a Wikileaks , ahol nem csak gyanú van arra, hogy a jenkik nagyüzemben kémkednek a szövetségeseik ellen is, hanem bizonyított tény.

A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban

(#41) doooo válasza st3v3np3t3r (#31) üzenetére


doooo
(őstag)

Én is remélem, hogy nem őt választják meg (vagy ehhez hasonlót), de az teljesen téves, ha azt hiszi valaki, hogy ő volt az első, aki felszólalt Kína ellen. A rossz kivitelezésű vámháborúján kívül semmiféle folyamatot nem ő indított el. Csak egyszerűen most jutott oda a fejlettebb világ, hogy végre belássa a fenyegetés mértékét, ami sokkal nagyobb lett 2012 óta, amikor Xi Jinping, alias Micimackó, lett az új vezető, majd még rosszabb lett a helyzet, amikor tavaly örökös vezető lett belőle. Otthon is és külföldön is borzalmas dolgokat tesznek, és csak tovább akarják terjeszteni a befolyásukat, többek között épp a telekommunikáció feletti irányításukkal. Ami egyáltalán nem játék, és nem csak államtitkokat lopnak vele, hanem komoly zsarolássá fajulhat a dolog, ami az adott régió népességét is maximálisan érintheti.
Nincs fair verseny, csak az állam dönti a pénzt a kiválasztott cégekbe, hogy azok az egyébként veszteséges termékeikkel, teret nyerjenek a világban. Nem különálló entitások, hanem a Párt terveinek és rendszerének szerves részei. Olyan világban pedig senki nem akar élni, amilyet ők terveznek, vagy már épp megvalósítanak otthon, és amit örömmel exportálnának a diktatórikus, megzsarolt országokba is.

(#42) Giovan! válasza doooo (#41) üzenetére


Giovan!
(senior tag)

Szépen összefoglaltad a helyzetet, csak egyetérteni tudok :K

A katasztrófa tulajdonképpen tárgyiasult veszély.

(#43) Vesa válasza Aweriot (#2) üzenetére


Vesa
(PH! addikt)

Egyetértek!
Kína meg a tiszta piaci verseny, amikor nyilvánvalóan semmibe veszik és vették mindig is a nyugati iparjogvédelmi és szerzői jogi törvényeket.

Az meg az év vicce, hogy egy kínai cég "aggódik" az amerikai emberek jogai és érdekei miatt. Undorító társaság!

(#44) kk75


kk75
(lelkes újonc)

Egyetértek a korábban hasonlóan előttem szólókkal.
Furcsának tartom hogy egy egypártrendszerü ország állami cége, pereli az Usa-t, holott a jogállamiságról sok tapasztalatuk nem lehet.

(#45) hypno skate válasza kk75 (#44) üzenetére


hypno skate
(fanatikus tag)

Attól, hogy egy cég egy egypártrendszerű országban működik, miért kellene állami cégnek lennie?
És mivel az USA cseszteti őket a saját törvényei alapján, teljesen logikus, hogy itt az a kérdés, hogy az USA a jelen esetben a saját törvényeit betartja-e.

A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban

(#46) Giovan! válasza hypno skate (#45) üzenetére


Giovan!
(senior tag)

Szerinted a Huawei vezetése mondhat nemet a totális hatalomnak, bármilyen kérdésben is?

A katasztrófa tulajdonképpen tárgyiasult veszély.

(#47) Somatom válasza Giovan! (#46) üzenetére


Somatom
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Általánosságban talán. De, ebben a hálózatos témakörben biztosan nem, mivel nemzetbiztonsági szempontból elég kényes területeket is érint.

Harley is the best (Dyna Sport 2003). Az első 25 ezer hsz. -em a #79335424 "Nick" alatt olvasható.

(#48) bLaCkDoGoNe válasza Giovan! (#38) üzenetére


bLaCkDoGoNe
(PH! kedvence)

Sajnos egyre több az ilyen ember nálunk, akik mintha az évek során elfelejtették volna hogy milyen "szuper" a keleti oldal. Lesz itt még nagy hökkenés meg sírdogálás, csak akkor már késő lesz.
Remélem engem ez már nem itt ér majd.

"The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] http://www.flickr.com/photos/blackdogone [+] 

(#49) hypno skate válasza Giovan! (#46) üzenetére


hypno skate
(fanatikus tag)

A hatalomnak sehol nem mondhat nemet senki, ha az előkapja a nemzetbiztonsági kártyát. Még Ámerikában sem.

Ezzel együtt valójában lövésünk sincs, hogy a kínai társadalom és gazdaság hogyan működik. Vannak városi legendák, meg rémhírek, meg valódiak is, de messziről jött ember azt mond amit akar...úgysem tudjuk ellenőrizni.

A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban

(#50) Giovan! válasza hypno skate (#49) üzenetére


Giovan!
(senior tag)

Csak van ahhol ezt meg kell indokolni, és ha kiderül, hogy ez mégsem történt meg, kormányok buknak bele, míg máshol, az ún. diktatúrákban ennek nincs semmilyen következménye.

A hozzászólásod második felére felesleges is reagálnom, a laposföld-hívők érvelésével van egy szinten.

A katasztrófa tulajdonképpen tárgyiasult veszély.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.