Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz Cooper911 #48 üzenetére
Vmelyik rajzfilmben láttam: kigyulladt a lakás, a tag meg odaszólt az aranyhalnak.
- Hosszú lejáratú életbiztosítást ne köss!Ideális esetben megéri még a sárgolyó, hogy legyenek nyugdíja éveink, bár nagy pénzt nem tennék rá Addig azért úgy készülök hogy lesznek.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Nem tart még ott a tudomány, de gondolom nem is fog Ez annyira sok tényezős hogy saccolni lehet csak. Ez akkor lenne mérvadó ha havi szinten egyeztetnék az eredményeket. Úgy már figyelembe lehet venni nagyjából a változókat, de akkor is mindig csak az adott hónaphoz tartozó eredmény lenne csak reális.Szerintem. Persze én nem vagyok sem feltaláló, sem genetikus, sem semmi hasonló
szerk: D1Rect Na pont ez az. Lehet mert nem kezdtél bele a projectbe tényleg meghalsz. Ha belekezdesz meg lehet tovább élsz, mert pont az ad erőt. A tudomány számára a "hit hegyeket képes megmozgatni" nem vihető be semmilyen képletbe, sem most sem később.
blackrulz Van olyan ismerősöm akinek 1 hónapot mondtak x éve több helyen, köszöni azóta is él és virul
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Hiszem ha látom A halál időpontja annyira több tényezős hogy kb kiszámíthatatlan. Betegségekre való hajlamosságot azt jó %-kal meg lehet határozni, na de az élet várható végét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS+Cellular, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával