Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Az súlyozás meg időkorlát
Ha a forráskódban lenne előtted a statikus szám lista is kevés volna, ebben biztos vagyok.
Érdekes, én pár évet lehúztam a buliban, sosem áraztunk semmit a duplájára. Ja igen, tudom miért. Mert szétkapták volna a popónkat.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
Értem én, hogy valamiért védeni akarod azt, ami védhetetlen, de nem főoldalon megjelenő DDR4 RAM-okról van és volt szó eddig sem.
Ismét leírom: egyértelműen, mindenféle vizsgálat nélkül megmondhatóan kamu számokról beszélünk. Hacsak vasárnap hajnalban nem nézegeti 50 ember az ultra ritka szerverbe való HDD racket ilyenkor. Erre kíváncsi vagyok milyen válasz lesz, mert gondolom lesz.
Ajánlom figyelmedve a szerszamkell.hu oldalát, ahol konkrétan forráskódban láttad a kamu számokat és megtekintéseket meg vásárlásokat, mert még ahhoz is hülyék voltak, hogy bevigyék a szerverre. Ez csont ugyanez, csak itt ugye már ezeket nem látod és nem tudod élből rájuk verni és mehet a karate.
Már csak arra kérek választ, hogy az amúgy 50k-s átlagáron futtatott 1900X procit hogyan árazták le ők 100k-ról?
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tin
veterán
Pl. az Amazon arai teljesen valtozoak, akar percrol percre is, algoritmus alapjan, hogy mi mennyire nepszeru, illetve vannak kifejezett promo arak, amikor egy termekbol 1 db pl. harmadaron van. Vettem mar hasonlo modon dolgokat, amint megveszed, felmegy az ara nem kicsit. Az ilyesfajta arazasert itthon a fejet vennek a cegeknek...
Annak ellenere, hogy nekem sem tulzottan szimpatikus ez az eroszakos ertekesites, a kereskedelemnek mindig is a velejaroja volt az effajta tevekenyseg, akar ha az ember kimegy egy piacra. A szep termek elol van, a hangosabb elado tobb embert vonz, ahol tobben allnak, ott inkabb vasarol az ember, es sorolhatnam.
De attol meg a vevonel a penz, az eladonal a termek, es az, hogy az milyen aron kerul ertekesitesre, a vevotol fugg. Az elado nem fogja elvenni a penzet senkinek, mert az mar rablas. A vasarlo latja az arat, es eldonti, hogy annyiert kell-e a termek vagy sem, fuggetlenul attol, hogy milyen kontosbe van csomagolva a vasarlas folyamata. Senki sem kenyszeriti, hogy ne toltson idot az utananezessel, ne legyen alapos, es a sajat penzevel mindenki azt csinal, amit akar.
Raadasul a vasarlasok meg mindig utanvettel tortennek, pl. NY-EU-val ellentetben. Tehat meg az a lehetosege is megvan a vasarlonak, hogy egy akciosnak es hirtelen fogyonak tuno termeket egyszeruen megvasaroljon, majd az utananezest a vasarlas utan tegye meg, nulla kockazattal. Magyarul megrendeli, majd raszanja azt az 1-2 orat, hogy utana nez, hogy jot rendelt-e. Ha nem, akkor meg egyszeruen lemondja a rendelest, es nem kerult neki semmibe, hiszen ki sem fizette. De meg azutan is ott van a 14 napos elallas, ami ugyan mar kovetel nemi plusz erofeszitest, plusz a penze is all benne egy ideig, de igy azert eleg hulyenek kell lenni ahhoz, hogy valaki vegul rosszul jarjon.
-
Tikakukac
titán
Nem stimmel a vásárolt szám, a nézem szám, az eredeti ár és a kedvemény sem. A raktárkészletre nem mernék mondani biztosat, csak egy jó 70%-ot, hogy dettó kamuzik, ha úgy kell neki.
A döntést nem tudom mi alapján hozod meg, de az biztos, hogy ezen számokra hagyatkozva át fognak verni. Ezzel van itt a gond. Ezeken nem változtat sem a kézfertőtlenítő, sem semmi más. Az egy másik topik lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Új Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest