- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Proxmox VE
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Microsoft Excel topic
- Videó stream letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Minden ami jó, az egyetlen ember eredménye.
Minden ami rossz, az egy ex miniszter és egy 90 éves bácsié.Te nem olvasol nonstop helyreigazítós név nélküli híreket ontó híroldalkat?
Nyugi, ez nem csak nálunk van így, az USA-ban is ugyanez a helyzet.Szeretem, amikor nincs logikailag túlhúzva egy gondolatmenet.
-
Tikakukac
titán
Otthoni ismerősi körömben (mindenféle korosztály) az elmúlt években kb. mindenki építkezett, új autót vett, megtakarítást tett félre, vállalkozott.
A 2000-2010 közötti időszakban (amikor még otthon laktam és dolgoztam) ez nagyon nem így volt...
Az az apróság maradt ki, amikor az új autókat, házakat, vállalkozásokat elvitte a bank a végén. De amúgy ezen kívül minden stimmel -
Tikakukac
titán
-
-
Tikakukac
titán
Értem én, hogy valamiért védeni akarod azt, ami védhetetlen, de nem főoldalon megjelenő DDR4 RAM-okról van és volt szó eddig sem.
Ismét leírom: egyértelműen, mindenféle vizsgálat nélkül megmondhatóan kamu számokról beszélünk. Hacsak vasárnap hajnalban nem nézegeti 50 ember az ultra ritka szerverbe való HDD racket ilyenkor. Erre kíváncsi vagyok milyen válasz lesz, mert gondolom lesz.
Ajánlom figyelmedve a szerszamkell.hu oldalát, ahol konkrétan forráskódban láttad a kamu számokat és megtekintéseket meg vásárlásokat, mert még ahhoz is hülyék voltak, hogy bevigyék a szerverre. Ez csont ugyanez, csak itt ugye már ezeket nem látod és nem tudod élből rájuk verni és mehet a karate.
Már csak arra kérek választ, hogy az amúgy 50k-s átlagáron futtatott 1900X procit hogyan árazták le ők 100k-ról?
-
Tikakukac
titán
Nem stimmel a vásárolt szám, a nézem szám, az eredeti ár és a kedvemény sem. A raktárkészletre nem mernék mondani biztosat, csak egy jó 70%-ot, hogy dettó kamuzik, ha úgy kell neki.
A döntést nem tudom mi alapján hozod meg, de az biztos, hogy ezen számokra hagyatkozva át fognak verni. Ezzel van itt a gond. Ezeken nem változtat sem a kézfertőtlenítő, sem semmi más. Az egy másik topik lesz.
-
Tikakukac
titán
A szálak messzire vezetnek
De ezt már 2éve szerintem leírtam egy OFF-ba a notis topikba is. Vegyen mindenki ÁFA mutyis, szürke gépet, húzza le a rolót a sok szakkereskedés és amikor több infóra vágysz, mint amit egy nyomorék marketing anyag összedob vagy amit a szegény ügyfeles csajok fel tudnak olvasni, akkor tapsolva verheti magát a földhöz mindenki, mert segítséget azt nem fog kapni a bajához. Mindig-mindig írom, de 10-ből ha 2 embert érdekli: egy termék nem (többnyire hanyag) specifikációkból meg árcédulából áll, hanem egy szép szelet supportból is. Legyen az a hivatalos vagy a nem hivatalos. Csak ugye ettől nem gyorsabb a krájzisz32 meg a szomszédnak sme lehet vagizni, hogy nekem a touchpad is kijelző, vazze'.
-
Tikakukac
titán
Azért csinálják, mert működik a dolog
Az elfogy és nekem nem jut érzést iszonyat könnyű kihozni az emberekből. Bestbuy topikban érdemes megnézni, hogy milyen szinten mennek rá emberek totál fogalmatlanul bármire, amin van akció és védik azt a vásárlást körömszakadtáig, pedig lövésük sincs arról, hogy mit is vettek éppen, csak árukereső szerint van rajta akció és sokan rámentek.
Ennyi
-
Tikakukac
titán
Ennek az Emag a csúcstartója, az Alza se kispályás, de ahhoz képest sehol sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
it Gyakorlatilag ugyanazt kifogásolják, mint a Bookingnál, mely ügyben milliárdos bírságot szabtak ki.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest