Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PyCos

tag

válasz Tikakukac #139 üzenetére

De honnan tudod, hogy nem stimmel a vásárolt szám?
    Én épp tegnap vettem memóriát. Reggel még 63 volt elérhető, 11 körül már csak 47, egy leakciózott termékből. Simán reális, ma azt írja ki, hogy ma 17 ember vásárolt - ez lehet hogy elmúlt 24 órát jelenti.
    Egyébként sokan teszik azonnal a kosárba a terméket, amit aztán 1 óra után visszahelyez a rendszer, sokan mentik el a kedvencbe (mint én is).

Az hogy mennyien érdeklődnek iránta, az meg simán lehet, hogy ennyi helyen van nyitva a DDR4 memória főoldal, ahol megjelent az oldalon a termék (pláne 3-4 országban) , vagy ennyien vásárolták az elmúlt héten/vagy mentették el a kedvencekbe, vagy néztek rá a termék oldalára.
    Sőt, ezt össze is lehet adni, hisz mindenhol megjelent a termék, ami azt jelenti, érdeklődnek iránta.

A döntésben pedig segít, hogy mennyi elérhető , és mennyi van raktáron és mikor tudod átvenni, mennyi idő alatt. De akár az is, ha az utolsó darab akciós terméket találtad meg és sokan érdeklődnek iránta. Akkor nem fogsz visszajönni este az oldalra, hogy majd ráérek este is megvenni, mert addigra elfogyhat.

Ahogy írtam, a számok valóságtartalmát ellenőrizhetik és kell is, de a rendszerrel amúgy nics problémám.

A térerő legyen Veletek ... és a vizeskulacs!

Új hozzászólás Aktív témák