- Videó stream letöltése
- Windows 10
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Linux kezdőknek
- Manjaro Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyCos
tag
válasz
Tikakukac #139 üzenetére
De honnan tudod, hogy nem stimmel a vásárolt szám?
Én épp tegnap vettem memóriát. Reggel még 63 volt elérhető, 11 körül már csak 47, egy leakciózott termékből. Simán reális, ma azt írja ki, hogy ma 17 ember vásárolt - ez lehet hogy elmúlt 24 órát jelenti.
Egyébként sokan teszik azonnal a kosárba a terméket, amit aztán 1 óra után visszahelyez a rendszer, sokan mentik el a kedvencbe (mint én is).Az hogy mennyien érdeklődnek iránta, az meg simán lehet, hogy ennyi helyen van nyitva a DDR4 memória főoldal, ahol megjelent az oldalon a termék (pláne 3-4 országban) , vagy ennyien vásárolták az elmúlt héten/vagy mentették el a kedvencekbe, vagy néztek rá a termék oldalára.
Sőt, ezt össze is lehet adni, hisz mindenhol megjelent a termék, ami azt jelenti, érdeklődnek iránta.A döntésben pedig segít, hogy mennyi elérhető , és mennyi van raktáron és mikor tudod átvenni, mennyi idő alatt. De akár az is, ha az utolsó darab akciós terméket találtad meg és sokan érdeklődnek iránta. Akkor nem fogsz visszajönni este az oldalra, hogy majd ráérek este is megvenni, mert addigra elfogyhat.
Ahogy írtam, a számok valóságtartalmát ellenőrizhetik és kell is, de a rendszerrel amúgy nics problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
it Gyakorlatilag ugyanazt kifogásolják, mint a Bookingnál, mely ügyben milliárdos bírságot szabtak ki.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- LEGO klub
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF F17 FX707VV 17.3" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest