- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Crypto Trade
- Sweet.tv - internetes TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
ideje menekülni...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
VladimirR
nagyúr
szerintem en ebbol kimaradok, a reklamszurom olyan jol van beallitva, hogy mar magat a hirt/topic-ot sem tudom megnezni, csak bugroka alol (ahhoz nincs fenn adblock)
-
opera11
tag
Nem kell semmilyen eszköztár, csak egy google fiók és itt belépni, engedélyezni:
Vicces aláírás helye
-
félisten
Most látom, hogy a keresési előzményekhez le kell töltenem egy eszköztárat... Jót nézek?
Nekem nincs semmilyen szköztáram. Ezek szerint nincs bekapcsolva, ugyi?mod: Mégsem. De lényeg, hogy ki van kapcsolva.
mod2: Honnan ismerek fel egy gugli hírdetést? Minden esetben oda van írva a szélére?[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
Fogalmam sincs, hogy engedélyezve vannak-e. Nem is tudtam, hogy létezik ilyen. De az fix, hogy sosem vagyok bejelentkezve, mert a krómot használom a google cuccaira, és operát minden másra. A normális böngészés közben sosem látogatok meg szándékosan google weboldalt.
(najó, nagy ritkán a keresőt)[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
Bár sokan ellenzik majd, de végre beállíthatom, hogy nem vagyok kíváncsi sem gyógyszer sem wellness reklámokra. A célzott reklám nekik is jó, de nekem is kellemesebb, ha nem húzom fel magam idegileg.
Ez olyan, mint ha nem kellene többet hallanom a TV-ben a hüvelygombáról, de a szép autókra és mobil akciókra azért kíváncsi vagyok. A reklám meg ugye elkerülhetetlen.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
opera11
tag
Nem feltétlenül, pl ha engedélyezed a keresési előzményeket és be vagy jelentkezve, akkor törölhetsz te bármit, az infó ott lesz a google szerverén, hogy mit látogattál meg, mikor, hányszor (kivéve ha a Google oldalán törlöd, vagy letiltod a keresési előzményeket)
Vicces aláírás helye
-
opera11
tag
Érdekes ötlet, de remélhetőleg az "egyedi" keresések nem fognak bezavarni. Mert lehet, hogy egyszer kerestem pl balatoni szállást, de három nap múlva már nem érdekel, mert már megtaláltam. Viszont a youtobenál, ahol nincs nagyon sok szövegkörnyezet, ott valóban jó ötlet és ott nagy valószínűséggel növelni fogja a bevételeket, de egy mezei oldal más...
Vicces aláírás helye
-
félisten
Ha úgy állítom be a böngészőt, hogy kilépéskor törölje a sütiket, akkor csak annyi infójuk lesz rólam, amennyi a legutolsó böngésző indítástól felhalmozódott, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Opel topik
- DJI topic
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban