Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Ha úgy állítom be a böngészőt, hogy kilépéskor törölje a sütiket, akkor csak annyi infójuk lesz rólam, amennyi a legutolsó böngésző indítástól felhalmozódott, ugye?
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
opera11
tag
Érdekes ötlet, de remélhetőleg az "egyedi" keresések nem fognak bezavarni. Mert lehet, hogy egyszer kerestem pl balatoni szállást, de három nap múlva már nem érdekel, mert már megtaláltam. Viszont a youtobenál, ahol nincs nagyon sok szövegkörnyezet, ott valóban jó ötlet és ott nagy valószínűséggel növelni fogja a bevételeket, de egy mezei oldal más...
Vicces aláírás helye
-
opera11
tag
Nem feltétlenül, pl ha engedélyezed a keresési előzményeket és be vagy jelentkezve, akkor törölhetsz te bármit, az infó ott lesz a google szerverén, hogy mit látogattál meg, mikor, hányszor (kivéve ha a Google oldalán törlöd, vagy letiltod a keresési előzményeket)
Vicces aláírás helye
-
Depression
veterán
Bár sokan ellenzik majd, de végre beállíthatom, hogy nem vagyok kíváncsi sem gyógyszer sem wellness reklámokra. A célzott reklám nekik is jó, de nekem is kellemesebb, ha nem húzom fel magam idegileg.
Ez olyan, mint ha nem kellene többet hallanom a TV-ben a hüvelygombáról, de a szép autókra és mobil akciókra azért kíváncsi vagyok. A reklám meg ugye elkerülhetetlen.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
félisten
Fogalmam sincs, hogy engedélyezve vannak-e. Nem is tudtam, hogy létezik ilyen. De az fix, hogy sosem vagyok bejelentkezve, mert a krómot használom a google cuccaira, és operát minden másra. A normális böngészés közben sosem látogatok meg szándékosan google weboldalt.
(najó, nagy ritkán a keresőt)[ Szerkesztve ]
-
félisten
Most látom, hogy a keresési előzményekhez le kell töltenem egy eszköztárat... Jót nézek?
Nekem nincs semmilyen szköztáram. Ezek szerint nincs bekapcsolva, ugyi?mod: Mégsem. De lényeg, hogy ki van kapcsolva.
mod2: Honnan ismerek fel egy gugli hírdetést? Minden esetben oda van írva a szélére?[ Szerkesztve ]
-
opera11
tag
Nem kell semmilyen eszköztár, csak egy google fiók és itt belépni, engedélyezni:
Vicces aláírás helye
-
VladimirR
nagyúr
szerintem en ebbol kimaradok, a reklamszurom olyan jol van beallitva, hogy mar magat a hirt/topic-ot sem tudom megnezni, csak bugroka alol (ahhoz nincs fenn adblock)
-
bambano
titán
ideje menekülni...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest