Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
az, hogy a samba problémáit a linuxos közösségre hárítod, miközben a valóság az, hogy a microsoft monopolista disznóságai miatt olyan, amilyen, kiválóan mutatja, hogy mennyire nem vagy tájékozott a kérdésben.
kiváló ad? szerintem az ad egy hulladék, de ettől még ad-be lehet rakni a linuxos klienseket is. ha ad-ből autentikál a linux, akkor már jó lesz? most arról ne is beszéljünk, hogy unixokra akkor volt ad szolgáltatás, amikor az ms még a 3-as windowst reszelgette (amiben még nyoma nem volt nemhogy ad-nek, workgroupnak se).
az ms-nek egy csomó kiváló cucca van olyan problémák megoldására, amik ms nélkül fel sem merülnek.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Egy irányba tartanak? Ha csak magát az oprendszerüket nézzük, XP -> Win7 még egyértelmű irányt jelentett. Aztán jött a W8 Metro / Modern style meg UWP és hasonlók, megszoksz vagy megszöksz style lett belőle.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Apple asztali gépek
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest