Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
Láttam a code.org "reklám" filmjét, ahol a programozás örömökkel teli oldalát mutatják, de az szerintem azért egy kicsit csalóka volt. Én főiskolán tanulom a szakmát, és természetesen élvezem azt, amit csinálok, de ahhoz hogy valaki ebben jó legyen rengeteg tanulásra és gyakorlásra van szükség.
A reklám alapján kb azt szűrheti le az átlag ember, hogy ez pikk-pakk megtanulható, és jöhet az évi 80-100 ezres fizetés évente. Pedig vannak borús pillanatok a tanulás folyamán...
-
Hiftu
senior tag
Mondjuk, ha az átlag indiai programozók szállnák meg az USA-t, akkor kb annyira lennének kisegítve, mint az említett mexikói narancskapkodókkal.
Véleményem szerint inkább a külföldiek krémjét akarják becsalogatni.
És Indiában - már csak a nagy mennyiség miatt is - lehet válogatni.[ Szerkesztve ]
Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
-
bobsys
veterán
Meglehet oldani persze, de nonszensz hogy 1-2 ev mire egy sima ideiglenes munkavallalasit elinteznek, fuggetlen bevandorlas nincs is, hiaba vagy kepzett, beszeled az angol, van 5-10 ev tapasztalatod nem jutsz be a piacra.
Ha sikerult munkavallalasit szerezned akkor meg zoldkartya az ami 5 ev mire elbiraljak, kozben lejar a munkavallalasid a cegnek ujra sponsoralnia kell stb. Az egesz bevandorlas el van kefelve.
Az illeglais narancsot kapkodo mexicoiakbol (vannak vagy 15 millioan) meg nem profital az orszag, oket kene lecserelni a magasabb kepzettsegu emberekre.Egyébként It területen pont kevésbé kéne fontosnak lennie a munkahelynek, internetkorszakunkb
Ebben az evben eddig 6x voltam az ugyfelnel. Europabol bajosan oldottam volna meg, de teny mondjuk a kodolashoz nem kell utazni
[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
törölt tag
-
Tigerclaw
nagyúr
Rendben, de amerikának nem többezer einsten-re van szüksége, hanem gyakorló mérnökökre és ez utóbbiaknak már nem olyan egyszerű bejutni az USA-ba, a pályakezdőkről nem is beszélve. Nálunk nem tudnak munkát adni nekik, ott meg akadályozzák az országban való munkavállalást.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
john8524
csendes tag
Na végre! Hátha ebből majd több magyar tehetség is profitálhat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen routert?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Windows 11