- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Linux kezdőknek
- Fedora Linux
-
IT café
600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Tudja valaki, miért nincs feltöltve FreshTomato 2025.2? Checksum-ok közt ott van a fájl...
-
adolfo01
tag
válasz
MaCS_70 #14442 üzenetére
Szia.
Köszi,amúgy ezt az a hibaüzenetet dobta fel ,de azóta megoldottam,ugyanis találtam egy youtube videót,ahol ezt taglalta,és javította!
Régebbi asus routereken a CA tanúsítvány certifikát elavult,kellett újat készíteni,beilleszteni a router által generált helyett,majd újra generáltatni,és utánna még beilleszteni újabb 2 generált fájlt. Most remekül működik!Köszi neked is tjsz,de probléma megoldva!
-
adolfo01
tag
Sziasztok.
Routeren konfiguráltam az open vpn servert.Próbáltam az open vpn klienst használni a telefonomon,de ezt írja ki...
"Nem biztonságos hash algoritmus használata a CA Sig-ben"
Gyári legutolsó firmware van fent.
Esetleg FreshTomato firmware használatával frisebb a tanusítvány és működhet a VPN kliens? -
-
jimmy5
aktív tag
Sziasztok.
2014 vagy 15-be vettem ezt a routert.
Azóta kapott hideget meleget.
Nem kellene újra pasztáznom a proci hűtőbordáját ?
Olyan 70-80 fok között üzemel.
Legalább is ezt írja a kezelő felülete.
Javaslat ? -
Doky1988
senior tag
Megoldódott, rájöttem hogy a WPS gombja a reset 😁
-
Doky1988
senior tag
Hali.
Van 1 ilyen routerem regrol.
Gondoltam leguccso frissitest ratolom, meg is tortent ASUS Restoration Toolal, ujraindult, menu bejon.. gyari belepes admin/admin.. viszont nem fogadja el es nemtok belepni 😁 ilyenkor mi a szosz van? Full gyari szoftver rajta, full 0-an, leresetelve minden.. es admin / admin -t nem fogadja el, es az a gyarija, a router hatuljan is az van.
Ez lett felteve:
ASUS RT-N18U Firmware version 3.0.0.4.382_52297Version 3.0.0.4.382_5229730.57 MB2024/12/24SHA-256 :
11EF9A2F82AEE1731F4D7E6FA8C88458192A03E75D2237B8F4CA1811ACF527BF1. Strengthened input validation and data processing workflows to further protect information security.
2. Enhanced AiCloud password protection mechanisms, safeguarding against unauthorized access attempts.
3. Enhanced device security through improved buffer handling in connection features.
4. Refined data handling processes, ensuring secure and accurate information management.
5. Enhanced file access control mechanisms, promoting a more secure operating environment.
6. Strengthened certificate protection, providing enhanced data security. -
válasz
jimmy5 #14429 üzenetére
De ez egyszerűen nem így működik. Csak az elméleti értéket írhatják fel, hiszen honnan a csodából tudnák, hogy az egyes felhasználóknál egy-egy adott pillanatban 1-2 méterre a routertől ismeretlen körülmények között, ismeretlen ellenoldali eszközzel mennyi lesz ez elérhető nettó sebesség???
Csak azt tudják, hogy konkrétan mennyi bruttó bitet küldenek ki az antennára. Minden más még laboratóriumi körülmények között is bizonytalan.
MaCS
-
válasz
jimmy5 #14427 üzenetére
Nem megtévesztés. Ez a tiszta műszaki érték. Mást nem írhatnak rá, hiszen nem tudhatják, hogy milyenek a helyi körülmények.
Amúgy már a 40% semegy rossz érték. Ha egyharmad fölött van, lehet örülni.
Sajnos ilyen ez a rádiós átvitel.
Az mondjuk más kérdés, hogy az összevont értékek megadása mennyire tisztességtelen, de ez egyrészt még mindig védhető, másrészt az N18-at ugye nemigazán érinti.
MaCS
-
jimmy5
aktív tag
válasz
MaCS_70 #14424 üzenetére
Szia MaCS !
Wifin csak max 300Mbit jön. Digi 1GBnetem van. Kábelen meg is van. De wifi nagyon gyenge hiszen max 600Mbit-et tudna a router. TurboQam bekapcsolva.
Nektek mennyi jön Wifin ?
Kevesellem ezt a 300-at. Ja a router mellett ennyi. Kb 17 eszköz van rajta .
Valami rosszul van beállítva ? -
jimmy5
aktív tag
Sziasztok.
Van egy kis gond ezzel a Freshtomato-val.....
Van egy Redmi 9T és egy Redmi Note 11 Pro 5G és mióta ez a szoftver fut rajta nem a HGG alig van rajtuk Wifi térerő.
Szeretném a segítségeteket kérni hogyan lehetne javítani lehet e ? Mit állítsak be rajta ?
Rádió erősséget felvettem 1000mW-ra semmi. Országot írtam át Hungaryra 13 kóddal. Még szarabb lett.
Köszi előre is.Vagy tudtok olyan firmware-t amin lehet a rádió teljesítményt állítani ?
-
locon70
csendes tag
ASUS RT N18 U helyett milyen rútert ajánlotok ami tudja a Dovnload Mastert?
-
Armagedown
őstag
Frissítettem a 3.0.0.4.382_52297 verzióra, eddig semmi probléma.
-
válasz
Armagedown #14406 üzenetére
Besza...!!!
Az enyémre októberben néztem rá legutóbb, a következő alkalommal kapja is a frissítést!
A routeres topicban éppen arra panaszkodott valaki, hogy az Asosok fw-ét nem frissíti a cég!
Köszönettel: MaCS
-
válasz
Armagedown #14403 üzenetére
Mondhatnám, hogy magánügy, de sajnos már nem egészen az.
Sajnos volt olyan ügyem, amelyben egy régi (nem Asus) router feltörésével, azt ugródeszkaként használva indítottak elég durva támadásokat -- a gyanúsított pedig a router tulajdonosa volt. És szerencséje volt, hogy több, hozzá hasonlóan nem cracker-alkatú felhasználó is hasonlóan járt, így egyértelművé
Nem, ez egy nagyon is valós veszély, ezzel nem szabad viccelni. Ha száz esetből csak egy fenyegetés valós, máris rohadt nagy baj van. Úgyhogy ezzel szerintem ne vicceljük... Nagyon nem vagyok híve a jó eszközök kidobásának, de ezeknek a potenciálisan veszélyt jelentő eszközöknek semmi keresnivalójuk nincs a neten.
MaCS
-
válasz
locon70 #14400 üzenetére
Ezeket az eszközöket szerintem már nem szabad a netre kiengedett routerként használni.
A HGG emlékeim szerint eleve nem a legfrissebb kiadású FW-re épült, és gondold csak meg: azóta hány sebezhetőség jelent meg a neten! Ezekre pedig folyamatosan nagyban vadásznak a robotok...
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
ph A TurboQAM technológia révén az N szabvány maximumát kínálja a termék.
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest