- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cici80
csendes tag
Hello!
Ha még aktuális, akkor kifejezetten ajánlom a modellt. Pár napja vettem egyet, és nagyon baba.
Igaz, én már erősen próbálok hozzá olajos teleszkópokat venni, de az árához képest nagyon jó kis modell.
A gyökér reklámvideóknak nem szabad hinni. Nem bírja a vizet, hiszen szabadon van a motor.
Jó lenne, ha lenne pár ember, aki ismeri a modellt, mert nekem is lenne pár kérdésem róla.
Jó játékot!
Üdv!
-
Peaceliker
addikt
Havernak a gyári akkuval (az nem túl komoly) 20-30 percet bír. Vett hozzá egy 5000mah (asszem 30c) lipo-t azzal másfél óra körül teker el vele (persze játékidőt mondok, nem folyamatos nyélgázt). Egy olyan akku itthon 10k, ebyről 5 körül.
Amin idővel el fogsz gondolkodni az a táv csere, mert alapból 27mhz es van, egy 2,4ghz es sokkal jobb...de idővel majd kialakul, tuning ha egyszer elkezdődik tuti nincs vége! Szerencsére egy kocsi tunnig és "életben tartás" sokkal olcsóbb, mint egy helié pl.Jah és igen, bele lehet szeretni ezekbe!
(#843) Laca1212
Mindenképpen 4 csatornásba gondolkodj, ha ki is akarod vinni, 3 csatisak kint nem életképesek. !csatis koaxos az elég drága, hiába a legstabilabb, én is azt mondom, hogy single rotoros v912 a te géped. Az ebayről megvan 15ba, de itthon is 19, ahogy zolisx4 is írta.
De én elgondolkodnék először egy v911 en, igaz kisebb, kintre korlátozottabban jó csak (mert kicsi a súlya), de nehezebb tönkre tenni (ha lehúzott gázzal zuhansz szinte elpusztíthatatlan), alkatrész olcsóbb és kicsit olcsóbb is (ebayről kb 9k, itthon 13k)."Oh my Goa'uld!"
-
RCPortal
csendes tag
Az RTR szetthez adott akkutolto azt meg bedugod otthon a konnektorba es jo sok ido mulva 6-8 ora mulva leveszed es kesz
Termesztesen kesobb ha ezt maguntad lehet vasarolni hozza sokkal jobb toltot es sokkal jobb akukkat
Amivel tobb ideig lehet jatszani es hamarabb fel tudod tolteni kb 40-60 perc
Az akkutoltok tobbsege 12V-rol uzemel, igy akar a rendes autod akksijara kotheted vagy a szivargyujrora is akar
De ezeket kesobbre ajanlom, hiszen ezek kulon plussz penzbe kerulnek....
tajekozodaskeppen:
12V-os akkutolto
220V es 12V akkutolto
TAPEGYSEG a 12V-os toltokhozNagyobb kapacitasu akku
megnagyobb kapacitasu akku - kb 30 perc jatekidoRCPortal.hu - Online R/C Modell Magazin
-
Peaceliker
addikt
Haveromnak ez van, brutális mit megy.
Azt tudnod kell, hogy ez egy nem olcsó hobby (mint mondjuk egyik hobby sem), ha olcsót veszek, kb bovlit veszel. Főleg az ilyen vaterás dolgokra igaz. MMint az az autó ar árához képest nem rossz, de az ára nem 29k, hanem 20 körül...jah és ha megfogják vámon, akkor 27% plus...mert általában ezeket helyetted rendelik meg kínából, ha megfogják a vámon, te jártál rosszul. Ha ez mondjuk már itthon van, akkor nem annyira rossz vétel.
De amit linkeltem, ahhoz van alkatrész is, ehhez picit tán nehezebb lesz szerezni....ez persze csak az én véleményem, nem garancia, hogy amit leírtam, az igaz is, akár tévedhetek is!
(#834) RCPortal
asszem egy rugóra jár az agyunk!
[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
-
zolisx4
őstag
Szia
Hát én inkább ezt venném meg ,nincs árban sok eltérés ,viszont itt van alkatrész hozzá .Ami a modelleknél nem egy hátrány.Ezt nézd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest