- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
válasz gainwardgs #4998 üzenetére
3,5 Voltnál gyakorlatilag üres az aku azért szoktuk 3,4 re állítani. Mire lenyugszik vissza megy addig. Hiába van program kártya ha a szabályzó fw nem tudja ezt a dolgot.
A piniont ha leette akkor valami nem jól volt beállítva.
Ahol nincs közép difi szerintem felesleges olajjal vesződni,főleg a kínai csodáknál. Zsír oszt joccakát.
Kínai cuccok sajnos ilyenek törnek mint a ropi. Ezért ajánlott minőségi cuccokat venni amik persze nem ennyibe kerülnek.
A távot meg lehet csinálni akksisra. Vagy kell bele egy kicsi 3cellás lipo,vagy 18650 cellákból kell összerakni."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
üszök
őstag
válasz enginev3.0 #5000 üzenetére
Használok én is HK szabályzót,de hát olyan is. Ezt az ára is tükrözi. Rosszabb talán csak a Kínai Tsky 120A.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
gainwardgs
veterán
Hát minimum 3.2v/cella feszt mértem legalacsonyabbat akkuőrrel közvetlen leállítás után. Feljebb veszem, megnézem úgy mennyi lesz.
Gyárilag rossz volt a foghézag szerintem, azért írtam hogy eléggé fosul van beállítva, gondolom ezeket is gyártják dögivel nincs idő finomkodni.
Először mikor szétszedtem tele volt a fogaskerék ház sárgaréz meg műanyag reszelékkel elég jól szét ették egymást.
Mióta cseréltem fémre minden okés.Milyen zsírt ajánlasz, egy minőségibb csapágyzsír pl.?
Úgy olvastam a zsír nemigazán jó difibe, mert nem tapad úgy meg a fogaskerekeken mint a szilikonolaj.Néha törik igen, de ahhoz képest nem egy rossz cucc szerintem.
Én is kinéztem ezt az új Arrma kraton 4s blx csodát, csakhát elég drága cucc alkatrészileg is.
-
üszök
őstag
válasz gainwardgs #5003 üzenetére
Hőálló grafitos zsír. Ha nem grafitos az sem baj csak hőálló legyen.
1/8 méretben már semmi nem olcsó,a Kraton meg kicsit nagyobb is mint egy 1/8 truggy. Havernak van ilyen a 6s verzió, durva jószág de csak bohóckodni jó,pályán nem lehet vele menni.
-
üszök
őstag
-
enginev3.0
félisten
Hpi esavage? Igaz hogy használt de 40 körül lenne
Gyári minden benneA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
Robbanósról átalakított elektromosra mennyire ajánlott? Revo
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
SoulReaver
veterán
válasz enginev3.0 #5008 üzenetére
Semennyire. Ezekkel mindig csak a baj lesz, mert kókányolás az összes. Ha nincs gyári átalakítója, mint a Losinak, akkor nem passzol jól. Egyik csoport társunk is megcsinálta a revo-t, (Nem keverendő az e-revoval). ÉS mindig lenyalódik neki valami fogaskerék..
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz SoulReaver #5009 üzenetére
Akkor a következő egy Hpi Jumshot ami ki van nézve, BL szettel, 2wd az egyetlen hátránya talán
Ezen holnapig agyalok, ha úgy döntök hogy mégsem viszem, akkor sztornó, és majd meglesz ősszel, addig meg gyűjtök hozzá
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
SoulReaver
veterán
válasz enginev3.0 #5010 üzenetére
Szerintem gyűjtsél még... Ne vegyél olyat, amit aztán nem tudsz eladni. HA nem tetszik a 2wd, akkor adhatod el, az is idő, buksz is rajta... Én is túl vagyok egy pár szaron, mire megtaláltam a 2 kedvencem.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz SoulReaver #5011 üzenetére
Az a baj nem tudom milyen a 2wd, videók alapján nem tűnik vészesnek
Árban viszont jó lenne és nagyon szép állapotban is vanA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
SoulReaver
veterán
válasz enginev3.0 #5012 üzenetére
A videók nem adják vissza, az irányítást.
-
üszök
őstag
válasz enginev3.0 #5012 üzenetére
Mondjuk úgy,hogy laza talajon irányíthatatlan. Aszfalt,beton, még elmegy,de laza talajon kezelhetetlen. Igaza van a kollégának,egy normális inkább később.
-
SoulReaver
veterán
válasz enginev3.0 #5015 üzenetére
Az a baj, higy akinek egyszer már a kezéber kerül egy komolyabb rc autó, az utána ezeket nem nagyon tudja véleményezni. Én legalább is, nem venném meg. Pár alkalom miatt se..
-
enginev3.0
félisten
válasz SoulReaver #5016 üzenetére
Úgy is elkelt
Most már tényleg nem lesz több
Majd ha találok normálisat megveszem, addig meg jegelveA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
SoulReaver
veterán
válasz enginev3.0 #5017 üzenetére
Nagyon fontos, az alkatrész ellátás is. Ha veszel egy rc autót, mindenképpen nézz utána, hogy minden alkatrészét tudod-e pótolni. Ha törik, kopik valami, legyen...
-
üszök
őstag
válasz enginev3.0 #5015 üzenetére
Ne bánd,hogy elkelt. DF model Lindinger termék. Kínai vacak.
-
NORBl
aktív tag
Sziasztok,
Rc hajó kéne.
Van ajánlott darab? Ár érték arányban kéne valami faja.
Kefementes kéne, de úgy néztem azok elég drágák.
-
tvamos
nagyúr
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Hali, van Magyarországon bármilyen távirányítós autó kiállítás/happening? (munkagépes bónuszpont) Gyerkőcöt nagyon érdekli, szívesen mennénk egy ilyen eseményre. Guglival nemigazán találtam, Németországig nem mennék érte, ha nem muszáj. Köszi!
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
(nem lettem okosabb, 2018 októberig szépen van vezetve az események, azóta össz egy bejegyzés. vég nélküli lapozgatás a fb oldalon szintén nem vezetett eredményre. a polok viccesek ).
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
Mi a helyzet most a HPI-vel?
-
üszök
őstag
válasz Balázs1621 #5028 üzenetére
Szerintem ugyan az mint volt. Döglődik.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Balázs1621 #5028 üzenetére
Mi a kérdés ?
Amúgy igénytelen kacatokat gyárt, jelenleg is, sajnos egyre rosszabb minőségben. -
gainwardgs
veterán
Erről vélemény [link]
Vagy dobjak hozzá még egy 30k és arrma kraton 4s blx? ér annyival többet az arrma?
-
SoulReaver
veterán
válasz gainwardgs #5031 üzenetére
Ezt hagyd De meg az arrma-t is. Losi, mugen, xray, habao,
-
gainwardgs
veterán
válasz SoulReaver #5032 üzenetére
mi a baj arrma-val?
-
SoulReaver
veterán
válasz gainwardgs #5033 üzenetére
Túlértékelt, gagyi megoldások vannak benne... Losihoz képest legalább is.
-
Djuree
félisten
hali!
szeretnék venni egy elektromos terepjáró autót.
milyet ajánlotok?
olyan 55-60k lenne a keret, gondolom ennyiből már lehet venni olyat ami nem gagyi.
fontos a megbízhatóság, jó értelemben vett igénytelenség, minél kevesebbet kelljen "babrálni".
a jó terepjáró képesség fontos lenne, sebesség nem annyira számít. meg persze a jó akkuidő.
méretben valami 30cm körüli hosszra gondoltam, ez nem tudom milyen méretarány.előre is köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
senior tag
Szia!
Egyetértek a többiekkel, hogy kompletten ennyiért, minden kritériumnak megfelelőt (új, modern, megbízható, jó akkuidővel, jó terepképességekkel) nem fogsz találni. Egy komolyabb üres autó is sokszor többe kerül annál, mint amit kompletten szánnál rá.
Tehát mindenképpen valamilyen kompromisszumra kényszerülsz.
Az akkuidőt a legkönnyebb orvosolni utólag, mert akkut akármennyit vehetsz később, ha megtetszik és tényleg kedvet kapsz hozzá.Kezdésnek a megadott kritériumok alapján jelenleg ezt találtam, ami jó lehet: új, komplett, kültéri, terepes, elég jól felszerelt alapból és most akciósan belefér a keretedbe: [link]
A hozzáadott 1700mah akku nem lesz sok idő (kb 15-30 perc vérmérséklettől függően) és a töltőnek csúfolt adapter sem az elektronika csúcsa, de mint mondtam akkut utólag venni könnyű és komolyabb töltőt is tudunk ajánlani, ha kevésnek érzed és van annyi jó élményed, hogy költenél még rá.
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz SoulReaver #5041 üzenetére
Én is ezt ajánlanám.
-
tvamos
nagyúr
válasz SoulReaver #5041 üzenetére
Node a Traxxas TRX-4 olyan szeles, mint amilyen hosszut o szeretne. Traxxasban inkabb az 1/16 meret lenne 30cm hosszu. Nem ajanlom a Traxxas E-Revo-t, mert akkor azt mondjatok, hogy Traxxas b..zi vagyok. Pedig egy kefes motoros verzio majdnem kijon a megadott zsetonbol. Persze, az is relativ, hogy 85 ezer mennyire majdnem.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz SoulReaver #5046 üzenetére
Igazad van, 248mm szeles, es 557mm hosszu. Biztosan oka van, hogy kisebbet akar. Gondolom...
De amugy nagyon klassz a TRX4 Sport, sajnos meg nem probaltam, csak videokat neztem rola."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Djuree
félisten
na rendeltem egy ilyet eleg jokat irtak rola.
[link]
kezdesnek jo lesz amig nem lesz zse jobbra.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
Igen, vegulis most jobb ez a kicsi, sajnos nincs kerteshaz, meloban tudok majd vele játszani leginkabb ha terepen vagyok, ez meg elég jol mászik is.
Amigy az a desert fox szeruseg tetszett, vagy olyan kinézetu, majd legkozelebb olyasmit veszek ha megtetszik a hobbi. Bár regebben volt már egy aszfaltra valo hpi, azzal elvoltam de a terepes jobb nekem.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest