- Milyen routert?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Milyen NAS-t vegyek?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- A Signal elnöke szerint biztonságos az üzenetküldőjük
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Linux kezdőknek
-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kevepapa
aktív tag
válasz
Rezuhu #71500 üzenetére
Hozzá kell tenni, hogy az első epizód néha kifejezetten frusztráló tud lenni. Elég egyhangúak a pályák és gyakorlatilag végig egy lövölde az egész, s a normál fokozata más játéknál simán elmegy hard-nak sztm. Ennek ellenére tényleg megismerkedsz a karakterekkel és a poénok is jók. A második és harmadik rész viszont szvsz kihagyhatatlan.
-
kevepapa
aktív tag
Az tiszta sor, de ha veszek egy használt 12 gigás ps3-at, hogy az asszony csapathassa tovább a lemezes EA Sports Active 2-t, akkor a korábban megvasarolt (ps3) játékokat letolthetem rá? Ha igen, az fantasztikus lenne. Tudom h 100x elmondtatok már, de egyszerűen nehéz felfognom.
-
kevepapa
aktív tag
-
kevepapa
aktív tag
Szabadon lehet választani akár csak gépet, akár bundle kiszerelést. Még nem döntöttem el (h egyáltalán váltsak-e). Ráadásul úgy látom kijött az első "modellfrissítés":
"A CUH-1200 sorozat a PlayStation 4 konzol 2015 augusztusában megjelent modellfrissítése, amelyet matt HDD fedőlapja, mechanikus bekapcsoló/lemezkiadó gombjai, még hatékonyabb hűtése és csökkentett energiafogyasztása különbözteti meg az előző szériáktól." -
kevepapa
aktív tag
Az Arkham Knight, a Fallout 4, a Witcher 3, az új Tomb Raider, a Dragon Age Inquisition, a Bloodborne, az új Mortal Kombat és a tavasszal érkező Uncharted 4 érdekelne igazán, illetve a kritikai sikere miatt az MGS 5. "Régiúj" játékok közül a GTA V-öt nézném meg nextgen konzolon, a remastered kiadások egyébként nem hoznak lázba, elvagyok én 30fps-sel is.
-
kevepapa
aktív tag
Igen, pontosan ez a dilemma oka, hogy a felsorolt játékok között is van pár aminek a végigjátszása még hátravan (mgs 3-4, Diablo 3, x-com, plusz hddn a watchdogs, a mass effect 2, és az AC Rogue). A move kit és a hozzá tartozó játékok viszont a szekrényben porosodnak...Arra pedig sajnos nincs már időm h egy játékot többször is végigjátsszak vagy a multiba órákat öljek. Sajnos el kell fogadni h felnőttem és jó ha havonta 6-8 órát tudok játszani...(Igazából a gta v, a red dead redemption, a TLoU és az uncharted játékok miatt váltottam konzolra, ezeket a címeket ki is pipáltam.)
-
kevepapa
aktív tag
Na megjött az ajánlat a ps3-am beszámítására...és most nagy a dilemma. Másfél éves ps3, két eredeti ds3 karral, move kamerával és két db move fagyival, valamint az alábbi eredeti, dobozos játékokkal: metal gear solid legacy collection (mgs 2,3,4), sports champions 2, gran turismo 6 anniversary edition, red dead redemption goty edition, fifa street 3, wonderbook book of spells+book of potions+walking with dinosaurs, diablo 3 ultimate evil edition, the last of us, grand theft auto V, portal 2, journey, ea sports active 2, uncharted 1,2,3, xcom enemy unknown. A hddn lévő játékokat sajnos nem tudják beszámítani. Erre fizetnének 100k-t. Őszintén kérdezem: szerintetek milyen ajánlat? Ti mit tennétek a helyemben?
-
kevepapa
aktív tag
Jól látom h az #2 Christmas deal (mad max) kizárólag a ps4-et érinti???
-
kevepapa
aktív tag
válasz
andersen32 #71104 üzenetére
Engedd el a gt6-ot és izzítsd be az uncharted 2-őt vagy ha pcn kimaradt: a gta v-öt, assassins creed black flaget. Tudom, almát körtével, de azért mondom mert anno nekem is az egyik első játék volt a gt6 amit megvettem életem első konzoljára és kb fél órát játszottam vele mert egyszerűen nem kapott el...
-
kevepapa
aktív tag
Ha jól emlékszem a mgs phantom pain nem muzsikál túl jól a ps3-on, tehát nem "kötelező" vétel a karácsonyi akcióban...
-
kevepapa
aktív tag
válasz
Sirandrish #70302 üzenetére
Egy jobb vga kártya szerintem is minimum 70-100 között van, ami akár két három évig jó lesz. Ráadásul Pc-n sosem szerettem minimumbeallitason játszani, bosszantott h nem láthatom mit tud az adott játék. Ráadásul a konzolbol tényleg mindig mindent kisajtolnak, elkepeszto h pl a last of us vagy gta V mit tud egy tíz éves vason (ok, tudom h a framerate és a felbontás az ára). Szóval szerintem egy használt next gen konzol jövőre 60-80k közötti áron jobb befektetés ha játszani akar az ember.
-
kevepapa
aktív tag
Egyre jobban vonz a ps4...
Bloodborne, Witcher 3, Batman Arkham Knight, AC Syndicate, Just Cause 3, Uncharted 4 és mindenek előtt: Fallout 4.
Ezekkel már hónapokig ellennék...
Sebaj, egy év múlva nemcsak a konzol, de ezek a címek is jóval olcsóbbak lesznek (használtan)...
-
kevepapa
aktív tag
Egyébként a fenti okokból számomra a mass effect játékok is 10 pontosak. Sőt a GTA V is. Az adott korban, az adott műfajban a legjobbak és/vagy maradandó élményt adnak. Nyilván, ha ma jelenne meg és ma kéne pontozni pl. az eredeti Elite-et vagy a Doomot, vagy az első Tomb Raidert, akkor nem kapnának még 3-ast sem, de az adott korban műfajukban bizony tökéletesek voltak, olyat adtak amit akkor az adott technikai szinten semmi más nem tudott. Épp ezért nem kérek számon a 2013-as TLoU-tól olyan, egyelőre sztm megvalósíthatatlan dolgokat, mint az ellenfelek olyan fokú intelligenciája, hogy blöffölni tudjanak stb.
-
kevepapa
aktív tag
válasz
$p@rr0w #70103 üzenetére
Persze, ezek remek ötletek, de ehhez iszonyatos AI (blöffölés az üres stukkerrel) és emiatt brutális erőforrás kell, plusz egy olyan engine ami tudja kezelni a szabadon kidönthető falakat...
A Last of Us erénye és 10 pontja számomra nem a játékmenet, hanem a profin megírt karakterek, a profin megválasztott zene és a profi, stabil frameratet hozó grafika. Számomra ezen tényezők együttesétől korszakalkotó a játék. És mert mindezek tetejében van lelke. Persze, le lehet call of dutyzni, szkriptelt, lineáris ez is, de a codokkal ellentétben igenis van lelke a játéknak. Engem legalábbis igencsak megérintett Ellie és Joel utazása, a jellemük leheletfinom fejlődése. Úgy ad megrázó élményt, hogy nincs katarzis, nincs szentimentális, vagy giccses pillanat. Minderre csak a legjobb filmek és játékok képesek, a középszerűek nem. Persze elfogadom, hogy van akire nincs ilyen hatással, de szerintem a kisebbséghez tartozol. Tény, hogy a Doom anno forradalmi volt, de sosem lesz több egy lelketlen lövöldénél.
-
kevepapa
aktív tag
válasz
Sirandrish #70106 üzenetére
Senki sem savazta a játékot emiatt. Pusztán elhangzott egy olyan kérdés, hogy vajon merre tovább, hogyan lehetne még fejlődni? Erre mondtam, hogy számomra pl. az interaktív tereptárgyak sokkal valósághűbbé tesznek egy játékot. Vonatkoztassunk el a TLoU-tol, ez számomra majdnem bármire igaz, ha már felhoztad a fifat, nem lenne rossz ha a mellébikázott laszti felborítaná a kapu mellett kuporgó fotóst...
-
kevepapa
aktív tag
Left Behind fantasztikus élmény volt, tényleg sokat hozzáad az alapsztorihoz és Ellie karakterét is tovább építi. Nagyon tetszett az is, hogy végre többször is össze lehetett ereszteni a fertőzötteket a katonákkal. (ezt egyébként pl. már az első Doom is tudta!) A zene továbbra is hibátlan, a grafika meg hihetetlen ezen a vason. Az örök kérdés, legyen-e (az alapjátéknak) folytatása...szerintem ne, maximum "spin-offként" új karakterek új történettel, akár Európába áthelyezve... Vagy egyáltalán ne, igazából ez így egy kerek egész mestermű.
-
kevepapa
aktív tag
Én nálam a Last of Us 10/10-es, sőt tegnap végigvittem a Left Behind-ot is és az is 10/10. Csak arra a kérdésre mondtam ezeket az ötleteket, hogy vajon hová lehet még fejlődni? Emlékszem én már a System Shock 2-ben is lehidaltam az interakció dömpingtől, aztán a Half-Lifeoktol is leesett az állam. Tps-eknél a Max Payne-ben is full interaktív volt a "pálya" ami rengeteget hozzáadott a játékélményhez. Ja, és persze már Duke-al is lehetett pisálni a klotyóba 96-ban!
-
kevepapa
aktív tag
válasz
#42308056 #70075 üzenetére
Sokkal több interaktív tereptárgy. Bekapcsolható tévé, megnyitható vízcsap, kézszárító aminek a hangja odavonzza pl a clickereket. Fejlettebb mozgáskultúra, szabadabban bejárható terep (de nem sandbox), akár azon az áron is h el lehet tévedni stb. Van még hová fejlődni (persze a felsorolt dolgok mindegyikét láttuk már), de tény h gyönyörű grafikájú, erős atmoszférájú, kiváló karakterekkel bíró játék, mely generációjának valóban egyik, ha nem a legjobbja.
-
kevepapa
aktív tag
Nem bírtam várni, nyáron megvettem lemezesen 4,5K ért a TLoU-t, hát most kiderult h eddig kellett volna várni, cca 4 ropiert alapjatek, left behind, plusz multi. Így most left behind-dal együtt már 6000 be lesz az egész plusz a használt vásárlás miatt a multit is buktam... Apropó, le van arazva a két klasszikus, remasterelt monkey island, régi veteranoknak gondolom már megvan, de aki még sosem próbálta, itt az idő. A point n click műfaj egyik legnagyobb királya, a Lucasarts mestermuve. Yikes!
-
kevepapa
aktív tag
Ha már itt tartunk, egyetlen "alapkiadású" játék sem ér meg 50+ dollárt, az előző generációs konzolokra kiadott játékokért meg végképp túlzás ez az ár. Egy-egy új AAA címért, simán kiadnek 25-30 dollart az aktuális generáción, de egyszerűen nem értem h évtizedek óta miért kerülnek ennyibe a játékok. Ja és csodálkoznak h a pc-s piac meghalt... Persze megértem azt is h az amerikai, német, skandináv stb átlagkeresethez képest az 50 dodo olyan mintha nálunk 10-20 dollarert árulnák...
-
-
-
kevepapa
aktív tag
Lassan tényleg váltani kéne, újabb cím ami sokkal jobb az új generáción (nem csak a külcsínt tekintve): Pes2016. Mgs5,Arkham Knight, Witcher 3, Bloodborne, MK X, továbbá mindjárt jön az új Uncharted és a viktoriánus korba helyezett AC... Nyilván ezek a címek jelenleg még használtan sem olcsók, de rém csábítóak... Plusz arra is gondolni kell, hogy jelenleg még értelmes áron el lehetne adni a ps3-at...
-
kevepapa
aktív tag
Hát gyerekek, rég volt ilyen, hogy nem tudok aludni amiatt mert egyszerűen nem bírom abbahagyni a játékot, de az X-com Enemy Unknown most kihozta belőlem. Zseniális a cucc, aki szereti a körökre osztott stratégiát és a kihívást, az ne hagyja ki. Komplex tartalom, szép és hangulatos köntösben. Annyira üdítő végre olyan cuccal játszani ami kicsit meg is dolgoztatja az agyat...
(btw utoljára a Hotline Miami volt amit nem bírtam letenni, de ott pont hogy "csak" agyatlan hent van...)
-
kevepapa
aktív tag
Azt lehet tudni, hogy a phantom pain hogy muzsikál ps3-on?
-
kevepapa
aktív tag
válasz
manu75 #69310 üzenetére
Én a game.co.uk oldalról vásárolom a feltöltő kártyákat a uk store-hoz, bankkartyas fizetessel kb 5 perc alatt megvan a kód, amit emailben küldenek. Korabban közvetlen bankkartyas fizetessel próbálkoztam, de sikertelen volt, ráadásul 3 fontnyi forint levonasra került a számlámrol amit azóta sem láttam viszont. Írtam a sonynak egy emailt aztán hagytam a francba, több pénzbe került volna a visszaszerzésre ráforditott időm, mint amennyit buktam.
-
kevepapa
aktív tag
válasz
pulyka jocó #69238 üzenetére
A pes15 ps3-on szerintem egyébként jobb mint a fifa15. Ha nem dob nagyot a fifa 16 (a régi generációs konzolokon nem valószínű), maradok a tavalyi pesnel aztán talán majd a jövőre vagy a két év múlva esedékes konzolvaltassal újítok
-
kevepapa
aktív tag
válasz
pulyka jocó #69204 üzenetére
Én letoltottem, játszottam egy-két meccset, stadiont nem váltottam, de aztán uninstall lett mert szinte full ugyanolyan mint a pes15 amiből megvan a teljes is. Kíváncsian várom a fifa 16ot, új Pesre a demo alapján biztos h nem váltok.
-
kevepapa
aktív tag
Na kijöttek a MGS V Phantom Pain kritikák és hát szinte mindegyik 10/10 pontos mesterműnek kiáltja ki. Persze mindegyik site ps4 en tesztelte, nagyon kíváncsi lennék hogy muzsikál snake apó az öreg péeshármon...
-
kevepapa
aktív tag
válasz
Sirandrish #68244 üzenetére
Az első rész konkrétan zseniális. Szög egyszerű, de tökéletes játékmenet, elképesztően jó zenék, 80as évek miami hangulata, beteg, csavaros történet. Nálam simán 10/9, be is szerzem a második részt.
-
kevepapa
aktív tag
Az utolsó multi amivel igazán jól szórakoztam és tényleg sokat nyomtam az a SWAT 4 volt, tehát pont a taktikázós, lopakodós fajta. Sebaj, majd egyszer PS4 re beszerzem a remastered-et eredetiben és akkor kipróbálom, feltételezem egy év múlva is lesz még élet a factionsben...
Gondolom máshogy esélytelen, pl. ha megveszem a dlct?
-
kevepapa
aktív tag
Na gondoltam belépek a TLoU Factionsbe de sajnos a dobozban lévő kód már fel lett használva (gondolom azért nem működik). Mekkora élményről maradtam le?
-
kevepapa
aktív tag
http://www.amazon.com/Kinivo-301BN-Premium-wireless-adapter/dp/B0049S6ZUS
Én ilyet használok, sajnos az én Pana plazmamon csak két hdmi port van és biza kell a hely a dedikált médialejátszónak, set top boxnak, konzolnak...
-
kevepapa
aktív tag
Befejeztem a The Last of Us-t... Tényleg minden idők egyik legjobbja, olyan karakterekkel és olyan sztorival amiből nagyon kevés van a játék történelemben.
Nem véletlen, hogy annyi év PC után végül emiatt a játék miatt (is) döntöttem a ps mellett.
A Left Behind dlc milyen? Érdemes kiadni rá 3K-t? Vagy várjak esetleg egy leárazásra?
Egyébként grounded módban végigtolta már valaki?
-
kevepapa
aktív tag
Számomra az AC II minden idők egyik legjobb játéka, pedig bőven több mint 20 éve játszok. Ott van egy elképesztő részletességgel megírt - a történelmet zseniálisan beleszövő - sztori, rengeteg apróság, és egy olyan hangulat (+zene!!!) , ami a kétezres évek nem japán játékai között ritka mint a fehér holló. Na ezek közül számomra semmi nem jött át a Watchdogs-ban.
-
-
kevepapa
aktív tag
Tudom, réges rég lerágott csont, de muszáj kiírnom magamból, hogy a Last of Us akkora élményt ad, hogy az valami elképesztő. Zseniális szinkron, profi rendezés, hihetetlen grafika (egy majd 9 éves konzolról beszélünk!!!), iszonyatosan eltalált karakterek (épp most búcsúztam el Bill-től), okos AI... Mestermunka, valóban.
-
kevepapa
aktív tag
Köszi a tippet, dínók és "bájitalok" bezsákolva, szerencsére a book of spells már korábban megvolt (a move alapszettet ebben a bundle-ben vettem anno 10K ért).
-
kevepapa
aktív tag
Na elkezdtem a TLoU-t... Eddig döbbenetesen jó, teljesen beszippantott (persze, nincs szabad mozgás, nem kell gondolkodni, de nekem őszintén szólva pont erre van most csak időm), de amin nem tudok napirendre térni, hogy hogy a viharba tudtak ilyen grafikát kihúzni ebből a vasból???
-
kevepapa
aktív tag
Igen, sok helyen olvastam h óriási a vége... Igazándiból az a baj hogy ezzel akkor kellett volna játszanom amikor anno megjelent. Szvsz ha a megjelenéskor játszottál bármelyik klasszikussal és "beleszerettél" a játékba akkor akár sok sok évvel később is szívesen fogsz vele játszani, már csak a nosztalgia faktor miatt is. Ellenben ha anno kimaradt a cucc (mint nekem a mgs széria) akkor utólag baromi nehéz túllépni a grafikai és játékmenetbeni elavultságon... De persze lehet h ezzel csak én vagyok így.
-
kevepapa
aktív tag
válasz
perge666 #67726 üzenetére
Hát, én néhány hónapja beszereztem a Legacy Collection-t, és el is kezdtem a MGS2-t. Az átvezető animációk piszok jók, a zene odaszab, a hangulat is adja, de mégis maga a játékmenet (és valszeg a grafika miatt is) azért már ósdinak hat, főleg a splinter cell széria után... Plusz ez az állandó rádiózás... Szóval kb a játék felénél kiszálltam, egyelőre jegelem a szériát, de lehet h hagynom kéne a második részt és a 3-ra ugrani...
-
kevepapa
aktív tag
Na úgy tűnik összejön egy DiO3 UEE + TLoU deal postaköltséggel együtt 9500 pénzért. Ezzel jó időre kimerítem a játékokra szánt keretet... De talán jó vásárt csináltam...
-
kevepapa
aktív tag
Ti hogyan bonyolítjátok le azokat a használt játék adásvételeket amikor nem személyes átvétel van, hanem posta? Előre utaltok, vagy utánvéttel veszitek? Mi a legbiztosabb taktika?
-
kevepapa
aktív tag
válasz
Sirandrish #67593 üzenetére
Na, elültetted a bogarat a fülemben, most akkor elengedem az ipont és megpróbálom 5K ért beszerezni az UE Edition-t használtan...
-
kevepapa
aktív tag
válasz
Sirandrish #67569 üzenetére
Én ezt mind elhiszem de 8000 Ft különbséget talán nem ér meg, főleg hogy én hozzád képest század annyit, tehát max 30 játékórát fogok tudni beletenni
-
kevepapa
aktív tag
A diablo 3 újonnan 5 ropi. Sztetek megér ennyit? Az ultimate evil edition drága és egyelőre használtan sincs még, de ezzel párhuzamosan az alapkiadas ára jócskán csökkent. Szerettem a második, de különösen az első részt (főleg a hangulatát), de félek ez már nem az a diablo lenne...
-
kevepapa
aktív tag
Fú, engem az a nagykönyv érdekelne amit a videó második felében lapozgat! Az is jár a legendary editionhoz???? Mert akkor instantget! A tokokban lévő kis füzetek (irányítás, egyebek) engem sosem érdekeltek, eddig csak a gtaV + a rdr térképei, plusz a mgs legacy collection artworkjei hoztak lázba, a többi lemezes játékom fuzeteit kb ki sem nyitottam egynél többször... Egyébként mik azok az alapkiadású (tehát nem húsz, harmincezres special edition-ök) játékok amikhez jár könyv, térkép, egyéb bonusz?
-
kevepapa
aktív tag
Lassan lehet tényleg váltani kéne, most láttam használtan 5 ropiert tlou remastered kiadást...
-
kevepapa
aktív tag
válasz
kevepapa #67510 üzenetére
Persze nem mintha lenne rá időm. Imádtam az RPG ket középiskolás, egyetemista koromban, de a meló, család mellett már nem lenne elég idő rá, az meg frusztrálna... Szóval elengedem, ahogy a DA Inqusitiont és majd a Witcher 3-at (ha jövőre esetleg ps4re váltanék) is el fogom...
A Last of Us-t viszont nem akarom kihagyni!
-
kevepapa
aktív tag
Nem bírom tovább, mostmár tényleg be kell szereznem a Last of Us-t.
Szerintetek lemezes goty editionre pályázzak (10K új), vagy használtan cca 5 ropperért az alapjáték lemezen, plusz store-ról left behind letöltve?
Hogy jönnék ki a legolcsóbban a buliból? Egy ekkora címet ugyanis lemezesen szeretnék birtokolni...
-
kevepapa
aktív tag
válasz
fausto #67191 üzenetére
Nekem anno a HP notebookom rettenetesen melegedett, everesttel horror CPU/GPU hőmérsékleteket mértem. Beruháztam egy Cooler Master usbs hűtőre (külső laptop hűtő) és csodák csodájára 10-15 fokot is csökkent a hőmérséklet ami pont elég volt anno ahhoz hogy a tvre kirakott assassin's creed black flag ne szálljon el húsz percenként túlmelegedés miatt
Azóta ps3 ss tulaj lettem, sose éreztem h forró lenne a gép...
-
kevepapa
aktív tag
A new n tasty is szuper eddig (nagybetűs hangulat), kellően nehéz csak néhol bugos picit de még elviselhető. A framerate sem az igazi, érződik h ps4 re lett ez készítve, de azért nem zavaró. Aki játszott az eredetivel annak nyilván kötelező, aki nem, az viszont 7 fontért sztm nagyon jó áron próbálhatja ki, sztm nem fog csalódni.
-
kevepapa
aktív tag
Gyerekek ez a Hotline Miami óriási! Zseniális hangulat, abbahagyhatatlan játékmenet, fantasztikus zene! 2 fontért kihagyhatatlan vétel!!! Ha a második rész is hozza ezt a színvonalat, azt is bezsákolom még az akció keretében.
-
kevepapa
aktív tag
válasz
james001 #66810 üzenetére
Nem is a nehézsége a baj, a teljesíthető kihívás önmagában még jó dolog, viszont számomra az első rész túlságosan monoton volt. Végig dzsungel, ugyanolyan ellenfelek, semmi váratlan fordulat, szinte semmi fejtörés. Talán a humor az egyetlen ami már az elsőben is király.
1. 10/5
2. 10/9
3. 10/10Mindez összességében. Ettől függetlenül a széria csúcspontja a vonatos rész (annak kezdetével és a "végével" együtt!) a másodikban.
-
kevepapa
aktív tag
Na, úgy tűnik kútba esett az új Silent Hill game, Kojimastól, Del Torostól.
-
kevepapa
aktív tag
válasz
#58000384 #65942 üzenetére
Én az sr1-el meg a STUNTS elődjeivel nem tudtam játszani mert nem "voltak meg".
Egyébként igen, nyilván nagy úr a nosztalgia, csak nem nagyon tudok olyan autós játékot mondani jelen korból ami akkorát ütne, vagy adna egy olyan plusszt ami ezekben még megvolt. Az utolsó autós játék amivel játszottam és amiben még van lélek az a gran turismo széria és a test drive unlimited volt talán...
-
kevepapa
aktív tag
Életem legnagyobb élményt nyújtó autós játéka viszont mai napig a STUNTS. A második helyezett pedig a streed rod 2. Remélem más is van itt rajtam kívül aki hasonlóan szerette, szereti ezeket a csodákat.
-
kevepapa
aktív tag
válasz
Synthwave #65924 üzenetére
Maximálisan egyetértek!!! Nagybetűs HANGULAT jellemezte anno a sorozatot! Számomra nfs1>nfs3(régi hot pursuit)>nfs high stakes (Európában road challange) > Porsche unleashed > nfs2se. Az nfs 2t nem toltam, de állítólag nem is baj. Az új érában is játszottam majdnem mindegyik résszel, és bár helyenként kifejezetten élveztem (underground, új hot pursuit) de már szerintem sincs meg a varázs. Azok a showreelek az első részben... Az az intro a nfs2se-ben, azok a zenék a 3 ban és persze az egzotikus helyszínek a high stakesben! Nagyon hiányoznak, dehát ma már kis túlzással a sorozatot csakis a rókabőr (és a játékosok) lehúzása jellemzi, a lélek valahol (2000-ben) elveszett.
-
kevepapa
aktív tag
Na, akkor nem csak nekem volt meghatározó lap az életemben a kilóbájt...
93 óta vettem a lapot (eleinte persze vették nekem az ősök, később spórolt pénzből előfizető lettem), kitartottam végig, de CoVboy után már nem volt meg a régi hangulat. Róla tudunk vmit, hogy mit csinál mostanság? (azon kívül h valszeg még mindig nyomja a panzer general 2-t
-
kevepapa
aktív tag
Egy kis beszámoló a sleeping dogsról néhány óra játék után: Sajnos a GTA 5 után abszolút B kategória, a sztori ugyan marha jó (imádom a hongkongi körítést, a beépülést a triádokhoz) , de a játékmenet baromi egyszerű (kicsit unalmas is) , a járművek irányítása borzalmas, a grafika szép, de a gta után persze labdába sem rúghat. Annyi mással "kellene" játszanom, hogy sajnos kaszálom, remélem a másik "kutyás játék", a watchdogs jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS3 FAT CFW - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- Xbox Series X + 103 db játék a profilommal, Elite 2 controller
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest