- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Taxival van fast travel csak pénzbe kerül. Szerintem nagyon egyhangú az egész játék. Nem tudom hol jársz, lehet spoiler lesz, az erőd ostromáig nagyon tetszett, utána viszont beleuntam. Aztán a vége és a lezárás megint jó volt. Spoiler vége.
Minden küldetés ugyanaz volt, menj oda, lődd le őket, gyere vissza. Ha kicsit is sötét volt semmit nem lehetett látni, az erdőben ez nagyon zavaró volt.A legjobban az tetszett, ha csak lovagoltam a sivatagban.
Ha lesz folytatás remélem a McCarthy könyvek hangulatát fogja inkább hozni. Sötét, brutális barbár vadnyugat.
Beyond Good and Evil-t nagyon szerettem PC-n, elgondolkoztam rajta PS-re is, de inkább kihagytam. Ott van a polcon, ha kell játszom vele gépen. Mostani laptopom már jóval erősebb mint amilyen konfigon régen használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest