-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Tegnap óta tolom a Grid Autosportot, eddig vagy 4-5 órát játszottam vele, az első benyomás nagyon pozitív...
-
manu75
aktív tag
Kaptam egy letöltési kódot a London című filmre, ha valaki nem kapott és érdekli írjon ide, az első jelentkezőnek elküldöm privátban.
-
Injun
senior tag
Megtudná valaki mondani,hogy a Ps3 Borderlands 2 már letöltött Dlc-ket hol tudom elindítani? A játékon belül mennék olyan helyszínekre amik a Dlc-vannak de nem engedi mert előbb le kell töltenem.De hát már 2x leszedtem őket.
-
james001
veterán
Fél off kérdés: Nem tudtok olyan helyet itthon ahol kapni videojátékos posztereket? Konkrétan The Last of Us,Uncharted,stb. kéne. Konzolboltba ha bemegyek ott vajon eladnak mondjuk egy előrendeléses posztert?
-
dilipok
veterán
válasz
neil_mullen #55184 üzenetére
szerintem nincs.
-
-
neil_mullen
aktív tag
sziasztok!
Gyakran szoktam zenét lejátszani dlna kapcsolat segítségével a media playeren keresztül. A gondom az vele hogy kontrollerrel elég körülményes böngészni a mappákban, számot váltani, főleg beletekerni. A legjobb az lenne ha a laptopommal tudnám vezérelni a lejátszást, de mégis a ps3-mon menjen (azért lényeg mert a ps3-ra van kötve a hangfal). Van erre valami megoldás?
köszi
-
Szerintetek a Dragon Age: Inquisition és a Middle-earth: Shadow of Mordor még vállalható lesz PS3-on?
-
B-L-A-C-K
titán
Köszi mindenkinek!
Közbe egy GTA 5-öt is találtam jó áron, így ezekkel most el leszek egy darabig, és nagyon úgy érzem hogy pár hónap után jöhet a PS4-is...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Tegla80
addikt
válasz
B-L-A-C-K #55178 üzenetére
Tokot sztem nem nagyon fogsz talalni....
De ha jol tudom az eves psn feltolto tokja is ugyan az (talan hamarabb is talalsz felajanlot)es arra csak "kepet" kell nyomtatni....
Vagy veszel egy dvd tokot azt joccakat.
(en sima cd tokban kaptam/tartottam es adtam tova a promos cuccaim.Sztem az is eleg neki)[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Valakinek nincs feleslegbe egy PS3 lemez tokja? Természetesen nem ingyen...
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
válasz
Nayrobi #55173 üzenetére
Mármint Magyarországra? Akkor azért várok még, ha 3 hét haza, akkor ide is lehet mondjuk másfél vagy kettő. Csak az volt furcsa, hogy pont egy hete jött a mail, hogy "your package is on the way", szóval már vártam...Fenébe, úgy tűnik nem lesz Lego Batman-ozás az asszonnyal a hétvégén (lesz más
)
[ Szerkesztve ]
-
-
sasa134
addikt
A game.co.uk-ról rendeltem pár játékot, pont egy hete - akkor jött az email tőlük, hogy úton van a pakk. Most eltelt egy hét, sehol semmi (Németországban vagyok, ide eddig elég gyorsan megjött minden), a game.co.uk tracking oldala pedig, khhmm, szóval semmi sem mond, csak annyit, hogy a csomag el lett küldve. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
-
B-L-A-C-K
titán
Na nekem ennyi lett a hét termése, még egy GTA V-öt akartam beszerezni normális áron, de nem nagyon kön össze.
-
Elims
veterán
válasz
Synthwave #55153 üzenetére
Köszi! Nekem ennyi elég.. :-) (remélem nincs benne fps rész)
LDave: Nekem sajnos a dragon age kiesik,a tomb raider-t meg megnézem youtube-on.
Egyébként ez utóbbi milyen,hogy tetszik?James: Én biztos kipróbálom online.Iszonyat tetszik. :-) Nagyon összerakott árkád verseny!
Ha vmelyik trófeához hozzá tudlak segíteni,írj. -
-
james001
veterán
Szerintetek a Grid 2-t még tolják online most hogy kijött az Autosport? Gondoltam megpróbálok néhány online trófeát beszerezni.
-
Tegla80
addikt
Nah jahhhh....Ilyenkor is jo pl,ha regota plus os az ember......
(sokmindenre azt tudja mondani,h votmá,votmá,votmá.......)
-
-
-
echterion
nagyúr
Szerintetek a SC Blacklist megér 4000 Ft-ot? Van annyira jó, mint a legelső része?
-
Elims
veterán
Már nem tudok szerkeszteni. :-//
Most nézem a store-t. :-)
Summer sale van.
Emlékszem amikor ingyen adták a grid 2-t a pluszosoknak,a kipróbálás után James azt írta,hogy egész jó!Azóta vagyok rá kíváncsi és most jó áron van még pár játékkal.A grid 2-t biztos megveszem.
A többiről írnátok egy kis vmit..ha ismeritek?Milyenek ezek?:Hitman: Blood money hd
Hitman 2: Silent Assassin hd
A resident evil 1-3 nagyon gondolkozom...Ezt ismerem.
Assassin creed 3-Gold edition Megér 5400Ft-ot?
Infamous collection
Oddworld Stranger's wrath hd /2eFt./ de ez fps ha jól tudom. :-/
Maffia 2 /2eFt./
Dragon age sorozat is jó árban van,de azt írtátok,hogy jó angol kell hozzá. :-/
Lara Croft and the guardian of light
Little big planet 1 -
Elims
veterán
Ennyi. :-)
Köszönöm!Idézem a hozzászólásotokat,hogy nehogy rászaladjon vki.Módosítsák a hirdetést.
Ha gond az idézés,szóljatok és nem írom meg pontosan így. -
james001
veterán
Nekem is ugyanez a hátoldala,meg nincs odaírva hogy magyar felirattal,szóval ez 100% nem az.
(#55143) crue:+1,bár én azért letöltöm a Crysis-t mert bár játszottam vele,de ha már ingyen van adok neki még egy esélyt.
Amúgy én arra is gondoltam már hogy Sony lassan lehet kifogy a "nagy" ingyenes játékokból és ezért ad mindig psn játékot is... Nem tudom de még annyi olyan AAA cím van amit simán bedobhatnának. A Vitások viszont megint jól járnak a cross-buy cuccokkal -
Elims
veterán
válasz
Anonymus X #55130 üzenetére
De akkor miért nyomja a bolt az ellenkezőjét??
Tényleg tökkelütöttek? :-)Megjött a fotó:
Ebből Ti mit hámoztok ki?
Szerintem 1000%,hogy csak a tokon van.Remélem sikerül,telefonról csinálom.
Crue: "Tele van a tököm ezekkel a pixeles indie szarokkal."
Én le sem töltöm ezeket,fölösleges.
Abban viszont igazatok van,hogy akkor minek a plus. ?
Játszani a régiekkel meg+a remény,hogy a következő hónapban jobb lesz.
Mondjuk nekem azért van,mert olcsó volt. -
Brian_GT
őstag
Nekem az a bajom, hogy egyrészt igen, okésak meg aranyosak ezek a régi retrósabb játékok, de most már hónapok óta az megy hogy 2. vagy 3. címnek bedobnak egy ilyet és aaaaa mindenki ámuljon és bámuljon micsoda ingyen game....nem értem ez mi mostanság..másrészt meg nos igen, fps-t ps-en max a destinyért fogok játszani konzolon... amiért megnézném az a grafikája fullon, mivel olyan pc-m nincs amin fullon toljak egy Crysis 3-at...de ps3 meg nem az ultra pc szintet üti már sajna. Így gyakorlatilag nekem is kuka mindkettő.
Gyakorlatilag azért van ps plusom lassan fél éve, hogy a régebbi címekkel tudjak játszani....ami az elmúlt fél évben jött azért nem kéne plus az tuti.
-
crue
őstag
Tele van a tököm ezekkel a pixeles indie szarokkal. Lehet, hogy van aki erre gerjed, de az utóbbi hónapokban már sok ilyen volt. Csoda, hogy megint nem valami sportjáték a másik. A krízis 3-at meg még régen megvettem akcióban és kb 2 percet játszottam vele azóta, de ez persze az én bajom.
-
-
Nagytoll
senior tag
Itt vannak az e havi ps plus játékok! [link]
-
B-L-A-C-K
titán
Valaki nagy vonalakba mondja már el ez a Move vezérlő milyen dolgokra jó...
-
skrisz
csendes tag
Sziasztok! Ma vettem a szolnoki Tesco-ban Book of Spells Starter Pack-ot, kemény 2299 Ft-ért.A játék már megvolt, de a Move vezérlőért nagyon megérte.
-
B-L-A-C-K
titán
GTA 5-nél van ilyen online pass vagy micsubi?Közbe kicsit visszakeresve látom nincs.
[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
veterán
Épp gondoltam, hogy beaktiválom a gépemhez kapott hónapos PS+ elofizetésemet, most néztem, számomra az ehavi elég meh. :/
Na de a kérdésem: Ha fogok egy random 80gigás 3.5" hdd-t, hozzá egy méteres Sata + kibelezett tápegységbol Sata tápkábelt és összekötöm, az muködni fog?
(Akár úgy is ha a hdd a tole 10 centire levo géprol kapná az áramot)[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
-
Elims
veterán
válasz
Bogyi007 #55113 üzenetére
Mindegyiket jól vetted,bár az uncharted 1 helyett inkább használt,karcmentes,kiskönyvest vettem volna max.2e-ért.
De ha téged nem zavar az essentials felirat akkor az is jó vétel volt. :-)A magyar last of us-ra és a supergamer.hu-ra csak ennyit..:
"Elims <kxxxx7905@gmail.com>
júl. 25. (2 napja)
címzett: www.SuperGamer.
Üdvözlöm!Rendben.Értem.
Viszont akkor egy-két fotót kérnék a termékről,elölről-hátulról.
Megmondom miért...ha csak a doboz hátulján van magyar írás,de a
játékban nem lesz,vissza postázom,amit gondolom nem fognak
visszafizetni.Mármint a két postaköltségemet.Vagy ha igen akkor
rendben és küldhetik a játékot.
Ha látnék róla fotót eltudnám dönteni biztosra a vásárlást.Köszönöm!
Elims <kxxxxx7905@gmail.com>12:14 (0 perce)
címzett: www.SuperGamer.
?Elims <kxxxx7905@gmail.com> írta, 2014. 07. 25.:
www.SuperGamer.hu - Tóth Károly12:48 (0 perce)
címzett: saját magam
Nem tudok erre mit válaszolni."Ma is írtam nekik 1/4 1-kor,erre írta a komoly írását,de most ráírok újra. Megírom,hogy csináljon egy fotót a hátuljáról.
Nekem bonyolult ez az ember... -
james001
veterán
Amúgy láttam pletykákat,állítólag Saints Row 4 és Far Cry 3 Blood Dragon lesz PS3-ra plus-ban. Na ennek örülnék,holnap kiderül
-
ekko98
tag
Szép is lenne... De lehet kellene rendelni egyet még úgy sincs meg a játék azt akkor minden kiderül...
-
-
Dancii
tag
Hali srácok, kiderült már a SuperGamer-es magyar TLOU dolog..?
Valóban van benne magyar felirat? -
Bogyi007
veterán
Bevásárolt mindenki az elmúlt hetekben a Tescos akciókból?
Nekem ez lett a bevásárlólista vége:Nfs Hot Pursuit 1497 ft Kiskunhalasi Tesco ( a képen mellette az Uncharted 1 2410 ft volt de azt itthonról hozattam)
Woderbook + Move starterpack 5747 ft Szeged Móraváros Tesco
DanceStar Party és a The Fight darabja 1398 ft Kiskunhalas Tesco
Start the Party és egy Eyepet & Friends (Essentials kiadásban 2000 és 1398 forintért) és egy Nfs Shift Platinum kiadást (szintén 2000 forintért) vettem szintén Kiskunhalason - de volt egy 500 forintos kuponom is amit beváltottam. ;-D
Ezen felül game.co.uk oldalról rendelt pakkom is 14.95 fontért amiben príma állapotban levő Fifa 13, Duke Nukem Forever és SWFU2 volt....
Azt hiszem jól tudok akciókat kifogni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tegla80
addikt
válasz
bognar110 #55101 üzenetére
Szivesen mondanam azt h "nem",de az igazsag az,h "igen".
Mivel nincs felmasolasi lehetoseg(keves game azert tudja vagy a game biz %at tudja) ezert ennek ez az ara.Plusz mivel SS ezert a burkolat alol ezen hangok,megjobban "elojonnek".
Nalam.pl ezert (is) a digit a preferalt.
(Diliopok...Te tudod mi az az "is" ugye??!!)
-
Elims
veterán
válasz
bognar110 #55101 üzenetére
Ha játék közben pörög föl majd lassabb lesz akkor igen,normális.
Írtátok már itt többször,hogy hangos a super slim,nektek hol van a gép ill. milyen távolságra van tőletek?Nekem kb. 3m-re van a tv tetején (igen,elfér a "megjelenítőmön :-) ) és nekem egyáltalán nem zavaró.Komolyan,fel sem tűnik.
-
bognar110
őstag
Az normális ps3 super slim- nél hogy játék közbe nagyon pörgeti a lemezt. Xbox tulaj voltam előtte ott nem volt ilyenre példa.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo switch oled LEÁRAZTAM!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest