- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Video konvertálás
- Hálózati / IP kamera
- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor343
tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem hogy egy PS3 slim géphez egy ilyen tápkábel jó-e?
Ha nem akkor meg tudnátok mondani milyen kell? -
Gabor343
tag
válasz james001 #53948 üzenetére
Én nemrég cseréltem vinyót a ps3amban és én a system settingsben található backup utilityt használtam.
Ezzel le lehet menteni minden adatot a ps3adról egy usb-s pendrivedra vagy vinyóra (csak fat32 fájrendszerű kütyüt ismer fel) és ez lementi az írásvédett mentéseket is, szóval nem csak a ps plusszos felhős megoldás van.
Ha nincs sok helyed a pendriveon akkor előtte érdemes letörölni a telepített játékfájlokat mert ez azokat is elmenti.[oWn]f4te:
A PS3 nem régiókorlátozott, legalább is játékok szempontjából. A géped le tud játszani bármelyik régiós játékot, csak a DLC tartalmak korlátozottak annyiban hogy abból a storeból valók DLC működnek csak amelyik régióból való a játék. Szóval ha Japán szinkronos játékot akarsz akkor szétnézhetsz pl az ebayen japán régiós játékok után, bár azokban általában nincs angol felirat.
Amúgy néhány jRPG-hez szokott lenni az EU storeban is japán voice pack, bár elkérnek értük egy kis pénzt, de ha annyira vágysz a japán szinkronra, akkor talán megéri szétnézned a PS storeban.[ Szerkesztve ]
-
Gabor343
tag
válasz Kvelstadt #54537 üzenetére
Szia!
Ha lemezes játékokat fogsz venni hozzá akkor szerintem a 120GB elég lesz.
Viszont ha PSN-ről is vennél játékokat vagy PS+ előfizetést(havonta ad ingyen játékokat) akkor a 120GB kevés lehet.
Amúgy vinyót bármikor tudsz cserélni a gépben, nem kell hozzá nagy szerelői tudás és a PS-ek is úgy lettek megcsinálva hogy könnyű legyen a csere. Csak egy kis műanyagfedélt le kell szedni a gép oldalán és ki is tudod húzni a HDD-t. (2.5" noti vinyó kell bele)
itt egy elég részletes videó a cseréről backupal együtt. [link]80Font szerintem elég jó ár egy 120as slimért, ha jó állapotú, én simán megvenném, aztán ha kevés a hely ,akkor később vennék bele egy nagyobb HDD-t.
Nekem amúgy 250GB-os slimem van kb 15 dobozos játékkal meg pár digitálissal és bőven van még helyem.
[ Szerkesztve ]
-
Gabor343
tag
válasz B-L-A-C-K #54735 üzenetére
Üdv a klubban! Annyiért jó vétel volt az a gép.
Sok játék van rá és még évekig jönni is fognak rá játékok, szóval szerintem nem fogod megbánni a vételt.
Elims játékajánlását meg még kiegészíteném a Heavy Rain és a Beyond Two Souls-al, ha szereted a filmszerű és történetközpontú játékokat, akkor szerintem tetszeni fognak.[ Szerkesztve ]
-
Gabor343
tag
Ha valaki esetleg Uncharted1-2 vagy last of us játékot keresne, nekem van eladó. [link]
-
Gabor343
tag
válasz ekko98 #54834 üzenetére
Olyan 5.6GB-ot tölt le PS3-ra és telepítve is annyi viszont 2x annyi üres hely kell a telepítés miatt, de utána a letöltött fájlt törli.
ldave:
Nekem az a bajom a PS3 változattal hogy nagyon mosott és életlen a kép, meg az árnyékok néha úgy néznek ki mintha 3 kockából lennének. Ezt leszámítva elég korrekt munka és az fps tényleg elég stabil.
[ Szerkesztve ]
-
Gabor343
tag
válasz B-L-A-C-K #55028 üzenetére
A videó alapján 360-on kicsit élénkebbek a színek, de azon kívül minden ugyanaz és az fps is mindkettőn stabil.
Én PS3-on toltam a bétát, pedig van 360-om is, csak ott gold előfizetés kell a pvp részhez, PS3on meg megy minden PS+ nélkül is. (Na meg psen már korábban is lehetett tolni.)
Amúgy nagyon bejön a játék, első napos vétel lesz egy PS4-el együtt.
-
Gabor343
tag
válasz Sirandrish #57326 üzenetére
Kíváncsiságból ránéztem én is PS3-on a store-ra és nekem is tök ugyanezt csinálja mint neked, bejön fönt az a 3 menüpont és utána kifagy.
Nekem rég volt már bekapcsolva a gép, így amikor rámentem, töltött le valami frissítést a store klienshez.
Szerintem valami szoftveres hiba lehet, mert PS4-en és PC-n is hibátlanul megy a PS store.[ Szerkesztve ]
-
Gabor343
tag
válasz Sirandrish #57357 üzenetére
Amúgy PS3-on a PSN menüpontban az account management / transaction management alatt van egy download list, ahol mutatja az összes megvásárolt cuccodat storeból (játékok, dlck, témák) és le is tudod tölteni őket.
Így PC-n minden vásárlást el lehet intézni, PS-en meg le tudod tölteni őket a store használata nélkül. (az ingyenes PS plus játékokat is)crue:
PS4-en is hibátlanul megy a store magyar accal.
Szerintem a PS3-as store programban baltáztak el valamit a legutóbbi frissítésben. -
Gabor343
tag
válasz Noys187 #71952 üzenetére
Szia!
Azért nem elég neki a hely, mert a ps3 netről úgy telepít játékokat hogy letölti aztán új helyre telepíti és utána törli a telepítőfájlokat, így minden játék telepítéséhez dupla annyi üres hely kell mint amekkora méretű a játék.
2x 17,1=34.2 > 31
Elég nagy hülyeség, de ez így megy sajnos.Amúgy könnyen lehet találni 9.5mm-es vinyókat, sőt még vékonyabbat is.
Példa: [9.5mm vastag] Ez biztos jó bele. -
Gabor343
tag
válasz Noys187 #72002 üzenetére
Sajnos nem lehet így megoldani, mivel mindig a saját vinyóra tölti le a játékot. Külsőre csak adatmentést(backup) lehet csinálni.
Ez a 40gigás ps még a lemezes játékokhoz lett tervezve, mivel úgy csak pár gigát telepít a gépre a többi a lemezről fut, illetve van olyan játék is ami teljesen a lemezről fut csak a a mentés foglal helyet.
Ha a ps storeról akarsz vásárolni játékokat, akkor mindenképp váltanod kell nagyobb vinyóra. -
Gabor343
tag
Szia!
Nekem is japánból származik a ps3-am és biztosíthatlak róla hogy nincs hivatalos megoldás a "O" és "X" gombok felcserélésére. Én is sokáig kerestem rá megoldást, de azt sikerült kideríteni hogy az ázsiai régiós gépekhez külön rendszerszoftver van, csak az telepíthető rájuk és ebben a szoftverben az említett két gomb fel van cserélve kulturális okok miatt.
Ne próbálj meg európai vagy amerikai szoftvert telepíteni a gépedre mert nem fog működni, szerencsére az összes támogatott nyelv benne van az összes régió szoftverében így nem kell japán vagy kínai karaktereket bámulnod a menüben.
Szóval meg kell szokni sajnos.Mondjuk nem is az a legnagyobb baj hogy fel van cserélve, hanem hogy 2 fajta játék van, az egyik a ps rendszer beállítását veszi át tehát ugyanaz lesz az ok gomb mint a ps menüben, a másik verzióban meg előre meg van írva a menübeállítás (elég sok nyugati játék ilyen) és a játékon belül az"X" számít ok-nak és az okozta nálam a nagy gubancot, amit kb lehetetlen megszokni, hogy a játék menüjében az "X" az ok, de ha menteni akarom a játékot akkor egy ps menüs képernyő jön fel és ott már a "O" számít ok-nak és ebben az esetben mindig reflexből rányomok az "X"-re ami visszavonja a mentést.
[ Szerkesztve ]
-
Gabor343
tag
Üdv!
Vinyót cseréltem a PS3-amban, egy 1TB-os vinyó került bele, 931GB helyet érzékel rajta, viszont egyből a rendszertelepítés után már azt írta hogy 826GB szabad a 931ből. Semmit nem telepítettem még rá, csak az oprendszert raktam fel pendriveról.
Ez normális jelenség? Hova tűnt 100GB szabad hely? Az még oké lenne hogy ha pár giga helyet lefoglal a rendszernek, na de 100-at?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Bundle topik
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Már felhőből is etethető tartalommal a PlayStation Portal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- További aktív témák...