-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Szerintem is.
De ahogy HuMarc is írja,mi van akkor ha véletlenül mégis. (Mondjuk arról meg James és Orichalcos biztos tudna)
Kértem elejéről-hátuljáról fotót,hátha.
Ha egészen véletlenül magyar lenne,el kell adnom az angolt..én bontottam ki,kétszer volt a gépben viszont a kódot felhasználtam.Igaz azt az online-t nem próbáltam ki.
Ehhez a supergamer-eshez jó lehet az én kódom szerintetek?Ha igen,akkor a supergamer-es kódja jó lehet az enyémhez. -
-
bognar110
őstag
válasz
B-L-A-C-K #54957 üzenetére
Értelek Magyarországon én is használtan kerestem a dolgokat amikor valami kellett, most Németországban élek itt nem nagyon találtam gridet meg ps-t használtan, meg nem akarok itt annyit szórakozni vele otthon tényleg hardverapróra fel mentem aztán adott volt a dolog, idén haza megyek biztos hogy be szerzek pár játékot. Csak sajnálom rá a pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
De ha jól emlékszem, az oldalon árulnak cseh verziót is ( nem tudom ellenőrizni, mobilról vagyok
), pedig ami 'magyar', illetve 'cseh', az igazából kelet-európai, tehát szlovák, cseh, magyar mind ugyanaz. Szóval végképp nem értem.
Mármint értelemszerűen a dobozról beszélek.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
"Van magyar nyelvű Last of Us a linkelt oldal vezetői szerint.Több darabot eladtak már és nem érkezett soha panasz,hogy nincs rajta magyar felirat."
Na ugyi.
Ha meg haloarcú
netán igazat beszél, biztos díjtalanul küldenek mást - vagy fizetik vissza a pénzedet.
Én eddig nagyon elégedett vagyok a webshop-pal.[ Szerkesztve ]
-
válasz
B-L-A-C-K #54976 üzenetére
Mert ki tudja, hogy ki-hogy-merre-mennyit hajtotta, mondani mindenki azt mond, amit akar. Boltból vásárolt (minőségi) termék esetén nagyobb a valószínűsége, hogy záros határidőn belül nem lesz vele gond.
"Ez olyan mintha amit visszakapsz pénzt nap mint nap lefertőtlenítenéd minden alkalommal, hiszen ki tudja már hány ezer - tízezer emberen ment át keresztül..."
Hát, pénzmarkolászás után sem szívesen nyúlok a számhoz vagy a szememhez kézmosás nélkül - pedig minden vagyok, csak tisztaságmániás nem. :>
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
+1 a használtakra. Nekem ami volt eddig, és elromlott, az mindig a gari lejárta után. Persze mindent rendeltetésszerűen használtam. Ki van ez találva. Amióta használtakat veszek, semminek semmi baja, bár pl a nyűgösebb PC bizszniszben már nem vagyok benne. Azért megfogadtam, ha majd egy gépet megint összerakok, csak használtakból.
De az se mindegy, hogy milyen elektronikai cuccokról beszélünk. Ha csak 2-3 ezer forint a használt meg az új között a különbség, akkor nyílván nem éri meg, de nem annyi szokott. Leginkább a fél ár körüli a megszokott, annyiért már megéri.
B-L-A-C-K: Mint egy felújított SA.
Persze azért nem. Sokat azért nem toltam vele, de eddig jó. Hát GTA szint... Sok tíz órára letudja kötni az embert.
-
Elims
veterán
Most aztán úgy elbizonytalanítottál,hogy nem rendelem meg. :-)
Ha neked van igazad,2x fizethetek postaköltséget. Akkor viszont mérges lennék..fölösleges pénz..
Vett már vki tölük ilyesmit?Hogyan deríthetném ezt ki?Jó lenne ezt a játékot úgy végig vinni,hogy minden betűjét értem. Persze ezért nem "módosítanám" a gépet. -
oriic
HÁZIGAZDA
Nem akarom azt írni hogy hülyék de azok.
Evin nem csinált volna feliratozást ha már egyszer létezne ilyen kiadás. Tuti hogy keverik Beyond-dal.
(arról nem is beszélve, hogy semelyik másik nagyobb üzletben nem lehet kapni, csak és kizárólag náluk. Na persze.)
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
Én is így tudtam!Ezt írtátok itt és mindenhol,de figyelj:
"Magyar last of us?
Beérkező levelek
x
Elims kxxxxx7905@gmail.com>22:07 (0 perce)
címzett: uzlet
Szia!Érdeklődni szeretnék,hogy ez a Last of Us ps3-as játékotok kapható
magyar felirattal?
Kérem nézzétek meg alaposan.
Ha igen,rendelnék egyet.Üdv.: TOMI
www.SuperGamer.hu - Tóth Károly <uzlet@arasid.sk>8:02 (0 perce)
címzett: saját magam
Kedves Tomi,pénteken kell megérkeznie a magyar feliratos verziónak (http://www.supergamer.hu/the-last-of-us-hu-p-212535.html). Pillanatnyilag raktáron csak angol nyelvű van.
üdvözlettel
Tóth Károly
Sales Managertel: +36 21 2523 118
mail: uzlet@supergamer.hu
web: www.SuperGamer.hu
Ha válaszolni fog a levélre, kérem az eredeti üzenetet hagyja meg a válaszában!Google+ - Facebook - Blog
Elims <kxxxxx7905@gmail.com>12:06 (0 perce)
címzett: www.SuperGamer.
Üdvözlöm!Ha megérkezett,kérem teszteljenek le egy lemezt.
Nem hiszem,hogy létezik a játékban magyar feliratú last of us.
Rendelnék egyet,de nem szeretném vissza postázni.Az fölösleges
+pénz/idő/türelem lenne mindkettőnknek.Üdv.: TOMI
www.SuperGamer.hu - Tóth Károly <uzlet@arasid.sk> írta, 2014. 07. 24.:
www.SuperGamer.hu - Tóth Károly13:04 (0 perce)
címzett: saját magam
Kedves Tomi,már sokat eladtunk, és eddig senki sem reklamált. Kibontani a lemezt nincs lehetőségünk - egyébként."
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Elims
veterán
válasz
B-L-A-C-K #54976 üzenetére
Én szoktam. :-)
Ez nem egy fizetőeszköz ami nagyon gyakran forog.De igen,lehet,hogy picit túlzásba viszem -barátnőm/barátaim szerint is-,biztos,hogy bőven elég a fertőtlenítő kendő,100% viszont én ezt már sok éve csinálom és "megszoktam".
Nekem így a jó és ennyi. :-) Amit egyszer megveszek -ilyen dolgot- azt én nem adom el.Egy pár kisebb szekrény tele is van ilyen-olyan konzolos gépekkel/játékokkal.Kiderült a téma..
Van magyar nyelvű Last of Us a linkelt oldal vezetői szerint.Több darabot eladtak már és nem érkezett soha panasz,hogy nincs rajta magyar felirat.
Nagyon kíváncsi leszek... -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Synthwave #54974 üzenetére
Akkor már nekem is válaszolj már arra miért kell többet rohangálni egy használt bolti/gyári garanciás cuccal, mint amit te veszel meg a boltba megadnak? Ugyan annyit kell vele járkálna, semmi különbség sincs a kettő között, hiszen egy használt termékre is ugyan olyan garanciát kapsz mint amit megveszel újonnan.
A másik meg pl egy használt jó állapotú Joy már van 5 ezerért, újonnan 10-11 ezer, senki se mondta hogy szét kell szedni le kell fertőtleníteni (látom van aki csinálja), mert minek? Mint írtam fertőtlenítő kendővel áttörlöd párszor és csókolom.. Ez olyan mintha amit visszakapsz pénzt nap mint nap lefertőtlenítenéd minden alkalommal, hiszen ki tudja már hány ezer - tízezer emberen ment át keresztül...
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz
Synthwave #54974 üzenetére
"Na, ezt az órákig tartó küzdést kihagyom (csináltam elégszer)..."
Így tudod miről beszélek.
Én igen,bevállalom,ha mondjuk egy karcmentes eredeti sony joy-t 3e körül veszek meg vagy egy 7.1-es fejhallgatót iggen félár alatt,esetleg egy g25 kormányt az árához képest szinte fillérekért akkor igen,csutakolok egy pár órát.
Az újhoz nem 2-3e-t kellene tenni,annyiért én sem takarítgatok,de jelentősnél egyértelmű.
"hypos áztatás, ki vagyok én, hogy megtiltsam."
Így van. :-)"KERESKEDÉS (és szervízes-lét) átka, fél évtizeden át."
Így teljesen elhiszem a "párszori" szippantásos érveidet.Telefonoknál nekem legalább a duplája ment át a kezeim között és egyetlen egyszer volt pici lehúzás,amit én -szintén,ahogy te is- kompenzáltam egy komolyabb nyereséges eladással.Nem magánembernek adtam tovább. Egy e90 volt a történetben..
"Nem olvasod, amit írok vagy csak szándékosan nem akarod érteni?"
Csak ezt teszem,kérdés az,hogy te hogyan írod le,de ami lényeg,hogy ne hidd magad többnek attól,hogy megveszel vmit boltban 10Ft-ért,a másik meg ugyanazt 5-ért ugyanúgy garanciával.
Abba szerintem kár lenne belemenni,hogy kinél mennyi érték van és mennyit fizetett valóban érte,mert könnyen érhet bárkit meglepetés egy ilyen fórumon.A töltőre ötletetek sem lenne?Létezhet ilyen? Egy pár héttel ezelőtt kerestem,nem sok sikerrel. :-/
-
"hipó,mosógél,öblítő majd a végén alkohol. Minden egyes alkatrészt áztatok majd' egy napig majd átmosok,amit meg nem lehet mosni azt alkohollal tisztítom agyonra. Nekem ez mndig egy komoly tortúra,"
Igen, a tortúra a kulcsszó. Na, ezt az órákig tartó küzdést kihagyom (csináltam elégszer) és inkább +4000 pénzért én szedem le róla a fóliát.
A megelégedettség-érzet is más (meg a tudat is, hogy nem egy vadidegen köhögte telibe szilárdturhás anthrax-szal, meg gyalázta előttem, ki tudja, milyen módokon), a megtakarított időt és energiát meg arra fordítom, amit élvezek, nem arra, hogy egy darab műanyagot sikálok ki más mocskából, csak, hogy végre én is nyugodt szívvel kézbe foghassam. Persze kinek-mi; ha neked minden körülmények között életed a hypos áztatás, ki vagyok én, hogy megtiltsam. :>"...de hát utólag mindig okos az ember."
"Nálam tudatosabban kevesek vásárolnak."
És a pont :-))Akkor nem volt +20 ezrem TV+PS3 garibővítésre. Így is vadi újonnan vettem. Tudtam, hogy jobb lenne, de már jóval a vásárlás előtt elhatároztam, hogy Karácsonykor Bravia előtt, nagyfotelben csücsörészve akarok FF XIII-azni és kész. Amit meg is tettem utána; egy aprócska, mégis régi cél kipipálva - egy hónap extra várakozás helyett.
De már csak abból a szempontból is jobban tettem, hogy még ünnepek előtt 1 nappal vásároltam, mert Németországban ebben az időszakban (+ a két ünnep között) jelentős akciók szoktak lenni a nagyobb bevásárlóközpontokban - Január végén +30 ezer (100 EUR) lett volna a cucc - még mindig az ominózus garibővítés nélkül -, amit vettem."Mert már egy rakatszor beszoptam vele..."
Tényleg tudatosan vásárolhatsz. :-)
Igazi tapasztalt írás:
"...lehet vele rohangálni, küldözgetni, utánajárni, hajat tépni."Igen, a használt szarokkal. Tudod, olcsón megveszed, mert "megéri", teszten átmegy, aztán 2 hét múlva halódik és a te füledet rágják érte.
KERESKEDÉS (és szervízes-lét) átka, fél évtizeden át. Az elégedett vásárló meg visszatérő vásárló, szóval küzdesz.Összességében többszáz üzlet CSAK PH-n - hogy ezeken kívül mennyi volt, már számontartani sem lehet; adás-vétel-barter egyaránt. A szervízesként eltöltött hónapok már csak hab a tortán - mintha már nem lett volna amúgy is elegem a bütykölésből. Egy időben telefonokkal is ment jobbra-balra a biznisz, privát használat révén vagy 40 átment a kezeim között.
Amit magamnak, saját (tartós) használatra vettem, soha nem volt vele probléma, soha nem vertek át - talán egyszer volt egy gikszer, de a végén még úgy is jócskán pluszba jöttem ki, mert a srác igen elszégyellte magát - egyszóval megérte.
Ill. volt még egy eset, amikor használt VGA-t vettem egy PH-n közismert, 100+ pirospontos, őstag bazárostól és hazaérve no kép. Meg öröm és bódottá. Aztán cserélve lett másikra, de a 2x-i buszozás ára nem lett térítve + 2 ezret rá kellett dobni a cserére, mert csak jobb karija volt, a nála lévő gyengébbek közül meg egy sem kellett. Már ha nem akartam, hogy tényleg totálisan elcseszett idő és pénz legyen a történet vége - amit nem akartam, szerintem érthető okokból.
Viszont ha utólag összeadjuk a 2+2+2 ezret, akkor már jobban jártam volna egy bolttal - kicsit talán gyengébb kari lett volna, viszont nem b*sztam volna el 2 délutánt utazgatásra, a köztes napokat szentségelésre, privát-írogatásokra, telefonálásra és keresztbe-kasul tesztelésre 5 konfigban (már csak ez önmagában megér 6 ezret, mert már keményen herótom van az ilyentől) - és még garipapírom is lett volna.Nem olvasod, amit írok vagy csak szándékosan nem akarod érteni?
"Ennyi."
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
-
Elims
veterán
válasz
Synthwave #54963 üzenetére
Én fejhallgatót és joy-t is vettem már használtba félártól olcsóbban.
"Szétszedni és aztán a műanyagot beáztatni meg kinek van kedve?"
Nekem.Nejem ez alap!Ha használtan megveszek vmit -szinte mindegy mi az-,a barátnőm már tudja,hogy alapos takarítás lesz és akkor hipó,mosógél,öblítő majd a végén alkohol. Minden egyes alkatrészt áztatok majd' egy napig majd átmosok,amit meg nem lehet mosni azt alkohollal tisztítom agyonra. Nekem ez mndig egy komoly tortúra,de utána sokkal másabb megfogni,használni,mert én is azt mindom amit te,"ki tudja..."."...de hát utólag mindig okos az ember."
"Nálam tudatosabban kevesek vásárolnak."
És a pont :-)) :
"Mert már egy rakatszor beszoptam vele..."
Tényleg tudatosan vásárolhatsz. :-)
Igazi tapasztalt írás:
"...lehet vele rohangálni, küldözgetni, utánajárni, hajat tépni."Na ez közöttünk a különbség.Én már sok -nagyon sok- mindent vettem már használtan,de eddig a legnagyobb szippantyúm egy golden sun volt (100%,hogy betéve ismered! :-) ).Német nyelvű volt. Pikk-pakk "cseréltem" angolra.Azóta ha érdeklődöm mindig úgy indítok,ha nincs kiírva,hogy "Milyen nyelvű/régiójú/állapotú?" Meg esetleg még a kiskönyv tartozékok,ha lemezről van szó és igen,csak hibátlan,minden tartozékos jöhet szóba.
Úgyhogy én is azt mondom amit Black,"Tudni kell tudatosan vásárolni, ennyi.".
Ennyi. ;-)De,hogy ne csak off legyen meg egyébként is nagyon érdekelne a válasz,megkérdezlek titeket.
Létezik olyan,hogy gyári! sony hálozati joy töltő?
Konnektorba be mondjuk mint egy telefontöltőt,a végét meg a joy-ba és tölt. ? -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Synthwave #54966 üzenetére
Nem 1 év garancia van gyárilag rá?
Én lassan 10 éve vagyok itt több száz üzletem volt már, verni vertek már át, de ezen kívül garanciális dolgokkal sose volt olyan bajom amit ne lehetett volna elintézni.
"spórolást meg a hajamra kenhetem, ha gari ügyintézés miatt hetekig nincs memória a gépben - ha egyáltalán van gari. De még ha van is, akkor is lehet vele rohangálni, küldözgetni, utánajárni, hajat tépni. Kinek kell ez?"
Miért ha te veszed meg újonnan magadnak, vagy valakitől használtan bolti/gyártói garanciával mind2 esetben ugyan úgy vársz a garis ügyintézésre, így ezt nem nagyon értem miért hozod fel.
Notbeook ajánlásban szoktam itt kisebb nagyobb kihagyásokkal sokat segíteni, pl mint amit említettem Dell Latitude üzleti gépnél se tudom sok esetben meggyőzni a vásárlót hogy egy fél éves gépen spórolna 150 ezret, és megéri megvenni, nem neki az új kell...
Mint írtad akkor Te is tudatosan vásárolsz, és ha az aprón is megnézel dolgokat akkor csak szoktál használtan is vásárolni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
B-L-A-C-K #54965 üzenetére
Nem, úgy értem, 2 év, egy fitying fizetése nélkül.
"Viszont pl memóriát miért ne lehetne venni használtan?"
Mert már egy rakatszor beszoptam vele, a 2000 Ft-os spórolást meg a hajamra kenhetem, ha gari ügyintézés miatt hetekig nincs memória a gépben - ha egyáltalán van gari. De még ha van is, akkor is lehet vele rohangálni, küldözgetni, utánajárni, hajat tépni. Kinek kell ez?
Mondom, 6 évig non-stop kereskedtem PC-alkatrészekkel (használt-új vegyesen, de főleg használt), a saját gépemet is hetente-havonta variáltam, folyamatosan turkáltam a ház belsejében, hol ezért, hol azért.
Mára levontam a konzekvenciát, hogy a tököm tele van vele. Az a lényeg, hogy összerakjam és műkődjön 24/7, anélkül, hogy hozzáérnék (értelemszerűen új vinyó, esetleg extra hangkártya beépítésén kívül). Ehhez az kell, hogy amiből csak lehet, vadi újat, dobozosat, papíros garisat és akkor erre van is reális esély. A lelki nyugalmam többet ér pár ezer forintnál.
Hobbigéphez persze jöhetnek használt cuccok, hiszen szinte csak olyan dolgok mennek bele, amik már évek óta nincsenek forgalomban, még külföldön sem."Tudni kell tudatosan vásárolni, ennyi."
Nálam tudatosabban kevesek vásárolnak. Minden egy széleskörű info-beszerzéssel kezdődik; mi kell és miért, specifikációk, képek, tesztek (mind írott, mind video formátumban), árak itthon-külföldön, hol-mennyi a gari, webshopok, eBay, amazon, aprók, kapcsolódó fórumok olvasása (főleg angol nyelven, de magyar is előfordul) - esetleges kérdezés. Napokat, de van, hogy egy-két hetet is eltöltök ezzel. Aztán alapos átgondolás, megrágás, mérlegelés, végül vásárlás.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Synthwave #54963 üzenetére
Természetesen ezt nem mindenre értem hogy csak használtan veszem...PS3-nál a 2 év garit ha úgy érted hogy 1 év + 1 év szavatosság akkor az az enyémre is van...Vagyis akitől vettem adott hozzá egy kis papírt és mondta ha lejár a gyári 1 év és elromlik kitöltöm ezt a papírt, bejelentem és 10 ezer forint ellenében kapok egy újat.
TV-t is pl most vettem egy újat, de csak azért vettem meg mert ajándék a járt hozzá egy 100 ezres hangprojektor, illetve kaptam rá egy 5 éves biztosításos garanciakiterjesztést is. Ha ezek nem lettek volna hozzá biztos nem veszem meg újonnan. Akkor háztartási gépeknél (mosógép, villany tűzhely/főzőlap, hűtő, mikró..stb) is újat vettem, mert ebből én sem akartam használtakat. Viszont pl memóriát miért ne lehetne venni használtan? Olyat kell venni amire eredetileg 3-5-10 év garancia van, fél-1 évesen megveszed, még garid is van bőven rá, és jóval olcsóbb. Ez tápról, videokártyáról, illetve elég sok informatikai dologról elmondható. Pl ott vannak a 3 év garanciás Dell Latitude üzleti notebookok, fél évesen már a 350 ezres gépet 200 ezer körül megtudod venni aprón használtan...3 év gari helyett van rá 2.5év ez nem ér meg 150 ezret? De még erről reggelig lehetne mesélni, aki ragaszkodik az újhoz vegye meg, ő pénze, én tudom hogy rengeteg spóroltam már azzal hogy nem így gondolkodok. Tudni kell tudatosan vásárolni, ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
supercow
őstag
igen megáll, az első alapozza meg a Desmond-keretsztorit de játékként nem olyan jó. Nekem nagyon tetszett mindegyik (kivéve AC3), mások szidták hogy túl repetitív, egyformák a feladatok.
Az Ezio-trilógia nagyon jó szerintem - AC2, Brotherhood, Revelations.
A 3-ast nem is fejeztem be, a 4es nincs meg -
válasz
B-L-A-C-K #54961 üzenetére
3 hó gari vs. 2 év gari (amikor én vettem, +10k-ért lehetett volna bővíteni 4 évre - kicsit megbántam, hogy nem). Én az utóbbira szavazok. Ami elromolhat, az el is romlik.
Ahogy főgépbe vinyót, alaplapot, RAM-ot és tápot sem vennék használtba. 6 év kereskedés után ezt megtanultam. Inkább fizetek többet, ha ezzel hatványozottan csökkenthetem a szopás esélyét.
LED TV-t se vennék használtba. Itt is megbántam, hogy +10k-ért nem bővítettem a 2 évet 5 év teljes körűre - de hát utólag mindig okos az ember.
Ha kapható még kereskedelmi forgalomban, én fejhallgatót sem vennék úgy; ki tudja, kinek a retkes fején pállott előtte.
Gamepad dettó - fene tudja, hogy kinek a zsíros keze markolászta korábban. Szétszedni és aztán a műanyagot beáztatni meg kinek van kedve? Ezen okból kifolyólag egeret és billentyűzetet is szívesebben vesz az ember újat, ha még beszerezhető bontatlanul - hacsak nem NAGYON ár alatt van.
Játékot csak akkor, ha valóban karcmentes, hiánytalan és legalább féláron van.Rólam minden elmondható, csak az nem hogy nagyon tele vagyok. Igazság szerint még kicsit sem vagyok tele, de leginkább a filléres magyar valóság van - hatványozottan. Ennek ellenére én is mondhatnék reggelig példákat. :>
[ Szerkesztve ]
-
Az Assassin's Creed 2 megáll önmagában, mint játék vagy kell hozzá a többi rész is, hogy értelmet nyerjen? Eddig egyik résszel se játszottam, csak valaki cserére ajánlotta ezt.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Synthwave #54959 üzenetére
Mi ezen a lol?
Megveszel egy 20 millás Mercit 1 év múlva már 10-et fog érni, megéri újat venni? Ha nagyon tele vagy lehet de amúgy nem (vagyis nekem), és ez elmondható majdnem mindenről csak ugye kisebb mértékben. Most pl a garis 500GB-os Super Slim PS3-at is megvehettem volna játékkal 65 ezerért 43 helyett, azt a +22 ezret megérte volna hogy én bontom ki először? Szerintem nagyobb nem, de még reggelig mondhatnék példákat.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tegla80 #54951 üzenetére
Na írtam neki, már el se adja mert elcseréli valamire...:/
bognar110: Én elvből nem veszek újat semmiből sem, nem azért mert nem tudnám megvenni hanem tudom használtan ugyan azt kapom szinte mindenből, és jóval olcsóbb. 15 ezer jelenleg, annyit nem ér nekem.
Más, mindenkinek: GTA 5 milyen? Én már a GTA SA leragadtam anno PC-n, azóta nem nagyon játszottam vele.
-
crue
őstag
Ha valakit érdekel, Kecskeméten a nagyteszkóban van még egy Book of Spells move csomag ~5700 forintért.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bogyi007
veterán
Olx-en is vadászok éppen második Move irányítóra és Navi kontira és közben ezt találtam:
http://olx.hu/i2/hirdetes/ps3-12gb-csomag-move-eye-book-of-spells-varazskonyv-ID2i88N.htmlCsak nekem gyanús ez az ár?!
-
Tegla80
addikt
válasz
B-L-A-C-K #54948 üzenetére
Volt tobb promos jatekom mar,En spec siman +vennem(ha erdekelne) es max ha tenyleg tetszik ,akkor vennek hozza online elerest is,ha nem akkor piacolnam..... ennyibe elmegy majd egy honap mulva is sztem......
Szoval,ha ez tenyleg az a lemez es ugy gondolod,h kell akkor az ar az korrekt erte. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
KisTücsök #54945 üzenetére
Még mikor anno volt PS3-am (vagy 6 éve) akkor toltam a Gride-t, az bejött. Most meg a Grid2 demo-val játszok csak, annyira nem gáz ez sem, már ott tartok 1 hét után hogy very hard-on verem a gépet, szóval viszonylag hamar visszaszoktam ennyi év kihagyás után. Ez az Autosport meg videók, tesztek alapján tetszik, viszont újonnan nem adok ki érte annyit.
Egy illető felajánlott újságoknak, tesztelőknek szánt verziót. Az mondta a kódot ellőtte de az csak pár festést, matricát és 1db kocsi tartalmazott pluszba, illetve ez nem online passzos. 5 ezer + postáért kínálja, megér ennyit egy ilyen verzió?
[ Szerkesztve ]
-
-
Tegla80
addikt
"GRID Autosport teszt/Daks "
Sztem Ő korrektul elmondja,h......... -
KisTücsök
addikt
válasz
B-L-A-C-K #54940 üzenetére
Uhh...
Igen, a kódra figyelj.
Egyébként az első résszel játszottál? Inkább arra a hajaz az Autosport, persze szebb, több. Ha játszottál, és neked inkább a GRID 2 jött be, akkor inkább hagyd. De szerintem (és sokak szerint is) az eléggé ellett baltázva. Ezért is jött ugye rövid időn belül az Autosport.
-
-
-
B-L-A-C-K
titán
Vagy 8 privát üzenetet kellett váltanom vele mire felfogta az nem az, pedig a hirdetésben szerintem látható normálisan mit keresek...
-
B-L-A-C-K
titán
Valaki nem tud értelmes áron használt Grid Autosport-ot? Vettem egyet, de a kedves eladó Grid Reloaded-et küldött, azt hitte az az...
-
Tegla80
addikt
-
Tomika085
csendes tag
Múltkor haver is kiment a Tescoba. 500 forintért vette meg a Mortal Kombat vs Dc Universe-t. Mázlista
-
Elims
veterán
válasz
HuMarc #54929 üzenetére
Van csak a angol beyond.Szerintem azzal keverték össze a last of us-t.
Ha délutánig nem írják meg a választ,felhívom őket.
Egy magyar last of us?? :-) Megvenném,de kizárt,hogy létezik.Brian: Ezt írhattad volna előbb. :-) Erre nem is gondoltam a Journey vásárlásakor. (Mondjuk Ft-ban így is elég olcsón van nekem..)
-
Brian_GT
őstag
válasz
HuMarc #54921 üzenetére
Journey-ból nekem az van...anno néztem, hogy mennyi csak a Journey külön ha megveszem psn-en és mennyi ha keresek dobozost. Mivel a CE nálunk nem kapható vagy akkor nem volt, nem tudom azóta változott-e külhonból rendeltem egy dobozos kis ce verziót. Olcsóbban jöttem ki, mint 1 szál psn játékkal, így meg ce-ben benne van ugye még 2 játék.
-
-
james001
veterán
válasz
HuMarc #54929 üzenetére
Az első pálya semmi,a többi majd szépen nehezedik,a végén már easy-n is alig tudod megcsinálni. Szemét egy játék
(#54930) birno: A Saga-ban benne van az összes rész,a Trilógiában pedig az első három. Ennyi a különbség,igazából csak annyi max még hogy a Trilogy kicsit szebb tokban van. És ráadásul a Saga-ban letöltőkódként van a két PSP-s rész (tudtommal.)
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok,
Gyors kerdes, God of War Saga es a The God of War Triology kozott mi a kulonbseg?
Jol tudom, hogy utobbiban nincsenek benne a PSP-n megjelent cuccok s megis dragabb?
Akkor miert? Van valami exra benne?
Sajan eleg keves info van rola a neten, a linkelt boltban meg foleg. -
HuMarc
veterán
válasz
Bogyi007 #54926 üzenetére
[link] Nem tudom, hogy működik-e a link, de szerintem kéne.
Más#1: Kipróbáltam a Sonic & All-Stars Racing Transformed Demo-t, és az első pálya mediumon elsőre sikerült
Lehet, hogy meg is veszem a játékot, ha egy magamfajta pancsernek is lehet benne sikerélménye
Más#2: Ez a supergamer.hu elég fura. A Beyondra meg azt írja, hogy angol változat. Akkor az szürkeimport? Egyáltalán létezik olyan, hogy a Beyondból van olyan régiós, amiből kihagyták a magyar feliratot? [link]
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Érdekelnének Move játékok demói, vannak a Storeban elérhetőben?
-
-
Bogyi007
veterán
válasz
Nayrobi #54918 üzenetére
Ezért kell Kiskunhalasra menni....
Uncharted 1, Medal of Honor, Nfs Shift 1 és Shift 2, The Fight, DanceStar Party, Move Fitness, Eyepet&Friends, Start the Partygamák vannak nekik max 1999 de javarészt 1398 forintos áron.
(#54921) HuMarc: Igen a Rókusiban voltak még ezek. Napfényparkban a kamerás Wonderbook volt amit elvittem - igaz szombat este a műszakis eladós srác azt mondta hogy már nincs nekik, aztán tegnap amikor rákérdeztem megint telefonon "találtak" egy icipicit viseltes dobozos példányt.
Elims. Nem rossz játék ez DanceStar. Kipróbáltam három klippel - hát folyik mit folyik, ömlik a víz rólam.
Vinni fogja kalóriákat, asszonypajtinak tetszeni fog biztosan, de szerintem neked is.[ Szerkesztve ]
-
-
Elims
veterán
válasz
Synthwave #54920 üzenetére
Egyszerű elírás.
Írok nekik egy kérdező email-t.Nincs magyar last of us,én több helyen kerestem/kérdeztem már.Szerk.:
HuMarc: A dobozosat akartam énnis,de az vmi 6e xx.A jatekaim.hu-n volt egy sokáig eladó vmi 5500-ért. :-) Pár száz volt a különbség és alkudni nem lehetett. (Biztos megvan még neki..)
Így vettem a store-ban,de mndom,nagyon megérte! :-)
Megnézem ezeket a játékokat.[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
Journey-ből a dobozos Collector's edition kéne
Amúgy nagy a dilemma, hogy első körben mit vegyek meg, próbálok úgy sakkozni, hogy egy feltöltőkártya árával számolok. Ami biztos, az ez: LocoRoco Cocoreccho! (remélem jó a link). mert 900 Ft-ot biztos, hogy megér, mivel imádtam a LocoRoco-t PSP-n.
Emiatt (meg még pár játék miatt) sajnálom, hogy a PS3 semmilyen módon nem kompatibilis a PSP-vel. Na majd a PSTV
Amin dilemmázok, az a Fat Princess, az LBP2, a Motorstorm Apocalypse, az inFamous, valamelyik Lego-játék, de még nem tudom melyik. Lehet, hogy az SW: Complete Saga-t kéne használtan beszerezni.
Nayrobi: Rókusi vagy Napfénypark?
Gondolom az előbbi, az utóbbit meg megnézem a hétvégén, talán.
-
HuMarc
veterán
Last of Us: Elvileg haxolt PS3-ra fel lehet tolni valami nem hivatalos magyar fordítást, de részleteket nem tudok, mivel van német felirat + szinkron, ami nekem untig elég (meg ugye a haxolás szükségessége miatt eleve utána se néztem)
Mondjuk most egy időre hanyagolom a Last of Us-t. Mondjuk amíg be nem töltöm a korhatárbesorolásban megjelölt életkort
Más#1: Lehet, nekem is le kéne ugranom a Tesco-ba? Vagy már elkéstem? Ha valaki szegedi, mondja a tapasztalatokat, hogy elfogytak-e már a jó játékok
Más#2: Nézz utána, mi az a Fat Princess, töltsd le a demóját. Én még PSP-n toltam, baromi élvezetes
Tulajdonképpen egy MOBA, csak nem a mostanában divatos, komoly hangvételű, fasntasy-témájú, kicsit darkos fajta, hanem könnyedebb jóval
Más#3: Kipróbáltam a Journey demóját. Hát, menő, főleg, hogy itt találkoztam először olyannal, ami kihasználja a Sixaxis-t, (bár mintha a Last of Us-ban is lett volna valami, amihez dönteni kellett a kontrollert, de nem tudom, hogy az mire volt jó). Amúgy menő játéknak tűnik, majd egyszer beszerzem.
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz
Bogyi007 #54914 üzenetére
Fasza.... :-/ Nálunk meg pusztulat van.Pedig azt a táncikálóst megvettem volna a barátnőmnek,hátha.. :-)
A book of spells-ből nem vettem aztán.Ugyanez van meg nekem is,csak a fagyi miatt gondoltam,ha nagy ritkán vkivel nyomok egy kis sport champions-t legyen kettő.De lehet,hogy a gép mellé kapottban is tönkre megy az akksi a fél évenkénti bekapcsolás miatt. :-/
Írj majd egy kis vmit légyszives,hogy mi az a táncos,érdemes megvenni?Nagyon nagy kérdésem lenne.
Megoldható az vhogyan,hogy két darab 7.1-es fejhallgató van a gépre csatlakoztatva?Az usb helynél megvan a 2 hely.Szerk.:
A Last of Us-hoz ugye nincs magyar nyelv?? Nincs magyar nyelvű verzió mint a beyond-nál?[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz
Tomika085 #54911 üzenetére
Azért ott tényleg meglepődtem. Mármint az 18-nál, előtte, amikor feltüntek. Nem gondoltam volna.
Tényleg összességében jó játék volt, azért nem tökéletes, messze nem. Talán ha megjelenésekor játszottam volna vele. A látvány, a játékmenet, a történet üthetett akkor. Vagy legalább előtte nem toltam volna ki a 2.-at félig.
Egyébként ameddig abban eljutottam, összeségében jobban tetszik, mint az első.
Elims: Lehet majd kap egy esélyt, bár nem sokáig fog maradni a konzol. A Last of Us-t meg az MGS-t viszont mindenképpen kiakarom még tolni, és hát nem játszok valami sokat.
-
Elims
veterán
válasz
HuMarc #54902 üzenetére
Ez a last of us kb.50-60%-ig parás,de utána más érzésed lesz magához a játékhoz.Legalábbis nekem így volt.
"Amúgy ez a Fat Princess nagyon szórakoztató.
Lehet, hogy meg is veszem."
Én meg megnézem,hogy mi is az.. :-)Aizen92: Beyond. Én meg fejhallgatót vettem helyette. :-( Mindenképp be kell szereznem.
Az uncharted 2 szerintem egy kötelező darab mint az első rész.Szerintem a legjobb játékok egyike a gépre.A 2-nek az online része is hatalmas.
Óvatosan írom..James megcsinálta az uncharted-eket platinára. :-) Csak úgy halkan megjegyeztem..KisTücsök: Szerintem neked is a 18.fejezettől vert oda.Én addig csak bámultam a képcsöves tv-t,nekem nagyon tetszett az első rész (talán picit jobban mint a második.)
Ha lesz rá egy kis energiád,ugorj a másodiknak még egyszer.Mindenképp megéri. :-)
Jövőhéttől kicsit több időm lesz esténként,ha vki játsza még a kettőt,üzenjen rám,megyünk egy pályát. :-)Szerk.:
Tomika: A 3.rész picit másabbra sikerült...annyira szépre akarták,hogy másabb lett az első kettőtől.
Mindenképp jobb az első kettő,nem kérdés.[ Szerkesztve ]
-
Tomika085
csendes tag
válasz
KisTücsök #54904 üzenetére
Hali!
Az első résszel csak annyi a gond hogy "nyugdíjas" korosztály. 18. fejezetnél majdnem magam alá csináltam. Háromszor vittem végig.
Azt mondják a második rész a legjobb. Hát nem tudom, nagyon jó, de a harmadik a legjobb. A második részt kétszer vittem ki, a harmadikat most viszem hatodszor.
Mindegyik rész csillagos ötös, és örök kedvenc marad.
Jah és jön az UC4, plusz az Uncharted film is. -
válasz
Anonymus X #54908 üzenetére
Gagyi?
-
-
aizen92
addikt
válasz
KisTücsök #54904 üzenetére
Lehet körbenézek majd aprón az 1 ügyében, de nekem végig Tomb Raider feelingem van
Hozzá kell tenni PCn kétszer is végigvittem az új részt, imádom!
Megpróbálok majd elvonatkoztatni TR-től és úgy végigvinni az Uncharted 2-t, btw. úgy érzem tökéletes lesz ilyen meló utána kikapcsolódásnak, még a story se annyira gáz, de biztos nem egy hét alatt fogom végigvinni. -
KisTücsök
addikt
válasz
aizen92 #54903 üzenetére
uncharted 1 nem volt meg?
Most vittem végig. Fura volt. Jó volt persze, de valahogy annyira nem jött át, mint amennyire gondoltam volna, valahogy nem volt az igazi. Az időt sokszor remekül húzta a tonna számra küldött ellenfelekkel. Több logikai feladat is kellett volna. Persze a történet szinte kifogástalan. A kettőben havernál a feléig eljutottam, az szerintem jobb, de most valahogy ahhoz sincs erőm újrakezdeni.
Hasonló stílusban nekem az új Tomb Raider sokkal jobban tetszett.
-
aizen92
addikt
Beyond Two Souls - QTE: Done.
gyors, rövid élménybeszámoló a teljesség igénye nélkül, mert úgy érzem EZ megér pár sort.
Na azzal kezdeném, hogy pontosan ezért vettem PS3-at!!! Volt anno 1,5 évig Xbox 360 Slimem, tonna játékkal, meg xbox exkluzív címekkel, de annyira nem kötöttek le azok, egyiket se vittem végig és nem volt az, hogy "na mikor lesz egy kis időm belőni a konzolt és folytatni a gammát?"
Most a Beyond Two Soulsnál ez megvolt! Hozzá kell tenni, régóta nem szögezett oda a TV-hez így PC-s Xbox-os játék mint ez, és úgy érzem nem ez lesz az utolsó PS3 exkluzív cím, ami erre a sorsra jut.
Nos lássuk a gyors értékelést és pontozást.
Story : csillagos ötös! Ezt még le is lehetne forgatni Hollywoodban! Történetmesélés nagyon jól ki lett találva. Kicsit hozzá kellett szokni az elején, hogy Kisgyermek- felnőtt- tini Jodie életében ugrálunk, de rendkívül szórakoztató volt és bőven dúskált fordulatokban a story. ( Még vagy 5 alkalommal végig kéne vinnem, hogy minden döntésemet átalakítsam, mert sokszor nagy dilemmában voltam egy-egy döntési helyzetnél, most mit kéne csinálni. Sajnos idén kétlem, hogy egyszer is végig tudjam még vinni, bár megpróbálom, mert megéri, ezért inkább Youtube-on megnézve a különböző endingeket, csak tátottam a számat!
Látvány: ötös! Ezt nem ragozom, 2013-as game egy vén konzolon így fut? Nincs kérdés.
Hang: Négyes. Viszonylag ügyeltek, hogy passzoljon az adott jelenethez, de egy-kettő kicsit kizökkentett a játékmenetből, hogy "ezt most minek"?
Karakterek: ötös! A kettő+3 színész/karakter nagyon ott volt a szeren! Mellékszereplők és mögéjük felépített story is nagyon érdekes volt, érzelmeket váltottak ki az emberből, utáltad, gyűlölted, szimpatizáltál velük megsajnáltad, legszívesebben fejbelőtted volna. Volt itt minden kérem szépen! Nagyon ügyeltek a részletekre a készítők!Játékélmény maximális pont!
Irányítás 4-es: Néha a kamera és a terep nem szerette egymást, több freelook jobb lett volna.
Játékmenet: 4+. Az a tonna QTE eleinte fura volt és vakartam a fejem, de 3-4 óra múlva észre se vettem! Ezt a konroller le fel dobálást élveztem mindig. Mint valami elvetemült idióta rángattam a kontrollert néha fel-le.
A játékmenet ha visszagondolok, nem szólt másról, mintha egy vasúti sínen mennél homlokegyenest, néha Aiden jobbra balra kikacsintgat és QTE-zel, mint az állat. Ha csak ez lett volna, egyértelmű kuka, bár meg kell jegyeznem, eddigi legjobb quicktimeeventes játék amivel játszottam, elég változatos volt.A story és a karakterek + a GRAFIKA! annyira magukkal ragadtak, remek kompozíciót alkottak és eddigi legjobb játék amivel játszottam! Nagyon jó játékélmény volt! Top 5-ben benne van.
Kicsit kevesebb ujjrohasztó gombnyomkodás és több lövöldét és nehezebb "logikai/nyomozós" feladatot elviseltem volna még, de hát tökéletes nem létezik ugyetl;dr
Most kezdtem bele az Uncharted 2-be.
Ez valami TombRaider for Men edition?[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
válasz
#42308056 #54898 üzenetére
A történet alappillére egy halálos és fertőző betegség, amire 20 év alatt nem találtak gyógymódot (és ezért a hatóságok mindenkit kivégeznek, aki gyanúba keveredik). Az, hogy a fertőzöttek nem elhaláloznak, hanem zombivá válnak, csak egy + parafaktort ad az eseményeknek. És nekem ez a parafaktor már túl sok
Amúgy ez a Fat Princess nagyon szórakoztató.
Lehet, hogy meg is veszem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Windows 10
- F-Secure termékek
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Xbox Series X, dobozában, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest