-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
james001
veterán
Aki egyszer úgy gondolja hogy elkezdi a TLoU-t survivor-ön az készüljön fel hogy az Ellie-s teles részen sz*pni fog. Legalábbis én tegnap vért izzadtam azon a részen amikor David-el egy kisházban kellett túlélni...
-
Sinok
csendes tag
Sziasztok, segítségeteket kérném. Lehet másnak már lerágott csont, de nemek elkelne a támogató hozzászólás. Super slimbe szeretnék 500 Gb-os vinyót berakni. Kérdésem, hogy honnan tudom hozzá leszedni az új firmware-t az internetről? Pontos letöltési url-t tud valaki adni? A menet itt is ugyanaz mint a régi gépeknél vinyó cserénél? Ki kell menteni mindent? Mert itt igazából nem cserélek, hanem bővítek. Vagy csak simán behelyezem az új vinyót és csak azt formázza meg? Köszönöm!
-
P. úr
tag
válasz
Synthwave #55487 üzenetére
Aki szereti fizikailag ott tudni a polcon a játékokat, annak persze ez nem olyan vonzó. Viszont én most vettem pst, és örülök, hogy az előző tulaj felhalmozott rajta olyan játékokat, amiket ha most vennék meg, akkor is 7-8-9 ezer forintokba kerülnének. Én biztos, hogy előfizetem legközelebb is, mert diákként, állandó fizetés hiányában ez így megéri.
-
Tegla80
addikt
válasz
Synthwave #55487 üzenetére
Csak neked es csak most.....
"ps plus gyik"
Amugy neked tenyleg nincs ertelme....... -
-
Elims
veterán
válasz
Tegla80 #55485 üzenetére
Köszi! :-)
Naná,pakolgatom én is.Előbb-utóbb biztos kelleni fog...Crue: Na látod ez eszembe nem jutott volna.
Köszi szépen!!Own fate: Először én is azt gondoltam,hogy nem olyan nagy dolog ez a plusz,aztán vettem egy 1éves tagságot (csak az ára miatt.....) és rájöttem,hogy jó dolog.A több pozitívuma mellett kiemelném még (nekem a legfontosabb),a "felhőbe" való mentést.Nekem ezért kellett nagyon.Így biztos megmarad minden fontos mentésem.
Ha magyar account-od van tudok nagyon baráti áron egy éves tagságot.
Nekem is an még egy aktíválatlan.
Ez csak nektek szólt.Nem árulom,így ez nem minősül hirdetésnek..Szerk.: Nem az enyémet akarom eladni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tegla80
addikt
Persze.....
1plus jo mindenre,mint irtam.....
Nameg epp ezert kell mindent zsakolni,ami free.... kesobb jol johet....nameg kikerul es igy elveszik,ha nem zsakolod.....
(mint nekem most a psp re is van gammam,amirol nem is hittem volna,h valaha letoltom majd,de anno zsakoltam.....mint a vita-s gammakat is pakolgatom..... elobb-utobb kelleni fog az is...... neked is ajanlom ,h zsakolgasd amit adnak..... jol johet meg .....)
[oWn]f4te
Lehet miatta multizni......
(sorry,de latom Te sem erted,igy akkor neked semmi jo nincs benne es szamodra (is) felesleges.....amugy meg pl egy lemezes gammam sincs mar,mert a plus ban idovel megjott szinte minden..... azokat eladva meg visszajott a plus ara is pl.......nameg igy digit lett mind es nincs hangos olvasofej rangatas,lassu toltes,stb,stb... de sorolhatnam meg tovabb is csak elfogy a szerkesztesi idom
)
[ Szerkesztve ]
-
-
Tegla80
addikt
válasz
aizen92 #55481 üzenetére
Most komoly,h ezen problemazol??!!
1nyamvadt gamma ara a plus......ami szamodra 1evig ingyen dolgokat es lehetosegeket jelent akar mind3rom platformhoz.(ps4-ps3-psv es meg ott a psp is ami mar 4 felhasznalasi felulet ....).
Akinek regen is volt plus-a (mint a tobbsegunknek),az tudja,h jo es hasznos dolog ....
aki meg most csoppen bele a playstation vilagaba az "sîr",mint Te is.[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
nagyon filózok egy ps4-re váltáson... komoly, hogy ott a multihoz kell psn+ tagság? bááááhhh
-
HuMarc
veterán
válasz
The DJ #55477 üzenetére
De hát ha jól tudom, a Legend magába foglalja az összes Origins pályát. Nem?
Lego-játékok. Én személy szerint imádom őket, most éppen azon dilemmázom, hogy melyiket vegyem meg először.
-
The DJ
addikt
válasz
HuMarc #55475 üzenetére
Hmm, az Origins eddig kimaradt
Lego játékok alatt mit kell érteni pontosan? Nem igazán vagyok képben a PS3-as játékokkal kapcsolatban és sajnos legtöbbször idő sincs leülni játszani. Viszont az első dolog, ami erről beugrik az a Lego Racer, bár az még PC-n volt nagy kedvenc réges-régen
-
Petyka3
aktív tag
válasz
nokia párti #55474 üzenetére
Többször rámelegítettünk a CPU/GPU-ra, semmivel nem lett jobb, de legalább rosszabb sem.
Nincs nagy jelentősége, hibásan vettem, nagyon olcsón, de szeretem a kihívásokat.
Érdekelne, hogy a lemezt ilyen hibás állapotban nem hajlandó bevenni, vagy olyan a lelki világa, hogy amíg a boot procedúra le nem zajlik, addig a loader halott? /esetleg gondolok ebből táphibára, ezért kérdezem/ Arra is kíváncsi lennék, hogy HDD nélkül egyáltalán elindul-e, vagy HDD nélkül ne is kísérletezzek?
Alaplapon lévő biztiket kimértem, sajnos mind jó volt.
-
The DJ
addikt
Sziasztok,
A Little Big Planet 1,2 és a Raymen Legends-en kívül tudnátok még olyan játékokat mondani, amiket lehet két kontrollerrel játszani és barátnő kompatibilisek? A fentieket kijátszottuk és kellene valami új, amivel néha esténként el lehet közösen ütni az időt.
-
Elims
veterán
válasz
james001 #55465 üzenetére
Nekem hetekig tartott easy-n. :-///
Igen,a plusz megadta vmikor,csak kíváncsi lennék,hogy mennyibe kerül(ne).
Árpi: Köszi!Erről gőzőm nem volt.
Jó az a kis minijáték..Petyka: Vidd el egy szervízbe majd mondanak rá vmit.Van rá esély,hogy működhet még,de nagyon sokáig biztos nem fog. :-/
-
Petyka3
aktív tag
Egy kérdésem CECHC04-es készülékkel kapcsolatban. Bekapcsolásnál rövid ideig zöldre vált a led, majd három csippanás kíséretében villogni kezd a piros led, újbóli lenyomásra világit rendesen folyamatosan a piros led. Sárga led nem villan, egy pillanatra sem. Kuka a gép, vagy még menthető?
-
KisTücsök
addikt
Majd vegyél fel, ha gondolod. De amúgy full kezdő vagyok még.
Kezdtem most egy Demon Huntert, nem tudom, mennyire fog tetszeni ez a kaszt. Látom a demóban elindított karaktert is lehet tovább vinni. Az mondjuk egy barbarian, bár csaj.
Egyelőre marad ez. Aztán ha nem jön be, csinálok egy új - immár nem csaj - harcost.
-
Tegnap este volt először 4 játékos online Diablo 3 élményen PS3-on. Régebben, megjelenés körül próbálkoztam az online mókával, de annyi csalóba futottam, hogy inkább egyedül toltam a játékot. Nemrég viszont jön egy patch, mely elég jól szűri a hamis tárgyakat, szóval tegnap mivel 2-3 órám este játszani, úgy gondoltam hogy belövöm az Open to public opciót, fél órán belül meg is volt a 4 játékos és végigmentünk Hell Act 1 második felén, plusz Act 2 eleje.
Szegény PS3 eléggé megizzadt az akciódúsabb jeleneteknél, érezhetően leesett néha az fps, egyjátékos esetben nem tapasztaltam még sose ilyet, de ettől függetlenül nagyon jó volt a dolog. Mondjuk Legendary cucc most egy se esett nekem. Ami hiányzott, hogy nincs valami egyszerűsített kommunikációs lehetőség (vagy csak nem találtam), pár előre megírt mondtad néha jól jött volna (pl. felmegyek a városba, kis szünet). -
Elims
veterán
válasz
Synthwave #55448 üzenetére
Biztos,hogy később is megtudod majd venni.Ez nem egy nagyon komoly press kit vagy collector's edition.
Viszont LDave azt írta,hogy vedd meg,biztos sejt vmit.. :-)James: 'hát hallod....mikor is kezdted te ezt a survivor-t??
KisTücsök is hard-on veri. Én normal-on kb. a 30%-ig jutottam el,ott azt mondtam gyerünk tovább easy-n.Bognar: Szerintem is jó a dirt 3.Mindenképp megér annyit.
Colin-ból meg így van,1-2 hatalmas volt.Rengeteg órát pörgött a ps1 miattuk.Vki megnézné nekem -csak kíváncsiságból-,hogy mennyibe kerül a Brothers a store-ban?
Nálam purchased van ott. -
-
bognar110
őstag
Gyerekek Dirt 3 8 euró storeba
-
-
-
-
james001
veterán
válasz
HuMarc #55441 üzenetére
Gameplay videó kéne már csak.
Amúgy jól haladok a TLoU Survivor módjával,már a teles résznél vagyok,most kezd majd cuki lenni Ellie-vel a dolog. Amúgy volt már hogy elfogyott az ammo-m,de van olyan kedves a játék hogy vagy ilyenkor Ellie ad valamennyit (természetesen a kis pisztolyba
),vagy a nagy nehezen levadászott ellenfél dob valamennyit. Hétvégén már végigviszem,csak most meló miatt nem mindig van kedvem hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Én is ezen gondolkodom. Bár az már nem lenne ugyanolyan.
Meg aztán az első részből is Day One Edition van, oszt azt meg nem tudom, hogy később is (viszonylag könnyen) hozzáférhető lesz-e.Bezzeg kint... 50 EUR? Szárom le bástya, útyis unátkozom, mennyünk lé a soppba.. ;____;
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Még másfél hét, és fémdobozos Tales of Xillia 2 Day One Edition. Megvegyem, ne vegyem (értsd, mármint megvegyem, csak később, amikor már nem 16 rongy, csak mondjuk 12)?
Hiányzik a német kereset..
-
válasz
Hardver Arc #55439 üzenetére
A Platinum és az Essentials újrakiadások, általában a sikeres címek kapnak pár év múlva egy ilyen változatot, jellemzően olcsóbb áron. Asszem Platinum már nincs, lecserélték a nevet Essentials-ra pár éve. Maga a játék ugyanaz, mint az első kiadás, a borító és talán a lemez szitázása viszont más.
-
Hardver Arc
senior tag
Hali megint!
Olyan kérdésem volna hogy játékoknál mint jelent az hogy platinum és essential?
A platinum ha valami sikeres darab? -
Hardver Arc
senior tag
Ahm tavaly én a konzol studioból rendeltem egy ps3 super slimet és arra is egy év gari volt.. De ez meg media marktos..
Az volt a fura hogy amit rendeltem nem is ilyen kék dobozba jött hanem sima szürke fehér dobozba volt és ilyen több nyelves valami felirat volt a doboz külsején.. Meg is lepődtem -
t256
őstag
válasz
Hardver Arc #55431 üzenetére
Szia!
3-4 hónapos és csak egy év gari van rá? Mét év gari kár egy új PS3-hoz, tehát még 20-21 hónapnak kéne lennie, ha valóban 3-4 hónapos az a gép.
-
Hardver Arc
senior tag
És sikerült egy kis gondolkodással 38k-ról 35re lealkudni..
-
Hardver Arc
senior tag
Egyébkén ha használtan veszem a ps3-at mire érdemes figyelni?
1 év garival venném super slim kb 3-4 hónapos. 12gb-os verzio (jövőhónapban úgyis bővíteném) alap tartozékokkal egy joystick,hdmi kábel stb.
-
sasa134
addikt
srácok, idén milyen érdekesebb cím jön még ps3-ra?
-
-
Bogyi007
veterán
válasz
Hardver Arc #55423 üzenetére
Ha van kamerád akkor Eyepet & Friends DanceStar Party, Move Fitness, Start the Party
-
sasa134
addikt
válasz
Hardver Arc #55423 üzenetére
Little Big Planet-ek, Lego játékok
-
Hardver Arc
senior tag
Hali!
Tudnátok ajánlani csajos játékot?
Ilyen sims meg spore jellegű valamit.
Nem kell újnak lennie mert használtan szoktam játékokat venni max 4-5k.. Mivel nekem minden új mert eddig pc-m volt. De a csajos játék viszont nem nekem kellene.. -
KisTücsök
addikt
Szerintem az alap. Mint pl a HL vagy a Bioshock (most ezek jutottak eszembe randomra). Utána szépen lassan lejtmenetbe kezdett a sorozat (egy darabig követtem, aztán már csak hallásból mondom).
Lehet holnap megjön a Dio 3-mam, ha valaki akarja majd multiban tolni, felvehet (Dawnton néven).
Last of Us-t elkezdtem. Egyből hardon, tartson már valameddig.
Nagggggyon jó. Talán a negyede körül tarthatok. Százalékot nem nézek, az meg szerintem nagyon jó ötlet, hogy nem ír ki fejezeteket.
-
Akos96
senior tag
Köszönöm a tippeket. Ahogy elnézem, nem nagyon lehet normális helyről beszerezni. Akkor lehet, hogy inkább beszerzem a HD Collectiont és hozzá külön az első részt.
-
Akos96
senior tag
Valakinek nincs valami tippje? (#55373) Akos96
-
james001
veterán
Just Cause 2 király "ugrálós" lövöldözős játék,főleg online lehet vele a legjobban elhülyülni,bazi nagy területet is ad hozzá,azt ajánlom.
Az AC-ket csak akkor ajánlom ha előtte játszottál az előző részekkel mert eléggé sztori orientált az egész,ugyanez az MGS-re.
Az AC Freedom Cry és a két Elder Scrolls DLC,a Warp-ot nem ismerem. -
Elims
veterán
Megvannak az új akciós játékok a store-ban. Augusztus 28-ig érvényes.
Aki ismeri vmelyiket kérem írjon vmit,érdemes megvenni.- Assassin's Creed Freedom Cry
- Warp
- The Elder Scrolls V: Dawnguard
- The Elder Scrolls V: Dragonborn
- Assassin's Creed III Classic Edition
- Assassin's Creed Revelations
- Just Cause 2
- Metal Gear Solid V: Ground ZeroesHa csak egy kicsit ismeritek akkor is írjatok vmi kis támpontot.
-
tl-x
addikt
Sziasztok! PS3 slim hdd nélkül be se kapcsol? Olyan mintha nem kapna áramot. Az eredeti hdd átkerült egy super slimbe. Próbáltam bekapcsolni hdd nélkül és ma tettem bele egy 160Gb-os hdd-t (nem biztos hogy ez az "új" hdd működőképes, de gondoltam a képig eljut vele) meg se nyikkan.
-
dilipok
veterán
válasz
Wiz Khalifa #55407 üzenetére
szerintem nem. Szerintem a monitor/ps probalgatta a kepbeallitasokat es valami olyat probalt, ami nem volt jo (kozel sem biztos, csak szerintem
)
-
Wiz Khalifa
veterán
Szerintetek amikor bekapcsoltam a PS-t a monitoromra kötve DVI-HDMI kábellal. És kiírta a monitor hogy nem támogatott. Az a későbbiekben okozhat problémát? Mert a kép bejön. Hisz a monitor tudja a FullHD-t. Mert 1920x1200-as. És 16:10-es. A kép telejes méretű volt. Nyújtást nem láttam rajta de biztos van valamennyi. Az automatikus képbeállításra is a monitor azt írta hogy nem támogatott. A PS-nek lehet ettől baja a későbbi idő folyamán vagy a monitoromnak szerintetek? Mert akkor nem használom így. A monitorom az Samsung SyncMaster 245B.
-
Brian_GT
őstag
Részemről aki az 1et kijátszotta vagy 35x....utána nem számoltam
... mindig ha vettem vmi újat anno a gépbe és tudtam jobban fog futni kijátszottam újra
... szóval ha engem kérdezel van értelme és nem, nem kell újra játszanod a fő kampányt. Ezek mellékszálas úgymond karrier történetek.
Nekem is volt kifogásolnivalóm a 2-ben, de nekem akkor is iszonyatosan tetszett és ez a 3 mellékszál nagyon sokat hozzárak szerintem a játékhoz. Alapból a Joe története elmeséli azt, hogy...nah bakker SPOILER SPOILER!!! Vito börtönben töltött évei alatt mit csinált Joe és hogyan próbálta kideríteni ki dobta fel őket.
SPOILER VÉGE!!!
A Jimmy 2 szála pedig gyakorlatilag egy nagyon mellék, de mégis összefügg és alkot egy egészet a karrierrel... mint látod az egyik után jön a másik, mivel az a betrayal vagyis bosszúja Jimmy-nak azért ami az első szálban történt.Nagyon jó küldik vannak benne, de készülj fel rá ezek nem túl könnyűek, de annál élvezetesebbek. Szerintem ha a Mafia 2-t szeretted ezt ha kihagyod...hát akkor sok mindenről lemaradsz. Elég csak annyit mondanom, eljuthatsz olyan helyekre is...és be... amik az alap kampányban max csak kívülről láttál vagy másik útvonalon.
-
P. úr
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy playstation 3at,és kíváncsiságból kipróbáltam, hogy mit reagál arra, ha rádugom a speedlink xeox kontrollerem, amit pchez használtam eddig. Működik az analóg rajta, de a gombok kiosztása nem jó. Van valami módszer, hogy rendes működésre bírjam, vagy ehhez egy ps3 kompatibilis kontrollerre lesz szükség? Elvagyok a ps kontrollerrel is, csak nekem valahogy kényelmesebb az xbox-féle elrendezés. -
Bogyi007
veterán
Én azt tenném hogy kerítenék akár egy 80-120 gigás vinyót (ami napjainkban már aprópénz) azt bepakolnám a Slimbe. Ezután körülnéznék a rokonságon s ahol volna kicsi gyerek odavinném a gépet korban nekiillő játékokkal vagy olyannak adnám aki például tudná használni filmnézésre BR és DvD lejátszónak.
Vagy eladnám.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Politika
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest