Új hozzászólás Aktív témák

• Elims

veterán

válasz Synthwave #54974 üzenetére

"Na, ezt az órákig tartó küzdést kihagyom (csináltam elégszer)..."

Így tudod miről beszélek.
    Én igen,bevállalom,ha mondjuk egy karcmentes eredeti sony joy-t 3e körül veszek meg vagy egy 7.1-es fejhallgatót iggen félár alatt,esetleg egy g25 kormányt az árához képest szinte fillérekért akkor igen,csutakolok egy pár órát.
    Az újhoz nem 2-3e-t kellene tenni,annyiért én sem takarítgatok,de jelentősnél egyértelmű.
    "hypos áztatás, ki vagyok én, hogy megtiltsam."
    Így van. :-)

"KERESKEDÉS (és szervízes-lét) átka, fél évtizeden át."
    Így teljesen elhiszem a "párszori" szippantásos érveidet.

Telefonoknál nekem legalább a duplája ment át a kezeim között és egyetlen egyszer volt pici lehúzás,amit én -szintén,ahogy te is- kompenzáltam egy komolyabb nyereséges eladással.Nem magánembernek adtam tovább. Egy e90 volt a történetben..

"Nem olvasod, amit írok vagy csak szándékosan nem akarod érteni?"

Csak ezt teszem,kérdés az,hogy te hogyan írod le,de ami lényeg,hogy ne hidd magad többnek attól,hogy megveszel vmit boltban 10Ft-ért,a másik meg ugyanazt 5-ért ugyanúgy garanciával.
    Abba szerintem kár lenne belemenni,hogy kinél mennyi érték van és mennyit fizetett valóban érte,mert könnyen érhet bárkit meglepetés egy ilyen fórumon.

A töltőre ötletetek sem lenne?Létezhet ilyen? Egy pár héttel ezelőtt kerestem,nem sok sikerrel. :-/

Új hozzászólás Aktív témák