Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
Köszönöm mindenkinek!
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
junior11
veterán
Sziasztok, a napokban érkezik egy Poco X3 Pro, a korábbi hozzászólásokat olvasva, jól értem, hogy MIUI 12 alatt nem lehetséges használni az alkalmazást? Ha jól tudom erre a készülékre már elérhető a 12.5 is, van ezzel vkinek tapasztalata? Jelenleg egy Galaxy S7-et használok, azon gond nélkül fut az alkalmazás. Köszi.
-
junior11
veterán
válasz aprokaroka87 #4908 üzenetére
Igen, üres, nincs ott semmi.
Állítólag ez a teljes funkcionalitás kipróbálása, ahogy a Google play frissítés változásaiban olvasom...[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
Sziasztok, az alkalmazást frissítve vmi 7 napos próbaidőszakot aktiváltam véletlenül. Ez mi lenne, automatikusan megszűnik? 🤔 Mert nem találtam, hol lehet kikapcsolni. Köszi.
-
junior11
veterán
válasz st3v3np3t3r #4393 üzenetére
Akit zavar, van rá megoldás.
-
junior11
veterán
Ma már harmadszorra ki és be kellett jelentkezni, mert nem töltötte be egy idő után a topikokat az itt szóltam hozzá résznél. Remélem ezt mihamarább javítják, mert eléggé bosszantó.
-
junior11
veterán
Nekem sem működik...
-
junior11
veterán
Sziasztok most mindenki smrtprjcts hozzászólásában a play áruházból elérhető verziót használja? Tárhely és egyéb adatokat ti engedélyeztetek neki?
-
junior11
veterán
válasz pulutodurumo #2416 üzenetére
Nálam is ugyanígy összeomlik a memóriából visszahozva egy idő után. Ez az egy gondom van vele.
-
junior11
veterán
Nálam továbbra is mindkét telefonon (oreo és marshmallow) ha megnyitom az alkalmazást és használom, nincs gond vele, viszont egy idő után a memóriából visszahozva már üzenet fogad - az alkalmazás leállt. Legfrissebb verzió van telepítve. Vmi ötlet?
-
junior11
veterán
Galaxy S7 Oreo alatt nekem is összeomlik egy bizonyos idő után ha újból meg szeretném nyitni. Háromszor újratelepítettem, de nem segített. Tegnap még ilyen probléma nem volt vele. Ma a frissítés után kezdte csinálni. Valami ötlet? Köszi.
-
junior11
veterán
-
junior11
veterán
válasz aprokaroka87 #2003 üzenetére
Nálam is, bár ez az, ami esetemben kevésbé zavaró.
-
junior11
veterán
Köszi srácok.
-
junior11
veterán
válasz Gubek-Einste #1897 üzenetére
Mégsem segített, ma ismét "nincs megjeleníthető topik" üzenet fogadott az itt szóltam hozzá helyén, csak a ki-be jelentkezés segített.
-
junior11
veterán
válasz Gubek-Einste #1897 üzenetére
Köszi, kipróbálom, reméljük segít.
-
junior11
veterán
válasz Kékes525 #1895 üzenetére
Sziasztok, az utóbbi időben az alkalmazás használata után ha egy ideig nem használom a telefont és később megnyitom az appot, nálam az "itt szóltam hozzá" van beállítva - a hozzászólt topikok helyett folyton a "nincs megjelenítendő topik" üzenet fogad (próbáltam többféle verzióval, ugyanez a helyzet, 2 telefonon is, jelenleg a 490-es van talán fennt), néha segít a ki-be jelentkezés de van, hogy csak az újratelepítés oldja meg a gondot, korábban ilyesmi nálam sosem volt. Találkozott már vki vele vagy van vmi megoldás rá? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest