Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz junior11 #7633 üzenetére
Türelmeteket kérjük, vizsgálás alatt van a hiba oka....
Akinek jelentkezik a hiba legyen szives HSZ-ben megírni:
- a telefon tipusát
- OS verziót(mellékelve, hogy gyári vagy egyedi rendszer)Nekem:
Galaxy S23
Gyári Android 14 OneUI 6.1 SecPatch 2024-10-01
Nálam is régóta van ez a hiba...Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
veterán
válasz junior11 #4907 üzenetére
Szia.
Benne van a nevében próba. 7 napig él, utana visszaáll. Nem fizetsz érte semmit. Ezzel csak ki tudod próbálni az egyébként csak pro verzióban elerhető funkciókat.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Nikaré
őstag
válasz junior11 #2064 üzenetére
Na akkor nem tudom mi lehet a gond?!
Mindegy azért megpróbálom a 496 -ost, délután körül tudom csak megoldani.(#2065) Tiger.
Oké, de pont az lenne a lényeg, hogy egy app, egy katt és ott vagy ahol akartad.
Értem mit írsz, csak én nem azt szeretném(#2066) zoleeno1
Nem vonom kétségbe, inkább örülök neki -
Tiger.
nagyúr
válasz junior11 #2064 üzenetére
Én egyenlőre maradok a böngészősnél annyi trükközök, hogy be lépésnél átlépek a logout.hura onnan a privát üzenetekben és már látom is a fórumot.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
addikt
válasz junior11 #1939 üzenetére
Eddig nálam is probléma mentesen ment az app, de az utóbbi pár napban nekem is dobta olykor ezt a "Nincs megjeleníthető topik" hibát.
Olyankor ki és vissza bejelentkezek, amire meg is javul, viszont ugyanakkor érdekes, hogy minden beállítást újra be kell állítanom, mintha egyúttal az app adatai is törlődnének.
Szerencsére már kialakult egy rutin és 1 percen belül elvégzem a beállításaimat.Tudom, hogy lehet beállításokat export-importálni, de nem tartom fontosnak használnom.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- LIAN LI Q58 X4 WHITE PCI-E 4.0 !/ITX KUCKÓ/ DOBOZOS ÚJSZERŰ + OLDALLAPOKKAL CSERE VGA/CPU !!
- WD Red Pro 10TB 3.5" 7200rpm 256MB sata hdd - 2 darab egyforma eladó olcsón
- Gears of War 4 Xbox Letöltőkód
- Apple Pencil Pro - iStyle garancia!
- Robotron RFT TGL31428 gyári 5m-es Mérőmikrofon Kábel KD51 ötpólusú fémcsatlakozókkal eladó ÚJ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest