Hirdetés
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corsa02
őstag
Kaptam választ:
Szia Péter!
Az a helyzet, hogy egyelőre sehogy nem fogod tudni eltüntetni. Amúgy nem is gondoltam, hogy többször is feldobja, azt hittem olyan mint a többi engedély, hogy 2 után többet nem kérdezi. Többen is tesztelték, senki nem futott bele, azaz senki nem akarta megtagadni az engedélyt, ezért sem gondoltam, hogy lehet ilyen szituáció. Meg azért sem, mert az értesítések elég fontos információkat tudnak megjeleníteni, amik nélkül a felhasználó lemaradhat fontos dolgokról és értetlenkedik ami a fejlesztőnek nem biztos, hogy jó..
Amúgy én spec. nem is értem mi szükség volt erre az engedélyre, egyébként is letilthatóak külön kategóriánként Android 8 óta ha valami nagyon zavaró és iszonyú mennyiségű appom van, de még hátrányát sosem láttam, hogy megadtam valamelyiknek, ezért én még nem is tagadtam meg soha.
Hogy a teljes tiltást a jövőben engedi-e az app azt még nem tudom, majd kitalálom, addig azt javaslom ne zárd be az alkalmazást, akkor nem kérdezi meg újra, csak újbóli megnyitás esetén fordul elő.
Üdv
SPThe Truth Is Out There --->
-
Corsa02
őstag
Nincs fent semmi reklámblokkó, előfizetett vagyok évek óta...
Nálam minden értesítés tiltva van, nem akarom, hogy értesítsen, ha meg akarom nézni a fórumot megnyitom és megnézem. Amint megadom, hogy értesíthet, természetesen nem dobja fel többet az üzenetet, csak nem értem miért kötelező ez??!!
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There --->
-
YxVs
senior tag
Nekem pedig az app indítása után bevillan egy pár tizedmásodpercre a "Támogatom az alkalmazás fejlesztését" sáv alul.
Előfizető vagyok, és eddig ezt nem csinálta. Elég idegesítő...
Android 11, MIUI 12.5 -
orso0355
őstag
Nem lehet valahogy megszüntetni azt az állandóan felugró üzenetet, hogy kapcsoljam be az értesítéseket? Nem fogom bekapcsolni úgyse.
-
starchild
tag
Kérdés:
Mit jelent a magasabb támogatási szinten a *díjmentes próbaidőszakkal, és miért nem vagyok jogosult igénybevenni?
Szívesen támogatnám a legmagasabb (999Ft) szinten, akár hoszabb ideig, de jó lenne, ha 01.09-ig élne még a díjmentes lehetőség.
Ha számít, akkor régebben is támgattam az appot, nem a legolcsóbb havi díjjal. -
veterán
válasz MikeWazowski #7476 üzenetére
Már több éve visszatérő felvetés. Nem, nem tervezi fejlesztő kiadni iOS -re. Már csak azért sem mert egyszemélyben csinálja, iOS amúgy is egy másik programnyelv + ez a verzió is rengeteg időt elvisz.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
g_g_g
őstag
válasz MikeWazowski #7476 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint nincs tervben.
(basszus egyszer ez nekem is eszembe jutott. Sok ok miatt nem váltanék IOS-re, de elég előkelő helyen volt az az érv, hogy ott nincs PH! app). -
MikeWazowski
veterán
Tervbe van IOS-ra kiadni az appot? Androidon imádtam és hiányzik...
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Madoc
veterán
Ez?
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
senior tag
Ha a hardveraprón akarok keresni valamit, hibát dob abban az esetben, ha beírok egy kereső szót. Ha üresen hagyom és csak a kategóriát választom, akkor jó. Pl. m.2 ssd kategóriában beírom, hogy Samsung, akkor kapok egy "Nem sikerült kapcsolódni a szerverhez" hibaüzenetet. Ha üresen hagyom, akkor jó.
[ Szerkesztve ]
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
-
válasz PedroPascal #7458 üzenetére
Szia, publikálatlan fotó? Szerintem valami fototrend oldalas értesítő lehet, hogy nem fejezted be a fotó feltöltését,már ha használod az oldalt.
Amúgy weboldalon nézd meg, mert ott odanavigál az értesítés.Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
yanna
addikt
válasz PedroPascal #7464 üzenetére
Passzolom, nem tudom mi lehet ez.
-
PedroPascal
őstag
Érdekes. Végig túrtam a beállításokat de nem találtam erre utalót.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
yanna
addikt
válasz PedroPascal #7462 üzenetére
-
PedroPascal
őstag
Kb 1 hete volt egy app frissítés és azóta ott van.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
yanna
addikt
válasz PedroPascal #7460 üzenetére
Foggalmam sincs mi az, és miért, és mitől.
-
PedroPascal
őstag
Így néz ki és oda kattintva a böngészőben bejön a ph ahol nincsen semmilyen jelzés.
-
yanna
addikt
válasz PedroPascal #7458 üzenetére
Nem tudom mi a szitu, nálam ilyen még nem volt.
-
PedroPascal
őstag
Sziasztok. A legutóbbi frissítés után az app jobb alsó sarokban egy piros harang jelez. Ha rámegyek azt írja van egy publikálatlan fotó. Erre kattintva a ph betölt a böngészőben de semmit nem jelez, nem találok sehol erre utaló jelet. Hogy lehet ezt eltüntetni?
-
FLATRONW
őstag
válasz FLATRONW #7452 üzenetére
Ez a frissítés teljesen tönkre tette az appot. Már tegnap is gondok voltak a betöltési sebességgel, kb. 15-20 mp kellett, hogy megjelenjenek a hozzászólások.
Ma már teljesen lehalt. Ez a kép fogad:Tabletten még az előző verzió van fent, ott semmi gond nincs, le is tiltottam az automatikus frissítést.
A tablet egy Shield tablet 7.1.2 androiddal.
A mobil pedig egy Redmi note 4 crDroid 11-es androiddal (ezen vannak gondok).Próbáltam mobilra feltenni az előző verziót, de sajnos appon belül is rögtön felajánlja a frissítést. Ha pedig elutasítom a frissítést, akkor a felugró frissítési összefoglalóban nem lehet az OK-ra bökni, hiába letelt a visszaszámlálás.
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
Nálam ez az új verzió is "csatlakozási hiba" üzenettel nem lép be
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
FLATRONW
őstag
válasz -ZeeZee- #7446 üzenetére
Így van, nem lett javítva, egyszerűen ki lett véve a kitűzöt hsz. a listából.
. Kitűzöt üzenet többszörözés hozzászóláslistában javítása
Ha ez lett javítva (ami nálam nem is fordult elő, mivel csak egyszer jelent meg a lista élén), akkor nem a nálunk előforduló hiba lett javítva.
-
g_g_g
őstag
Fejlesztő jelezte.
"Kint a 4.6.4 a felhasználók 20 százalékának"
Javítva lesz ez a hiba. -
-ZeeZee-
senior tag
Az app egyik jó tulajdonsága, hogy az egész hozzászólás folyamot megjeleníti, nem csak 1-et, mint a webes nézet. Ha ráböksz egy hsz "előzményére", amire a hsz "válaszol", akkor az app. megjeleníti az összes hozzászólás folyamot, egészen az első hsz-ig. DE, ahol van kiemelt hsz (mint példásul a bestbuy topikban), ott csak az utolsó 2 hsz-t jeleníti meg.
Több topikban is próbáltam, csak a kiemelt hozzászólásokban lévő topikokban korlátozódik 2-re az előzmény.
3 hsz-t jelenít meg:
- először a kiemelt hozzászólást
- aztán amire lett válaszolva
- aztán amire böktem, hogy meg akarom nézni az előzményétA sima topikokban, ahol nincs kiemelt hsz, ott akár 30 hsz előzmény is lehet, illetve van.
-
-ZeeZee-
senior tag
Bocsánat, elcsúsztam időben...
Pl. Bestbuy topik.
-
-ZeeZee-
senior tag
Ahol van kiemelt hozzászólás, ott csak 2 hozzászólás előzményt jelenít meg az app. Ahol nincs kiemelt, ott a teljeset. Meg tudnátok ezt erősíteni?
-
Ármester
Jobban meggondolja az ember, hogy mit ír.
Moderátrot keresek topikban tudsz amúgy kérni törlést saját hsz.-re.
De amúgy szerintem egy fórumon kicsit káoszos lenne, ha random törölgetné mindenki a saját hozzászólását. Pl jött egy hsz., arra jótt 2-3 hasznos válasz. Eredeti kérdező törli a hsz.-t, mi lesz a 2-3 hasznossal? Az is megy a kukába? Vagy ott marad úgy, hogy senki nem tudja mire írták?!
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
hhgygy
senior tag
#7432 FLATRONW Pontosan ezt csináltam, de ez elég primitív megoldás ahhoz képest, hogy simán törölni, ami nem kell.
[ Szerkesztve ]
Dell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
-
Ármester
Hsz-t törölni csak modik tudnak + ha az adott topikban van Topikgazda, akkor Ő.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
hhgygy
senior tag
Üdv, biztos kérdezték már, nagyon nehéz lenne hozzáadni az üzenet teljes törlése funkciót? Most is sikerült egy selejtes üzenetet írnom az egyik topikba, és nem tudom törölni.
Dell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
-
addikt
Általában ami topik Összefoglalójával megakad az app, azzal mindenki másnál is megakad.
Valami speciálisabb szerkesztés lehet valahol ezeknél az Összefoglalóknál, amit az app nem tud lekezelni. -
veterán
Valóban.
Ami érdekes hogy nem ez az első hogy Playstation topikokkal vagy összefoglalójukkal baj van. Utoljára PS5 produkált ilyet. Valamit nagyon tudnak az odajárók. 😁
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Szeretnék megnézni egy topik összefoglalót. Visszaugrik a kommentekhez az app és lefagy.
Másnál előfordult már ilyen?
Újratelepítés nem segített.
Samsung note 20 ultra. -
-
Beni2360
félisten
Sziasztok. Volna egy kis gondom, van két tablet egy Lenovo m9 és egy iplay 50 mini. A Lenovonal egyből nyílik a PH app az iplaynal meg perceket homokozik mire megnyitja, ez kb 10 napja van. Nem régen telepítettem az Avast, lehet, hogy az szórakozik vele?
Most állíthatom lehet,hogy az Amoled fekete a hunyó. De eddig müködött.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
addikt
válasz jonnyjoker01 #7415 üzenetére
Te nyertél! 😁
-
addikt
válasz ferenck #7412 üzenetére
Kicsit gagyi, de ilyenkor én úgy oldom ezt meg, hogy mielőtt írni kezdek új privát üzenetet, screenshot-olom a válaszolandó üzenetet, megnyitom a képet, aztán vissza PH app és üzenet íráskor olykor recent apps-ból rátekintek a képre, majd vissza.
Gesztusvezérléses telóhasználattal tök kényelmes is, mert nem is muszáj direkt átugranom, hanem csak ujjat végig a kijelzőn tartva oldalra elhúzom az app-ot, amíg balról nem úszik be rendesen a kép előnézete, majd visszahúzom a PH app-ra.
Ez működés közben sokkal érthetőbb lenne, mint mosz így leírva... -
Essejó
veterán
válasz ferenck #7412 üzenetére
Privátnál sajna nem, de ittlinkvan az a vízszintes vonal, felhúzod és látszik amire válaszolsz.
Szó volt már erről, hogy miért új üzenetként van a privát válasz.[ Szerkesztve ]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
senior tag
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Nálam elkezdett nem működni a hozzászólás szerkesztés. Főleg ha képet is tartalmaz.
Újratelepítés nem segített.
Más is találkozott ilyennel? -
aktív tag
-
veterán
válasz Timeola #7407 üzenetére
Szóval itt az a fiók legyen kiválasztva amikor telepíted app amelyikkel majd elő is szeretnél fizetni. És amikor fizetsz akkor is. :)
-
veterán
Igen sajnos play már csak ilyen többfiókos használat esetén. Legegyszerűbb az lenne ha fiad fiókját törölnéd.
De az is megoldás ha törlöd PH app, majd saját fiókod alól újratelepíted. Lényeg hogy amikor telepíted ph app, play áruházban a Te fiókod legyen aktív.
Viszont ph-n regisztrált email címed nem egyenlő Google fiókkal. Fizetni csak Google fiók alól lehetséges. Van Google fiókod a telefonon a Te email cimeddel?
[ Szerkesztve ]
-
Timeola
aktív tag
válasz MadMancs #7404 üzenetére
Ezt szoktam használni a reklámmentes felület miatt link, hogy ilyenek ne legyenek linkés sehogy nem tudom átállítani, hogy ne a fiam play-éről vonja link, közben meg ez az enyém: link próbáltam playen is átállítani, ott sem engedi. Ha szőke nős kérdés, bocsi , az vagyok amúgy .
[ Szerkesztve ]
-
Timeola
aktív tag
Sziasztok! Ki tud nekem segíteni app támogatási problémával kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest