Hirdetés
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
A legutolsó frissítés óta, bármelyik topikba belépek egy pillanatra fenn piros alapon megjelenik a Nincs internetkapcsolat! felirat. Természetesen van net, mert az adott fórumot mindig betölti. Nagyon idegesítő!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
canniball
nagyúr
válasz Viktor0610 #6294 üzenetére
Az appban sajna nincs választási lehetőség.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz MadMancs #6292 üzenetére
Erre gondoltam , igen.
Pedig a tooicban engedélyezve van a spoiler , mert böngészőben lehetett írni.Viktor0610 : html kód is megfelelő nem is emlékeztem rá , hogy ennyire egyszerű
-
MODERÁTOR
-
canniball
nagyúr
válasz Viktor0610 #6291 üzenetére
[B]Ezek a manuálisan beütött kódok működnek még?[/B]
Mert a smileyk úgy rémlik, hogy nem. :NMod. Úgy látszik annyira mégsem rossz a memóriám és kézzel már nem írható be semmi (illetve beírható, csak nem konvertálódik át). Hogy az alkalmazásnak vagy az új felületnek (az app is tudtommal "onnan dolgozik") köszönhetően azt nem tudom...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz WhiteWalker #6290 üzenetére
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MODERÁTOR
-
WhiteWalker
nagyúr
Spoilert hogy lehet írni? Melyik karakter lenne?
-
pyxystyx
tag
válasz WhiteWalker #6286 üzenetére
Az előfizetés megújítását mondtam le, hogy azt a kártyát amivel előfizettem törölni tudjam. Január 22- ig érvényes, csak jelen állás szerint nem fog megújulni. Erről emailt is kaptam. Ennek ellenére van reklám.
Szerk.: Nem nagy gond egyébként (Blokada megoldja, meg jan 22 után újra előfizetek majd), csak jeleztem, hogy valami nem kerek.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz WhiteWalker #6286 üzenetére
De ő nem most fizetett elő, hanem most mondta le.
-
veterán
válasz pyxystyx #6283 üzenetére
Zavar van az erőben. De nem app hanem Google táján. Töröld app adatait, majd az appot, és telepitsd újra az alól a Google fiók alól ahonnan előfizettél. Google sokszor meghülyül, ha több fiók van készüléken.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
pyxystyx
tag
Sziasztok!
Lemondtam az előfizetést, mert a Gpay- ben rendezgettem a társított kártyáimat, és nem lehetett törölni addig egy kártyát, amíg előfizetés volt hozzá kötve.
Elvileg január 22- ig még érvényes lenne az előfizetésem, de mégis megjelent az alsó reklámcsík.
Ennek így kell működni, vagy valami zavar van a rendszerben? -
veterán
válasz Imi1981 #6278 üzenetére
Ünnepi animáció néven van a megjelenítési beállítások menüpont alatt.
Nem nem található meg bármikor. Csak adott napo(ko)n jelenik meg a lehetőség, vele együtt az animáció.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
veterán
Mivel app nem tárol semmit rólad, nincs profil. Így ha PH valamiért kidob, vagy kijelentkezel, következő bejelentkezéskor app nem tudja ki vagy. Pont ezért van settings backup. Következő bejelentkezéskor csak vissza kell tölteni.
-
Ármester
Lehet csinálni mentést, és azt vissza lehet tölteni, akkor nem kell újra beállítani.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
snooze
veterán
mi ez,hogy ujra kell állitani minden beállitást??????
GO Gunners!!!
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! A hóesést hol lehet kikapcsolni? Szép és jópofa de már kicsit zavar.
-
veterán
Kellemes, szeretettel teli, békés és boldog Karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
🎄🎄🎄Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Beni2360
félisten
válasz SyMbioTe #6264 üzenetére
Nem most is szerkesztettem és egy dec. 20.-i hsz jött folem. El is mentettem képernyő képet erről megy a R. Note 8 pro-rol. link
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Ármester
válasz Beni2360 #6263 üzenetére
Ez néha velem is megesik. Nálam néha egyet visszalapoz, azért tűnik el a hsz. Nem ez van nálad is?
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Beni2360
félisten
Látom régen volt hsz. Napok óta avval küzdök, hogy amikor írok és el küldöm nem jelenik meg az írásom henem egy 2 nappal korábbi hsz jelenik meg. Ha lehuzom frissítés re akkor jön fel az én hsz-m. Ugyan ez a hiba van szerkesztés el is vagyis csak frissítés után jelenik meg a hozzá írt szöveg.
HUAWEI MediaPad M5 lite.
Ui;A telefonon is ezt csinalja.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
veterán
-
hhgygy
senior tag
Jöhet egy nagyon lammer kérdés?
Ha bent vagyok egy threadben, és balról jobbra lapozok, azt szeretném, hogy lépjen vissza a topik listára, de az esetek felében az adott thread előző oldalára megy. Ez mitől függ?Dell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
-
Bozek
nagyúr
Jó lenne, ha az Itt szóltam hozzá listában a kedvencek jelölését ki lehetne kapcsolni. Nekem nem jön be, bár nem akkor probléma.
-
veterán
válasz internetezoo #6257 üzenetére
Ha APK ból telepítesz, olyan verziót aminek használatára nem vagy jogosult, akkor ez van.
-
internetezoo
senior tag
Lehet hogy a hiba oka?
-
internetezoo
senior tag
4.3.0 java lang hiba miatt leáll.
4.2.0-t honnan lehet letölteni? Köszi -
hhgygy
senior tag
Már második frissítésnél van az, hogy a kezdő oldalt átállitja az Itt szóltam hozzá-ra, a Kedvencek helyett. Kis kényelmetlenség, de jó lenne ezt is megoldani.
Dell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
-
kory24
őstag
Nekem az Okostelefonok fórum rész nem működik.
Ha kiválasztom csak annyit kelenit meg, hogy Honor topic és van egy Tovabbiak betöltése, de ha rá kattintok se mutat minden topikot...
(Xiaomi miui)
-
canniball
nagyúr
Köszönöm, hogy megnéztétek! Ezek szerint IJ. Tegnap még semmi gond nem volt vele, a többi topik most is gond nélkül működik, de ezt az egyet ahányszor megnyitnám annyiszor dobja "a PH alkalmazás leállt" üzenetet.
Újdonság, hogy most megpróbáltam képet feltölteni és arra is eldobta a gépszíjat.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
canniball
nagyúr
Nem tudom mi van a Budapest és környéke... topikban, de ha meg akarom nyitni akkor a telefonon és a tableten is összeomlik az app (más topikokkal nincs probléma). Csak nekem van ilyen "szerencsém" vagy nálatok is így (nem) működik?
-
Imi1981
veterán
Azért amikor nem megy az app nézzétek meg böngészőből megy e a mobilarena oldalak. Mostanában néha pár percig szokott maga az oldal szarakodni.
-
hhgygy
senior tag
Reggel 9-kor nem indul az app. Másnál sem?
Dell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
-
canniball
nagyúr
Én tegnap frissítettem, akkor nem volt vele gond. Most de. kicsit vacakolt (lassú volt, előfordult hogy (ha jól emlékszem 504 hibával) nem is tudott csatlakozni, így ez simán lehetett valami PH-s probléma), de csak pár percig tartott a dolog, azóta működik rendesen.
-
seger
addikt
Utolsó frissítés óta nekem nagyon lassú. Topikok között írja, hogy töltés és várakozok, egyszercsak tovább megy. Topik frissítés szintén..
Másnál? -
Imi1981
veterán
Kapcsold ki az inkognitó módot!
Ezzel kell képet feltölteni kép.[ Szerkesztve ]
-
starchild
tag
Újratelepítés óta a topikokból kilépéskor felugrik egy ablak, hogy utoljára olvasott hozzászólások száma, bejelölöd eddig olvasottként, stb. Nem találom a beállításokban, hogy lehet kikapcsolni.
Érdekes, eddig nem emlékszem, hogy találkoztam volna ezzel az üzenettel, csak most, mióta újraraktam az appot. Pedig a korábbi beállításokat importáltam vissza.
A másik, hogy próbáltam ide betenni a screenshotot, de vagy url-t kér, vagy vmi „feltöltött képeid" ablakot dob fel, nem a fájlkezelőt. Hova kéne feltöltenem a képeket beillesztás előtt? -
starchild
tag
válasz starchild #6231 üzenetére
Azt hiszem, megvan a probléma oka. Az előfizetéshez tartozó fiókban még csak a 4.2.0 van fenn, a Google meg önhatalmúlag befrissítette másik fiókkal az appot.
Azért jó lenne, ha (pláne előfizetéses) appok nem összevissza frissülnének a fiókok között, de ezt a Goiglenak kéne rendbetennie.
Igaz, más alkalmazásnál nem tapsztaltam még ezt a hibát.[ Szerkesztve ]
-
starchild
tag
Ma 4.3.0-ra frissítés után kidobott az alkalmazás az előfizetésből. Tegnap vonta le a Google a támogatás összegét.
Háttértár törlés, újratelepítés, újraindítás megvolt.
Újratelepítésnél 4.2.0-t ajánjla fel a Google Play, azzal működik az előfizetés, utána dobja fel a frissítést 4.3.0-ra és előbukkanak a reklámok és a csökkentett funkcionalítású mód.[ Szerkesztve ]
-
Figur10
tag
válasz aprokaroka87 #6229 üzenetére
Szia.
Nincs tiltva.
De annyira nem is fontos, ha egyszer egy hónapban be kell jelentkezni és újra beállítani azt a pár beállítás nem nagy kunszt.
Köszönöm mindenkinek a segítséget -
Figur10
tag
Sziasztok.
Szeretném menteni, (exportálni) a beállításokat de azt az üzenetet kapom, hogy
" Egy alkalmazás sem tudja végrehajtani ezt a műveletet"
Másnál sem működik, vagy én csinálok rosszul valamit? -
Essejó
veterán
válasz szpeti40 #6221 üzenetére
Engem a lebegö gomb zavar, kikapcsolom mióta rájöttem, hogy kikapcsolható. Néha hosszú pm-et kapok sok kérdéssel, jó lenne ha bele tudnék nézni és nem emlékezetből kéne válaszolni, és a pm ha már olvasták, akkor nem szerkeszthető.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Essejó
veterán
Úgy érdeklődés szintjén. A privát üzenetre miért nincs válasz gomb? Csak új üzenet írási lehetőség van.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Ármester
És >>Pussycat<<
Köszönöm, így működik valóban
-
Ármester
Sziasztok!
Másnál működik a beállítások importálása?Véletlen kijeltenkteztem, és belépésénél akartam importálni egy nov. 4.-i mentést, de kiírta, hogy sajnos nem sikerült lekérni az adatokat, és vissza is dobott a login oldalra újra, pedig a verziók is egyeznek.
4.2.0-s verzió.Nem egy létkérdés számomra, nem sokminden van elállítva, csak megemlíteni.
-
jonnyjoker01
veterán
A hiba Google oldalán van minden IAP előfizetés esetén, ha több google fiók van a telefonon egyszerre. Legbiztosabb megoldás, hogy böngészőn keresztül telepíted az adott alkalmazást azzal a fiókkal bejelentkezve amiben a vásárlást végrehajtottad.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Ma vonta le a kártyámról a google play a támogatói díjat.
Az alkalmazás mégis úgy fut, mintha ez nem történt volna meg.
Nálam van a hiba?
Kiléptem-beléptem, adatot töröltem, újra trlepítettem, de nem változott semmi.[ Szerkesztve ]
-
porse
őstag
Alsó gombok nem lesz kikapcsolható? Azóta se használtam.
Meg az új lap váltó animáció, 4.0 droidos időket idéz bennem, hogy dobálva lapoz.... szerintem.
-
canniball
nagyúr
Ez kb. sosem működött rendesen. Értesítést két helyen lehet be/kikapcsolni: egyrészt a topikban, másrészt a Beállítások - Háttérműködés - Értesítés menüpontban; arra már nem emlékszem melyik kapcsolja ki ténylegesen, de az amelyikkel még nem próbálkoztál.
-
dbius
veterán
Én pár verzió óta olyan hibával szembesülök, hogy az egyes topikoknál az olvasatlan hozzászólások száma a topik teljes megtekintése után sem nullázódik, újra belépve a topikba pedig a korábbi, vagyis az olvasatlannak jelölt hozzászólásoknál folytatja.
Tehát sokszor miután elolvasom egy kedvenc topik olvasatlan hozzászólásait, hiába lépek vissza, nem nullázódik a számláló, sokszor kétszer kell belépjek egy topikba és vissza, hogy nullázódjon.
Poco F3, Android 11, Eu Dev rom.
-
seger
addikt
Segítsetek!
Beállítottam az app-ba, hogy értesítést kérek új hozzászólás érkezésekkor. Értesítés csak akkor jön, ha belépek az app-ba.
De igazából a bajom az, hogy szeretném kikapcsolni! Kiveszem a jelölést, és rányomok, hogy IGEN!
De nem kapcsolja ki. Ha utána megnézem, nincs bejelölve, de bezárom, ismét belépek az app-ba, megint be van jelölve. Hogy a fenébe tudnám kivenni végleg?[ Szerkesztve ]
-
internetezoo
senior tag
Linkre kattintva felugrik mivel töltsem be. Chrome sosincs köztük, csak a gyári böngésző. Milyen formátumu a link, hogy Chrome nem ismeri?
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest