Új hozzászólás Aktív témák
-
-ZeeZee-
senior tag
Az app egyik jó tulajdonsága, hogy az egész hozzászólás folyamot megjeleníti, nem csak 1-et, mint a webes nézet. Ha ráböksz egy hsz "előzményére", amire a hsz "válaszol", akkor az app. megjeleníti az összes hozzászólás folyamot, egészen az első hsz-ig. DE, ahol van kiemelt hsz (mint példásul a bestbuy topikban), ott csak az utolsó 2 hsz-t jeleníti meg.
Több topikban is próbáltam, csak a kiemelt hozzászólásokban lévő topikokban korlátozódik 2-re az előzmény.
3 hsz-t jelenít meg:
- először a kiemelt hozzászólást
- aztán amire lett válaszolva
- aztán amire böktem, hogy meg akarom nézni az előzményétA sima topikokban, ahol nincs kiemelt hsz, ott akár 30 hsz előzmény is lehet, illetve van.
-
-ZeeZee-
senior tag
Bocsánat, elcsúsztam időben...
Pl. Bestbuy topik.
-
-ZeeZee-
senior tag
Ahol van kiemelt hozzászólás, ott csak 2 hozzászólás előzményt jelenít meg az app. Ahol nincs kiemelt, ott a teljeset. Meg tudnátok ezt erősíteni?
-
-ZeeZee-
senior tag
Eddig nem vettem észre, de napok óta nem nyitja meg az aliexpres-szes linkeket: megnyita, majd automatikusan rögtön vissza is lép. Másnál nincs ilyen?
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz Viktor0610 #7326 üzenetére
Done. Mindig privát dns beállítva, így működik mobilnettel is.
-
-ZeeZee-
senior tag
Valaki segítene, hogy mit kell beállítani, hogyha wifi-vel működik az app, de mobilinternettel (Yettel) nem?
-
-ZeeZee-
senior tag
És ehhez miért kell inkognitó mód? Nem ez lenne a normális működés? Már jeleztem, hogy jó lenne, ha legalább a blokkokat megjegyezné, hogy mennyit néztem meg, nem pedig az összeset olvasottnak jelölné. (Ha van 352 (has szám) olvsatlan hozzászólás egy topikban és appból nézed meg, akkor mindegy mennyit néztél meg az összeset olvasottnak jelöli, míg böngészőből csak annyit amennyi oldalt/blokkot megnyitottál)
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz st3v3np3t3r #4737 üzenetére
Oh, ez a zöld jó ötlet, megnézem mit találok. Eredetileg a prohardveres témát használtam, ami "piros".
Szerk. Fototrendet találtam, ami nyomokban tartalmaz zöldet.
[ Szerkesztve ]
-
-ZeeZee-
senior tag
Kipróbáltam a sötét témát. Ez elvileg kevesebbet fogyaszt, mint a sima (mondjuk prohardveres téma)? Nem amoled a kijelző.
-
-ZeeZee-
senior tag
Sziasztok.
Valamit elnyomtam. Ha az appot használom, és van link a hsz-ben, akkor régen az app nyitotta meg a hivatkozást, most viszont mindig a böngésző. Szeretném visszaállítani, de nem tudom, hogy appon belül kell, vagy rendszerszinten (MIUI). Valaki tudna segiteni?
-
-ZeeZee-
senior tag
Másnak hogy működik a frissítés? Én beállítottam, hogy 10 percenként frissítsen, de minden egyes topikváltás után ráfrissít. A leírás szerint 10 percenként kellene neki. Ez másnál is így van?
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz petipetya #3909 üzenetére
Elnézést, szerintem én félreértettem. Ha egy topikot nézek és ott húzom balról jobbra, akkor mindig az előző oldalt hozza be. Ha a "kedvenceknél" vagyok, akkor valóban a főmenüt hozza a balról jobbra húzás. Mindkét esetben függetlenül attól, hogy a képernyő melyik részén érintem.
-
-ZeeZee-
senior tag
Nálam van amelyik topikban működik, van amelyikben nem (többségében igen). Amiben biztosan nem megy: Külföldi rendelések
-
-ZeeZee-
senior tag
Tegnap reggel nekem is megjelent a reklám, kilőttem, írta, hogy támogassam. Megnéztem a videót, ok reklámmentes időszak indul. (120 óráról visszaszámol) Este gondoltam megnézem megint, volt még 4 nap 8óra x perc reklámmentes időm. Gondoltam, akkor megnézek még egy videót. Megnéztem, reklámmentes idő 2 nap 8 óra x-1 perc. Megnéztem még 1 videót, reklámmentes időszak 8 óra x-2 perc. Velem nem szúrtok ki, megnéztem még 1 videót, reklámmentes időszak 8 óra x-y perc. Na jól van, menjünk aludni. Reggel megnéztem, hogy mit lehet tenni, reklámmentes idő 6 nap 23 óra z perc...
-
-ZeeZee-
senior tag
Nekem úgy tűnik, hogy az új app (a fejlesztő váltás óta) sokkal több adatot igényel. A mai napon 8 topik megnézése (mindegyikben 1-2 új hozzászólás, de tudom, hogy az egész 50-es blokkot letölti) 1.5MB mobilnetet forgalmazott. Előtte (még a régi app) néhány 100kB adattal megelégedett több topik megnézése után is. (bár erre már csak inkább emlékszem, mintsem bizonyítani tudnám...)
-
-ZeeZee-
senior tag
Témát hol lehet beállítani? Én sehol nem találom, vagy csak annyira szem előtt van, hogy azért nem látom
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz sugarforce #1410 üzenetére
Köszönöm ez volt a megoldás. Átállítottam a profilnál 200-ra a blokktörést, és most az alkalmazás jól töltötte be az első új hsz-t (64 új hsz volt dél óta...) Remélem a 200 elég lesz egy kevésbé pörgős nap esetén.
-
-ZeeZee-
senior tag
Üdv!
Én a play-es verziót használom, úgyhogy lehet, hogy már nem is aktuális, de azért megkérdezem: a fórum hozzászólásoknál látom, hogy érkezett 70, de nem az első új hesz-re ugrik, hanem kb. az utolsó 40 darabra, további találatok betöltésénél lehet többit elővarázsolni. Ez azért kellemetlen, mert reggel a buszon átlapozom őket, majd este hazafelé is, de van olyan topik, amibe napi szinten szórnak bele 200+ hsz-t. Van/lesz esetleg erre valami megoldás - hogy ténylegesen az első új hsz-re ugorjon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elindult az Awesome Games Done Quick 2025
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Steam topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Synology NAS
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest