Hirdetés
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Most lehet engem okolni és savazni, lényegében én indítottam be most ezt az 1 hetes türelmi időt. 😁
De lássuk be, hogy így lesz ez így rendjén valóban.Előre készülök már én is a legrosszabbra, valahogy jó lenne megoldanom, hogy amoled barátibbá tegyem böngészőben a megjelenítést például.
Azt semmiképpen sem fogom tudni megszokni viszont, hogy mindig a képernyő tetejére tornázkodjak, mikor topikot akarok váltani, de túlságosan hozzászoktam az évek alatt a jóhoz.[ Szerkesztve ]
-
-
HÁZIGAZDA
volt egy nagyon hosszú türelmi időszak, amikor vártunk rá, hátha rendbe lehet tenni az egész app témát. előtte leírtuk, hogy mit szeretnénk. az elején volt itt némi kötekedés, hogy miért így szeretnénk, hülyeséget szeretnénk stb., aztán az egész abbamaradt.
ez az időszak részünkről egy hét múlva lejár, és akkor megkérjük szépen a play-t, hogy vegye le.
[ Szerkesztve ]
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
yanna
addikt
Amúgy nem is értem, mi van most igazán... Legyen már PH-s döntéshozó, aki rábólint, vagy elkaszálja...
-
HÁZIGAZDA
válasz st3v3np3t3r #6991 üzenetére
oké, milyen szerencse, hogy amit összeírtunk, mint elvárás, abban nincs benne az, hogy vegye át a reklámainkat
-
válasz aprokaroka87 #6987 üzenetére
Az utóbbi kialakítás alatt van, szintén saját ötletből javasolva, hogy kerüljön bele...
Nem alkalmázos belüli lesz, a weboldalra nyit egy ablakot alapértelmezett böngészőben...Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Na, megnéztem Chrome weboldal vizsgálattal a jelenlegi reklámot PC-n, azt a képet formailag sehogy sem lehetne integrálni az appba szerintem
mellesleg mobilról be sem tölt a kép, csak PC-ről
cdn.rios.hu/dl/cnt/2022-11/6682/background.jpg
reszponzív mobilos méretet biztos,de ugye meg van oldva, hogy(mobilos böngészőkben) abba ne legyen ilyen funkció, meg PC-ről nem elérhető a mobilos oldalHonor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz aprokaroka87 #6989 üzenetére
Igen, pont ahogy a PH is működik. A felhasználók számára ingyenesen elérhető, de vannak reklámok, s ebből van fenntartva, nem ingyen csinálja a stáb. A donate / adományozás az más téma. Az app ilyen, nem véletlenül van benne reklám.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
aprokaroka87
nagyúr
Alapvetően ingyen biztosítja az alkalmazást.
Vannak + funkciók amikért pénzt kér, havonta valamennyi összeget.
Az hogy a plusz funkiókért ő pénzt kér, mondhatni adomány-nak, de lehet inkább szürke zónás dolog.Ha adományról van szó, akkor én mint adományozó nem reklamalhatok, ha nem kapok érte semmit, de hátrány sem érhet azért mert nem adományozok.
-
válasz st3v3np3t3r #6979 üzenetére
Ez tényszerűen nem igaz, hogy ingyen csinálja. Arcanus csinálta ingyen. Az új fejlesztő ha tényleg ingyen csinálná, akkor anno nem az lett volna az első dolga, hogy reklámot tegyen az appba, illetve újabban nem reklámozná a többi alkalmazását a Discordon meg a PH appban. Szóval pont annyira csinálja ingyen, mint a legtöbb app fejlesztő.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #6985 üzenetére
Használom az appot.
Az hogy pénzt " kér " funkciókért cserébe, még mindig etikusabb, mintha mondjuk minden minden hsz elküldésért pénzt kérne :)
De ugye az együttműködés hiánya miatt meg, akik PH prémium előfizetők, azok nem érik el appon belül az azokhoz tartozó funkciókat.Mint ahogy nincs lehetőség PH! prémium előfizetésre sem, alkalmazáson belüli vásárlást használva.
-
HÁZIGAZDA
válasz st3v3np3t3r #6985 üzenetére
ezeket a köröket eddig lehetett/kellett volna futni. leírtuk, hogy mit szeretnénk, abban amúgy sincs benne, hogy a fejlesztője ne kérhessen pénzt utána, az meg szerintem teljesen normális igény, hogy ne csináljon olyat, hogy leszedi a mi reklámjainkat és berak mást helyette.
meg tök fölösleges is nekünk most itt sokadjára is ilyesmin agyalni, úgy, hogy a fejlesztő nem kommunikál.
-
válasz aprokaroka87 #6984 üzenetére
Tudod, van az mondás, amit már oly sokszor hallottam, "Jézus sírját sem őriulzték ingyen"...
Ebbe, hogy ki miből húz úgymond hasznot, lehetne vitázni, de "nem illik más pénztárcájában turkálni", szokták ezt is mondogatni...
Amúgy ha ismernéd és használnád az appot, akkor tudnád, hogy amit írtál, kicsit hülyeség, mert az alap úgymond fő funkciók támogatás nélkül elérhetőek a támogatás nélkül, támogatással bővített funkciók érhetőek el,ami szerintem senki érdekeit nem sértik, főleg úgy, hogy támogatás nélkül is nagyon jól használható az app.
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #6979 üzenetére
Ha PH! azt szeretné, akkor simán kötheti olyan feltételhez a fejlesztést hogy abban nem lehet semmi olyan dolog amiből neki közvetlenül anyagi haszna származzon.
Az hogy plusz funkiókért kér anyagi támogatást az meg megint olyan dolog, megoldhatná úgyis, hogy bele rak mindent, majd úgy vár adományt.
Bár tudjuk hogy az utóbbi esetében lehet nem lenne " érdeke " fizetni mindenkinek.De még egyszer szeretném hangsúlyozni hogy ilyen esetben dönthet úgy a PH!, hogy ő nem szeretné hogy az app fejlesztő ebből pénzt reméljen.
-
-részünkről rendben van, hogy/ha az app donate bevételeket kér, az is, hogy legyenek fizetős funkciói
+ez megvan- az app legyen nyílt forráskódú, legyen garantálva, hogy a publikusan folyamatosan elérhető forráskódból van lefordítva az áruházból letölthető aktuális app verzió.
+erről meg kell egyeznetek...- az app első induláskor felugró ablakban jelezze, hogy ő egy nem hivatalos szolgáltatás, xy fejleszti és nem a PH, ezt követően pedig az appon az információknál is világosan látható helyen szerepeljen ez az információ
+mivel play áruházból tölthető le, ott ezen információ kint van,bár lehet megoldható lehet a felugró ablak vagy figyelmeztető szöveg- a mi prémium előfizetésünk funkcióiért az app nem kérhet pénzt, illetve azokat ingyenessé sem teheti (és fenntartjuk a jogot, hogy mikor és hogyan módosítjuk a saját prémiumos rendszerünk elemeit)
+ez eddig is így működött,nem kért érte plusz összeget...- az app legyen teljesen reklámmentes. nem könnyen, de elfogadjuk, hogy leszedi a mi reklámainkat, viszont ezek helyett nem rakhat be saját reklámot (ezzel ugyanis megváltoztatja a tartalmaink kontextusát: kárt okozhat egy helytelen külső reklám számunkra vagy azok számára, akik tartalmainkat szponzorálták)
+én anno felvetettem még azt az ötletet,hogy meg kéne próbálni implementálni a PH-s hirdetéseket,amennyiben megoldható lehet, mert anno is hiszti volt belőle, hogy nem jelennek meg... ezen megoldáshoz viszont közös munkára lenne szükség a PH és a fejlesztő között, akár egy erre kitalált privát API-val...- fizetős funkcióinál az app jelezze vásárlás előtt felugró ablakban is, hogy ez nem a PH prémium előfizetése
+tudtommal ez jelenleg is fel van tüntetve,hogy a fizetős funkciók,app támogatással érhetőek el.[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
zoleeno1
veterán
Üdv a klubban, 42 leszek
Ami nekem nagyon hiányozna (sok egyébb mellett, de leginkább ez), hogy az app jelzi az olvasatlan hozzászólásokat, megnyitva a topikot oda ugrik, amit még nem láttam. Ez iszonyat hasznos szerintem.Persze maximálisan megértem a ti oldalatokat is, csak én önző-köcsög módon azt nézem, hogy nekem mi a jó
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
válasz aprokaroka87 #6977 üzenetére
Ácsi, az igen is szocalapú, ugyanis neked mint felhasználó nem kell az app használatért fizetned, de a PH sem fizet a fejlesztőnek az appért, hogy megcsinálta és karban is tartja, kvázi full ingyenbe van a program mondjuk úgy mind3 oldalnak... az már más dolog, hogy az appon belül önkéntes alapon lehet támogatni a fejlesztőt, de ez sem kötelező dolog.
Ha elmész önkéntes alapon utcát söpörni szabadidődben, nem kérsz fizetést érte, nem ad neked a takarítással megbízott cég sem neked pénzt érte, de egy utcai járókelő a kezedbe nyom ez 5ezrest,ezzel meghálálva egy közösségi önkéntes munkádat akkor azt te fizetségnek veszed,ajándéknak,vagy támogatásnak?
Az egész app ötlet Arcanustól indult, de idő hiányában abba hagyta az addigi forrást feltette nyilvánosan github-ra... sokáig senki sem vette fáradtságot, hogy folytassa... "SmartProject" látott benne fantáziát és látta, hogy milyen sokan használták,értelmét látta, hogy ne vesszen kárba az app, fogta a nyílt forrást, majd ráncba szedte, teljesen ingyen... Össze lehet hasonlítani, nyugodtan, hogy lénygében az ingyen munkából, elég jó appot rakott össze az évek alatt... Bár akadnak még hibák...
Én bízom benne, hogy lesz békéd egyesség és maradhat az app...
-
válasz aprokaroka87 #6977 üzenetére
Az eredeti app volt kvázi szocalapú. Nyílt forráskódú és reklámmentes volt, s többen is fejlesztették. De miután átvette a mostani fejlesztő, neki első dolga volt bezárni a forráskódot és reklámot tenni bele, illetve plusz fizetős funkciókat. Ezekből is leginkább előbbi kettő probléma, utóbbit kompromisszumként engedjük, lásd feltételek.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
HÁZIGAZDA
válasz st3v3np3t3r #6975 üzenetére
persze, ha rendezzük a rendezendőket, akkor nekünk az úgy megfelel, épp azért, mert a felhasználóknak plusz egy szolgáltatás stb. ha veszed a fáradságot és megnézed, hogy mit kértünk/ajánlottunk, akkor látni fogod a részleteket.
én csak annyit írtam, hogy erre most már nem várunk tovább (egy hétnél).
-
Jelenleg is megvan, arcanus elkezdte, SmartProject meg folytatta Arcanus munkáját, hozzátéve socalapon ingyen,az appot használók egy részének közreműködésével. Igazáb nektek sem kerül pénzbe, a használóknak sem, és nektek úgymond 1 gonddal kevesebb, mert az lapcsaládon kívül nem kell még az appal is foglalkoznotok...
Jó nyilván kommunikáció nem prémium rangú, de ezt nektek kell kiegyezni...Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
HÁZIGAZDA
ja, és persze nyitottak vagyunk egy közösségi megoldásra is, csak könyörgöm, valahogy együttműködve üzemeljen akkor. nyílt forrás stb., konkrétan leírtuk, hogy mit szeretnénk, semmi inkorrekt nincs benne.
-
HÁZIGAZDA
válasz zoleeno1 #6965 üzenetére
jó lenne és illene is. de nem mostanában lesz rá erőforrásunk úgy, hogy minden mást is csinálni kell. egyébként biztos nem vagy egyedül, bár én is használom az oldalt mobilról, böngészőből és kifejezetten jól működik (olvasás, fórum), így nekem nem annyira lényeges, hogy natív app legyen. de mivel 40 éves elmúltam, simán belátom, hogy masztodon vagyok
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz WhiteWalker #6968 üzenetére
Akkor majd az sem érdekeljen, ha nem lesz app tényleg.
Itt valószínűleg a GDPR a legnagyobb gond.
-
válasz WhiteWalker #6968 üzenetére
"Csak azt az infó morzsát látom amit ide elhintetek. Semmi többet."
Ide leírtunk mindent, itt zajlana minden, pont azt látnád, amit mi. Ez kevés? Többet akarsz tudni, mint a PH?
"Azzal , hogy mi hozzá szólunk, az kb senkit se érdekel , a mi véleményünk irreleváns."
Szerintem meg simán előfordulhat konstruktív javaslat. De egyelőre el sem kezdődött semmilyen érdemi megbeszélés, te meg úgy állsz hozzá mint a nyuszika a medve talicskájához abban a bizonyos viccben. Gondolom ismered.
"ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez"
Hát ez az. Jöhetne már Mohamed. A Hegy már hónapok óta vár rá.
[ Szerkesztve ]
-
-
WhiteWalker
nagyúr
Miért beszélek magam ellen?
Nem értem , de tényleg. Csak azt az infó morzsát látom amit ide elhintetek. Semmi többet.
Azzal , hogy mi hozzá szólunk, az kb senkit se érdekel , a mi véleményünk irreleváns.Engem miért kell , hogy zavarjon , ha a PH! app üzemeltetője nem válaszol nektek? Úgy is az lesz , amit ti "sokszemközt" megbeszéltek.
Van egy régi mondás , gondolom ismeritek:
"ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez" -
Bozek
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #6960 üzenetére
Látod a kódot, hogy valóban nem történik adatgyűjtés? Vagy csak hiszel annak, ami oda ki van írva?
Ezért kellene nyílt forráskód, hogy bele lehessen látni ezekbe a dolgokba.
-
HÁZIGAZDA
teljesen valid dolog lett volna ezeket a köröket megfutni az elmúlt... években.
mostanra már nincs mit hozzátennünk. nem most szeretnénk elkezdeni gondolkodni ilyesmin, hanem most döntöttünk úgy, hogy befejezzük a nyitott mondatot akkor önállóan.ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
Ez a felhasználók és az app között van. De az app és a PH között nincs semmi. A PH adatait használja az app...
[ Szerkesztve ]
-
Nem értem, hogy a feljesztő által a Google felé nyilatkozott semmit miért kell kezelni? Mert az app nem gyűjt semmilyem személyes adatot tudtommal.
se valódi név,se email cím,sem pedig jelszót...
A bejelntkezési folyamat weblehívással történik és süti munkamenethez hasonlóan tárolódik a mobil készüléken, nem pedig a fejlesztőnél landol... Nyilván nem akartok adatvédelmi procedúrát, ez érthető...Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
HÁZIGAZDA
válasz st3v3np3t3r #6958 üzenetére
a reklámok része egyszerűen csak inkorrekt. a tényleges bevétel, amit mi az app-ba tett reklámokkal el tudnánk érni, valószínűleg teljes mértékben elhanyagolható
az adatkezelést viszont mi nem óhajtjuk a naih felé védeni az app miatt/helyett, a saját kontónkra
-
Személyes véleményem:
Ha valahogy bele lenne hengesztve az appba PH-s reklámok, akkor nyugodság lenne?Az app igen is hasznos, tény, vannak még hiányosságai....
De ha a reklámok hiánya a baj, akkor ez úgy lenne minden olvasóval szemben fer, ha azok is szankcionálva lennének, akik reklámblokkót használnak. De ahogy fery írta, ha az app működése el lenne lehetetlenítve mert nincsenek benne a PH-s reklámok, a reklámblokkolós olvasók meg szankciók nélkül maradhatnának, akkor az hol lenne fer a PH-s vezetőség részéről... Mellesleg nem jutnának előrébb, mert mobilos felületen is blokkolhatóak DNS keresztüli szűréssel a reklámok... Tehát az app kilővése reklámok miatt nagyon felesleges lenne szerintem.
Amúgy én úgy tudom, hogy az app weboldal lehívást használ, a bejelentkeztetés ugyan azon alapszik, mint egy böngésző esetében. Ezt a személyes adatkezélés dolog szerintem a helyét nem állja meg, mert személy szerint a fejlesztő se nem tárol,se nem kezel személyes adatot az app révén.
-
HÁZIGAZDA
úgy döntöttünk, hogy eljött ez a pont.
ha félretesszük, hogy teljesen inkorrekt velünk az app és a fejlesztője (megállapodás tárgya lenne, hogy reklámokat cserélünk sajátra stb.), akkor is ott van az, hogy a gdpr korában az egész adatkezelősdi nem játék. a nálunk tárolt adatokat nem kezelhetjük, csak mi, vagy velünk szerződött, az adatkezelői kritériumoknak megfelelő harmadik személy.
hogy itt se menjünk nagyon bele, szerződni nem lehet anonim módon.
ennek az egésznek a kockázatát mi a jövőben nem vállaljuk fel. ha marad a mostani állapot, hogy a fejlesztő nem jelentkezik, az app státusza nem rendeződik velünk egyetértésben, akkor egy héten belül jelezzük a play-nek, hogy szedjék le, until further notice.
-
addikt
Jogosan tennétek természetesen, ha ellehetetlenítenétek (szép szó) az app működését, hiába hiányozna nagyon sokaknak.
Legtöbben megértenénk a dolgot és egyúttal végre sor kerülne ismét "izgalmakra", hogy meglássuk kinek mi lesz a véleménye és egyáltalán hova tovább (tudom, hogy ti sem szeretnétek kilőni az app-ot).
Viszont sajnos úgy tűnik ha nem tesztek semmit PH-sok, ugyanígy fog maradni minden.
-
HÁZIGAZDA
az a türelem már rég elfogyott.
az, hogy valaki leszedi a reklámjainkat, kitesz helyette másikat, pénz szed az egészért és eközben szóba sem áll velünk, semmilyen koordinátarendszerben nem védhető. ezen felül adatot is kezel, mindezt teljes anonimitásban, ami jogilag sem védhető. az egész nem oké.
és bocs, de ez a kinek mihez van kedve, hát, irreleváns.
-
Semmi baj nincs a discorddal úgy általában, én is használom. Viszont ahogy az előbb írtam, a transzparens megbeszélés csak itt a PH-n lehetséges, sokkal célszerűbb, hatékonyabb. Meg eleve a fejlesztőnek is jobb lenne Discord helyett itt ebben a topikban jelen lennie (ha már írt erre egy komplett appot...), a PH fórum elleni indokai meg enyhén szólva bullshitek.
[ Szerkesztve ]
-
válasz WhiteWalker #6952 üzenetére
Magad ellen beszélsz. Pont azért itt és nem discordon, hogy mindenki lássa mi történik, azaz teljes transzparens legyen. Meg interaktív, azaz akár hozzá is szólhassatok közben.
Az miért nem zavar, hogy az app fejlesztője nem hajlandó a PH-val tárgyalni?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Legutóbbi írásom óta máris született itt néhány olyan poszt, ami stílus- és témailag szépen reflektál arra, amit említettem.
Nekem ne válaszoljatok (én sem fogok visszaválaszolni a témában), mert kívülálló vagyok, inkább csak emlékeztetőül írtam az eredeti hozzászólásomat, hogy miért read-only itt inkább a fejlesztő.
Megértem mindkét felet és tényleg nagyon sok türelmet gyakorolnak egyébként a PH-sok.
Közben úgy tűnik nekem, mintha itt a Discord olyan ördögtől való dolognak tűnne, miközben egy nagyon hasznos app már csak kapcsolattartásra privát és csoportos módon is.
-
Archttila
veterán
Oszt láttál-é már valaha Githubot messziről jött barátom, esetleg érezted-é már milyen az, amikor a közösség egysége farag tökélyre valamit, humm?
Elég ha a What changed részre koncentrálsz [link] a többit bízd a fantáziádra...[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
HÁZIGAZDA
-
válasz st3v3np3t3r #6946 üzenetére
Hát az biztos, hogy nagyon komolyan veszi ezt a read-only témát, hisz amikor még pár hónapja megpróbáltunk vele itt felvenni a kapcsolatot és beszélni az appról, hogy hogyan lenne mindenkinél jó, akkor pár hsz után egyszer csak elnémult...
-
-
dbius
veterán
-
-
dbius
veterán
-
addikt
Korábban írta már ide a fejlesztő, hogy miért nem követi itt a történéseket.
Úgymond kímélni akarja magát az itteni némely hozzászólásoktól és ha lényeges gond van, az úgyis eljut a nyugisabb Discord-os szobába is sallangmentes formában.
-
Nem a discord nem elsődleges, hanem fő csatorna...de ha nem akarsz Discordot használni, van még email meg ez a topik,ahol a hibát jelezheted(Trello nem tudom aktív-e még), persze nem elég a hibát leírni,a szűkítéshez ahogy Madoc is írta, kell a telefon pontos típusa és android verziója... Sajnos akadnak olyan apphibák, amik az egyedi gyártói oprendszer hibáin alapulnak és kereszteznek más kiadású rendszerek... pl. Ami megy Samsung OneUI-n vagy Huawei-en, az 80-90%ban elképzelhető hogy Xiaomi MIUI-n hibás vagy fordítva, de pl. van olyan hiba, ami android emulátoron jó, de készülékeken meg hibásan működik, az utóbbira konkrét példa, a korábban feltöltött képek kezelése, ami emulátoron működik, de se samsungon, se xiaomin nem megy...
-
FLATRONW
őstag
Szokása az appnak egyik napról a másikra használhatatlanná válni. Mégpedig úgy, hogy sem az app nem frissül, a telefonon sem történik változás, és az újratelepítés sem segít.
És ugyanígy képes helyreállni is. Tehát egész biztos, hogy valami az app mögötti dolgokkal van, és itt nem a PH szerver kiesésekre gondolok.[ Szerkesztve ]
-
-
Jakesz
addikt
Nem szoktam panaszkodni, toleráns ember vagyok, de 1 éve is leírtam azt, hogy frusztráló ez a rendszeres instabilitás. Azt hittem, hogy képes lesz kilépni ebből az alpha, max beta státuszból, de már belátható, hogy esélytelen. Az app ötlete hasznos és hiányozni is fog a funkcionalitása, de azzal, hogy az utóbbi időben már alapvető dolgokat sem tud ellátni, lásd ne jelentkeztessen ki random az app használatakor, vagy hogy ne omoljon össze és induljon újra válasz írásakor, ezekkel már nem lehet mit kezdeni.
A telefonom pedig Xiaomi Redmi Note 10 Pro Android 12-vel, a hiba nem a készülékemben van. -
-
Jakesz
addikt
Most meg már napok óta az a baja az appnak, hogy válasz küldése gombra kattintás esetén mindig összeomlik. El is engedem ezt az alkalmazást, mert sosem forrja ki magát. Evileg az lenne a lényege, hogy kényelmesebbé tegye a fórumozást, de így hogy 2-3 hetente belekerül valami komolyabb baki, amit aztán talán 1 hét múlva javítanak, ez igy minden csak nem kényelmes. Évek óta ez megy. Hiába kevésbé áttekinthető a webes oldal, az legalább stabil.
-
g_g_g
őstag
válasz WhiteWalker #6926 üzenetére
Mi csak itt találgathatunk, értem én, hogy mi van oda írva, de az mégis furcsa, hogy a weboldalon nem jelezték előre (vagy csak én nem találtam).
-
Ármester
válasz WhiteWalker #6926 üzenetére
MA tudott róla, csak a PH nem akkor.
Mobilarenas posztot nem láttam.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
Szerintem ez nem tervezett volt FB poszt alapján
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Essejó
veterán
Nekem ma délelőtt nem ment az app, közölte nincs internetem. Érdekes minden másnak volt. Most meg megy.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
veterán
válasz st3v3np3t3r #6919 üzenetére
Elég régóta nem működik.
Nálam belső crash ha rányomok.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
snooze
veterán
mi történt?nálam pár órája belassult az app!!valamit irt is ki,de el is tünt gyorsan..
GO Gunners!!!
-
addikt
válasz Dolphine #6907 üzenetére
Na most nekem sem tölt be és közben ugyanezt írja, hogy "Nincs internetkapcsolat" és tegnap este még ment.
Egyelőre nem csináltam vele még semmit, csak gondoltam bejelzek ide, hogy nem egyedi a problémád.
Kerestem most egy pár pillanatig, hogy webes felületen hogyan tudok válaszként írni üzenetre.
[ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Nálam most nem müködik az app!
Kijelentkeztem, mivel furán működött, majd töröltem a gyorsítótárat, de most nem tudok belépni. Azt írja, hogy Nincs internetkapcsolat! Ezt a hozzászólást most böngészőn keresztül írom ugyanarról a tabletről!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest