Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
Milyen cink mar, hogy akkor porog a topik a legjobban, amikor ellehetetlenedik az app fejlesztese/mukodese..
-
törölt tag
Köszönöm/köszönjük az eddigi munkád!
Sajnálatos, hogy a PH!-nak nem fontos a mobilapp, pedig szvsz elég sokan mobilról fórumoznak. Appból meg sokkal könnyebb, nem kell mindig bejelentkezni, csak egy kopp, amíg böngészőből sokkal időigényesebb fellépni a fórumra. Ja, és az app sokkal kényelmesebb írás/olvasás szempontból is.
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
válasz Arcanus #2591 üzenetére
Sajnos, mivel nem tudtam írni és nem tudtam, hogy pontosan mi a baj, igy letöröltem, majd újra telepítettem, akkor ezért nem megy nálam.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Ármester
Ha jól tudom, az új felületük (amilyen a fototrend), az már reszponzív, tehát mobiltelefon kompatibilis is lesz.
Az alkalmazást sajnálom, és nagyon köszönöm az eddigi munkádat, nagyon jó kis appot hoztál össze.
Sok sikert a továbbiakban.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Arcanus
aktív tag
Köszönöm szépen a támogatásotokat, tényleg én is ezzel rengeteget tanultam . Topikot nem zárom és maradnék topikgazda hiszen lehet újra beindítja a fejlesztést valaki.
Az app mindaddig menni fog (read only), amíg egyszer ki nem jelentkezel/a prohardver ki nem jelentkeztet. Ezt követően nem tudsz belépni és nem tudod használni az alkalmazást
-
-
Tiger.
nagyúr
Ha jól értem akkor jelenleg senkinek sem megy az app?
Kár érte, nagyon szerettem 😥Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
veterán
Nagyon szépen köszönjük a munkádat!
https://gamergep.hu/
-
Nikaré
őstag
válasz Arcanus #2576 üzenetére
Szia Arcanus!
Szomorúan olvasom a változást, de belátom, hogy vannak határok.
Azt tudom mondani, hogy ez az alkalmazás számomra nagyon nagy segítség volt.
Mobilról webes nézetben a PH nekem nehézkes volt, de jött a Te fejlesztésed!
Pillanatok alatt megtetszett és örömmel használtam!Csatlakozom azok írásához, akik megköszönték a munkádat, erre szánt tudásodat, szabadidődet, önzetlen segítségedet egy közösségnek, hogy megkönnyítsd ilyen formában is a infó áramlást a kommunikációt!
Köszönöm! Köszönjük!
Remélve, hogy egyszer visszatérsz és újra életet adsz ennek az applikációnak! -
Arcanus
aktív tag
Sziasztok!
Az alkalmazást nem fogom tudni tovább fejleszteni egyedül, egyszerűen nincs időm rá. Rengeteg időt emésztett fel, hogy egyedül javítgattam foltozgattam az appot az elmúlt egy évben, hétvégenként, esténként néha órákon keresztül. Mivel egyetemista voltam, ezért szabadidőmben tudtam foglalkozni az appal, tudtam az igények egy részét teljesíteni, a hibákat javítani (még ha egyik pillanatról a másikra kellett). Ez az idő elmúlt, konkrétan az elmúlt egy másfél hónapban elő nem vettem komolyabban a kódot, hiába volt tervben nem jutottam oda és ez nem lesz másképp egy jó ideig az biztos.
Az alapvető gond azzal van, hogy az alkalmazás a már meglévő weboldal forrását használja, szedi ki az adatokat, linkeket és formázza meg. Ez mindaddig megy amíg a weboldalban nincs változás - azaz nem változik meg strukturálisan az oldal szerkezete. De mivel ez nincs garantálva (hiszen folyamatosan fejlesztik az oldalt), ezért az appnak is követnie kell a változásokat, hogy használható maradjon. Tehát ha változik az oldal felépítése és az alkalmazás emiatt nem megy valakinek frissíteni kell az alkalmazást, hogy az új változásokat bele tegye. Ha törik valami, akkor az app nem működik.
Ezen a ponton felvetődött a kérdés, hogy meg lehetne-e oldani, hogy a prohardver biztosítson bármilyen API-t amit az alkalmazás használhat kiküszöbölve a fentebb említett gondot. Úgy néz ki, hogy nem, nem lesz API. Az app egyébként sem hivatalos, és bármikor mondhatják, hogy vegyem le a play store-ból. Mindeddig azért működött a dolog, mert mobil nézetben nincs reklám mint ahogyan az appban sem. De az új weboldalon már lesz mobil nézetben is - míg az appban nem, szóval ha addig nem is, de onnantól biztosan nem lehetett volna használni (talán a prémium tagok kivételek).
Egyszóval az app működőképes mindaddig, amíg valaki foglalkozik vele, de én már nem tudok így leveszem az appot (mert jelen állapotában használhatatlan). A forráskódot elérhetővé teszem, teljesen nyílt volt eddig is, de innentől bárki elérheti ha gondolja. Tényleg sajnálom, de így nem megy tovább.
ui.: készítek egy összefoglaló logout bejegyzést is az appról, megosztok statisztikai adatokat (amit gyűjtöttem), illetve oda kiteszem a forráskód linkjét -
g_g_g
őstag
-
Tiger.
nagyúr
Valami gubanc van, érvénytelen token ezt írja.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
nagyj74
senior tag
Van valami fejlemény, hogy mikor lesz a javítva az app?
Már úgy hozzászoktam a használatához. -
Madoc
veterán
Kb 20x irtam ma hozzászólást amit persze nem birtam elküldeni..
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Arcanus
aktív tag
Dolgozok rajta, délutánra javítva lesz
-
gilfoyle
őstag
Mostantól az alkalmazás elkezdett Érvénytelen token üzeneteket dobálni.
Kiléptem, kilőttem, most pedig belépni se enged...
Csak nálam van ez a hiba? -
snooze
veterán
Képet közvetlenül telefonrol hogyan lehet feltölteni?
GO Gunners!!!
-
Zola007
veterán
Én szeretem az appot, de egy dolog nagyon zavar: nem lehet kikapcsolni a lehúzva frissítést.
Ezt meg lehetne oldani?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
g_g_g
őstag
Nekem is hiba nélkül, stabilan megy.
2 dolog jó lenne ha a jövőben elérhető lenne.
A topikban keresés funkció illetve a képek megjelenítésének bekapcsolása. -
Ármester
válasz kovacs65 #2551 üzenetére
Bejelentkezésnél a checkboxokat ki kell pipálni. Legalábbis, hogy ne korlátozzon IP-re.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
válasz kovacs65 #2549 üzenetére
Nekem sincsen gondom. Adatokat sem szokta felejteni.
Egyedül ha véletlen nem pipálom be valahol, hogy ne korlátozzon ip címre, akkor dobja ki a mobil appot.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
kovacs65
senior tag
válasz SyMbioTe #2547 üzenetére
Semmi gondom nincs.
Naponta többször is belépek, minden OK.
Ugyan néha (havi 1-2 alkalommal) elfelejti a bejelentkezési adatokat, de ez nem vészes.Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
Ármester
válasz Meggyi001 #2546 üzenetére
Nem panaszkodik senki --> Vagy nincsen semmi gond, vagy nem érdemes panaszkodni
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
veterán
Megy szépen mindenkinek sztem.
https://gamergep.hu/
-
Oldman2
veterán
Nem, nem viccelődtem, nem ismertem ezt a funkciót.
De ha ez az, amire gondolok, akkor ez nem prémium hozzászólás, hanem Prémium előfizetés esetén egyes felhasználók Hozzászólásaival elrejtése.
Ami számomra nem ugyanaz.
-
Oldman2
veterán
Prémium hozzászólás?
Az milyen?Nem az Offtopic - ra gondoltál?
-
Madoc
veterán
A Prémium-hozzászólások elrejtése funkcióját nem tudja az app? Mintha régen használtam volna benne, vagy sosem volt benne?
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Arcanus
aktív tag
Nem, mostanában nem tudtam foglalkozni az appal. Mivel nincs nagy bug és használható ezért tanulással töltöm az időm, illetve munkával. Majd még lesz fejlesztés, nem hanyagolom el .
Az értesítéseknél, ha egy topikra feliratkoztál akkor byby, ott mindig kapsz értesítést. Hivatalosan nem kellene, de van hogy "beragad", ezért küldi ki. Ez is néhány eszközön jó néhányon nem.
-
SG3rg0
őstag
Nem lesz mostanában valami Update?
-
canniball
nagyúr
Csütörtökön beállítottam az értesítést egy topikra. Mivel már nincs rá szükségem tegnap kikapcsoltam...háromszor, majd ma is egyszer, de mindig visszaáll és azóta is pittyeg az app. Hogy tudom ezt kilőni?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Arcanus
aktív tag
-
Chrys_
addikt
Melyiket érdemes használni Androidon: drive-ról az 527-s apk-t, vagy a play store verziót?
-
snooze
veterán
Mentéskor hova menti a dolgokat,mivel nem ajánl fel semmi mentési helyet..
GO Gunners!!!
-
Arcanus
aktív tag
Linkekes felvetésre láttam megoldást, megpróbálom beletenni az appba.
A kedvencekből történő törlés javítva van az alpha verzióban, majd megy tovább bétába.
Cannibal: igen, jól gondolod, mivel nincs kereső, ezért egyből az első oldalra dob. Ha lesz kereső az ilyen linkeket jól fogja az app kezelni.
-
canniball
nagyúr
Nem tudom összefügg-e azzal, hogy az alkalmazásban nincs kereső, de ez a topik egyik postjába betett link: [link]
a topik első oldalának végére dob.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
sugarforce
addikt
567-es appban ha kedvencek kozul tavolitok el topikot, akkor leall az alkalmazas.
Ha a listaban szedem ki a kis kuka ikonnal, akkor meg azt irja ki, hogy belso hiba tortent, de egy lehuzos frissites utan eltunik a topik.[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz szabi__memo #2517 üzenetére
Most meg elkezdte sorbarakni miután egy fél napig nem is tudtam belépni
-
SZATA
senior tag
Már volt szó róla, de újra felvetem. A linkek előnézetét meg lehetne oldani?
Olyasmi is jó lenne, ami (ha jól emlékszem a chromeban van) hosszú bökésre feladna egy kis ablakot, amiben látni lehet a címet. -
veterán
-
Arcanus
aktív tag
válasz sugarforce #2518 üzenetére
Bug. Épp a nap vettem elő újra a forrás kódot, hogy faragjak rajta egy keveset. Ezt akkor kijavítom gyorsan.
-
sugarforce
addikt
Az feature, vagy bug, hogy a topik keresesnel nem megy a fenti vissza gomb a kereses szo melett?
Lg G6 android 8.0 -
szabi__memo
nagyúr
válasz szabi__memo #2492 üzenetére
Ez furcsa. Bekapcsoltam a régi telómat, ott sorban is van ahogy emlékeztem. 7.1.1
A 8.1-es telón nincs sorban.
Szerk: oly annyira működik hogy ez a bejegyzés is azonnal legfelülre került[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
válasz WhiteWalker #2512 üzenetére
Csak egy kicsit bonyolult.
Kiválasztod mit melyik hsz-t akarod másolni utána jobbra fent három pötty, MÁSOLÁS, (ne egyből a készre bökj) kijelölöd tól - ig a szöveget, MÁSOL, KÉSZ, ez után oda lépsz ahová/akinek akarod ott Válasz küldése aztán hosszan nyom Beilleszt. -
canniball
nagyúr
válasz WhiteWalker #2512 üzenetére
Nálam megy.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
WhiteWalker
nagyúr
Nálam nem hajlandó működni a kijelölés másoláshoz.... Sem topicbol sem üzenetből.
Másnál megy? -
Nikaré
őstag
Kicsit megindítom a vérkeringést itt
Barátomnak ajánlottam az appot, használja tetszik neki és van
kérdés: lehet később a nagyítás opciót a maximalizált 130% -ról mondjuk 160 -ig módosítani?
A menüben sem ártana, ha nagyítható lenne a betűméret. -
Oldman2
veterán
válasz Bambuszpro #2509 üzenetére
Nálam változatlan konfigon, ma reggelre elindult. Azóta is megy rendben.
-
Bambuszpro
tag
Nálam is pár napig csinálta ,hogy leáll a szerverre hivatkozva. Nem tudom , hogy van e összefüggés vagy csak véletlen egybeesés de tegnap frissitettem a miui-t 10 esre és onnantól már újra jó. Ezt is az appból írom.
Redmi 4x
Manapság az okos telefonok és az ostoba emberek korát éljük.
-
titán
-
Tiger.
nagyúr
Elképzelhető, hogy a csengőhang vágó volt. Leszedtem, csináltam egy wipe cache partitiont, azóta jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest