Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
válasz Dragbajnok #12115 üzenetére
Nem akarsz csapattárs lenni a brawn Gp-nél?
A tc szerintem kell,mert én speceil hiába nem vagyok már láma,egyszerűen nem tudok nélküle menni.Egy futamon meghalnék. Monacoban pedig körbe sem érnék
És sztem vannak még páran akik használják.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
proof88
addikt
válasz Dragbajnok #12115 üzenetére
Dragbajnok: mi kezdő ligaként indultunk tavaly, ezért nem várható el hogy tiltva legyen a TC és társai és állítólag nagyon nehéz TC nélkül menni a gyengébb pedál szettekkel. Mert egy G25-nek más a pedálja mint egy Force Ex-nek, persze én nem próbáltam utóbbiét. Aki biztonságra megy ez magas TC-t használ, de nem lesz olyan gyors. Én TC nélkül megyek, bevállalom hogy elpöröghetek. Van a köztes megoldás, amikor magason van a TC, de a kormányon egy gombhoz van rendelve a TC felülbírálása, azaz ha nyomod a gombot nem fog vissza a TC, így te döntöd el mikor akarod és mikor nem akarod a TC-t, de én már leszoktam róla, csak rajtnál használok TC-t h ne legyen hátrányban másokkal szemben, ha elrontanám a rajtot. Van egyébként akinek nagyon jó versenytempója van akkor is ha egy körön üres tankkal nem olyan gyors, a versenytempó sok mindennek a függvénye.
Vasárnap este a szabályzat alapján lesz gyakfutam, ott megmutathatod, mit tudsz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest