-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
KPepe
senior tag
üdv!
Ezt nem értem. Biztos hogy nekem akartál válaszolni? Mert én nem kész programot kértem, hanem azt, hogy segítsen valaki, hogy a belinkelt programmal mi a baj, mert nem működik, és nem is jöttem rá, hogy mi a baja. Esteleg azt meg lehetett volna mondani, hogy mit hibáztam el benne, nem jó valami átadás, hivatkozás, akármi. És azért kérdezem itt, mert az írott anyagból nm értettem meg azt, amit ebben a feladatban használnom kell.
Másik dolog: én nem nyitottam még itt a PH!-n egyetlen topicot sem!! Nem tudom, honnan veszed ezt?Ha mégis az én nevem szerepel ott, akkor valaki az én nickemen lépett be, és tette ezt, de tuttommal senki sem tudja a jelszavamat. Mindenesetre megváltoztatom.
Abban a dologban igazad van, hogy nem szereted az olyanokat, akiknek lövésük sincs a proghoz, úgy végzik el a kurzust. Én nem ilyen szertnék lenni, mivel ha elmegyek dolgozni, akkor semmit nem fogok tudni csinálni, ennek tényleg semmi értelme.
Remélem nem értettük félre egymást, és nincs harag!
KPepe
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- (új) Darmoshark Motospeed X6 Max black gamer egér (PAW3950+Realtek chip, Dual 8K, 43g)
- Jackal RM-NWLR fehér 45cm LED körfény, körlámpa, ring light távirányítóval/álvánnyal
- Új Lenovo Yoga Slim7X 14.5" OLED 3K 90Hz Touch SD X Elite 12mag 32GB 1TB SSD AdrenoX1 WiFi7 Garancia
- Eladó Wraith Prism AM4 RGB hűtő ÚJ!
- ASUS Maximus IV GENE-Z/GEN3 - Republic of Gamers - Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 102 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest