Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz n_stolz #2516 üzenetére
Általában az előfizetést/beaktiválást követően 24-48 óra, pontosan nem emlékszem, de már volt róla szó a topikban.
Macibook: Ezek szerint a felhasználónév-jelszó párost a PR-től kell elkérni az ONT esetében is, azzal már fogsz tudni módosítani a beállításain, már ha nem butították le az ONT beállításait is úgy, mint a Wifis kábelmodem beállításait, de SSID-t talán azon is lehet állítani.
-
McSico
senior tag
válasz n_stolz #2508 üzenetére
Kérj a szolgáltatótól beltérit. Nem kel túlbonyolítani a kérdést. Ha meg majd lesz TV-d ami kezeli a kártyát akkor meg visszacseréled.
Minek venni ha ingyen adják.[ Szerkesztve ]
"Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
Alteran-IT
őstag
válasz n_stolz #2510 üzenetére
Ezért esetleg még a plusz box jöhetne szóba és akkor ténylegesen olyat kapsz, ami működik is, vagy pedig amik biztosan működnek a PR-es hálózaton és kártyát is fogadnak:
AMIKO Impulse T2/C ~ 13 ezer
AMIKO HD-8140 T2/C ~ 15 ezer
AMIKO Mini Combo ~ 19 ezer
AMIKO HD 8840 ~ 30 ezerEzeknél lejjebb, illetve feljebb nem érdemes menni árban és minőségben, sőt én max. a 8140-est venném árban, többet nem ér szerintem az a pár hónap.
-
Alteran-IT
őstag
válasz n_stolz #2508 üzenetére
Egy DVB-C képes eszközre/boxra van szükséged, én azt mondom hogy arra a pár hónapra újonnan nem biztos, hogy megéri beszerezni, érdemes inkább használtan nézni valahol, a lényeg hogy DVB-C képes legyen és ugye emellett tudja fogadni a kártyát is.
Bár már mindegy, de azért leírom, hogy lehet érdemes lenne ezzel a tetű szolgáltatóval egyezkedni, vagy kicseréltetni, de aztán rájöttem, hogy az eszközcserének már ára van és nem éri meg így, főleg ha utána vissza kell cserélni, de esetleg egy plusz eszköz/box bérlése megoldaná a problémát arra a pár hónapra, 850 Ft/hó a bérleti díj, még mindig jobban megéri mint egy új eszköz, vagy mint a csere, mert az 2x2500 Ft, plusz a bonyodalmak, de ha esetleg mégis veszel boxot, akkor én azt mondom, hogy aliról annyira nem éri meg, főleg ha hibásan/sérülten érkezik meg, mert akkor egy jó eszközöd se lesz egy jó ideig, plusz a pénz egy része is bukta, plusz vissza posta meg ilyen hülyeségek, inkább helyileg érdemes valami normálisabbat kinézni, ami megfelel a feltételeknek és ugye az lehet használt, vagy új is, viszont használt esetén fontos, hogy ne egy másik kábelszolgáltató eszköze legyen, ami eladásra került, mert otthagyták az előfizetőnél.bodzasfanta: Én ezzel kapcsolatban így utólag csak annyit írnék, hogy van ahol használnak korlátozást, volt itt már rá példa, talán nem is egy alkalommal, de csak agyonterhelt környékeken van, máshol nem élnek vele, szerintem ez inkább olyan, hogy ott kell lenni az ÁSZF-ben, hogy ha esetleg valami lenne, mint túlterhelés, akkor legyen mire hivatkozniuk ha esetleg mégis korlátozáshoz folyamodnának, de ha rendszeresen élnének is vele így a 21. században, akkor már rég lehúzhatták volna a rolót.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla