Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timocicu
senior tag
válasz malagutif122 #1093 üzenetére
Gondolom, hogy igen ..., bár én még úgy nem küldtem, viszont vettem már úgy át ...
Ha ráírod az értéket és túllépi az általuk meghatározott, tudomásom szerint 20.000-ft-ot, akkor az felárral jár ugye, de amennyiben bármi történik a küldeménnyel az Általad meghatározott érték után térítenek. A csomagfeladó eredeti példányát kapod meg. Szv és tapasztalatom szerint ...
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Male
nagyúr
Keress olyan vevőt, aki meg is akarja venni... erre nem lehet mást mondani (ha nem akar előre utalni, akkor fizesse ki az UV-t... nem mintha azzal bármivel is nagyobb biztonságban lenne, ellenben te kockáztatsz, hiszen nem biztos, hogy átveszi a csomagot, és ezzel buksz nem kevés pénzt és időt).
-
damir
csendes tag
Még az az 1 lehetőség van, hogy rózsaszín csekken ellküldi neked előre a pénzt...
Mármint a dolog ára + postaköltsége....igaz így neki meg a csekk feladásáért bizonyos díjat le kellene rónia...de ha másként nem akarja...
Nyilván a legolcsóbb mód a banki pénztári készpénz-befizetés volna... -
Füleske
addikt
Namost két lehetőség van : vagy fizet vagy utánvét. Esetleg utólag fizet (ha megbízol benne) és sima ajánlott levélként küldöd , ő meg majd utal. Nem tudom ki a másik fél , de két (akár lelkes) újonc között elég nehéz dolog manapság a (főleg távoli) bizalom. Még utánvéttel is. Mondom ezt úgy hogy tőlem személyes átvételkor is paráztak már , meg ha átverem feljelent stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Nők, nőügyek (18+)
- Interactive Brokers társalgó
- OpenMediaVault
- Trollok komolyan
- Facebook és Messenger
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest