Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• thrill

tag

válasz cyberkind #81717 üzenetére

Nézd, a Bend sajnos nem azt szállította ami elvárt volt. Késtek a projekttel és tele volt buggal, problémákkal, nem hozta a számokat. Hasonló helyzetben valóban "beszántottak" már pár stúdiót, akik nem tudtak élni a lehetőséggel (Ninja Theory, Ready At Dawn, Evolution). Ehhez képest a Bend kapott új esélyt. Ha szigorúbban is fogják őket, az teljesen jogos. Ez üzlet (is) és erős a konkurencia házon belül. De azért ha új IP-n dolgozhatnak és szabad kezet kaptak hozzá, az nem olyan rossz.

A játék rendezőjét fentebb említettem. Ne csak a cikkeket olvasd el, ami a szenzációhajhászásra mennek rá, hanem hallgasd végig a 2 órás David Jaffe interjút ha érdekel. Én megtettem. Érdekes dolgokat mond, plusz azért azt is vegyük hozzá, hogy azért emberekről van szó. Esélyes lehet, hogy nem végezte maximálisan jól a melóját és a sértettség is beszél néha belőle.

Fórumokat nem olvasol, de cikket igen. Amik fórumos böfögésekből és 4chanes szakértőkből táplálkoznak. Ez itt a probléma. Például csak tekintsünk vissza pár nappal ezelőttre, hogy mennyi bullshitelés ment a Sony Eventtel kapcsolatban. Most már senki nem emlékszik rá, és amikor legközelebb ilyen lesz, mindenki beszopja majd újra a sok hülyeséget. Mert az emberek hamarabb elhiszik azt, amit látni szeretnének, a realitással ellentétben.

Új hozzászólás Aktív témák