- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Proxmox VE
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti85
senior tag
válasz Hauptmann #16039 üzenetére
Akkor lehet hogy azért volt olcsóbb mert beragadt készlet. Minden este én elégedett vagyok vele. Ha a következő pár héten belül elkezd húzni, akkor megreklamálom.
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
válasz Hauptmann #16021 üzenetére
eMAG külsős boltból biztos nem is vennék, még ha csak egy ezrest is kérne érte sem!☝️😌
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
tuzpenge
őstag
-
válasz Hauptmann #15475 üzenetére
Ulzrahangos?
Jól hangzik!
Ez a gyári Panasonic elég hangos, mint valami turbina... (a szárítás hangja)
Ventilátoros talán?◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Jenne
őstag
válasz Hauptmann #15317 üzenetére
Szia!
Ha azt a patront ki tudod mosni/tisztítani rendesen és persze kiszárítani, mielőtt feltöltenéd a friss folyadékkal, akkor én ezt javaslom után feltöltésre. Igaz, hogy nem Philips hanem Braun, én ezt használom és már a harmadik ilyen 1 literes fogy most ki. Nagyon bevált, tudom ajánlani és olcsóbb is jóval mint a gyári Philips.
[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz Hauptmann #15160 üzenetére
Szia!
"...A gyári tisztítóállomás minek van? ..."
Már amelyikhez van. Értelem szerűen amelyikhez nincs, ott jó megoldás lehet az ultrahangos tisztító. Az én Remingtonomhoz és a körkéses borotvám, a Philips S9031-hez sincs ilyen tisztító állomás.
Nekem volt anno Braun 9-es borotvám és volt hozzá gyári tisztító center is. De az a tapasztalatom, próbáltam sokszor, hátha csak véletlen (de nem), hogy a tisztító centerben való közel 1 órás tisztítást követően (a szárító programjával együtt) ha utána még az ultrahangosba is beletettem a kombipackot, még tudott leszedni maradékot. A vízben láthatóak voltak az apró kis szöszök.
Na de mindenki maga dönti el mit és hogyan használ.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
-
erdey_a
addikt
válasz Hauptmann #14831 üzenetére
én sosem használtam azelőtt preshavet, itt a topik ajánlására vettem most az új philips "alá" barbont.
ahogy írtam korábban, már maga a borotva is jobb mint eddig bármelyik, de preshave-vel, meg egyenesen álom. pillanatok alatt végzek és tökéletes az eredmény.
jó, hogy rábukkantam erre a topikraVérboci
-
-
törölt tag
válasz Hauptmann #14768 üzenetére
Azt én is szeretem a Philips-nél, hogy 3 éves SH90 fejjel is meg tudok borotválkozni, max. tovább tart kicsit és tudom nem sért meg, max. nem vág és kénytelen vagyok cserélni. Szitánál egy idő után benne van pont kiszakad és akkor sebet ejt.
Ha engem kérdezel: matt! Minden kütyünél utálom a fényes műanyagokat és kamu króm betéteket. A fényes cucc csak termékfotón néz ki jól. Ha ráérsz, szaladj el megnézni valamelyik MM-ba ki vannak rakva. Egyébként az útmutatót előbb olvasd el, pl. azt a disco világítást ki lehet kapcsolni? Gondolom ki, engem zavarna.
-
törölt tag
válasz Hauptmann #14749 üzenetére
20-ért látok aprón használt Braun S9 + veszel új vágófejet. Persze ha nem zavarnak használati nyomok, nem tudni akku milyen, le volt-e ejtve kérdések. Ha olyan a hirdetés, hogy bolti ár alatt 20-szal természetesen nincs értelme használtat venni.
Philips webshop (is) túláraz, hírlevél kuponokkal esetleg és az is rossz állandóan hiány van náluk. SH91 fejet szoktam figyelni, nagyon ritkán teliholdkor tíz percre felkerül egy túlárazva. Ahhoz képest MM-ba besétálva láttam polcon 19-ért. Igaz, mindig csak 1 darabot, vagy a hűlt helyét. (sajnos üzletekben kissé fogalmatlanok az eladók, mindegy euronics, mm, bestbyte ahova bementem)
[ Szerkesztve ]
-
User_2
tag
válasz Hauptmann #14760 üzenetére
higiéniára:
szalicilsav-ban kell megfürdetni, átmosni
másnéven: spiritus salycilatusde egyébként is kell(ene) mosni a borotvákat.
ha olykor látsz kipörsent borotvált felületeket férfiakon/nőkön,
nagy valószínűséggel használt (nem feltétlen közös) nem higiénikus borotvával került végrehajtásra a borotválás, ilyenkor nem mondanám, hogy borotválkozottazért olyan drága a fej, mert könnyű élezni és elmosni,
kevesen veszik, merthát miért tenné
mondjuk talán csak akkor ha elgurul, elveszítődik vagy eltörik[ Szerkesztve ]
-
Nagya21
addikt
válasz Hauptmann #14755 üzenetére
Hali!
Hát nekem van, aldiban vettem, ékszereknél egyszerüen csodát művel.
Egyébként a panaskodik borotvámnak van valami beépített dóga, ha bekapcsolod akkor 20s-ig ezen rezeg, lepattintva magáról mindent.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
K Norbi
addikt
válasz Hauptmann #14753 üzenetére
Én most egy 5000 vettem meg, csakis a Media marktból.
Onnan tutira jót, és újat kapok.
Szemeztem a 7000 el de láttam ugyanaz a penge SH71/50Egy 9000 lett volna a nagy álom.
De 90% szakállvágót használom 0.5mm
És ez semennyire nem bánt
Simára nem szeretem letolni, úgy nézek ki mint egy 15 éves.[ Szerkesztve ]
-
Nagya21
addikt
válasz Hauptmann #14753 üzenetére
Hali!
Atzól függ mennyire használt a használt.....
Ha mondjuk 1/2 éves akkor sztem egy ultrahangos tisztítás alkoholos fertőtlenítenés és lehet használni.
Ha 1.1/2 éves akkor már lehet gondolkodni, hogy megéri e.....
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
törölt tag
válasz Hauptmann #14742 üzenetére
YouTube videókat nézz vásárlás előtt. 9000 vs Prestige
és rákereshetsz Braun S9 Pro
(hardveraprón - ha nem riaszt el használt cucc - láttam olcsón sima S9 + venni egy új vágófejet)
Panasonic részemről passz, videók alapján nem bírnám elviselni a hangját.Aki jár Ausztriában, az Expert boltban is viszonylag jó árak vannak. Amit nem szabad, hogy itthon besétálsz a hülyéneknéznek boltba, mert komoly túlárazásokat szoktam látni. Webshopokban, német Amazon, Ebay-en ki lehet fogni újat is jó áron.
-
törölt tag
válasz Hauptmann #14736 üzenetére
5-ös széria Braunról váltottam Philips-re, tehát arról a rezgős 52B vágófejről SH90 és most SH91 körkésesre. Nyakon ez se tökéletes, de láthatóan jobb. Philips előnyének még azt mondanám a hangja áldás a Braunhoz képest reggel, inkább csak úgy surrog, nem zavaró. Három éves kopott körkéssel is lehet még borotválkozni, csak tovább tart. Hátránya a pajeszigazítót külön kell rápattintani, Braunnál a nyélbe volt építve, viszont az meg kicsit ívelt volt, ami érthetetlen.
Érdekesnek tartom, hogy shavercheck.com, theshaverzone.com féle oldalak mindig a Braun rezgőkésest hozzák ki nyertesnek, de Amazon kommentekbe beleásva magam sokan inkább a Philips körkésest kedvelik jobban. Nehéz eldönteni, mindenki arca más. Ideális esetben vennénk mindkettőből 9-es szériát, két hónap használat aztán egyiket visszaküldeni.
A korábbi Philips és a mostani széria közül, nekem a régebbi kerek formájú van: [kép] (kényelmesen odafér orr alatt)
A mostani szögletesebb forma nekem nem tetszik: [kép]Második készüléknek viszont tervezek egy Braun Series 3-at, ha nem is vág olyan jól, legalább olcsóbb a szita hozzá. Keveset lenne használva és úgy a hangja se zavarna.
-
Zsombe
senior tag
válasz Hauptmann #14736 üzenetére
Én 10+ év után váltottam Braun Series 7-ről Philips Series Series 7000-re és nem bántam meg. Jobban vág a Philips, alaposabb és gyorsabb is vele a borotválkozás. (szintén erős arcszőrzettel rendelkezem)
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
El Gringo
senior tag
válasz Hauptmann #11895 üzenetére
decemberben vettem DM-ben, most meg a Tacskóban. BP
XX. ker DM, Interspar mellett, XXI. nagy Tacskó[ Szerkesztve ]
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
Jenne
őstag
válasz Hauptmann #10242 üzenetére
Szia!
Megértelek, nem is azért mondtam...Viszont 5-ös barun árában ne keress 9-est. Hacsak nincs szerencséd és az egyik hirdető portálon nem árulnak új 9-est, bár ahhoz meg nem lesz garancia. Úgy szokott lenni.
Viszont az ipon oldalán ez elég baráti ár egy 9290cc-ért, még akkor is ha "csak" basic garanciás. Nem jellemző, hogy ezek a borotvák elromlanak, és főleg nem az első két év alatt!
Az eddig braun borotváim egyike sem romlott el, pedig volt köztük olyan amit használtan vettem.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz Hauptmann #10235 üzenetére
Én majdnem 3 éven át használtam hetes braunt. Erős és sűrű a borostám, napi borotválkozást kíván. Nagyon meg voltam elégedve a hetessel, de aztán a szerencse úgy hozta, hogy igen csak jó áron vettem egy kilencest.
Most így visszatekintve és hasonlítva egymáshoz, a kilences minden képpen jobb! Ha most kellene választanom az eltelt idő alatti tapasztalatok alapján a kettő közül, hogy 7-es vagy 9-es, akkor egyértelműen a kilences braun.(#10233) twofatcat
A Barbon Pre Shave illatával - magával az illattal - nekem sem lenne bajom, de tényleg nagyon erős, tolakodó az illata. Majdnem hogy fojtogató, amikor bekenem az arcom. Vajon miért nem tudják enyhébbre keverni az összetételt? Már most előre nagyon sajnálni fogom majd, amikor elfogy a Malizia Pre Shav-em. A háromból, amit szereztem, a fiam egyet elkunyerált, a másikat pedig a lányom elkérte a férjének. Már csak egy üveggel maradt.
Ez a Malizia annyira jó, hogy úgy érzem a borotválkozás után, mintha az arcbőröm is picit puhább lenne. Ráadásul délutánig megmarad az illata az arcomon. Kár hogy a gyártó beszüntette a gyártását. Nem is használok most utáni szeszt amióta ezt használom, pedig azok is Maliziák..(#10234) zsoltzsolt
Például náluk. Ha van a közeledben boltjuk akkor még a postát sem kell fizetned.
Figyelni kell, mert pár hete volt akciójuk. Akkor 3490 Ft volt ez.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Hauptmann #10228 üzenetére
A Barbon a legolcsóbb, nincs sok veszítenivalód kipróbálni. Nekem nem jött be.
Szerintem egy pre-shave ne legyen erős tolakodó illatú, csak a borotva siklását segítse. Nem is értem miért turbózzák fel ennyire az illatukat. Az illatot megoldom afterrel vagy parfümmel. Jól is néznénk ki valamilyen drága bugyinedvesítő hatású parfümbe bezavarna az 500 forintos műanyag flakonos Barbon az erős illatával.Más: térdre borulok a Braun előtt, most már hosszú időszak tapasztalatával látom meghálálta az arcbőr a gyengédebb borotválkozást pengéhez képest. Nincs kipattogzás nyakon, nincs irritáció, nincs égés. A 18 hónapot hozni fogja a vágófej, talán még többet is. Gondolom a víz keménységétől is függ, arra figyelek ha elmosom akkor spray-vel fújok rá mindig. Már csak az izgatja a fantáziám Series 9 milyen lehet 5 után.
-
Jenne
őstag
válasz Hauptmann #10228 üzenetére
Nem a legjobb, mert van nála lényegesen jobb is, mint például az általam jelenleg használt Malizia Pre Electric Shave, de ezt már egy ideje nem gyártja a gyártó sajnos.
A Barbon Pre Shave ár/érték arányban bőven jó, tudja azt amit kell egy pre shav-nek. Engem csak zavar benne, hogy túl erős, már-már tolakodóan erős az illata. Nem az illata a rossz, az elviselhető, hanem (szerintem) túl erős. Lehetne enyhébb is.
Kapni sok helyen lehet a Barbont, például a Rossmannban, a DM-ben, de én itt nálunk a két intersparban is láttam 600 Ft-ért.
Nagyjából ezen az áron tudod megvenni.
Arra figyelj oda, hogy teljesen azonos a Pre Shave és az After Shave doboza, csak a felírtuk más. Én jártam egyszer úgy, hogy felkaptam a polcról (a legalsó polcon voltak) és vittem a pénztárhoz. A fizetéskor vettem észre, hogy az Aftert vettem le. Pénztáros már beütötte/lehúzta a vonalkódját így vihettem vissza és állhattam újra sorba. Na meg sztornóztatni a pénztárnál az előzőt, a sor meg várt addig.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
törölt tag
válasz Hauptmann #10129 üzenetére
Legyünk tudatos vásárlók. Miért a 140 ezres példa, amikor 70 körül is lehet venni 9-es Braunt?
1. ez a 9299 egy limitált Bayern München aranyszínű kiadás, jóhogy feláras amúgy semmiben nem más
2. árukeresőből miért pont a legdrágább alza webshopot nézed amikor ott van alatta az emag 110K
3. ami a lényeg: a magyar webshopokon túl is van ám élet, normál 9290cc amazon.de-ről rendelve most 225 euró kb. 70K (és a német-magyar áfakülönbözettel) és tudod vinni a hivatalos magyar szervizbe is, ellentétben az iponos ügyeskedős csak bolti garanciássalNekem pl. 5-ös van és megfelel, 100-140 ezerért természetesen eszembe se jutna 9-re váltás, viszont akcióban kifogni 60-70K úgy már néha csábító. Aztán győz a józan ész és elégnek tartom az 5-ös szériát is.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Hauptmann #10125 üzenetére
Elég régóta ezt dumálom itt (persze teljesen hiába), hogy a Braun 5-7-9 között BOROTVÁLÁSI HATÉKONYSÁGBAN nincs akkora növekedés mint amennyivel többe kerülnek. Valamennyi növekedés van, de nem olyan hűű meg háá. Ha a borotvákat ki lehetne próbálni vásárlás előtt (pl. mint a parfümöket), akkor sokan vennének egy kategóriával alacsonyabb borotvát, megspórolva pár tízezret. Én is próbáltam ismerősöm Braun 9-esét, és nem igazán éreztem, hogy adna valami pluszt a 7-eshez képes. A fiam Braun 5-ösével is pontosan ugyanannyi idő alatt borotválkozom meg, és ugyanolyan simára vág, mint a 7-es. Pedig az még a régebbi, szétszedhető fejes.
-
nyikszi
őstag
válasz Hauptmann #9755 üzenetére
Köszi, akkor megrendelem azt.
Neked is köszi Twofatcat.
Ja és egyáltalán nem zajos a borotva, pedig sokan azt írták, de ez egyáltalán nem az A kávéfőzőnk az igen, az zajos
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
Jenne
őstag
válasz Hauptmann #9750 üzenetére
Elképzelhető, igen. De amit én akartam megvenni az 9296 cc. Az meg kicsivel több az amazonon is. [link]
Duplán mérges vagyok magamra, mert a mostani Braun 7-es borotvámra ( ha a 9-est megveszem) nagyon hamar találtam is vevőt és mindkettőnknek jó áron lett volna. Szerencsémre nem adtam idő előtt a hetest.[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
válasz Hauptmann #9746 üzenetére
Nos. Felhívtam a Braun Magyarország ügyfél szolgálatát ahol utána néztek és közölték velem,hogy ők ezt a terméket Magyarországon nem forgalmazzák így garanciát sem lehet náluk rá érvényesíteni.
Szerintetek attól még ez így bevállalható?Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
atua
aktív tag
válasz Hauptmann #9709 üzenetére
Szerintem meg 9 alá ne menjen...
Berosálok, mostanában merre tart ez a topik... csak a prémium kategória van hájpolva, mintha series 5 alatt nem is lenne élet. Elismerem, jobbak a drágább készülékek, de az olcsóbbak is megelégedettséggel használhatók. Pár éve még 3-as braunt használtam, az is kielégítette az akkori igényeimet. Sőt kezdetben a 10k körüli phillips-ek is megfeleltek erre a célra.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy aki teheti, vegyen felső kategóriás készüléket, de nagyon sok embernek az olcsóbbak is tökéletesen megfelelnek. -
törölt tag
válasz Hauptmann #9711 üzenetére
Ugyanígy vagyok, Braun 5030 és tartok egy Gillette Fusion vagy micsodát a nyak és pajesz miatt úgy sokáig elég a pengéje. (azt is akcióban vettem nyél és három betét 4K)
Aztán mindig lesem a 9-es akciókat, jó lenne...aztán győzött a józan ész eddig. De meddig?
2018-ban majd azt figyelem mikor kell cserélni fejet, nekem tavasszal jár le a gyári 18 hónap javaslat. Viszont tisztítottam, fújkáltam spray-vel rendszeresen, talán nyárra is jó lesz még a szita? Szerencsére járt hozzá ajándék vágófej pluszban, azt se kell vennem még két évig. -
törölt tag
válasz Hauptmann #9681 üzenetére
7-es engem nem érdekel, ha váltok 5-ről akkor inkább egyből 9-re.
90%-ban elégedett vagyok, ami zavar 5030-nál:1. A villanyborotvák átka: a nyak, muszáj rásegítenem Gillette-tel, vajon a 9-es teljesen tuti?
2. A hangja, becsukom a fürdőszoba ajtaját mégis reggel 6-kor 50-50 az esélye ébresztőként is funkcionál.
3. A precizíósnak csúfolt pajeszvágó: hogy gondolták ilyen íveltre csinálni, nehéz vele egyenesre igazítani! -
-
törölt tag
válasz Hauptmann #9676 üzenetére
Igen és én se tudok másra gondolni, mert tényleg egyforma a vágófej nincs azon semmi extra újítás. Neked milyen van? Engem nem izgatott az 5040 Wet&Dry, tavaly ősszel egy sima 5030-at vettem. Ár/érték arányban jó döntés volt az 5-ös széria. Kaptam hozzá plusz vágófejet ez még bontatlan, néha megfordul a fejemben azzal elajándékoznám faternak, ha éppen ki tudok fogni egy akciós 9-es szériát. Csak azt már luxusnak érezném. Mégis piszkálja a fantáziám, ma is láttam egyet Amazonon kb. 70 ezerért.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Hauptmann #9673 üzenetére
Már értem hogy érted.
Csak annyi, hogy az 5040-et úgy reklámozzák zuhanyzás közben is használhatod és pont ezért vezetékről nem is működik az. Kicsit jobban kell figyelni az akkut, ha úgy jön ki a lépés. Fej, motor minden ua. Mivel az 5030-5050 vezetékről is használható azt nem reklámozhatják zuhanyzós Wet borotvaként, mert a butája konnektorról agyoncsapná magát. -
törölt tag
válasz Hauptmann #9666 üzenetére
5040 Wet&Dry a kék színű azt takarja vizes arcon habbal is lehet használni, kifejezetten ezzel reklámozza a Braun.
5020, 5030, 5050, 5070, 5090 fekete-piros tehát ami nem Wet&Dry, azok hagyományos értelemben vett villanyborotvák szárazon. Csak a tisztítás miatt vízállók lehet gyorsan csap alatt elöblíteni. Nincs az a macera mint régen, hogy kiütögetni a borotvából és a kiskefével bénázni és még mindig marad kosz. Most fél perc alatt elöblíti az ember két fújás a Braun spray-ből kenés is megvan és kész. Nem hivatalosan bizonyára egy 5030-at is ki lehet próbálni habbal alkalmanként, nem lenne tőle baja, csak ha már habos pepecselés akkor maradtam volna Gillette pengénél.
A Braun oldalát nem néztem mostanában, most látom már hangyányit újabb 5-ös szériát árulnak.
Szűkítették 4 darabra, 2 száraz és Wet&Dry variálva tisztítóállomás vagy nélküle. Változott a LED, a vágófej ugyanannak tűnik ránézésre, alkatrésznél is az eddigi megszokott 52B, 52S dobja fel hozzá. Magyarul a lényeg változatlan.Egy új marketingszöveg tűnt fel a korábbihoz képest: Az AutoSense technológiával felszerelt új Braun Series 5 borotva másodpercenként 13-szor elemzi a szakállat és ennek megfelelően állítja be a borotva teljesítményét. A Series 5 pontosan ott nyújt nagyobb teljesítményt, ahol kell, így egyetlen húzással is páratlan eredményt ér el. A sima arc kevesebb lehúzással is elérhető, azaz a borotvát kevésbé erőlteti meg, sőt védi a bőrt.
Aláhúzott részt úgy értelmezem a motor halkabbra kapcsol? Ha nem gimmick akkor ez hasznos újítás.
-
törölt tag
válasz Hauptmann #9664 üzenetére
Minden Braun 5-ös vízálló és csap alatt mosható.
Én minden második használat után forró víz alatt elöblítem, esetleg folyékony szappan is, majd tisztító spray 1-2 fújás kívül-belül. Legolcsóbb mégis hatékony megoldás így szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Hauptmann #9575 üzenetére
Ellátja, egy éve használom teljesen jó. Gondolom a logika az benne: vesz az ember tisztító állomás nélküli gépet, akkor az ajánlásuk olajozzuk néha. Viszont a spray megoldja ugyanezt, akkor nem kell csepp olajjal szórakozni. Legközelebb Budapesten járok lehet elugrok venni én is még egy flakon spray-t. Még nem fogyott el a tavalyi, viszont annyira ritkán látni, mintha nem lenne forgalomban? Kisgép honlapján 2 db raktáron?
Talán a Braun rájött a flakonos spray túl sokáig elég, nem párolog el, túlságosan megéri a vevőnek? Az utóbbi években nagyon a tisztítóállomás folyadék témát reklámozzák, hogy fizessen csak az ember a patronokért sűrűbben. Hát nekem a spray a legkényelmesebb megoldás. Az állomással ellentétben: nem foglalja a helyet a fürdőben, nem kell aggódni elromlik, olcsóbb is.Braun Borotva Tisztítóspray 81536856-(65002724)
Braun borotvákhoz tisztítóspray
alkohol és kenőanyag összetételének köszönhetően, tökéletesen mégis kíméletesen tisztítja, borotvájának vágó alkatrészeit
használata után olajozás szükségtelen -
törölt tag
válasz Hauptmann #9572 üzenetére
Elvileg járna hozzá, azért nem vesztettél semmit. Tavaly Braun 5030 vásárláskor böngésztem sokat ezekről külföldi oldalakon is, arra jutottam összevissza van jelölve van vagy nincs kis műszerolaj jelezve a doboz tartalma résznél. Talán régiónként más? És vannak a special edition dobozok is, ezek a braun.hu nem is írja. Teljesen mindegy, veszel 2 ezer körül egy Braun tisztító spray-t ez egyébként is ajánlott és azzal megoldva a fertőtlenítés és kenés is.
Szolg. közlemény: január 31-ig él a Braun visszavásárlási program, lehet kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendszergazda topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen processzort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...