Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
-
freelancer68
tag
válasz MaxxDamage #16068 üzenetére
Esetleg amazon-ról rendelhetsz. Amazon ár összehasonlító.
-
Nagya21
addikt
válasz MaxxDamage #16062 üzenetére
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Nagya21
addikt
válasz MaxxDamage #16062 üzenetére
Hali!
Media-shop.hu/Panasonic-wes9600
Itt van rendelésre 51k.....
Üdv: NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Jenne
őstag
válasz MaxxDamage #16026 üzenetére
Szia!
Ez a gyanúsan nagyon is olcsó ár azért óvatosságra int (eredeti gyári szetthez képest harmad ár!) Emagos cucc és külső forgalmazók . Hasonló ahhoz, amikor kínai 10-15 ezer forintért árult automata karórákat, például a Temun is, becsapós videóval reklámozva, 21 köves Miyota automata szerkezettel reklámozzák. Na az a szerkezet csak maga többszörösébe kerül és akkor még nem beszéltünk az óra többi részegységéről...Fényképeken mindent lehet.
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz MaxxDamage #16024 üzenetére
Én csak azt mondom, mint több évtizedes Philips használó, hogy ha én évek óta nem tudtam már beszerezni a régebbi (kifutott gyártású) gyári Philips SH90-es szettet, akkor nagyon kérdéses, hogy honnan került elő mégis ezekből ennyi, ilyen gyanúsan olcsón és ráadásul több (eMAGos) külső forgalmazónál...?
-
freelancer68
tag
válasz MaxxDamage #16014 üzenetére
-
Jenne
őstag
válasz MaxxDamage #16014 üzenetére
Szia!
Ahogy látom, nem...
Rákerestem és eléggé húzós árakon lehet beszerezni külföldről [link] ----- [link]
Van hazai Ügyfélszolgálatuk és egyben Márkaszerviz is, próbálj meg rákérdezni ott... hátha... az oldal aljára görgess le. [link][ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz MaxxDamage #16000 üzenetére
Ezek a rezgőkésesek a sima és elég nagy szita felülettel azért nem jók nekem, mert mint írtam is előbb már, nekem vannak kis gödröcskék az arcomon és oda nem fekszik be (jobb kifejezés hirtelen nem jutott az eszembe) a szita felülete. Csak szenvedtem vele.
Nem a Panasonic borotva volt a rossz, az szerintem nagyon jó, hanem az én arcfelületem nem feküdt neki. Körkésessel nincsenek ilyen gondjaim. Szerencsére.
És nagyon jól boldogul az SH91 körkés vagy az SH 98 körkés az én erős szinte drótkefe erősségű és sűrűségű borostámmal. Még másfél éves használat után is mint az új úgy vágnak, de persze ez nagyban köszönhető annak, hogy önélezők a kések.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz MaxxDamage #15998 üzenetére
Szia!
Nekem is volt Panasonic borotvám, egy ES-LV65-s típus. [kép]
Ennek már 5 soros volt a szitája, [kép] . Na ez még rosszabb eredményt hozott nálam a Braun kilencesnél is szélesebb szita felületével.
Nekem személy szerint nem vált be, de persze ez egyénfüggő is.
Azt meg már ne is említsem, hogy iszonyat volt mindig amikor visított a fülembe a lineáris motor 15 ezres hangja...
Philips mellett akár a TV-t is nézhetem vagy hallgathatom valamelyik reggeli műsort a rádióban. Csak egy halk surrogó hangja van.[ Szerkesztve ]
-
borix
őstag
válasz MaxxDamage #15893 üzenetére
A borotva nem szakállvágó...
Akinek erősebb az arcszőrzete és sűrű is, annak max 2 naponta kellene vele borotválkozni de 1-2 naponta lenne az ideális.
Persze jönnek szakik akik megmondják, hogy ők márpedig nem fognak csak hetente egyszer borotválkozni és az ő borotvájuk a hiperszuper ami olcsó is volt, azzal nincs gond. -
Nagya21
addikt
válasz MaxxDamage #15813 üzenetére
Hali!
Nekem egy Aldis van, nagyon szeretem, a listádhoz hozzátenném a szemüveget is!!
Igen a borotva fejet is megtisztítja....
Üdv Nagya
UI: most volt az Aldiban ha jól emlékszem, kérdezd meg az ügyfélszolgálatukat, át is viszik a hozzád legközelebbi Aldiba
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
duronx
senior tag
válasz MaxxDamage #15769 üzenetére
Sajna nem működik a link
Az Avonos tippet köszi.[ Szerkesztve ]
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
duronx
senior tag
válasz MaxxDamage #15766 üzenetére
"azzal a Rossmann krémmel" Melyik az a krém pontosan? Köszi
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
Nagya21
addikt
válasz MaxxDamage #15730 üzenetére
HAli!
Kevésnek tűnik.
Nekem van régi braun tisztító folyadék tartály, én használat után abba öntöm vissza, jól zár, alul van rácsos rész ott leülepszik a maradék szennyezés, mikor beleöntöm van szűrője is.
Üdv Nagya[ Szerkesztve ]
-
Nagya21
addikt
válasz MaxxDamage #15728 üzenetére
Megfelelő a folyadékszint??
-
Nagya21
addikt
válasz MaxxDamage #15691 üzenetére
nemtudok róla...
veszel egy rossz töltőt, levágod a dugót róla, oszt bedugod.....
-
Nagya21
addikt
válasz MaxxDamage #15689 üzenetére
HAli!
Nincs dugó....
-
Jenne
őstag
válasz MaxxDamage #15683 üzenetére
Feleségem ennek a női változatát használja már egy jó ideje és Neki bevált, hát ezért vettem én is a férfi változatot. Nekem is bevált, már a másodikat használom.
-
Jenne
őstag
válasz MaxxDamage #15560 üzenetére
Szia!
Én Rossmannos ISANA hidratáló krémet használok a száraz arcbőrre. [link]
Isana Men Senstive Hydro Power hidratáló arckrém - 75 ml
[ Szerkesztve ]
-
Nagya21
addikt
válasz MaxxDamage #15561 üzenetére
Hali!
Elméletileg 20-80% között az ideális a Li-Ion Akkuknak, szerintem használd, mosd ki, száritsd meg, majd ha lemerült, és kéri a gép a töltést, akkor rakd fel fertötleníteni, és tölteni.
-
Klusi86
tag
válasz MaxxDamage #15561 üzenetére
Nekem Braun-om van, de az is tisztítóállomásos, és tisztítás után egyből tölti is a gépet. Lemértem, hogy a tisztítási folyamat 40-47 perc között végez (attól függ mennyire itéli koszosnak a borotvát), így automatizáltam egy "okos" dugaljat, hogy bekacsolás után 50 perc eltelte után kapcsoljon ki. Így max pár %-ot töltök rá alkalmanként, ezért borotválkozásonként folyamatosan fogy is a borotva töltsége (borotválkozási idő több mint a töltési idő). Ha eléri a ~20%-ot akkor majd feltöltöm teljesen és megint kezdődik a szép lassú merítési ciklus.
-
válasz MaxxDamage #15560 üzenetére
Amúgy az gondolom nem tesz jót az akkunak... (?) ha sokat van töltve, nem csak mikor kell...
Az kimaradt, hogy a 2 feladat az be lett állítva, töltést nem állítottam be, de úgy néz ki azt automatikusan elvégzi...A töltést úgy akartam, mikor lemerült vagy közeli állapotban van.
Tisztítás is csak akkor, de ha ilyen száraz a bőröm, akkor lehet többet kell majd!?◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Nagya21
addikt
válasz MaxxDamage #15554 üzenetére
Kicsit lassaban tölti fel, más problémát nem okoz....
-
Piftuka
veterán
válasz MaxxDamage #15541 üzenetére
"Régi (szabvány csatis) Philips töltő hol kapható?"
Én az itteni nyitó hozzászólásomban linkeltem, amit a saját borotvámhoz találtam. Az Aliexpress és az a német "Yopi.de" nevű oldal (ami eBay, ill. Amazon vásárlási lehetőségre irányít az egyes termékek adatlapjáról)...
Esetleg a te készülékedhez is lehet keresni ugyanitt.
"Aquila non captat muscas."
-
Piftuka
veterán
válasz MaxxDamage #15534 üzenetére
"Ma elővettem a kis Panát és elég jó, de 10-15 percet biztos eljátszottam vele és nyakam alsó részén (legalsó sávban) eléggé rajta maradt a szőr és piros is!"
Nekem van egy ALDI hajvágóm, és a minap kipróbáltam a rezgőkéses borotvafejével... Szerencsére, mert így kiderült, hogy nem az én világom.
Igaz, az csak 1 soros, de arra tökéletes volt a próba, hogy megállapítsam, képtelen simára borotválni az arcomat. Főleg az áll alatti, nyaki részeken dörzsölte pirosra a bőrt, mert ott oda-vissza sokszor végig kellett húznom, és jobban rányomnom, hogy egyáltalán legyen valami hatása, hiszen ott oldalirányba nő az arcszőrzetem.Borostás is maradt azon a részen.
Mindezt a körkéses Philips borotvám gond nélkül megoldotta mindig.
"Aquila non captat muscas."
-
válasz MaxxDamage #15534 üzenetére
Tegnap hozattam ilyen "MOL Hygi Flow Rapid felület fertőtlenítő folyadék 2 l" -t és csak azt öntöttem a tartóba (2 dl biztos bele ment) de 3 ezer Ft volt 2 Liter ebből és ha jó, akkor nem pénz érte.
Fel is tettem egy tisztításra és szárításra a gépet.[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Reynaldo
junior tag
válasz MaxxDamage #15480 üzenetére
Szerintem kezdésnek maradj ennél, legalább lesz tapasztalatod, és majd a későbbiekben azért a kolléga által javasolt denszes-es téli ablakmosót is kipróbálhatnád. Vagy még egy újabb ötlet, a Clin ablaktisztító is alkalmas lehet, ami szintén alkohol alapú szer. Szerintem ezek nem ártanak a fémnek és a műanyag alkatrészeknek sem, és nem is ragacsos dolgok. De majd eldöntöd.
STOP! Kérdésre csak privátban tudok válaszolni. Akit érdekel, annak majd elmondom hogy miért, de kb. a semmiért, de mindegy. Ja, nem mindegy, mert nem hagynak a topikban se beszélgetni, de mit tehetnék.!?
-
Nagya21
addikt
válasz MaxxDamage #15478 üzenetére
Rezegve mosat, (szivattyu/borotva rezgés), majd ventivel szárít.
Én a citromos literest használom mosatni, eddig cimkés jött, de ha árengedményt ad, jó a cimkétlen is......Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Flashback
addikt
válasz MaxxDamage #15480 üzenetére
Amazon tele van ilyen lötyivel. [link]
A gyäri Braun amúgy citromos.
Ha valamit ajänlani kellene talän a Woldo-t mondanám. Van tölük több termékem nagyon jó cuccok.[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Reynaldo
junior tag
válasz MaxxDamage #15470 üzenetére
Lehet ezek a járványra kifejlesztett kevert vegyszerek a műanyagnak nem tesznek jót, ezért én óvatos lennék vele, némelyik meg ragacsos is volt. Még a fémeknek is árthatnak. Ultrahangos tisztító jobb lehet.
STOP! Kérdésre csak privátban tudok válaszolni. Akit érdekel, annak majd elmondom hogy miért, de kb. a semmiért, de mindegy. Ja, nem mindegy, mert nem hagynak a topikban se beszélgetni, de mit tehetnék.!?
-
Jenne
őstag
válasz MaxxDamage #15472 üzenetére
Szia!
Mibe akarod beleönteni?
Én kipróbáltam ezt a MOL-t, de nem kevertem vízzel, úgy használtam ahogy a flakonból kiöntöttem. Valamennyi kevéske illata is van.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz MaxxDamage #15470 üzenetére
Szia!
Még anno 2021-ben vettem mol kúton, akkor ha még jól emlékszem 3000 Ft körüli áron volt. A kézfertőtlenítőjük az picit drágább ennél. De ha pontos árat szeretnél megtudni, hívj fel egy hozzád közeli MOL kutat, ott biztosan tudják a pontos árát.
Itt az ÁrGépen találsz ilyen fertőtlenítőt>> [link]
Bővebb leírás ezekről: [link]
Szerintem a MOL kézfertőtlenítője is használható borotvához, a leírás alapján. Én a szélvédő tisztító folyadékba biztosan nem tenném bele a borotvám szitát/késeket, mert ezek (akárhogyan is nézzük) érintkeznek az arc bőrrel. Ez a folyadék meg nem arra való, hiába alkoholos tartalmú.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
abrtom87
tag
válasz MaxxDamage #15467 üzenetére
Köszi.
Klusi86 nem azt hittem, hogy engem vág agyon, hanem a rendszert vagy magát a gépet.
-
válasz MaxxDamage #15464 üzenetére
Ma beküldtem nekik mailbe a kitöltött "elállási" nyilatkozatot és kíváncsi leszek mikor utalják vissza a casht (14 napot tuti kivárják, a nyakamat teszem rá!)
Gondolkodom a fogy.védelem felé egy bejelentésen...hogy címke nélküli terméket akartak rám sózni...ez nem szép dolog!
Ha már lúd, "legyen kövér"....a történet.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz MaxxDamage #15460 üzenetére
A bolt meg vissza se jelez, hogy én nem várok még 2 hetet a rendelt/fizetett termékre...
Kérem vissza a pénzem, mert rendeltem közbe máshonnan.
Válasz nem érkezett rá...eddig is ha írtam nekik reggel, akkor másnap írtak vissza.
Holnap fel fogom hívni őket!◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Reynaldo
junior tag
válasz MaxxDamage #15461 üzenetére
"Téli ablakmosó folyadék koncentrátummal tisztítom a braunt, utána olajozom."
Én mindenesetre valamilyen nagyobb kiszerelésű, ismertebb márkát mondanék, pl. Shell, Mannol, stb., mert úgy jobb a liter/ár, (meg általában úgyis kell az autónkhoz is ilyen), de várjuk meg az ötletadó válaszát is. De kb. benzinkút, autósboltok, stb, ahol ez kapható.
Amíg nincs más, addig langyos víz alatti öblítés, tisztítás, majd száradás utáni olajozás. Olajnál még jobb a Braun, Philips, Remington.... borotva-ápoló spray. A késeket szárazon is le lehet tisztítani a kis kefével(a szitát már nem annyira), majd utána a spray-vel befújni.STOP! Kérdésre csak privátban tudok válaszolni. Akit érdekel, annak majd elmondom hogy miért, de kb. a semmiért, de mindegy. Ja, nem mindegy, mert nem hagynak a topikban se beszélgetni, de mit tehetnék.!?
-
Jenne
őstag
válasz MaxxDamage #15453 üzenetére
Szia!
Sajnálom a történteket, főképpen azért is mert én javasoltam ezt a tisztító folyadékot.
Nekem eddig még sosem volt gondom velük, mindig rendesen és időben megérkezett a rendelésem.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
válasz MaxxDamage #15453 üzenetére
Külföldről (Németország) 7.400 Ft (szállítással) és 2x 1L = 2L !
Erről ennyit...◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Jenne
őstag
válasz MaxxDamage #15448 üzenetére
Szia!
Rákérdeztem erre a borotvatisztító folyadékra, mert én is érdekesnek találtam ezt 'címke hiányos' dolog.
Kérdésem azt volt, hogy ha a mai napon (pénteken) megrendelem, várhatóan mikor kapom meg?
Válasz:
Kedves Jenne !
Körülbelül jövő hét vége, jövő héten érkezik be a termék.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
válasz MaxxDamage #15446 üzenetére
Sajnos nem fog, mert ami van is az "címke hiányos, amin címke van csak 1-2 hét múlva érkezik be" azaz ez mit jelent? Nincs rajta Magyar címke? (kit izgat!?)
-
Jenne
őstag
válasz MaxxDamage #15441 üzenetére
Szia!
Nekem a rendelés leadásától számítva a negyedik napon volt a megjelölt GLS automatában.
Ha kiszámolod, 15.- az ünnepnap, 16-17.-e hétvége, 18.-a az első munkanap. Szerintem csütörtökön kapod meg.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz MaxxDamage #15437 üzenetére
Szia!
Nehéz megmondani ...
Én a következő képpen használom ezt a folyadékot. Nagyjából hetente vagy 8 naponként, amikor jelez a borotva, hogy tölteni kell, akkor elsőre alaposan kitisztítom a borotvát. Először a kések/szita folyó hideg víz alatt majd összerakom és egy adagnyi folyékony szappant elkenve a szitán megjáratom fél percen át, utána így bele a vízbe és ott is járatom kicsit, majd jöhet az ultrahangos tisztító. A maradékot szépen lehozza.
Ha ez megvan, kiszárítom és ez után teszem bele ebbe a folyadékba, megjáratva benne...fél-egy percet szoktam. Kb 1 dl mennyiségű ez a folyadék egy kis lapos csavaros fedelű üvegben. Sokáig elég az 1 dl. még sosem számoltam, de mivel már az előző tisztítási folyamatok után szinte teljesen tiszta minden, alig vagy semmit nem hoz már ki, csak a fertőtlenítés a kenés miatt használom. Nekem így egy 1 dl mennyiség úgy 6-8 tisztításra elég biztosan.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz MaxxDamage #15431 üzenetére
Szia!
Ezt rendelted? [link]
Jó döntés. Én már a harmadik flakont kezdtem el használni, szerintem nagyon jó.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
válasz MaxxDamage #15429 üzenetére
Rendeltem 1L olyan tisztító folyadékot.
Elkezdtem ezzel a folyamatot.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Jenne
őstag
válasz MaxxDamage #15426 üzenetére
Szia!
Pedig jó az!
Nagyon hasonló volt nekem is, de én nem szerettem meg.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Nagya21
addikt
válasz MaxxDamage #15426 üzenetére
Hali!
Navazz, necsinád.....
Használd használd, mint én, hol ezt, hol azt, mikor hol érzem nagynak a szőrt....(lakás-munkahely)
-
Jenne
őstag
válasz MaxxDamage #15320 üzenetére
Szia!
Egyébként egy érdekes jelenséget tapasztalok, bár erről régebben már olvastam egy cikket, de nem gondoltam volna, hogy valós lehet.
Történetesen, hogy ha valaki például rezgőssel borotválkozik ahhoz szokott hozzá a bőre, a borosták az arc szőrzet, és utána átáll körkésesre, akkor akár több hét is eltelhet mire átáll az arca, a szőrzete a másik technikára. De ugyan ez ha hosszabb idő eltelte után körkésesről állsz át rezgősre. Ezt én is tapasztalom, mert több hónap Remington rezgős után most úgy döntöttem, legyen legyen változatosabb az életem és elővettem a Philips S9031-et. Hát az első napokban azt tapasztaltam, mintha életlen lenne a körkéses, nem igazán akart simára vágni és több időt is igényelt egy-egynapi borotválkozás. Nem életlenek a kések, mert amikor eltettem akkor kiváló állapotban voltak, alig fél éves kései vannak. Aztán így 10-12 nap elteltével szépen beállt a helyzet, most már újra a baba popsi simaság van a Philpszel is, úgy mint előtte.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz MaxxDamage #15310 üzenetére
Én is használtam Panasonic borotvát, az 5 pengéset, kb 3 hónapig. Az volt a bajom vele, hogy túl széles felületen feküdt fel az arcomra. Van néhány gödröcske az arcomban és ott azokon a részeken elég macerás volt, nehezen tudtam irányítani ott, még akkor is ha Lock módba állítottam a fejet. Meguntam és visszatértem a körkéses Philips-hez, ennek nem volt ez probléma, remekül megoldotta ezt "hibámat" és megoldja a mai napig. Majd újra elcsábultam a rezgősök felé és vettem nagyon kedvező áron egy Remington Heritage rezgős borotvát. Mivel ez csak három késes így kisebb a szita felülete és szerencsére fix fejes, nem lehet állítani, nem billeg, ezzel végre remekül odaférek minden részhez az arcomon.
-
Nagya21
addikt
válasz MaxxDamage #15312 üzenetére
Na ne, hogy a lehuzós eccerübb......
Arc megmos (puhuljon az a ször), bekeny habbal vár egy picit (puhuljon az a szőr), huzkodjuk a beretvát (minden 3 húzás, borotva lemos vizzell) huzkodjuk a beretvát, na készen vagyunk, arc lemos maradék habtól, arcszesz ......Contra villany: bekapcs, huzkodjuk a beretvát össze vissza, kikapcs,szétpattint, kiütöget szört, víz alatt bekapcs(elmos), szétpattint száradni, arcszesz kb 4 perc.ha nagy a szőr 5 perc.
Lemerüleskor vizes öblítés után mosakodóba betesz, feltölt, kitisztít öröm é bódottá.....
Űdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Nagya21
addikt
válasz MaxxDamage #15310 üzenetére
Hali?
Há'mé' ????
Annyira macerás, vagy annyira c@rul vág???
Űdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Jenne
őstag
válasz MaxxDamage #15285 üzenetére
Szia!
"...milyet és hol érdemes venni hozzá?..."
Én ezt használom és bátran javaslom is. Nagyon jó olaj. [link]
Bármelyik barkácsboltban kapható, vagy OBI-ban vagy Praktikerben is, de láttam már a Tescoban is.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
User_2
tag
válasz MaxxDamage #15287 üzenetére
mosás után egy-egy negyedcsepp
mosás ugye szinte fémtisztára mossa.
ha a fiola kiürült, feltöltöd, abból könnyebb adagolni, mint az üvegcséből -
User_2
tag
válasz MaxxDamage #15285 üzenetére
parafinolaj = food grade mineral oil
gyógyszertárban kb 200 ft egy kisüveg, elég egy évtizedre. -
Nagya21
addikt
válasz MaxxDamage #15283 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Nagya21
addikt
válasz MaxxDamage #15280 üzenetére
Hali!
Jó lesz az hidd el, megszokja a bőrőd.....
Oszd el a 84k a 6 pengével és megkapod a 14k rezgést.
Nekem ilyen van itthon mosakodósba:[link]
Ezt használom a gyárba : [link]
És ezt vettem leárazva most kvázi tartalék: [link] szülinap-karácsony-névnap.......
Üdv Nagya[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
válasz MaxxDamage #15265 üzenetére
Szia!
Nekem is az a gondom, hogy van két kis terület az arcomon, ahol oldal irányban nő a borostám, ráadásul ezeken a részeken még picit "gödrös" is az arcom. Itt a Philips körkésesemnek (S9031) nem okoz gondot a simára borotválás, viszont a rezgőkéses Remingtonom itt gondban van. Jóval többször kell végigmennem/húzogatnom a borotvát oda-vissza ezeken a részeken, hogy hasonló eredményre jussak mint a körkésessel.
-
Jenne
őstag
válasz MaxxDamage #15270 üzenetére
DM-ben is és Rossmannban is. Ha jól emlékszem, 849 Ft/100 ml. Tavaly még potom 699 Ft volt, tavaly előtt meg 499 Ft.
-
Nagya21
addikt
Hali!
Növekedéssel szemben húzd(told), és szárazon mosakodás-zuhanyzás előtt.
Kell 5-10alkalom mire az érzékeny helyeken hozzászokik a bőröd.
Ha kell használj Pre shave-t, ez összehúzza a bőrt, jobban kiáll a szőr ezáltal.
-
Reynaldo
junior tag
Akár még be is jöhet neked a habos, ilyen is van, a szabályt erősítő 1-2 kivétel. Nekem is az nem jön be, hogy nagyon rá kell nyomni mert alig viszi és ez így nagyon igénybe veszi a bőrt. Finomabban lehet szárazon tolni, csak meg kell keresni helyes, (a növekedéssel szembeni) irányt.
-
Reynaldo
junior tag
válasz MaxxDamage #15255 üzenetére
Igen, a lehetőség adott, mert vízálló, de az inkább tényleg csak marketing fogás, és nekem se vált be, borotvahabbal próbáltam többször is. Eleve száraz használatra tervezték ezeket. De majd próbáld ki te is.
-
Nagya21
addikt
válasz MaxxDamage #15253 üzenetére
Hali!
Habbal ne használd, mert puhitja a szakállat nehezebben talál bele a lukba.
Szárazon használd, én 1.5 naponta borotválkozom.
Huzkodd ahogy tetszik, oda-vissza előre-hátra, jobbra- balra, etc etc.
Én csak töltéskor tisztítom a mosakodóba, amúgy csak a csap alatt mosom el.
Údv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
válasz MaxxDamage #15251 üzenetére
Ami érdekelne az a következő:
Bekenem az arcom habbal, akkor borotválkozás közben is kell a fejet tisztítanom? (mert ügye akkor mire a végére érnék, tiszta hab lenne)
Vagy hogyan ajánlott ezt használni? Szárazon?Tisztító állvány része az világos.
15ml folyadékot beleöntök és felengedem vízzel a jelölésig.
/azt írja 6 hónapig nem kell cserélni, na ezt kétlem!/Abba a tartóba bele lehet helyezni csak töltésre is, meg mosásra/tisztításra is?
Könyvbe nem sok minden van...◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Nagya21
addikt
válasz MaxxDamage #15222 üzenetére
HAli!
Húúúúú nemtudom, Panaskodik tisztítót nem használtam......
Én használtam Braun tisztító folyadékot, és minden mosakodás után visszatöltöttem a tartályába a folyadékot, jól visszazártam, és így elég volt 1 adag majd fél évig.
Aztán mikor már piszkosnak találtam, akkor kiöntöm a folyadékot a tartóból, kimosom tiszta vizzel, kiszárítom, és mehet bele a friss folyadék. ha nincs braunos tartód akkor is megéri venni 1-et, mert van a szőrnek ülepítője benne, és van finomszűrő is.
-
Nagya21
addikt
válasz MaxxDamage #15220 üzenetére
HAli!
Igen pontosan, ahogy írod.
National Panascodik ES-LV 95 a mosakodósom.
A cégnél van egy 3 pengés Panascodik.
Meg most karira vettem egy Panascodik ES-LV 67-est (tartalék)
Miskolcon van egy mosakodós, uccsó db most megint leárazták.....vegye má meg vki......
[link]
-
Nagya21
addikt
válasz MaxxDamage #15215 üzenetére
Hali!
A fej ha hetente 3-4x használod, akkor sztem lazán 3 évet kihúz.
A mosakodóst én minden esetben víz alatt elmosom, és ha lemerült akkor rakom feltölteni + mosakodni.
-
Flashback
addikt
válasz MaxxDamage #15215 üzenetére
A Barun 18 hónapot ír. Nekem már 2 éve fent van a fej.
Szóval szerintem 24 hónapot simán számolhatsz rá.profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Nagya21
addikt
válasz MaxxDamage #15213 üzenetére
Ezt megne vegyétek.....
Van literesbe ennyiért citromos tisztítófolyadék.
link
-
Flashback
addikt
válasz MaxxDamage #15211 üzenetére
Hopp ezt nem láttam annó. Ez így szuper!
Ha van utänpótlás hozzá (fej, tisztító folyadék), hajrä. Biztos jó cucc!kicsit borsos: [link]
Most talän ez a BB.
[ Szerkesztve ]
-
Flashback
addikt
válasz MaxxDamage #15209 üzenetére
Èn is néztem amikor a Braunt vettem. Apró probléma vele, hogy nem sürün lehet kapni. Szervíz háttér ismeretlen, nincs hozzä tisztító állomás. Amúgy lehet jobban vág mint a Braun. Neten van side by side teszt.
-
válasz MaxxDamage #15203 üzenetére
Sajnos nem lehet, mert ha be is tudom tenni az nélkül , akkor egyenletesen nem fogom tudni tartani /lenyomni.
-
User_2
tag
válasz MaxxDamage #15201 üzenetére
nem,
a kést egyenként lefekteted a kőre szita nélkül, pengéje a felületen, felfelé néz az a része, amibe a forgató motor beakad, a borotva egy forgatóját beleakasztod és forgatja a kést a felületen
egyszerre csak egyet pörgess, könnyebb leszha a szitából a kés nem kivehető nem tudok segíteni, olyat még nem láttam, nem mintha akartam volna látni az legegyszerűbbtől eltérőeket.
-
User_2
tag
válasz MaxxDamage #15199 üzenetére
nem értem a kérdésed
belül a körkéseket visszatartó "rácsot" leveszed, a közepén van egy elforgatható műa rész.
ekkor egyenként ki tudod venni a késeket a szitákról. -
User_2
tag
válasz MaxxDamage #15197 üzenetére
https://www.youtube.com/results?search_query=electric+razor+sharpening+
de én nem kézzel csiszizném, mint írtam, saját motorjával pörgetném meg a választott abrazív felületen. szerintem így egyenletesebb, mint kézzel.
nyugodtan eldöntheted, hogy fenőkövön, vízespapíeon vagy tükörlapon fogpasztával fened,élezed, polírozod az éleket. -
User_2
tag
válasz MaxxDamage #15191 üzenetére
a körkések élezhetőek, nem kell újat venni.
saját motorjával megpörgeted, 1000-es vagy 1500-ös vízes papíron 1 legfeljebb 2 mp-ig és kész. vagy ha van fenőköved azon.
nyilván egyszerre csak egyet, nem mindhármat. -
őstag
válasz MaxxDamage #15192 üzenetére
Nem biztos, hogy a villanyborotva olcsóbbra jön ki a mostani árak mellett. Egyrészt rögtön az elején van egy nagy költség, a borotv ára. Utána viszont a borotvafejet kell cserélgetni időközpnként. A Braunnál pl a gyártó 18 hónappt ajánl. Én egy Braun 7-esben addig használom a fejet amíg kilyukad a szita, ez 24-28 hónap szokott lenni (hozzászólásaimban visszakeresheted, volt már több ilyen alkalom). egy ilyen fejnek az ára régebben egész tűrhető volt, ma már ennek is egekbe memt az ára, típustól függően 20-30 ezer Ft. Tehát nagyjából havi 1000 Ft-ra jön ki, de a 9-es fej talán még drágább.
Sz, hogy egy borotva szériában hányféle típus van, a borotválás lényegét tekint tök mindegy mert a borotvaszita+kés ugysnaz mindegyikben. Csak a kiegészítőkben, szolgáltatásokban különböznek, de attól nem fog jobban borotválni pl egy Braun 9-es, mert beszél, és amoled kijelző, és szuper AI, meg okostelefonos applikáció, mert a borotvafej ugyanaz mint a fapados Braun9-esben, ami semmi egyebet nem tud, csak borotválni.
Már több mint egy éve átálltam a pengés borotvára. Volt pár fajta amit kipróbáltam, olcsóbb is, drágább is. Nekem a Gillette Mac3 jött be legjobban, most azt használok. Szerintem előbb próbálj ki pár olcsóbb verziót a Gillette márkától (nekem a Wilkinson nem jött be, de ez ne riasszon el más márkától). -
válasz MaxxDamage #15191 üzenetére
Írtam hogy késeket nem ártana cserélni a gépbe, bár nem volt sokat használva.
Lehet az se volt jó a bőrnek, hogy 1x gépet másszor meg a kézi lehúzós volt használva.Mindig mikor megszokta volna a bőröm a körkéses gépet, addig meg már nem azt használtam.
Amúgy jó kis gép, de ma már 100x jobb kapható.
Emlékszem anno nem volt olcsó ez a gép sem. Teljesen vízálló, bár sose volt használva zuhany alatt/közbe.
Állapota teljesen olyan mint az új.
Doboza mindene megvan, senki meg nem mondja hogy volt használva.
Elraktam évekkel ezelőtt! (De minek!?)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Nagya21
addikt
válasz MaxxDamage #5091 üzenetére
A kést abba szitába (késtartó jukacsos börrel érintkező egység) rakd vissza amiből kivetted.
Mivel 3db van könnyen összekeverheted őket.
Ha mosható fejü, akkor csak forróvizzel elöblíteni kell használat után, de 2-3 havonta egy óvatos kefés tisztítás sem árt (Braun tisztítósprayt ajánlom még hozzá).
De ha van ultrahangos tisztítód, az az igazi, csak beteszed s fejet komplett 2 perc, és vacsi tisztán kapod vissza.
Üdv Nagya[ Szerkesztve ]
-
Nagya21
addikt
válasz MaxxDamage #5089 üzenetére
HAli!!
Nem lehet, és nem is kell élezni, mivel önélezőek a pengék.
Csak a melléadott kefével idönként kipucolni.(a késeket a szitával nem összekeverni tisztításkor, mert jópár használat mire összekopnak megint)
Üdv NAgyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
Új hozzászólás Aktív témák
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Eureka Mignon Specialita 17NX