- Microsoft Excel topic
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OpenWRT topic
- XPEnology
- Python programozás
- Windows 11
- OpenMediaVault
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdey_a
addikt
válasz Thomas1 #14991 üzenetére
hát én egy ideje már körkésessel borotválkozok, a philips előtt kínai borotváim voltak, azok edzették a képem, de érezhetően kíméletesebb azoknál a philips. jó eséllyel nem okoz sok irritációt nálad sem induláskor. utána meg hozzászokik a bőr.
pre-shavet az esetek 80%-ban szoktam használni, az alap barbont. néha a rohanásban kihagyom...Vérboci
-
erdey_a
addikt
válasz Lajmund #14904 üzenetére
nem is lebeszélésként írtam
nekem az a tapasztalatom, hogy kéziről elektromosra váltást mindig megsínyli a bőr, ahogy a visszaváltást is.
eónokkal ezelőtt rezgőssel kezdtem, aztán évekig mach3, majd kínai körkésesek, most philips. a váltások sosem voltak "zökkenőmentesek"
de biztosan bőrfüggő is a dolog.Vérboci
-
erdey_a
addikt
válasz Hauptmann #14831 üzenetére
én sosem használtam azelőtt preshavet, itt a topik ajánlására vettem most az új philips "alá" barbont.
ahogy írtam korábban, már maga a borotva is jobb mint eddig bármelyik, de preshave-vel, meg egyenesen álom. pillanatok alatt végzek és tökéletes az eredmény.
jó, hogy rábukkantam erre a topikraVérboci
-
erdey_a
addikt
válasz erdey_a #14725 üzenetére
No, 1 hónap nyüglődés után végül egy Philips S5583/10 borotvát vettem, generteles kuponnal 28.800 volt az ára, ami barátinak mondható.
Szóval én meg voltam elégedve korábban a Kemei meg a Xiaomi borotváimmal is, mert hát levágták a szőrt, sokkal több elvárásom meg ugye nem volt.
Na de ez a Philips, hát ez nagyon más kávéház. Sokkal jobban siklik az arcomon, sokkal jobban, "mélyebben" vágja a szőrt. Minden forintot megért, pláne, ha ezt a teljesítményt nem csak az első hetekben nyújtja. De 3 év garanciával megtámogatva remélhetőleg sokáig barátok leszünkVérboci
-
erdey_a
addikt
válasz fradi81 #14724 üzenetére
azelőtt volt kemei borotvám is, 4-5 évet az is tudott... de most nem akarok Kínából rendelni, mert addigra szó szerint kinő a szakállam
lidlben lesz silvercrest 10ezerért csütörtöktől, de eléggé vegyesek a vélemények amiket találtam róla.
egy 5000 szériás philipshez meg 28ezerért hozzájutnék. kérdés, bírja-e tovább, vagy nyújt-e többet. (jobban vág-e?) sosem volt philipsem...Vérboci
-
erdey_a
addikt
Sziasztok! A körkéses elektromos borotvám (xiaomi) éppen beadja a kulcsot akkumulátorilag (5+ éves) és kellene valami helyette.
Mi most a tuti vétel? Philips? Esetleg valami Aldi / Lidl sajátmárkással kapcsolatban van tapasztalat?Vérboci
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest