Új hozzászólás Aktív témák
-
dave182
senior tag
Amazon-ról szokott valaki tisztító folyadékot rendelni? Most a 8-as szett 30,30 euro... Szívesen beszállnék 1 rendelésbe, a német amazonról még sosem rendeltem... mondjuk az itthon 4+1 majdnem ugyanannyira jön ki, tárgytalan...
-
dave182
senior tag
Sziasztok, a pre shave-et hogy javallott használni? Közvetlen borotválkozás előtt, vagy hagyni kell neki fél órát? Le kell mosni?
-
dave182
senior tag
válasz
andrasferenc #10250 üzenetére
Köszönöm szépen a választ, pontosan az ilyen tapasztalatra voltam kíváncsi, de természetesen ez nálam is majd kialakul... Nem fogok spórolni a patronon az "átlagamebernél" jobban, csak kíváncsi voltam hogy mik a tapasztalatok.
-
dave182
senior tag
Megjött a borotvám (Braun 9290cc), 5 napos borostával kínáltam meg teljesen szárazon, nagyon kellemes vele dolgozni, egyedül a nyakamnál nem vagyok elégedett az eredménnyel... Nem tudom, hogy lesz-e jobb ha belejövök és kissebb borostával, de most le kellett utána húzni pengével az ádámcsutkám körüli részen. Azt érzem, hogy meg kell tanulnom haszálni, de szinte teljesen hozza azt az eredményt amit elképzeltem. A tisztító állomás is hasznosnak tűnik, kíváncsi vagyok milyen időközönként kell cserélnem folyadékot... Ti milyen sűrűn használjátok az állomást? Amikor kifelyezettem kéri, vagy érdemes spórolni és manuálisan tisztítani? Esetleg minden használat után kínáljam meg? Tervem szerint minden másnap fogok borotválkozni.
-
dave182
senior tag
válasz
zsoltzsolt #10222 üzenetére
Sorry, elírtam. 9290cc lesz...
Erről még nem hallottam, hogy a hajvágó nem jó szakállnyíráshoz, de hihető, azért nálam legalábbis a szakáll sokkal erősebb. -
dave182
senior tag
Hello, a BRAUN Series 9 9290cc megér 77-et? A BRAUN 9240s pedig már 72-től indul... Úgy nézem, hogy ez most 7-essel van 1 árban..
Új hozzászólás Aktív témák
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Viccrovat
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest