- Mozilla Firefox
- OpenWRT topic
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
-
Integra
titán
németen elkezdték a vadonatúj series 5-öst hirdetni, majdnem olyat tud mint a 7-es első olvasatra. gyanítom hamarosan jön az új 7-es sorozat is
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
vettem egy alap phillips body groomert, amíg nem lesz meg a jobbik, de az biztos, hogy ebben a phillips jobb mint a braun, utóbbit nem ajánlom. és a phillips-szel is van baj kialakításban, azt kell mondjam, hiába a braun-nál sokkal jobb nyírófej, a fogása és a nyíróképessége csak a csúcs pihllips-nek jó igazán.
szóval borotvában a braun a legjobb, de groomerben a phillips[ Szerkesztve ]
-
tomi7711
aktív tag
Sziasztok!
Pár hónapja vettem egy Braun 590cc-t. Érdeklődtem is itt előtte + a hozzászólások alapján Braunt szerettem volna az érzékeny bőr miatt.
Még a régebbi szitás (SmartFoil), valamint ez enyhébb marketinges fogásokat nélkülöző (Porsche) típus. Kéz alól vettem (nem használt), mint nem kívánt ajándékot Series 3 árban volt.
Minőségi az anyaghasználat, jó kézben tartani. Kecsesebb mint a 3-as, meg lehet vele jelenni!
Nagyon jó vele borotválkozni, nem kell a bőrt gyaszatolni. A belépő szintű, 5 éves, körkéses Philips után hatalmas előrelépés. Érezhetően erősebb a motor és nem érezni azt, hogy merülőben van (amikor 1-esen van, akkor sem gyengül).
Ami számomra meglepetés volt, hogy a rezgőkésessel meg kell tanulni borotválkozni. A körkésessel elég "eszetlenül" körözni. Itt nyilván a szőr növésével ellentétes irányba kell húzni/tolni, ezt egy idő után megszokja az embert és már rutinból megy )
A nyak problémás, ott minden borotva elvérzik szerintem. Nekem annyi szokott maradni, hogy szárazon egy borotvával lehúzom (pár szál)
A tisztítást, valaki által fent említett módon csinálom én is. Lemerüléskor tisztítás, ennek végeztével folyadék ki/visszazár. 1-2 naponta pedig szita le, kiütöget, néha a késeknél ráfújok porpisztollyal
A clean ledet azért tették a készülékre, hogy el tudják adni a folyadékot! Szerintem a bekapcsolások száma alapján villan fel.Valaki linkelt egy videót az újabb fajta 590 teszteléséről, ott úgy néztem, hogy a kés és a fej egyben van, vagy legalábbis egyben jött le. Ez valami új dolog és ha cserélnem kell a fejet, ilyet tudok már csak venni?
Amúgy ha profin akarok borotválkozni, nem biztos, hogy sokkal gyorsabb mint a pengés. Ellenben nem kell habozni, akár közvetlenül indulás előtt is beiktatható!
ÉLJEN A BRAUN!
[ Szerkesztve ]
-
t256
őstag
-
szatocs
őstag
Sziasztok!
Még új vagyok a topikban, és egyáltalán nem értek a villanyborotvákhoz, eddig Mach 3-at használtam (és használok most is). Eljött az idő, hogy lecseréljem villanyosra, mert sokszor vágtam meg magam, mivel elég erős az arcszőrzetem, a bőröm ráadásul érzékeny is.
A braun borotvák tűnnek szimpatikusnak. A kérdésem az, hogy milyet érdemes venni, 20-30k körül gondolkozok, száraz, tükrös borotválásra használnám.
=== Szatocs ===
-
Avicularia
veterán
Beszereztem egy rq1280-ast. Nagyon simára borotválta az arcomat (3-4 napos borosta) viszont a nyakammal nem boldogult,illetve egy-egy szőrszálat csak 15-20 áthúzás után tudta csak leborotválni.
A nyakamat sima pengés gillett fusion power-el szoktam borotválni,mert a régebbi philips szétszedte,szóval nincs hozzászokva a villanyborotvához.
Az rq1280-al sokszor át kellett mennem a nyaki részen,de ehhez képest nem pirosodott ki a bőröm túlzottan,ez is amiatt,hogy sokszor átmentem rajta mivel nem akarta lehozni a szőrt.
Na majd pár nap múlva többet tudok mondani, remélem a problémás nyaki rész is jobban fogja bírni,ha kicsit hozzászokik. -
Avicularia
veterán
válasz Nagya21 #3086 üzenetére
Köszi a választ
Egy hs8015-öt használtam eddig,de már igencsak megérett a cserére
Néztem a árakat,de az új rq11**-esek kb ugyanannyiba kerülnek,mint a régebbi rq12**-esek.
Igazából attól félek,hogy megveszem az rq12-es fejet és ugyanúgy szét fogja szedni a nyakam mint az előző. -
Nagya21
addikt
válasz Avicularia #3085 üzenetére
HAli!!
Érdemes az RQ12-es sorozat fejét választani
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Avicularia
veterán
A különböző rq11** philips-eknek ugyanolyan fejük van,ugye?
Vagy érdemes inkább rq12** 3D-s fejű sorozatból választani?
Megéri az árkülönbözetet? -
Integra
titán
válasz petiked #3077 üzenetére
szerinted hogy könnyebb borotválkozni?
felkelsz reggel, friss az arcod, száraz a bőröd és a szakállad eláll vagy beállsz habozni, zselézni, a szőr beletapad az arcodba és úgy próbálsz borotválkozni? gépes borotváról beszélünk természetesen....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
andrasferenc
tag
A Braun borotva kifejezett száraz borotva. A Panasonicnál lehet habot, vagy gélt használni.
Azért nem javasolják az arcmosás utáni borotválkozást, mert akkor már megpuhulnak a szőrszálak. A Braun borotva feje egy precíziós szerkezet. Azért is javasolják a tisztítóállomásban történő rendszeres tisztítást.
Vélhetően zselé hatására eltömődhet a szerkezet, stb. Én nem kívánom a sajátomat tönkrevágni, azért nem próbáltam így ki. -
Khaosz55
addikt
Hali,
én szárazon borotválkoztam először. Azt hittem akadni fog darabosan megy majd, de semmi. Tökéletesen ment, siklott szinte. Szóval nem látom értelmét a gélesnek én se. Az meg hogy a zuhany alatt lehessen borotválkozni szerintem felesleges mert nekem mindenképpen kell tükör hozzá.
Nekem pengés borotválkozás után a nyakam kegyetlenül kipattogzódott és begyulladt. És most meg semmi pedig első alkalommal meggyötörtem a nyakamat rendesen.
Különben nekem az alkoholos arcszeszek jobban bejöttek mint a nivea gél. Szerintem az alkohol fertőtlenít és ezért kevesebb a gyulladás.
-
t256
őstag
Series 3 340 wet & dry és felette lévő típusok használhatóak borotvahabbal is. Tehát jó a zselé is hozzá.
Nekem most ment tönkre a Philips RQ1160-asom. Mindig is vizes arcbőrön használtam. Szárazon nem is jött be annyira.
[ Szerkesztve ]
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
petiked
tag
válasz andrasferenc #3076 üzenetére
hmm, akkor ha lesz nekem is vmilyen Braun, akkor inkább szárazon használjam, és mi történik ha akár a 3, 5, 7-es szériánál zselét teszek fel előtte az arcomra? eltömődhet a szita? esetleg folyó víz alá kel ltennem párszor?
Khaosz55: te szárazon próbáltad ki?˘°°°˘ Californication ˘°°°˘ The people vs. Hank Moody ˛˛Creator: Tom Kapinos¸¸
-
andrasferenc
tag
válasz J.R. Ewing #3075 üzenetére
A Braun borotvák kifejezetten száraz arcbőrön való borotválkozást javasolnak. Még az arcmosást is a borotválkozás után javasolják.
Én inkább valamilyen borotválozás után szert javasolnék. Legyem folyadék, gél, vagy krém. -
J.R. Ewing
csendes tag
Tud valaki a büdös barboon pre shave helyett valamit, ami villanyborotválkozás elötti lityi-lötyi?
-
Khaosz55
addikt
válasz petiked #3072 üzenetére
Hali,
na kipróbáltam a 330s-4 -et.
3 napos borostának mentem neki. Igaz nekem nem erős a szőrzetem. Szépen vitte. Én azt gondoltam, hogy az orrom alatt lesz a legrosszabb minőségű.
Viszont nem így volt. Mindenhol jó eredmény értem el. A nyakam körül és az államon kellett hosszabb ideig borotválni. Nem tudom egy 5-ös széria mennyivel jobb a nyak körül, és úgy érzem hogy a 18 rugót megérte a 330s-4. Az 5-ös már duplája, azt meg kicsit sok. Majd a következő talán.
Ja és kellemesebb mint a pengés borotválkozás.
-
petiked
tag
válasz Integra #3058 üzenetére
értem, köszi (mindenkinek is)
szerintem karácsonyi ajándékként veszek/kapok egy Braun-t, csak még azt nem tudom hogy melyik szériát.
Haverom is venne egyet, de ő nem adna érte ennyit, a braun series 3-mason gondolkozik (picit én is elgondolkoztam) mégis csak az első villanyborotva lenne.
Az is jól leviszi szerintetek, jó kis gép? (mert jóval olcsóbb ) köszi˘°°°˘ Californication ˘°°°˘ The people vs. Hank Moody ˛˛Creator: Tom Kapinos¸¸
-
Matt-OPT
aktív tag
Sziasztok!
Melyik a legolcsóbb villanyborotva amit érdemes megvenni? Braun 390cc?
Ez lenne az első villanyborotvám.Előre is köszi a választ!
-
sanzi89
addikt
Én nagyon leegyszerűsítettem a borotva tisztításos dolgot, sőt már jó ideje nem is használom az RQ1090-eshez a fejlettebb RQ12-es fejegységet, csak a gyári RQ10-est. Cserébe naponta, kétnaponta borotválkozom. A tisztító egységet se használom egy ideje, minden borotválkozás után kirázom a szőrgyűjtőt, pár alkalom után meleg vízzel elmosom, kinyitva megszárítom. Igaz még csak két és fél éve használom, de eddig nem sok változást éreztem.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Nagya21
addikt
Üdv !!
Kiütögetem a 3 körkést az aljához, majd kiburítom a szört, elmosom melegvizben kinyitva száradni hagyom.
Havonta 1* Braun tisztítóspray-jal kifujkodom(jobb mint a phillips-es).
Félévente megküldöm az ultrahangos tisztítóba.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
SOAD19
addikt
válasz Integra #3043 üzenetére
Én is így tisztitatóm (vágóegység eltávolítás, majd a mosdóba ütögetem, hogy kihulljon a szőr, és kikefélem a fejegységet), mint ahogy írtad, gondolom korábban olvastam a hasonló hsz.-ed. Nekem mondjuk 2-3 borotválkozás után már az aksi is lemerül egy csíknyira, úgyhogy maximum hetente tisztitatóm, és még így is már 5 hónapos a patron.
-
Integra
titán
válasz petiked #3051 üzenetére
nekem 2-3 naposan is leviszi a 795cc, de én már 15 éve csak villanyborotválkozom, szóval nem új dolog. de régen a flex integral 5xxx is levitte, megkell tanulni vele borotválkozni, nem nehéz
amúgy én is szakállas lettem idővel, mert beleuntam a napi borotválkozásba, szóval a borosta a default, aztán ha hosszú, szakállnyíró felpattint, levágom, és utána meg a borotva tökéletesre viszi. nem véletlen van benne a szakállnyíró, kiválóan működik, használni kell a fóliás kést nem arra találták ki hogy 2 hetes borostának nekiess, előtte ott a nyíró ahhoznem kell semmi más a tisztító állomásba csak a kék lötty
én kb 2-3 hetente borotválkozom, akkor is csak azért bőrig, mert a bőrnek jót tesz ilyenkor, de amúgy borosta és szakáll között vagyok valahol félúton. csajok is jobban szeretik, nekem jól áll a most használt patronom kb egy éves már ilyen használat mellett.. de nem győzöm hangsúlyozni, hogy borotválkozás után tisztítani kell szárazon a fejet, mert azzal használod el idő előtt a patront, hogy nem pucolod ki és a sok szakáll maradékkal feleslegesen telíted idő előtt a patront.[ Szerkesztve ]
-
Khaosz55
addikt
Hali.
Én most rendeltem Braun 330s-4 -et. Életem első villanyborotvája. Nem akartam első gépre 30-40 rugó kiadni így 17500-ért még nem is vészes.
Hétfőn érkezik, ma pengével borotválkoztam, így hétfőn meglehet az első próba.
Egy kérdése a 340-re írja hogy zuhany alatt és habbal is használható. Engem nem érdekel a zuhany alatti használat nem is látnám mit csinálok szóval nem látom értelmét hacsak nincs tükör a zuhanyzóba.
Az viszont nem derül ki nekem, hogy a 330-at lehet-e habbal vagy géllel használni persze nem zuhanyzóba.
-
petiked
tag
válasz mickemoto #3052 üzenetére
a tisztítóegységbe külön kell olajozó tubust tenni, vagy az a kék lötty egyben olajoz is? és kibírja takarítani a fejegység eltávolítása nélkül is, amit manuálban kefével kell?
Zenty: "többet nem borotválkozok" - valóban jó készülék lehet, bár nekem ezek a hangrezgések funkció nem tettszik, hülye kérdés, de nem árt a fülnek
Integra: írtad, hogy ha lemerül csak akkor takarítod a rendszerrel és manuálban kefével mindaddig, így több hónapot is kibír a löttyjól értettem a leírtakat ugye? (bocsánat a sok "buta" kérdésért, nehezen döntök)
˘°°°˘ Californication ˘°°°˘ The people vs. Hank Moody ˛˛Creator: Tom Kapinos¸¸
-
Zenty
őstag
Amikor megvettem elég nagy szakállam volt.... Mert majdnem 1 hónapig nem borotválkoztam (elegem lett az állandó nyúzástól és kiütésektől stb.) Gondoltam szakállas leszek és többet nem borotválkozok.
Aztán jött a 790 és kapásból rámentem a nagy-szakállamra, és a szakáll vágóját sem használtam a elején. A kicsike leirtotta a felét, ami meggyőzött..
A másik fele is ment volna, de gondoltam mehet a szakáll vágó segítség most már.... és az is brutális. Általában az olcsó villanyborotvákba gagyi szakáll vágót raknak, ami semmire se jó.
A 790-be olyan a cucc mintha egy 0-ás fodrász gép lenne...
Az arcom sima ahogy néztem.[ Szerkesztve ]
Guild Wars - Zenty a survivor
-
mickemoto
őstag
AZ elektromos borotvák alapvetően gyakori használatra,értsd 1-2 napos szakállra ideálisak.A hosszab borostát szerintem egyik sem szereti.
Nekem Braun flex integral 5443 van,11 éves, most fogok bele először új szitát venni.Azt viszont nem tudtam hogy ez a mai ötös széria elődje.
Én ezt biztos le nem cserélem,egyrészt olcsóbb a szita csere, másrészt jól szuperál.A tisztítófej szerintem is hasznos dolog, ugyanis a szita kézzel való tisztításánál vigyázni kell nehogy megsérüljön, ugyanis a tisztító kefe sörtéi beleakadhatnak az apró lyukacskákba.
-
petiked
tag
válasz Integra #3050 üzenetére
értem, köszi.
az a csávó a Braun 7-est mondja a legjobbnak, az 5-t nem is tesztelte :S és ha jól értettem, akkor a 3-masnál mondja, hogy mindennapos használatra kiváló, de már 2-3 napos szőrzettel nehezebben boldogul.
Nos, én 2-3 naponta szeretnék borotválkozni és erős a szőrzetem, akkor mit ajánlotok? (a Braun nekem nagyon tettszik, de a Philips is jó lehet)Zenty: majd ha már párszor használtad, kérlek írd le a véleményedet, hogy hány naponta, tényleg simára borotvált e, és még arra lennék kíváncsi, hogy ha pl pengével csináltam akkor ez a 2-3 nap elég volt, mert simára szedte le, és ezzel a géppel is elég lesz akkor? - bár ha jól értem te már régóta használsz ilyet Integra szerinted jobb mint a penge?
Köszi˘°°°˘ Californication ˘°°°˘ The people vs. Hank Moody ˛˛Creator: Tom Kapinos¸¸
-
Integra
titán
válasz petiked #3049 üzenetére
nem, soha nem lesz olyan az ötös, mint a hetes.
szerintem. és kézzel sem tudod úgy kipucolni a fejet, mint ahogy a tisztító kipucolja. minden egyes alkalommal mintha vadonatúj borotvát vennél elő tisztítás után. patika tiszta és a fertőtlenítő illata.. ezt kézzel és csapvízzel sosem csinálod meg. jó dolog nagyon a tisztítója, ne spórold le[ Szerkesztve ]
-
petiked
tag
válasz Integra #3048 üzenetére
akkor van előnye a tisztító berendezésnek, de elvileg kézzel is tudom tisztítani és olajozni, lehet nem áldozok rá. (nekem a Clean&Renew™ rendszer nem feltétlenül kell)
series 5 vs series 7 különbségei, hogy a 7-esben van még
+ teljesen rugalmas fej (míg 5-ösnél 33fokban elforduló)
+ 3 személyre szabható üzemmód
+ intelligens hangtechnológia
(talán a kijelző, ami talán szintén elhanyagolható)igazából egyikre sincs szükségem, akkor az 5-ös is ugyanolyan jó mint a 7-es?
viszont az 5-ös jobb a 3-masnál, mert ott már más a szita stb.˘°°°˘ Californication ˘°°°˘ The people vs. Hank Moody ˛˛Creator: Tom Kapinos¸¸
-
Integra
titán
leöblítheted amúgy az egészet vizzel ha levetted a fejet, de én erről pár alkalom után leszoktam, mert tartok a vízkőtől, ami idővel hamarabb tönkreteszi a kések élességét és a szitát, mint az, hogy picit talán több szakáll maradék van benne, amit nem tudok kipucolni a kefével, vagy kifújni, amit pedig amúgy is kipucol a patronos tisztítás.
-
-
Integra
titán
-
petiked
tag
köszi, megnézem a videókat
Integra: éppen megfelelő - úgy érted nem simára borotválnak? van olyan jó mint a penge? más?
(a 3-mas videóba csak betekintettem, de van szárazon is meg habbal is teszt, hogy a jobb? vagy bírja mindkettőt, és csak bőrtől függ?)˘°°°˘ Californication ˘°°°˘ The people vs. Hank Moody ˛˛Creator: Tom Kapinos¸¸
-
Integra
titán
na, nem eszik ilyen forrón a kását.
közel 3 éve használom a 795cc-met, van már némi tapasztalatom a patronokkal is
nem kell orrvérzésig tisztítani.
nálam ez a bevált módszer, ami mind tisztaságra, mind pedig patron tartósságra is tökéletes.
borotva feltöltve és tiszta - ez a kiinduló pont, a kijelzőn mindkét csík maxon.
addig használom a borotvát tisztítás nélkül, amíg le nem merül az akksi vagy 1 kis csík marad. a higiénia csíkkal ne foglalkozzatok, mert ha az alapján használnátok a tisztítást, akkor pillanatokon belül elfogy a patron és vehetitek az újat. viszont minden borotválkozás után kipucolom a kefével a fágófejet és kiütögetem a szakáll maradékot a fejből. és így használom amíg egy osztás marad. akkor előveszem a tisztítót és a lezárt patront berakom és mehet a teljes program (rövid programot soha nem használtam, nem is érdekel). tisztítás és feltöltés után pedig a patront ki kell venni és újra lezárni és úgy eltenni. ha bent hagyjátok a tisztítóban akkor sokkal hamarabb elhasználódik, elpárolog. pénzkidobás. a fejet pedig azért is ki kell a kefével pucolni, mert tisztításnál sokkal kevesebb szakáll maradék lesz a patronban, így a patron tovább tart. szóval a patront mindig lezárva kell tárolni és nem a tisztítóban.
kb ennyi a titok nyitja....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Zenty
őstag
válasz petiked #3038 üzenetére
"elég sokáig bírja a tisztítópatron(ok)"
Ez függ attól milyen gyakran használod a tisztítást. Nem kell állandóan tisztogatni szerintem és akkor sokáig jó lesz, de még nekem is tapasztalnom kell.
Meg a 790-nél egyszerűbb, mert ha nagyon koszos a kijelzőn jelzi, hogy nem ártana megfürdenie.."Braun-t vagy Philipset-körkéseset"
Én Braunt azért vettem mert tartottam attól, hogy a körkésest nem bírná az arcom. De írták már a fórumon, hogy ez mindenkinél más.
Akinek nem érzékeny a bőrre annak lényegében tök mindegy, hogy mit vesz.[ Szerkesztve ]
-
Zenty
őstag
-
petiked
tag
ok, köszi - és ahogy olvasom elég sokáig bírja a tisztítópatron(ok) - ami gondolom több kisebb patron lehet a gépben, 1 a fertőtlenítésre, és 1 az olajozásra...de mivel enélkül a gép nélkül is kapható, akkor ugyanezt meg tudom csinálni magam, csapvíz alatt elmosom és megtörlöm, viszont külön olajozni kellene?
többi nyitott kérdésre? mit ajánlotok az elhangzottak alapján, vegyek egy series 5-s Braun-t vagy Philipset-körkéseset...árban olcsóbb még az újabb termékük is.
köszönöm.˘°°°˘ Californication ˘°°°˘ The people vs. Hank Moody ˛˛Creator: Tom Kapinos¸¸
-
Zenty
őstag
Az érzékeny beállítás nem jó neked, mikor fehéren világít?
Én most érzékeny módra állítottam és elég durván nyomja úgy is. Kipróbálás képen még a pajeszomat is nyírtam vele és darált a bőröm alig érzi.
Egyébként ha beállításoknál maxra állítod és tövig rányomod az arcodra akkor tényleg van égési érzett, de nem vészes.
A gillete borotvám letépte az arcomat, kiütés, pirosodás. Ez leányálom ahhoz képest
-
SOAD19
addikt
válasz Integra #3032 üzenetére
Már május óta használom, úgyhogy már megszokta volna. Sokszor át kell mennem az arcomon, hogy levigye, főleg a pájesz résznél kell elidőznöm. Eléggé erős a szőröm sajna és roppantmód érzékeny a bőröm. De, mint írtam még mindig nagyságrendekkel jobb ez, a Mach3-as nyúzásnál.
Szerencsére a tisztítópatronja is sokáig kibírja, már az 5. hónapnál járok, és még nem jelzi, hogy cserére érett. -
n00n
őstag
Sziasztok!
Nagyon új vagyok az elektromos borotvák világában, ezért el kelne egy kis segítség. Kb. 3-4 éve váltottam elektromos borotvára, valami olcsó (10 ezer ft volt akkoriban) körpengés Philipsre, viszont már elég megviselt szegény. Keresnék helyette másikat mindegy, hogy körpengés vagy rezgőkéses, olyan 20-30 ezer forint körül. A lényeg, hogy elég érzékeny a bőröm, így valami olyan legyen amely nem nagyon irritálja. Elkezdtem olvasgatni a témában, de nem bánnám, ha ti is adnátok pár támpontot.
-
Zenty
őstag
válasz petiked #3031 üzenetére
Tisztító egység "mindent" elvégezz helyetted és részben karbantartja a gépet. Fertőtlenít, "olajoz" , szárít és aksit is tölt, és a tisztítás után valóban úgy néz ki a borotva-feje mintha új lenne.
Szal inkább kényelmi szolgáltatás és nem létszükség.Például a 790-hez van gyorstisztitás, ami 25 másodperc alatt megcsinálja amit kell, kivétel a szárítás. ( kicsit utána törölgetni kell)
Szárítással együtt olyan 40 perc.[ Szerkesztve ]
-
petiked
tag
Sziasztok,
Villanyborotván gondolkozok - és állatira örültem h rátaláltam erre a topikra
Mach3 pengést használtam, de a szára elöregedett (kb 3 naponta használtam, erős-közepes szőrzethez), megnéztem mit lehetne venni helyette és mennyibe kerülne évente a pengék költsége (fusion, stb..) és nem kéne sokat hozzádobni, hogy kijöjjön egy komolyabb készülék.
Kérlek segítsetek (bár vmennyit vissza tudtam olvasni), hogy milyet - igazából talán a Braun szimpatikusabb, és több helyen is inkább ezt preferálják férfiaknak, és a körkéseseket kisebbeknek, ha igaz.
A Braun honlapján a series 7-es a legújabb, de az elég drága, a series 5-ös a második a sorban (6-os nincs :S ?) és összehasonlítva a funkciókat többet tud mint a 3-mas, és én 40-50-ret szánnék is rá. (Braun 530s-4)Mit ajánlotok? Jó e az 5-ös széria, és típus? Érdemes e tisztító készüléket venni vagy elég csak használat után elmosni folyó vízzel, miért jobb ha van tisztító készülék? Tényleg simára leviszi, úgy mint a pengés, mert a bőr és a készülék között ott van a szita vastagsága. ? szárazon hab nélkül vagy zuhany alatt kell vele borotválkozni (a braun series 5-össel vagy amit ajánlotok majd)?
Hosszútávra gondolkozok és be is tartanám h 18 havonta lecseréljem a szitát..
Bocsánat h hosszú voltam, de 40-50e beruházásnál kikérném a tapasztalataitokat.
Köszönöm szépen!
Péter˘°°°˘ Californication ˘°°°˘ The people vs. Hank Moody ˛˛Creator: Tom Kapinos¸¸
-
Zenty
őstag
Pár kép a kis csodáról
-
SOAD19
addikt
Nekem meg Porsche design-os van, hány fajta limitált szériát hoztak forgalomba, ebből a 790-esből?! Mellesleg nekem is hatékonyságban jobb ez, mint a Mach3-as pengés borotváim, amit azelőtt használtam (sima, és sensitive). Igaz, nekem oda kell elég erősen nyomni a bőrömhöz, hogy jól leszedje, irritálódik is kicsit, ég, de a pengésnél sokallta kisebb mértékben.
(#3028) TayRol Igen-igen
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
tényleg, az szokott lenni. meg a 390-esből Porsche Designos. ott is a bőr tartó meg a felirat a különbség.
gratula! szeretni fogod.
SOAD19: ez a kettő ami van elvileg. ha rányomod akkor kicsit pirosodik de messze van a penge irritálásától. ki van ez találva. már csak user error lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Zenty
őstag
Nah megvettem a 790 cc-ét már lemondtam róla és bementem az egyik media marktban körül nézni, hogy ha van nekik 760-an akkor azt elviszem.
Erre véletlenül észrevettem náluk a Braun 790 cc Hugo Boss Limited EditiontEz egy 790 cc csak szép fekete designba Hugo Boss feliratal és adnak egy bőr Hugo Boss tartót is mellé.
Még volt 2 darab az Árkádban, aki akar venni ott talán van még
A cuccról annyit, hogy brutális...
Nem hittem volna, hogy egy villanyborotva jobb tud lenni hatékonyságban egy sima borotvánál és a bőrömet sem irritálja! A kis tisztító egysége is király.Szóval nagyon jó vétel volt és köszönöm a segítséget a választásban.
[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
Tudnatok nekem ajanlani elektromos borotvat 20-35.000 Ft környékén? Eddig pengét használtam 15 éve, de unom, fáj, nem szeretem, nem lesz teljesen sima, drága, és egyébként is utálok borotválkozni
Nem szeretnék olyat, amin ilyen 3 kör van és mozgatni kell, gondolom ez a körkéses
Elég erős egyébként az arcszőrőm, de 2-3 naponta leszedem, mert a 3. napon már erősen igénytelenKöszi előre is
-
Integra
titán
valaki használ netán ilyen filipsz nyírót?
körbenéztem gyorsan braun, filipsz és remington háza táján és messze ez tűnik a legminőségibb készüléknek. és jobbnak is tűnik a nyírófeje messze, mint a braun-é.
illetve filipszesek, hol érdemes megvenni? merre van jó filipsz márkabolt vagy ahol egyáltalán meglehet kapni? nem pixmániánál venném, kétlem, hogy a jótállása érne valamit..[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
tönkre ment a bodí cruzer fél évesen, jeee, már be se kapcsol, csak megnyekken gombnyomáskor. hiába no, ez már made in china...
-
Zenty
őstag
Köszönöm a választ!
A Braun 790 cc szimpi nekem, de hol lehet megvenni a legolcsóbban?
Mert ahogy nézem nincs túl nagy választék a vásárlását illetően... Még a braun magyar hivatalos oldalán sem tüntetik fel...
Mindenhol a 760 cc nyomatják, azt könnyebb beszerezni. Tényleg mi a különbség a 790 és a 760 között? Ha vágás terén nincs különbség csak kényelmi szolgáltatás akkor lehet elgondolkodok 760 cc-én.Egyébként nézegetem a philipseket is. A legdrágább 3D-és változatuk nem tűnik rossznak és könnyű beszerezni.
De még agyalok picit
-
mickemoto
őstag
Tudna valaki megbízható és olcsó webshopot ahol braun rezgőkéses borotva alkatrészt esetleg borotvát lehet rendelni?
Jelenleg egy 12 éves braun van, tegnap kilukadt a szita rajta egy helyen. -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest