Új hozzászólás Aktív témák
-
J.R. Ewing
csendes tag
-
J.R. Ewing
csendes tag
válasz hello28 #3141 üzenetére
Szerintem első borotvának tökéletes választás. két patronnak elégnek kell lenni 1 évig bőven, ha csak heti egyszer futtatod a mosó programot, a többi napon pedig csak leszeded a fejet és kiütögeted belőle a szőrt, esetleg sima csapvízzel lemosod. Heti egyszeri cc rendszer mosással nem kell félned a vízkőtől meg a kopástól, mert a folyadék tartalmaz speciális vízkőoldót+kenő-olajozó anyagot. Amikor nem használod a folyadékot, zárd le a patront, és akkor nem fog hamar elpárologni feleslegesen. A 4es pakk attól függetlenül jó befektetés ha 3+1 free akcióban veszed. Kést+szitát(csak szettben tudod venni sajnos egyben) szerintem még fölösleges venned, mert legalább két évig nem lesz rá gondod, persze ez az arcszőrzet erősségének is a függvénye hogy mennyire koptatja a szitát.
-
J.R. Ewing
csendes tag
válasz hello28 #3132 üzenetére
Nem jobb, csak kíméletesebben borotvál szerintem, nem okoz akkora bőr irritációt mint mondjuk a rezgőkéses, de ha te azon kevés kivételek egyike vagy akinek nem irritálja a bőrét a körkéses, akkor az is megfelelő választás lehet. Azonban, ahogy írtad a kérdésedben nem érdemes csak azért körkésest venni, hogy utána porosodjon a polcon ha nem bírod, rezgőkésessel ezt a dolgot kivédheted(tapasztalat sajnos). Ha braun series 3-tól felfele válogatsz akkor nagyobb az esélye, hogy nem nyúlsz mellé. Elsőre philips 6900-t vettem én is, mivel míg nem olvastam utána, azt gondoltam fejlettebb technológia(lift&cut), mint a rezgőkéses, mert hát valljuk be első ránézésre egy alap körkéses borotva jóval futurisztikusabban néz ki mint egy alap rezgőkéses borotva. Sajnos azonban majdnem fél évnyi körkéses szenvedés után be kellett látnom, hogy tévedtem. Sokat olvastam a témában, és vettem egy braun series 590cc-t, mondanom sem kell, hogy ég és föld a különbség bár nem egy árkategória a kettő azt belátom. Sajnos borotváknál olcsó húsnak híg a leve alapon megy a dolog. Series 3-tól fölfele nem bánnád meg szerintem, és az irritáció szinte nulla. Mivel eddig hagyományos borotvát használtál, ezért a rezgőkéses borotválkozási technikája is közelebb állna a már megszokott mozdulatokhoz. Braunnak azért nincs körkéses modellje mert teljesen más a vágási technika és ők erre a technikára specializálódtak már évtizedek óta, és valljuk be: tökélyre fejlesztették.
-
J.R. Ewing
csendes tag
válasz olbeteam #3117 üzenetére
vagy rezgőkéses braun series 3-tól fölfelé, ha bízol a kézügyességedben és van türelmed hozzá. a nyak sajnos a legproblémásabb rész. vagy philips körkéses, ami több irányból vágja a forgófejek miatt, de ez sajnos lehet jobban lepergetné a bőröd. Ha érzékeny a nyakadon a bőr akkor mindenképp braun rezgőkéses.
-
J.R. Ewing
csendes tag
Tuti 6900 vagy 6920 volt
-
J.R. Ewing
csendes tag
válasz petiked #3103 üzenetére
http://www.braun.com/hu/male-grooming/series-shavers/series-3/series-3-models.html
A lényegi része a készüléknek, ami azért felel, hogy sima legyen az arcod mindegyik típusban ugyanaz pl:motor,fólia. Csak a körítés más meg a bónusz tisztító állomás a védőtáska stb ezért drágább.
[ Szerkesztve ]
-
J.R. Ewing
csendes tag
Tud valaki a büdös barboon pre shave helyett valamit, ami villanyborotválkozás elötti lityi-lötyi?
-
J.R. Ewing
csendes tag
van itt olyan aki szálloda iparban dolgozik, esetleg londiner?
-
J.R. Ewing
csendes tag
ha a 15 éves braun eddig megfelelt, akkor elég a 390cc. Mivel írtad,hogy vagy a legolcsóbb vagy a legdrágább. Nem azért akarsz váltani mert nem voltál megelégedve a teljesítménnyel, csak kiöregedett a géped. Szerintem ebben az esetben a 390c is szuper jó lesz a megszokotthoz képest és fele annyit költesz csak!
-
J.R. Ewing
csendes tag
milyen borotvát használtál eddig?
-
J.R. Ewing
csendes tag
ha Series 5 590cc-t tudom járó motorral csapvíz alatt tisztítani, akkor szerintetek miért nem lehet borotvahabos vagy nedves borotválkozásra használni? nem értem mert úgy tűnik full vízálló
-
J.R. Ewing
csendes tag
Braun 590cc-t megvettem, és ki is próbáltam épp az imént. Hol is kezdjem, remek anyaghasználata van, kifejezetten kényelmes a fogása, ügyesen lehet kezelni. Ami engem meglepett,(ez a második villanyborotvám, az első egy Philips 6900 körkéses a boltokban kapható legolcsóbb Philips borotva volt) hogy kifejezetten érezhető volt és hallható,hogy mennyivel erősebb motor van benne mint az előző borotvámban. Remekül kezelhető, és kifejezetten simára borotvál! Az előző Philipsem sajnos nem volt jó választás még első borotvának sem, mert kegyetlenül kinyírta a bőrömet a nyakamon szinte minden alkalommal még 4 hónap folyamatos használat után is. Az említett Braunnál ilyet nem tapasztaltam. Tudom,más árkategória a két borotva, és nem is egy csapatban eveznek, mivel az egyik körkéses, míg a másik rezgő késes, de jelenleg csak ezt a két borotvát tudom összehasonlítani a saját repertoáromból. Sokat olvastam róla, hogy van akinek a körkésest van akinek a rezgőt bírja az arcbőre és ki kell tapasztalni egyénileg, és utólag egyet mondhatok: Ezzel kellett volna egyből kezdenem, és megspóroltam volna 3 hónap "pávián fenék vörös" nyakat Nálam 5-ből 5-re vizsgázott!
-
J.R. Ewing
csendes tag
miért nem pajeszvágóval tolod le, és utána a 390cc? és akkor már egyszer sem kell pengést használni
-
J.R. Ewing
csendes tag
köszi a választ, nekem holnap jön ugyancsak az Series 5 590cc Meggyőztél Tegnap megvettem hozzá előre a tisztító folyadékot, 2db-ot 3990ft-ért egy nagy hipermarketben. Ennél olcsóbban tudtok esetleg folyadékot? Én megvettem ennyiért mert szombatra már kelleni fog és így legalább nem kellett fizetnem postaköltséget.
-
J.R. Ewing
csendes tag
kis segítséget kérnék! Hol lehet a legolcsóbban vágó egységet vagy csak szitát venni a series3hoz és series 5höz? hol a leges legolcsóbb jelenleg? S.O.S
-
J.R. Ewing
csendes tag
melyik szedi le jobban a borostát a series3 vagy a series 5? Series 5ben is gondolkodok az 530asban, csak arról viszonylag kevés tapasztalatot olvasok, mintha nem lenne kedvelt.. Series 5-ről valaki vélemény?
-
J.R. Ewing
csendes tag
válasz dash17291 #2961 üzenetére
köszi akkor a series 1 az tuti nem, de jelenleg egy series 3-on gondolkodom, egyszerűen fél év philips HQ6900 borotválkozás után is úgy néz ki a nyakam mintha egy sorozatgyilkos fojtogatott volna,pedig kétnaponta letolom, szóval lett volna ideje megszokni... muszáj váltanom mert ez nem állapot így. series 3ról vélemények? 320-asra lenne lehetőségem. mennyire könnyű tisztítani jet clean nélkül és mennyire alaposan lehet kitisztítani?
-
J.R. Ewing
csendes tag
Azt olvastam, hogy többségében a series 3-al elégedettebbek mint a series 5-el. Ez miért van? Itt ezen a fórumon is olvastam ilyet de már nem tudom hanyadik oldalon. Jelenleg a Series 320-hoz tudnék hozzájutni nagyon méltányos áron, de nem tudom mennyire hátrány az, hogy a 320-al nem lehet nedvesen-habbal borotválkozni. 320-at tudnék venni 5e-ért használtan, és csak vennék hozzá egy új fejet. így kb. meg lenne 10ből az egész új fejjel.
-
J.R. Ewing
csendes tag
Azért nem egy leányálom a hq6 sem, nem tetszik mert darál, de a célnak megfelel mivel ez az első borotvám. De ahogy olvastam a kommenteket láttam, hogy akár lehetne kellemes is a borotválkozás ha nem a leggagyibb hq6-ost használnám. Mivel ez az első borotvám, nem akartam rá sokat áldozni, és az eladó mondta hogy elsőnek jó lesz mert lehet nem is fogja bírni az arcbőröm, hozzátette, hogy a drágább philipseken is ez a lift&cut fej van olyan kb. 25.000-ig. csak mivel 4 hónap után is kimarja a nyakamat alul, így lehet, hogy a rezgőkéses megfelelőbb lenne. Akkor pontosítok: Amiben gondolkodok: series3 vagy series 5.
-
J.R. Ewing
csendes tag
Sziasztok! Hezitálok a Braun series 3 és series 5 között. jelenleg egy körkéses philips HQ6900-t használok. Szeretnék tapasztalatokat vagy érveket egyik-másik mellett ha ráértek. Nem panaszkodok erre a legalsó kategóriás philipsre sem, mert nekem teljesen jó, szóval azon is gondolkozom, hogy braunból is lehet,hogy elég lenne a legalsó szériás series 1 is ? Ha van időtök légyszíves segítsetek köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon 5 pólusú dugó
- Új YIHUA 872D++ BGA SMD 2az1-ben hőlégfúvó állomás + Hakko forrasztó páka
- Kábeldob új hosszabbító 40m réz kábel villanyvezeték 4db konnektor elosztó
- Sensibo Sky wifis okos klíma távvezérlő, újszerű
- CSB GP 7Ah 12V UPS akkumulátor GP1272 F2 35W/Cell
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest