Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowK
tag
Sziasztok!
Testszőrnyírót keresek de nem igazán találtam meg leírás alapján hogy melyiket válasszam.
A márka nem számít, az lenne jó, ha szita fejes lenne amihez lehetne idővel venni cserét, meg jó lenne használni hálózatról(szerintem nevetséges, hogy ez nem alap)
Két dolog merült fel miközben nézegettem ezeket:
Ez olyan 13K körül van Philips TT2030 ezen úgy írják, hogy kizárólag akksiról műxik, ez kicsit zavar, mert nem Lithiumos az akksi és nem akarok 2 év múlva újat venni, cserélni meg nem igazán lehet benne ami van. Valakinek van tapasztalata amúgy, hogy hány évig bírja az akksi egy ilyennek? Más: láttam, hogy létezik csere szita fej, de csak külföldi oldalakon találtam..Néztem még ezt is, kb fele annyi, mint a Philips Remington BHT300 Ezt valahol írták, hogy talán megy hálózatról is, de ennek viszont biztos, hogy nem lehet kapni csere fejet, ami elég baj... Arra van tippetek, hogy mennyi ideig bíjrák ezeket a szita fejek?
Tudtok ajánlani valamit?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Nagya21
addikt
válasz Vertigo #2794 üzenetére
Hali!!
Ajánlom a Phillips RQ12-es sorozatot, ha sokallod akkor az rq10-es, rq11-es sorozatot, és ha a fej elkopott akkor veszel rá rq12-es fejet.
Üdv Nagya
UI: nekem is a braunomon a müanyagok adták meg magukat, megvan még de a kapcsolót tartani kell, meg ugyvan szigszalagozva[ Szerkesztve ]
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Vertigo
aktív tag
válasz Flashcash #2767 üzenetére
LOL, pont ilyet fogok most kikukazni, es epp erdeklodni akartam van e valami tipp, milyet erdemes mostansag venni...
A szitu az, hogy Braunbol ez a 2. ami szethullik a kezemben, mikozben egy 2 keses philips meg mindig mukodik, csak az a baj, hogy a philipsek (legalabb is a korabbi modellek) nem vagjak le jol a szort nekem, fel orat simogatom vele magam akkor is borostas maradnak a puhabb reszek...
Van valami tippetek erre a dilemmara? (hulladek braun, vagy sz@rul borotvalo philips?)
Javult annyit a korkes, hogy be lehessen probalni, vagy van valami hagyomanyos rendszeru ami minosegileg jobb szinvonalt kepvisel a braunnal?
-
aronpapa
tag
2012.06.17-ig az MM 3.500,- Ft-ért hirdeti a CCR2-t.
-
Flashcash
Közösségépítő
Használattól függ, hogy meddig bírja. Nekem általában elég egy évre két patron, ráadásul én két borotvát tisztítok vele felváltva.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Sokallod?! Ha, egy patron 3-4 hónapig kibírja, akkor nem olyan vészes az szerintem, és két patront kapsz 4k-ért. Ezelőtt Mach3-as pengékből 2-3 havonta kellett vennem újat, ami kb. ugyanennyibe került.
Mod: 1 patron - 3 hónap --> havi szinten durván 700 ft, nem tűnik olyan vészesnek, nem?!
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
-
Nimrod
addikt
Braun borotvához hol lehet tisztítófolyadékot venni? Nagyon fogyóban van a dokkolóban.
Series-3 390cc típus. -
sanzi89
addikt
válasz engine88 #2781 üzenetére
A használati útmutató szerint körkörös mozdulatokkal kell borotválkozni, de általában a nyaki rész a legproblémásabb, nekem is az ádámcsutka környéke az, ami gondot szokott okozni. De sokat javul az ember technikája is, minél többet használja.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
engine88
aktív tag
Ti milyen technikával/mozdulattal használtok körkéses borotvát?
Nyaknál kb 20szor kell végigmennem rajta mire leviszi. Pedig maxra van töltve és tiszta. -
SOAD19
addikt
Elhanyagolható, ez a kis irritáció. Ahhoz, képest, hogy a pengéssel, másnapra jött ki csak igazán, kipattogzás formájában, és mire kicsit enyhülhetett volna, már újra borotválkozhattam, ördögi kör.
Teljesen elégedett vagyok a mostani helyzettel is. Szerintem, én maradok a kétnaponta borotválkozásnál, bár már nincs meg az a ...-ba, újra borotválkozás, nyúzás. Már nincs meg ez a borotválkozás előtti dolog, hogy megint szétcseszem a bőröm. Még a végén megszeretem a borotválkozást! Persze, ez túlzás, de legalább már nem élem meg olyan rosszul, ha borotválkozásra kerül a sor, és ez nem kis dolog, sokan tudhatjátok, mire gondolok. -
SOAD19
addikt
Hali!
Kétszeri Braun 790cc-s borotválkozás után, azt kell mondanom, hogy megérte az árát a készülék.
A miértek: Lényegesen kevésbé irritálódik ki a bőröm közvetlen a borotválkozás után ill. másnap. A pengésnél sok ideig, mindig a borotválkozás utáni napon pattogzott ki a bőröm Meg, ha pl. a nyakamat alulról felfele simítottam végig a kezemmel, akkor eléggé rossz érzés volt az irritálódás miatt, most meg semmi rossz érzés sincs kétszeri elektromos borotválkozás után! (Nekem annyira kiirritálta a bőröm ezelőtt a penge, hogy, ha barátnőm simogatta a arcomat, az nem esett jól...)
Pozitívum még, hogy - igaz kicsit hosszabb borotválkozási idővel - kb. a pengéshez hasonlóan le tudom szedni a szőrt, talán még kicsit alaposabban is. Főleg, attól tartottam a vásárlás előtt, hogy erős, (fekete) szőröm lévén(ami, 2 naponta borotválkozásra érett), mennyire tudja, majd levinni. Féltem, hogy minimális borostát hagy majd, de szerencsére tévedtem Igaz át kell mennem vele párszor, míg leszedi normálisan.
Kis negatívum, hogy borotválkozás után kicsit ég a bőröm, de lehet, ez idővel megszűnik. Írtátok korábban, hogy kell egy kis idő, míg hozzászokik, ehhez a fajta borotválkozáshoz a bőr. Meg amúgy is csak a borotválkozás után van, ez az égés.Szóval, meglehetősen elégedett vagyok a készülékkel, és megváltás számomra. Bátran ajánlom mindenkinek. Szerintem, ha nekem levitte a szőrömet, akkor a nagy többségnek is.
Egy kérdés a végére, mégpedig, hogy kinek mennyi ideig tart a borotválkozás a 7-es szériával, nekem 10 perc környéke, de lehet még több is.Még valami, kezdeményezni kellene, hogy tiltsák be az EU-ban a pengés borotvákat, emberiség elleni bűnnek minősül a forgalmazásuk.
[ Szerkesztve ]
-
Xander_T
tag
Sziasztok! Érzékeny bőrre (nyakon) és erős arcszőrzetre milyen borotvát ajánlanátok? Max. 20-30k-ért. Köszi a válaszokat előre is.
-
aronpapa
tag
Ha valakit esetleg érdekel, nagyon akciós áron BRAUN Series 3-390 CC, Clean&Renew tisztító- és töltőegységgel, akkor rendelje meg innen (ma kaptam egy hírlevelet, és abban volt):
-
bandus
veterán
gondolom egy ilyen 795cc-t a cruzerrel (ami nekem is van) felesleges összehasonlítgatni ég és föld?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz sanzi89 #2765 üzenetére
Nem most kezdett el a Braun víz alatt használható / krémezős borotvát gyártani.
Ez pl. egy 2006-os modelljük: Freeglider -
SOAD19
addikt
Egy hülye kérdéssel fordulnék Önökhöz : Most tettem fel tölteni a 790-est, szépen pittyeg közben... Az lenne a kérdésem, hogy a borotvát ugye nem kell mindig ebben tartani, mármint a tisztító állomásban, vagy mégis?! Elég, ha a borotválkozás előtt rakom bele, hogy felkészítse a harcra?
Az normális, hogy most így kis szaggatott sípoló hangokat ad, most meg folyamatosan is??
Áúúú, nem is az állomás, hanem a dugaljnál, ahol bedugom a fali aljzatba, na inkább kihúzom.Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
válasz Integra #2764 üzenetére
Ezt értem, elfogadom, hogy ez a véleményed, az utánzás kifejezést találtam érdekesnek. Mivel ha az utánzáson van a hangsúly, a Braunnak mostanában jelennek meg a Wet&Dry borotvái, amivel a Philipset utánozza...
-
Integra
titán
válasz sanzi89 #2763 üzenetére
egyszerű, mert a panasonic nálam nem létezik a piacon ha borotváról beszélünk ha plazma tévéről, akkor persze, nekem is pana plazmám van, ez a legjobb de borotvában szvsz egy vicc. na mindegy, nem fontos. a braun meg a braun. filipsznek meg ami marad. nem véletlenül megy a marketing a zuhany alatt meg a zselével etc... kénytelenek, mert a vágási technika igényli, különben szét tud tépni. de ezt már korábban leírtam, nem fogom újra.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
sanzi89
addikt
válasz hoodoo86 #2760 üzenetére
Nem ismerek senkit, aki nem lett volna megelégedve az RQ12-es szériával, bár olyat se, aki szidta volna a Braun 7.es szériáját. Szerintem ez már az a kategória, ahol nem tudsz mellé nyúlni, ennyi pénzért mindkét gyártótól megkapod a csúcsot. Be is szarna az egész, ha 50-60k-ért nem kapnál egy jó borotvát, mindegy melyik vágási technológiát preferálod. Persze ez is csak az én magán véleményem.
@Integra
Miért lenne utánzata? Szerintem a Philips nem igazán törekszik utánozni a Braunt, teljesen mások a két gyártó termékei. Mert ha még a Panasonicra mondanád, oké, de a Philips borotváknak kb semmi köze a Braunhoz.[ Szerkesztve ]
-
aLávaló
csendes tag
Sziasztok!
Hátha itt tudtok segíteni nekem:
http://www.arukereso.hu/borotva-c3186/braun/series-3-360-p25630415/Használok egy ilyen borotvát már 2 éve. Szitát meg a kést még nem cseréltem. Kellene most már Régen ebolt-ban volt hozzá most nincs. Próbáltam máshol is azt mondták nem szállítható.
Gyalogosan még nem próbáltam...egy tippem van Media-Markt ott szokott lenni őskövületekhez is minden.
Egyéb ötlet? vagy vegyek egy újabb borotvát...390CC tetszik de nincs pénzem rá.
-
Integra
titán
válasz hoodoo86 #2760 üzenetére
ezt nem lehet így megmondani. én a filipszet max kukába dobom, mert eleve a nyírási technikája egy vicc. tehát adhatják akármilyen csúcs kiszerelésben, akkor is csak egy gyenge utánzata lesz a braun-nak, mindig a braun marad a csúcs borotvában. de... és ezért mondom hogy kb semmit sem ér a véleményem, hiába gondolom így, ha neked a bőröd pont a braun nyírási technikáját nem szereti, akkor neked a filipsz lesz az megfelelő és imádni fogod. ezért teljesen felesleges és buta kérdés állandóan azt olvasni, hogy melyik a jobb és melyiket érdemes venni. a braun többségben van, ez biztos ahogy az is hogy sokkal többen váltottak filipszről braun-ra idővel, mint fordítva. ettől még biztos vannak sokan akiknek a filipsz teljesen megfelel.
-
Integra
titán
válasz hoodoo86 #2755 üzenetére
nem, tévedsz, semmilyen formában nem egy kategória a braun és a filipsz, mert a két márka teljesen más nyírási eljárást használ. ennek fényében amire te szeretnél apellálni, a legolcsóbb filipsz sem egy kategória a braun-nal, de fordítva is igaz.
-
sanzi89
addikt
válasz Nagya21 #2757 üzenetére
Ez idáig oke, de ha ugyan annyi - esetünkben olcsóbb - gyárilag RQ12-es fejegységgel ellátott borotvát vennie, akkor szerintem az lenne a logikus döntés. Az RQ1095 RQ12-es fejegységgel pedig már nem fér bele a tisztítóegységbe, tapasztalat.
-
-
SOAD19
addikt
Hali!
Én, ma vettem át a 790-est, és hozzád hasonlóan nekem is erős szőröm van, érzékeny bőrrel. Ha, nem sürgős a dolog, akkor megvárhatod, hogy nálam hogyan teljesít. Bár, attól még, hogy esetleg nálam nem jöne be, attól lehet még Neked bejönne. Remélem jó lesz, holnap meglesem, bár olvastam, hogy kell 1-2 hét, míg megszokja a bőr a váltást.
-
skyboi
tag
Uraim, tanácsotokat kérném, alábbi két szett között tűnődöm, érzékeny a bőröm, melyiket válasszam? Minőség és a leginkább irritáció-mentesség lenne a fő szempont, erős arcszőrzetem van, a nyakam pedig könnyen kipattog.
Philips RQ1095
Braun 760ccKöszönöm előre is, üdv: Sky
True story.
-
Integra
titán
az egész rendben van ár érte.
ne parázz, tényleg ez a legjobb, nagyon hamar alkalmazkodni fog a bőröd hozzá, meg kitapasztalaod hogy kell használni, utána másra se fogsz nézni
nekem pár nap volt csak. igaz én előtte is már flex integral borotvákat használtam....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
SOAD19
addikt
Na, az edigital-nál sajna elutasították a hitelkérelmemet, viszont tegnap voltam bent, hogy megérdeklődjem, hogy beférek-e a 20-ig tartó 0%-os THM-es akcióba, vagy elintézhetem előre a hitelt, mert a 760cc nem volt nekik készleten, csak rendelésre tudták volna beszerezni. Az boltvezető kért egy telefonos segítséget, hogy mikorra tudnák beszerezni, de az akció lejártára való tekintettel, azt ajánlotta fel a vonal másik végén lévő emberke, hogy a 795cc van készleten, azt megszámítják nekem a 760-as árában, ha megfelel nekem.
Úgyhogy igaz nem hitelre, de kp-re elhozom, ha megérkezik a 795-est, bár kicsit bezavart, mert nem most akartam volna megvenni, csak az akció miatt rendeltem meg.[ Szerkesztve ]
-
Mnemomic
csendes tag
Én is rendeltem tőlük, 2 csomaggal is, a pénzt már elutaltam nekik. Tegnap hívtak hónap végére ígérték, hogy jön.
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz andrasferenc #2736 üzenetére
Ha már higiénia, én 3-4 éve úgy használom a borotvát, hogy minden használat után a csapnál erős langyos víz alatt teljesen kimosom. A tisztítóállomást pedig 1-2 hetente egyszer szoktam beüzemelni, és az így kimosott borotvát tisztítom meg vele, mert hét közben nincs kedvem ilyenekkel foglalkozni.
Így a tisztítópatronjaim csak simán kifogynak de nem igazán van bennük fekete trutyi.
-
Prof01
veterán
válasz andrasferenc #2734 üzenetére
Itt csak 2720FT! [link]
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
andrasferenc
tag
-
Flashcash
Közösségépítő
-
Integra
titán
nem lehet, csak patronosban. néha akcióban plusz egyet hozzá csapnak, ilyesmik szoktak lenni. amúgy ha rendesen kifújod a borotva fejet használat után mindig és úgy használod, elég ha mondjuk minden héten egyszer használod csak tisztításra és minden tisztítás után bezárod. szerintem negyed évnél tovább bírja úgy. nekem bőven megéri a felárat a higiénia miatt is..
-
Prof01
veterán
válasz Integra #2706 üzenetére
Értem köszi a válaszokat!
Én 2 naponta szoktam borotválkozni, szóval talán gyorsabban fogyna, de ha 3-4 hó-t kibír az már jó. Egyébként nem lehet külön kapni ilyen folyadékot vmi literes kiszerelésben, és utántöltögetni?
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
andrasferenc
tag
Nálam a Braun tisztítófolyadék három hónapig tartott ki. Akkor tisztítottam, amikor a tisztító egység a legszennyezetebb fokozatot jelezte. Vagyis általában a 3-4 borotválkozás után. A végén a 30-ig alkalommal már olyan kevés tisztító folyadék volt a patronban, hogy nem volt eredményes az utolsó tisztítás. Menetközben is párologhat a folyadék, tekintettel a magas alkohol tartalmára.
-
nagyúr
Pont azt írtam, hogy ha lenne, más "tészta" volna. Ez olyan, mintha a Panát is szappannal/spray-el tisztítottam volna annak ellenére, hogy van hozzá külön "célállomás".
Integra: Persze, kinek mi jön be, neked a rezgőkéses, nekem meg a körkéses (pont a rezgő nem jött be). Többek közt, mert a nyak egyes helyein otthagyta nagyon a szőrt, sajnos a körkéses is, csak sokkal kevesebbet. Ezen "dolgozom" most, hogy ezt megoldjam, mivel másfajtát már nem tudok kipróbálni, mert nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz icecave #2718 üzenetére
azért kell szappan, hab meg minden nyavaja, mert ilyen borotva. főleg víz alatt. adja magát a helyzet amiben borotválkozol. de ezt jóval korábban már leírtam, hogy miért van így. röviden: marketing bullshit, aztán ez lett a vége.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Persze, hisz nyilván kényelmesebb, mint az én módszeremmel "p*csölni". Ha lenne ilyen egységem, én is azt használnám (eltekintve most a dologtól,hogy járatja a fejet tisztításkor, és hamarabb elhasználódik, tökmindegy, mennyi is most ez az idő) nem tökölnék a szappanos vízzel, és nem is vettem volna spray-t. Nem azt mondtam,hogy nem jó dolog, hanem azt,hogy nem éri meg. Nagy különbség. Szóval ha már alapból lenne, nem kellene megvennem, akkor más lenne a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz icecave #2716 üzenetére
azért nem kapsz bant mert kinyilvanitod a véleményed.
szappanos viz - spray kombot még nem próbáltam de aki megvette az RQ12xx szériához a tisztitoegységet az rendszeresen visszajár a tisztitófolyadékért.
ámbár Philipséknél félévente egy puha körömkefés tisztítás mindennél többet ér. -
nagyúr
válasz Integra #2717 üzenetére
Mint írtam, volt, Panasonic rendszer, ugyanazt csinálja, mint a brauné... Tehát úgy nyilatkozom, hogy volt ilyenem, nem pedig úgy,hogy nem volt, azt én is utálom.
Egyébként a Philipset lehet víz alatt, zuhanyzáskor használni, ott is beszappanozom az arcom,vagy gél, attól függ, és úgy borotválkozom vele. Tehát nem értem, miért rosszabb a szappanos víz, mint a sima.Nem mufurckodom, de nem fogok olyan annyiban hagyni, amiben igazságtalanul alul maradok/"lenyomnak".
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz icecave #2716 üzenetére
szappanos meg még rosszabb
nem tudom, nem foglalkozom vele. alkohol szaga van. nem is érdekel mi van benne, patikára, teljesen újszerűre kipucolja, ez számít. tudom, hogy milyen használat mellett mennyi ideig jó egy patron, mert már kipróbáltam, hogy érdemes használni.
ne legyél már mufurc de leírni hogy nincsen értelme úgy, hogy sosem volt neked, több mint butaság. ezért nem jár ban, miért járna? ne csináld már csak nem kell ilyet írni, mert semmire sem mész, csak az ember csóválja a fejét ezen, meg bosszantja a hülyeség...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nagyúr
válasz Integra #2714 üzenetére
Nem is mondtam vizes tisztítást,hanem ha figyeltél, szappanos vizet, utána pedig a Philips spray-t. Nyilván, a sima vizeshez hülye lennék hasonlítani, ezért nem is tettem. A másik dolog, hogy ha már neked van, akkor biztosan tudod az összetevőket, mert ugye én az eszközt nélkülözvén csak gyártom a levegőbe az elméleteket.
Mindegy, kiszálltam, mert semmi kedvem bant kapni azért, mert - bár ezerszer jeleztem, hogy nem kötekedés, pusztán érdeklődés - valamire kíváncsi vagyok, csak az valakinek nem tetszik.TayRol: igen, biztosan nem kamu, nem is mondtam, a Panám is szépen megtisztult, de most váltottam, és a szappanos víz/philips spray kombóval is ugyanazt a hatást érem el. Így még mindig tartom magam ahhoz, hogy felesleges (szerintem) a külön tisztító egység.
Integra: már Philips RQ1250-et használok, ezért is írtam, mert van összehesonlítási alapom (külön tisztítófolyadékos tisztítás vs. szappanos víz+spray), nem a levegőbe beszélek. Persze, Braun borotva/tisztítórendszer valóban nincs, így azzal nem tudom összehasonlítani.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
-
Integra
titán
válasz icecave #2713 üzenetére
akkor meg honnan tudod? nyílván sehonnan, csak elméleteket gyártasz bele a levegőbe..
működik, rettenet jó, a lassan 3 éves 795cc borotvám mint ami vadonat új. a vizes tisztítást meg ne hasonlítsuk már ehhez könyörgöm, tiszta óvoda...mod: cseréld le a panasonicot braun-ra, jobban jársz.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Integra #2712 üzenetére
Nincs, panasonic van, ezért kérdeztem. Viszont ha lenne, akkor sem volna válaszom a saját kérdésemre...Nem találom az összetevőket, de mielőtt meg lennék vádolva kötekedéssel, pusztán az érdekelt, hogyan oldják meg (milyen anyagokkal), hogy a víz és az olaj egy látszólag homogén vegyületet alkotva megfér egymás mellett. Mindenesetre befejezem, mert nyilvánvalóan csak engem érdekel a dolog....
Viszont más téma, ami talán jobban ide passzol: ki hogyan oldja meg a nyak egyes részein (említettem előbb), hogy levigye normálisan a borotva? Sokat mozgatja, kevésbé rányomva, vagy jobban rányomva kevesebbet mozgatva, vagy mik a módszerek? A rányomós nekem bejött, leszedte szépen, csak másnap úgy néztem ki, mint akinek kiszívta az asszony a nyakát...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
... és ez hogy nyilvánul meg? Mármint a víz poláris, az olaj meg apoláris folyadék, így nem keverednek össze... szóva van valami más anyag is, ami által mégis hajlandó az olaj szóba állni a vízzel? Mostmár komolyan érdekel, mi van a ebben tisztítófolyadékban, mindjárt rágoogle-zok, mert lehet, itt valami kémiai csoda van, amiről eddig hallgattak.
szerk: csak van benne, hisz itt is ízt írják, víz alapú tisztítófolyadék, ami olajoz: [link] (nyilván még több cucc is benne, ami ezt lehetővé teszi,hogy megférjenek, és ne váljanak szét)
Én is gondolkoztam a Philipshez,valaki írta, hogy szervízben 8k, de ez a szappanos vízben lemosom alaposan, és lefújom ezzel a cuccal még mindig jobban bejön (olcsóbb).
Persze, ez csak az én "oldalam".[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Olajoz? Olaj van a tisztítófolyadékban? Csak sima tisztítószer, aminek a patronját cserélni kell egy idő után (lásd. Panasonic-hoz amit adnak, a többit nem tudom, szóval lehet máshol máshogy van). Szóval gyakorlatilag mosószeres vízben átforgatja a fejeket. (Ami kb. a szappanos vízben történő rendes leöblítésnek felel meg). Ehhez képest, nálam mér rájön a spray-es cucc, ami viszont valóban olajoz (mert ugye a kezző nem jönne össze, víz vs. olaj egyszerre nem frankó ugye).
Nem kötekedés, hanem érdekel akkor már, hogy hogy is van ez esetleg másik gyártóknál.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Szerintem a tisztító cuccnak nem sok értelme van... Egyrészt mivel tisztítás alatt is járatja a borotvát, csak kopik a borotva. Másrészt értelmetlenül drága. Én szeppant is használok,hogy "jobban csússzon", simán elöblítem a borotvámat, nem szokott dzsuvás maradni, de azért heti egyszer szépen átfújom ezzel: HQ110, aztán ennyi. Bőven elég így szerintem.
-
Integra
titán
attól függ, hogy mennyit használod. ha minden borotválkozás után, lezabálja hamar. ha mondjuk minden harmadik után, értelem szerűen ki tudod tolni az elhasználódását. az is számít, hogy erős borostát nyírsz és kipucolod vagy csak belerakod.. minél tisztábban rakod bele, annál kevésbé/hamarabb szennyeződik el. illetve ha kiveszed a patront minden használat után és lezárod amíg újra nem használod, még tovább lesz jó. én több mint egy éve használok már egy patront így. igaz én alapvetően borostás/szakállas vagyok és 2 hetente használom.
-
-
Prof01
veterán
Egyébként jónak számít ez a 70k-s ár? Vagy találni máshol olcsóbban?
A kés+szita illetve ez a tisztító folyadék mennyibe kerül hozzá?Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Hobby rádiós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest