- ASUS routerek
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- Synology NAS
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Mikrotik routerek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Direct One (műholdas és online TV)
- OpenMediaVault
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
Hogy mennyire meg lehet szokni vagy talán inkább hozzászokni valaminek a használatához, aztán ha elmarad akkor érezni csak a hiányát.
Történetesen, én néhány éve már minden borotválkozás előtt használom a Barbon Pre Shave-t. Ma reggel valamiért, sosem történt még eddig, elfelejtettem lekezelni ezzel a Pre Shave-vel borotválkozás előtt az arcomat. Borotválkozás alatt/közben végig éreztem, hogy valami nem az igazi, kicsit nehezebben siklik az arcomon a borotva, mintha talán jobban is oda kellene nyomnom az arcomhoz, meg mintha melegebb is lenne a szita, amit eddig nem előtte sosem éreztem. Gondoltam, biztosan már kezd kopni talán a kés és ezért van ez az érzés...Na de fél éves alig a kés/szita.
Aztán felgyulladt a villanykörte.... hát persze, nem használtam a Barbont!
No szóval ennyit jelent/jelenthet egy előtti szesz használata. Legalább is nálam igen. Többnyire inkább csak mindig akkor vesszük észre a különbséget a jobb és a rosszabb között, amikor a jobbról lépünk vissza rosszabb felé.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- ASUS routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Honda FRV 2.2 dizel Executive
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest