Új hozzászólás Aktív témák
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
A kettő közül melyik lehet a jobb választás?
- Braun Series 3 ProSkin 3030s
- Philips Series 3000 - S3510/06Vagy esetleg lenne olcsóbban jobb választás?
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
ElGatto
aktív tag
Hi,
Erről a készülékről mi a véleményetek, mennyivel jobb / rosszabb mint egy One blade vagy a Remington durablade - je?
WAHL 5604-035 [link]
-
őstag
Nők részéről alapvető hiba lenne ilyen (vagy hasonló) borotvát használni, mert úgy járnának mint a férfiak....szép lassan megerősödne megvastagodna a szőrzetük, ami aztán már nem csak fél méterről látszana. Nőknek csak az epilálás, vagy a lézeres végleges szőrtelenítés a hosszútávú szépség biztosítéka. Szerintem.
-
Jenne
őstag
Itt a női borotva/arcszőrzet eltávolító készülék, hogy a másik nem se maradjon
ki... [link]
Videó is van a használatához...A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Chaser
legenda
válasz AstraCDX #11790 üzenetére
agóhhan, köszönöm, nekem normál van, nem körkéses
igazából a pofikám szőrzete elég erős, de tökéletes hozzá a 1x ezres braun, amikor még először vettem nem tudtam, de azóta tudom, h semmi értelme drágábbat vennem meg egyebekre költeni, nekem babapopsi simaság nem cél, egy pici mindig maradjon, gondolom ezek a körkésesek olyanhoz vannak kitalálva_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Melyik a legjobb/legpontosabb szakállvágó, ami ajánlott?
-
-
Jenne
őstag
válasz AstraCDX #11785 üzenetére
Szia!
A Philips az körkéses, és körbe forognak a kései, a Braun meg rezgős és lineárisan mozognak a kések. A körbe forgó kések lehet "megakadnak" a braunos folyadékben, mert abban csak egyenesirányú mozgást enged a folyadék.
Na csak vicceltem. Szerintem teljesen jók, használhatóak bármelyik borotvához, Braunhoz, Philips-hez. Én anno amikor még a hetes braunt használtam, volt, hogy a Philips folyadékát ([kép]) használtam a Brunomhoz. Tökéletesen megfelelt a célra, csak más illata volt mint a braunnak.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
AstraCDX
senior tag
Megáll az eszem !
Az egyiknél kiemelik ezt : "NOT suitable for Philips® razors!"
Van ilyen, hogy az egyik trutymó nem jó a Philipshez ?
Mi más a kétféle trugymóban, hogy nem mindegy neki, hogy Philipshez, vagy Braunhoz van használva ?
Lehet, hogy létezik rá magyarázat, de alaphelyzetben képtelen vagyok fölfogni .
Üdv.
Astra
-
Chaser
legenda
REMINGTON MB350L Lithium Beard Barba 14e ft
ezt ismeri valaki?
lassan cserélnem kell a közel 3 éves braunomat, a beépített akkuja már elég gatya, egyébként elégedett vagyok vele, főleg, hogy _soha_ nem takarítottam ki - fene a lusta pofámat ( : -
illetve ha erről nincs tapasztalat, hasonló árkategóriás philips és braun is érdekel,a legfontosabb, hogy 0,5mm körüli borostát tudjon a gép_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Használ valaki PHILIPS Jet Clean rendszert, vagy hasonló más márkájú borotva puceráj eszközt ?
Az lenne a kérdés, hogy a HQ200 folyadékon kívül használtok-e más egyéb hasonló folyadékot .
Néztem magamnak az ebay-en két másik folyadékot :
Ismeri valaki ezeket, jók lehetnek ezek ?
Üdv.
Astra
-
El Gringo
senior tag
válasz choco01 #11778 üzenetére
fogalmam sincs, nincs szakállam nem is lesz.
Ha hajat vág, nem hiszem, hogy pont szakállat ne vágna.ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
veterán
Sziasztok,
Gondolkodok szakállvágó beszerzésén, hajvágóval nem az igazi, ha meghagynék a borotán túl pár mm-t.
Philips bt7205 lenne, amire gondoltam hirtelen, de van esetleg utódja? 17k környékén jönne a media-ból.
Visszaolvastam, hogy a szőrgyűjtés megy nagyjából, az jól jönne.Everybody lies.
-
El Gringo
senior tag
válasz El Gringo #11767 üzenetére
kipróbáltam a Multigroomot hajvágásra. Nem egy Balázs Pali hajra, de aki 3-9 mm-vel vágja pl., annak szuper lesz hajvágó helyett is. Talán egy kicsit keskenyebb a feje, mint egy hajvágónak, de nem rossz így se
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Itt az év "csúcs borotvája". Telefonra szerelhető borotva. Csak Android OP. rendszer a feltétel.[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Haver borotválja a fejét, már nagyon unja a hagyományos hab-pengés dolgot.
Szerintetek ezek az elektromos borotvák alkalmasak erre?Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
őstag
válasz w.miki #11769 üzenetére
Oh! Mein Gott!!!!
Annyira nem egy nagy hókuszpókusz a borotvaolajozás, hogy a Braun rasierkommando-t kelljen házhoz hívni vészhelyzet elhárításra
Pár lehetőség:
1, A megtisztított borotvaszitára rácseppentesz egy csepp Braun borotvaolajat és az ujjad hegyével végigkened a szita teljes hosszában.
2, Borotvatisztító folyadékba (ami a kenést is biztosítja) belemártod a borotvaszitákat és hagyod megszáradni
3, Belemártod az ujjad végét egy kis babaolajba és az olajos ujjhegyeddel végigsimítod vele a borotvaszitát.
4, .... Bármit ki lehet találni, a lényeg hogy a végén a borotvaszita (bőrbarát)olajos legyen.[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
Na Urak!
Ha valakit érdekel....most találtam rá. Elvileg új, de olvassátok végig az ismertetőt. Braun 7 7840s
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
válasz #94529552 #11768 üzenetére
Más is írja, hogy 1 éven belül cserélni kellett a szitát, mert szétszakadt.
Youtube-on nem találtam (kézzel) olajozós videót, csak amin a cleaner állomással tisztították.
Szólok neki, hogy érdemes elgondolkodni a cserén. Mik az ajánlott borotvák?
Ami a BRAUN Series 3-330s borotvánál jobb, tartósabb? Vagy inkább a drágábbak?
Braun Series 5 5147S
Panasonic ES-LV95-S ARC5
Esetleg más, jó ár/érték arányú készülék?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
El Gringo
senior tag
válasz gemini #11766 üzenetére
Amazonon nézelődhetsz, szokott akcióban lenni, meg csomagolássérültként is. 5€ kupon is van 35€-os feltöltés mellé még szerintem Ha mákod van, pont lesz belőle.
én két hete vettem valami 9000 forintért szállítással együtt igaz, jó ronda volt a doboza, szóval ajándéknak semmiképp.
Amúgy nagyon kellemes anyagból van, nem gagyi műanyag, jó gumis a teste, jó a súlya, tehát jó a fogása, nem is hangos, legalábbis egy régi példányhoz képest.ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
El Gringo
senior tag
válasz gemini #11763 üzenetére
az 5-ös vízálló, és van benne egy kicsivel több tartozék, aksi kicsit nagyobb. Egyéb különbség nem nagyon lesz. Sima gép, ha neked elég a fenti pár fésű...
Orrszőrvágója jó, trimmelőfej magában olyan, amilyennek lennie kell. Hajvágásra jövő héten kipróbálom (5720ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
gemini
aktív tag
Sziasztok!
Kinétem két multigroom eszközt. Philips MG5730 és MG3740. Megér az 5000-es széria 5-6000-rel többet? Van valakinek tapasztalata bármelyikkel? Esetleg ebben a kategóriában más ajánlott termék? -
El Gringo
senior tag
válasz w.miki #11761 üzenetére
a kést meg a szitát. Youtube a barátod meg is mutatják. Bár a Braun tisztítóállomása, ha már ugyan olyat vesz, alapból keni.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
El Gringo
senior tag
válasz w.miki #11759 üzenetére
szerintem egyik se fogja sokkal jobban bírni. Olajozni kéne, ha nem tette.
-
w.miki
veterán
válasz w.miki #11758 üzenetére
vagy esetleg jobban megéri egy másik ilyen BRAUN Series 3-330s borotvát venni, mert ott tovább bírják a fejek?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
w.miki
veterán
Ismerősömnek Braun 330 borotvája van.
kepek
Nagyon szereti, de nagyon unja, hogy évente kell rendelni hozzá vágófejeket, mert elkopnak.
Van valami tipp, ahonnan jobb minőségű Braun CombiPack 32S fejeket rendelni, amik tovább bírják?
Esetleg olcsóbban is van valahol, ami gyorsan ideér?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Szakállvágóra lenne szükségem, csak a hosszúság a fontos. Minél pontosabban és minél egyenletesebben vágjon.
Nagyon max 10mm hosszúságot kell tudjon, de elég a 8mm is. 4-6 között szoktam használni....
Mit ajánlotok?
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
Jenne
őstag
Hogy mennyire meg lehet szokni vagy talán inkább hozzászokni valaminek a használatához, aztán ha elmarad akkor érezni csak a hiányát.
Történetesen, én néhány éve már minden borotválkozás előtt használom a Barbon Pre Shave-t. Ma reggel valamiért, sosem történt még eddig, elfelejtettem lekezelni ezzel a Pre Shave-vel borotválkozás előtt az arcomat. Borotválkozás alatt/közben végig éreztem, hogy valami nem az igazi, kicsit nehezebben siklik az arcomon a borotva, mintha talán jobban is oda kellene nyomnom az arcomhoz, meg mintha melegebb is lenne a szita, amit eddig nem előtte sosem éreztem. Gondoltam, biztosan már kezd kopni talán a kés és ezért van ez az érzés...Na de fél éves alig a kés/szita.
Aztán felgyulladt a villanykörte .... hát persze, nem használtam a Barbont!
No szóval ennyit jelent/jelenthet egy előtti szesz használata. Legalább is nálam igen. Többnyire inkább csak mindig akkor vesszük észre a különbséget a jobb és a rosszabb között, amikor a jobbról lépünk vissza rosszabb felé.[ Szerkesztve ]
-
El Gringo
senior tag
Vettem egy Panasonic LV95-öt és egy Philips Multigroom S5720-at Amazonról, utóbbit csomagolássérülten, volt rá még 20% így
Első Pana használat = rögtön jobb, mint hárompengéssel vagy biztonsági borotvával. Nyakam alsó fele piros szokás szerint, mondjuk nem kímélten, nem az volt a cél; de a szám körül végre semmi, és oldalt az arccsont körül sincs pirosodás. És simogatom a pofám, de nincs sercegés. Na, ezt hívják bébis€ggnek?! Sima pengéssel ilyet nem tudtam, azt hiszem, jó barátok leszünk.
A Philipset igazából orrszőrnyírónak és szemöldök-igazítónak vettem, na meg hajvágónak is jó lesz, az úgyis kezdi megadni magát. Orrszőrnyírónak eddig bevált. Önélező, szóval egy gonddal kevesebb.
-
Jenne
őstag
válasz zsoltzsolt #11748 üzenetére
-
törölt tag
válasz dime27 #11742 üzenetére
A legtöbbnek elég egyszerű a tisztítása, szitatartó felsőrész lepattint, meleg víz alatt elöblít, a külseje szárazra töröl, majd száradás után összerak. Aldis 5990 Ft-os borotvánál például így megy. Ezt a szitát eldarál, én nem tudom értelmezni, mert Braun Razor3-at tizenx évig használtam origi állapotában, nemrég csak azért vettem hozzá új szitát+kést aliról, mert továbbpasszoltam családon belül. A régi szita kopottas volt kívül, de még teljesen használható. Persze ennek is évente ajánlott a cseréje a leírás szerint, de minek.
zsoltzsolt Persze, hogy egyéni, csak azért mondtam, hogy felkészüljön, akinek még nem volt rezgős.[ Szerkesztve ]
-
golyós
addikt
Megtörtént a teszt, azt kell mondjam, kellemesen csalódtam.
3-4 napja nem borotválkoztam, kb 2mm volt a szőr, simán vette az akadályt. Nyílván ki kell alakulni a rutinnak, meg kell szokni a szálirányt, de nem lesz gond.
Max 15 percig bibelődtem, de tökéletesen sima lett a végeredmény. Éreztem a végén az iritációt, sima hidegvízes öblítés után elmúlt, talán nem fog kelleni ez után sem arcszesz vagy gél, nem használtam eddig se.
Kitapasztalom, hogy 2 vagy 3 naponta kell-e borotválkoznom és szerintem barátunk leszünk Braunékkal.11747 : megnézem a héten a Dm-et nálunk a 11.kerben. Az asszony ott dolgozik de jelenleg gyesen van, így nem tudja az árukészletet.
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
törölt tag
-
El Gringo
senior tag
válasz dime27 #11742 üzenetére
amazonon nézz körbe még ma. van akciós tisztítóállomásos series 7 és 9, és Pana is. LV6Q is 200€.
-
törölt tag
Braun 5147s Amazon Cyber Monday deal
Többit is nézzétek meg, 9-es széria is akciós.
[ Szerkesztve ]
-
dime27
őstag
Üdv!
Braun 5040s utódját keresem, esetleg vki tudna ajánlani jobbat?!
Ár lehet drágább is akár 100k csak vmi időtállóbb kéne aminek egyszerűbb a tisztítása ill nem alkatrészigényes.
Az 5040s évente egy szitát simán eldarál nálam pedig max 3 naponta borotválkozom.
Valamint sok helyen főleg a nyaki részen valamint állon is sokszor jobban át kell menni vele mert el-elhagy szőrszálakat sokszor kell sima kéziborotvával utánaigazítani.Köszi előre is a segítséget!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
golyós
addikt
válasz zsoltzsolt #11729 üzenetére
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
fradi81
veterán
válasz Dinter #11736 üzenetére
Szia
Nálam is meghalt az első ugyanígy, szerencsére visszakaptam a teljes árát joybuyon így újra megvettem remélhetőleg ez nem fog elhalálozni, de ezek szerint ez ennél a borotvánál gyakori gond lehet.
Más
Ez a borotva megéri az árát? Gondoltam eldobható 2-3 pengések helyett kipróbálnék egy ilyen hagyományosat és ez komolynak tűnik.[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
Jenne
őstag
válasz Dinter #11736 üzenetére
Nem fogsz örülni a válaszomnak, de mivel ez is kínai cucc, ezért erősen benne van a pakliban, hogy a kínai termékekre jellemző felületes (vagy nem is létező) minőség ellenőrzés miatt hibás terméket vettél.
Ismerős több olcsó órával is megjárta már, jobban járt volna, ha azon a pénzen amit azokra az órákra költött vett volna egy normálisabb órát, mondjuk egy Casiot.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Dinter
addikt
Sziasztok.
A nemrég vett Xiaomi Mijia-m nem tölt, vagyis hiába rakom fel tölteni, nem világít. Amit azért nem értek, mert nem volt leejtve, nem lett vizes az alja, szóval semmi nem indokolja ezt. Valaki találkozott már ilyennel? Mit lehet csinálni?
-
A Zéé
addikt
Én pont a borotvát vettem onnan múlt héten.
Braun 5145s lett, ott 47k volt a "Black Friday hetekben", mindenhol máshol 55k körül volt 2 év garival. Most látom mindenhol kb. annyi.Eddig 2x borotválkoztam vele, a nyakammal azért kicsit küszködik (vagy én vagyok még béna), most másodjára kicsit kipattogzott a nyakam, de nem annyira, mint pengével. Remélem ha hozzá szokik a bőröm, akkor ez is elmúlik.
Just a simple Lineman...
-
Jenne
őstag
válasz tuki2200 #11730 üzenetére
"...35e volt nyaron Alzan a Series 7 tisztito allomassal..."
Na igen persze ...
Csak hát azok a Braun hetesek a tavaszi meghirdetett Braun 100 napos gyári visszavásárlási garanciában visszaadottak voltak. Mi sem egyszerűbb és könnyebb, és főként a gyárban (ahol eleve is gyártják) újra kikozmetikázni, új állapotra felhozni a készülékeket.Minden adott hozzá. Gyári csomagolóanyagoktól kezdve ....
Alza meg eladta akciósan..! Előtte évben ősszel meg az Akcióswebáruház-nál volt ilyen.
Alzától tényleg semmit nem érdemes venni.
Egy kommentben (a sok közül) olvastam, hogy a BF előtti napokban kinéztek az Alzánál egy elektromos tűzhelyet, eredeti áron akkor volt 65.990Ft. Majd a BF napon eredeti ár 87-990 Ft-áthúzva és BF ár (!) 69.990 Ft) Lehet számolni...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz golyós #11728 üzenetére
Egyénfüggő, a nyak és áll alatt általában mindegyik villanyborotva mumusa. Nekem gyakran kell pengével igazítani ott.
Preshave Barbon a legolcsóbb, van még Pitralon, Hattric, Speick nekem most ez a kedvencem, nem szeretem az erős illatúakat.
Braun tisztítóspray-t mindenképp vegyél szerintem, 2500 Ft Kisgép Kft-nél.
-
golyós
addikt
válasz #86564352 #11723 üzenetére
Meguntam az árfigyelgetést, megvettem az Edigitalnál, szerintem nem volt olyan rossz ár 41500-ért, mégis csak series 5 ( 5147) , máshol 50ezer felett volt.
Kiváncsi vagyok nagyon, körkéses volt régebben, az annyira nem vált be, mindig át kellett menni sima borotvával a nyakamon. Érzékeny is a nyakam nagyon.
Ha jól emlékszem a Barbon vagy Pitralon pre shave-et ajánlottátok, hogy az jó.Esetleg a DM-é?Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Mátésum
aktív tag
Üdv. Egy 10 éves Phillips borotvát cserélek, és nem tudok dönteni. Tudtok esetleg segíteni, van tapasztalat a következőkkel?
Braun series 5 5030s (5020s, de úgy látom a kettő nem igazán tér el)
Philips s7370 -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Tömegek a pécsi MM-ban...Kint álltak a bemenni szándékozni akarók az Árkád folyosón, annyian akartak bemenni.
Ezen felbuzdulva inkább elmentem a 80 méterrel arrébb lévő CCC-be és vettem kettő pár téli cipőcskét...20-30-40-50% BF akcióban, nameg a zasszony CCC vásárlói kártyája. A kettő pár 41 ezer lett volna, fizettem 21 ezret.
Mondjuk borotválkozni nem tudok velük, de annyi baj legyen...[ Szerkesztve ]
-
-
golyós
addikt
Vicc ez a BF. Végignéztem pár boltot, mindenhol vannak olyan akciók , hogy máshol 5ezerrel olcsóbb ua a termék, miközben odaírja, hogy 44%.
Berágok és megveszem Osztrák Mediában a Braun 5147-et 129€-ért.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
moma
őstag
ha ilyen borosta nyírót szeretnék ezekből valamelyik jó lehet?
Philips OneBlade Pro Arc
Philips Beardtrimmer series 5000 Borostanyíróvagy tudtok most olyat, ami akciós és ajánlott? (fentiek most olcsóbbak a philipsnél)
we all deserve a bit of luck.
-
El Gringo
senior tag
[amazon.de]
LV95 akciós. -37€, és rengeteg más borotva is akciós, pl: Philips S9000 (50%)ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
xrvman
őstag
válasz freelancer68 #11714 üzenetére
Köszi, ám most nagyon jó áron jutottam hozzá a Rossmann drogériában alább a linkemen láthatod.
Viszont hogy enné meg azt aki kitalálta ezt a csenevész tartót, nem tudom mi volt vele a célja.
Ugyanis ha beleteszem / nyomom kivenni csak két kézzel tudom, méghozzá úgy hogy fel kell emelnem és előröl kezdve lefeszíteni a pengétől, mert ha a nyelénél fogva elemném fel és a tartót mintegy csak odafogva az asztalra, a penge látja kárát. Nyél felemelésekor a penge ráfekszik a műanyagra és rugózva jön csak ki.
Esetleg szállításkor jó, mert a fejet fogja. Ám akkor hova is tegyem borotválkozás után a pengét? -
Pzoli2
tag
-
xrvman
őstag
Az lesz, köszi a megerősítést.
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
A két Gillette közt csak az ár, meg a doboz más, jól látom?
https://www.dm.hu/gillette-flexball-power-borotvakeszulek-p7702018390786.html
és
https://shop.rossmann.hu/gillette-fusion-proglide-power-elemes-borotvakeszulek-1-db
Mobilról vagyok, nem tudok linket betenni, bocsi ezért. -
gulupeti
senior tag
Egy nő ismerősöm szeretne a bátyjának haj- és szakállvágót venni. Engem kért meg, hogy ez ügyben kicsit szétnéznék-e. Mivel annyira én sem vagyok képben, így a segítségeteket szeretném kérni. Mi az amit már nyugodtan meg lehet venni? Pár évig bizonyára szeretné használni, praktikus legyen, jó minőségű és kényelmes legyen a használata.
Egy ilyen megfelelő lehet vagy inkább a nagytestvére?Vagy tudnátok ajánlani esetleg mást, amit érdemesebb lenne megvásárolni?
Köszönöm.
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Szakallvago ugyeben erdemes 20ezer fole menni, vagy elegnek kell lennie egy Braun B5070-nek is?Samsung Galaxy A55 5G
-
1eske
tag
Jelenleg egy Braun Waterflex WF2 borotvát nyúzok, már 3 éve, de egyre kevésbé elégíti ki az igényeimet, de az is lehet hogy a technikám nem a legjobb
Viszonylag ritka és gyenge az arcszőrzetem, így ez is nehézséget okozhat neki, főként az állam aljánál szokott problémás lenni a dolog. Most egy nagy apró méhrács darabka ki is tört fém fóliából, de ahogy látom ezt külön is meg lehet venni. Bár ahogy látom elég húzós ára van 10k környékén lehet venni ezt a cseredarabot.
Ki mit javasol? Egy új borotva vásárlása, vagy a cseredarab beszerzése?
-
Kiss_R
tag
Lezárulni látszik a szakállvágó mizériám. DPD-s baki után végül az eMAG visszautalta az "elpusztíthatatlan" Remington teljes vételárát. Futár átvette tőlem a csomagot, egy hét után már a számlámon volt a vételár, eMAG -nál néhány órát ültek rajta csak (beérkezett hozzájuk egyik reggel, kora délután már írták, hogy vissza fogják utalni a pénzt).
Helyette vettem egy Philips BT5200-est. A Remingtonhoz képest fapados a készlet (szó szerint pár tartozéka van csak), az anyaghasználata miatt bazáribbnak is tűnik (bár valószínűleg nem az, hiszen ez is teljesen mosható gép) azzal vagy a régi Braun Cruzer6-tal összehasonlítva.
A külsőségeken túl a gép erős, gyorsan dolgozik, az akku nem tudom, mennyit bírhat; hetente egyszer nyírom a borostát, akkor nyugger tempóban 25 percet elpiszmogok a tükör előtt, nem jelez, hogy merülne (feltöltött akkuval indul a rituálé). Elvileg két ilyen alkalmat ki kell, hogy húzzon.
Mások is írták hátránynak, hogy a szőrt nagyon szórja, ezt én is megerősítem. Vagy szellősebb a gép kialakítása, vagy csak gyorsabban jár a pengesor, de nagyobb mocskot csinál, mint a Cruzer6, de ennyit kibírok.
Pár alkalmon vagyok túl a géppel, egyelőre meg vagyok vele elégedve. -
E.Kaufmann
veterán
válasz Degeczi #11705 üzenetére
Lehet azok a cuccok meg mennek a román outletekbe
Felénk is a Penny szokott csak mostanában sátrazni. Múltkor is vettem egy jó kis ajtótámasztó sünt ötszázértPS: most nézem, hogy az adott sünt a Praktiker is árulja , 1699 Ft, úgyhogy jól jártam azzal is
Hasznos amúgy, ajtócsapódást jól gátolja, súlyos egy jószág.Amúgy On: az adott borotva még most is kapható néhány lidiben 8-9ezer környékén, tegnap láttam.
[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Degeczi
nagyúr
válasz E.Kaufmann #11702 üzenetére
Igen, ez volt pár hete 8e-ért. A design ellenére nem billen a feje, de ennyit mindenképpen megér, tartaléknak is (márkáshoz csak a kés ennél drágább)
Szeged környékén sajnos biztosan nincsen ilyen outlet, a Lidi pedig egy ideje már sajnos felhagyott a "sátrazós" akcióival, idén egyáltalán nem hirdettek olyat.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz Nagya21 #11703 üzenetére
Debrecenben a Shell kúttal szemben a Böszörményi út elején Egy régi talán laktanyánk vagy raktárnak használt épületben ahol van ruhásbolt meg tánciskola is.
De nem hiszem, hogy Pesten vagy más nagyvárosokban ne lenne hasonló.[ Szerkesztve ]
-
Nagya21
addikt
válasz E.Kaufmann #11702 üzenetére
HAli!!
Elárulnád, hogy hol van ez az outlet?
Üdv NAgyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
E.Kaufmann
veterán
válasz Degeczi #11691 üzenetére
Lidiset vettem végül ötért. Van egy outlet bontott és sérült Lidis cuccokkal, addig nézegettem, míg meg nem találtam egy bontatlan példányt elkeveredve a sok bontott között. Eddig rendben müxik kopp-kopp.
Ez az: [link][ Szerkesztve ]
-
1eske
tag
válasz #94529552 #11697 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Ha jól látom, akkor 3 versenyző van ebben a max 8000-es keretig amiben nézelődök:
Philips Bodygroom BG3010
Braun MGK3020
Remington BHT250A Braun nekem nem igazán szimpi, mert bár sok cserélhető fejet adnak hozzá, talán pont emiatt ez inkább szakállvágásra van, mint testszőrzet nyírására.
Valahogy a Philips szimpatikusabb a feje miatt a Remingtonnal szemben a több pengés megoldás miatt, bár gyakorlatban fogalmam sincs melyik jobb.
Van valami oldal ahol értelmes véleményeket lehet ezekről olvasni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Házimozi belépő szinten
- Revolut
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- További aktív témák...