Hirdetés
-
IT café
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluekoli
tag
válasz
Eagl3 #184424 üzenetére
Okoskereket nem. Valamit magyarázott az eladó, hogy valami alkatrészt szerecsére nem kellett cserélni, mert még olyan jó állapotban volt, lehet épp ez volt az. Az okoskerékről megállapítható, hogy csereérett-e vagy alapból javasolt cserélni a vezérléssel?
Hogy külön a vezérlés csere mennyi volt, nem tudom, mert több dolgot csináltattam velük (szűrök, automata váltó olaj stb.). A számlát feltöltöttem, ott részletezve vannak az elvégzett műveletek és a hozzátartozó árak.
Új hozzászólás Aktív témák
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- JVC Autós Fejegység /// Újszerű // Számla + Garancia
- Roborock S8 White, 2 év garancia
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest