- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
IT café
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kalapaacs
tag
De lehet, és ők állították be:
To update the currency we use to charge your credit card, please reply to this email with the following information:
•The last four digits of the credit card affected.
•The currency you want to use for your credit card.
Elküldtem, és válaszként:
I have received your request to change the currency of your credit card ending XXXX to USD. This is now complete and the currency of your card has been updated in your PayPal account.Viszont azt a menüt amiről a screen shut-ot küldted, azt hol találom? Csak hogy leellenőrizzem mit látok ott..
-
Mardel
őstag
-
Dexar007
veterán
Értem én..de akkor először mért kell középárfolyamon 280.6 euroval számolni?! Akkor számoljanak eladásival végig..direkt csináltam egy tesztvásárlást 1.50 dollár értékben..akkor is persze dollár középárfolyamon váltottak..aztán hopp meggondolták magukat.
Ha így nem fogadja el a paypal, akkor majd átváltom pénzváltónál, és rárakom egy osztrák számlára ahonnan ingyenes az átutalás külföldi bankba,mert gondolom ez is hungarikum, hogy 1000-2000Ft-ot levonnak egy egyszerű külföldi átutalásért.
-
Dexar007
veterán
Zárolt összegben 234 ezer jelent meg, ami az aznapi deviza középárfolyam volt, erre könyvelt összegként, mikor amúgy is felment 3-4 ft-ot az euro, akkor már deviza eladásival számolnak.
Egyszerűbb lett volna egy pénzváltónál eurot váltani 281-ért aznap, felrakni egy euro-s számlára és azzal fizetni paypalon keresztül, vagy ha nem fogadja el akkor az eurot átutalom paypalra és utána fizetek.Én meg elkezdtem örülni, hogy mégis milyen jófejek, amiért deviza középen számolnak 281-el..erre 290,53 szuper.
-
Tibcsii_87
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Túra és kirándulás topic
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest