- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Windows 10
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen program, ami...?
- Synology NAS
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Videó stream letöltése
- Mesterséges intelligencia topik
-
IT café
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
Rendben, köszönöm válaszod. Nem vásárolok sűrűn neten főleg olyan helyről nem ahol van paypal, ezért vagyok kicsit tanácstalan. Inkább szolgáltatói számlákat fizetek online bankkártyás fizetéssel ahol nincs dijnet. Persze vannak netes vásárlásaim is, de számomra megbízható magyar boltokból ahol banki oldalra irányít a fizetéskor. Bár már mint írtam sokszor képbe kerültek külföldi vásárlások is aminél már nem tarrtom megbízhatónak az online bankkártyás fizetést ha egyáltalán van. Mivel én is erstés vagyok nekem is az lenne. Legalább így már az árát is tudom.
Ha nem kérek nagy dolgot kicsit rávilágítanál nekem is ezekre a fontosabb indokokra? Remélem nem olyat kérek ami nem publikus. Nem olyan régen vásárolok neten, ezért próbálok tanulni. Az átvágás eseténi pénz bukta kikerülése ez oké, bár azt még nem értem ez hogyan működik, működhet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Roland BK-3 Billentésérzékeny szintetizátor
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest