Új hozzászólás Aktív témák
-
andy83
aktív tag
Outlook 2003-ban be lehet úgy állítani, hogy ha mondjuk van egy freemail-es és egy gmail-es e-mailcímem, akkor az oda beérkező e-maileket az outlook külön mappába gyűjtse?
Vagyis csinálnék a bejövő mappába egy freemail és egy gmail almappát, és azokba jönnének külön az e-mailek.
Előre is köszi a segítséget!facebook.com/SzeretekMozizni
-
andy83
aktív tag
Lenne még egy kérdésem.
Outlook 2007-ben hogy lehet visszaállítani az archivált üzeneteket, hogy kerüljenek fel vissza a "Személyes mappákba"? És ha ez sikerült, hogy lehetne kikapcsolni az archiválást?
Köszi!
facebook.com/SzeretekMozizni
-
andy83
aktív tag
Azt megtaláltam, hogy hol hogy lehet módosítani az archiválás beállításait. Nálam az volt a gond, hogy nem volt bepipálva az archiválás előtti rákérdezés, így automatikusan csinálta a tudtom nélkül.
Ha most beállítom, hogy ne archiváljon, akkor azokkal a mailekkel mi lesz, ami már az archívumban van? Törlődnek vagy visszarakja őket az eredeti helyére?
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap óta van egy problémám az Outlook 2007-tel, nem küldi el a kb 1MB-nál nagyobb e-maileket. Eddig ez gond nélkül megtörtént, most viszont tölt-tölt, de végül ott marad a postázandóban.
A Digi-nél van a netem, és működik rendesen, most megnéztem sebességmérővel is, és 10megával tölt felfelé is...
Van ötletetek, hogy mi lehet a probléma?
Előre is köszi!
-
andy83
aktív tag
Pontosan ezt írja ki:
'Küldés' feladat hibát jelzett (0x8004210B): 'A művelet időtúllépés miatt leállt, mert a küldő kiszolgáló (SMTP) nem válaszolt. Ha ez az üzenet a továbbiakban is megjelenik, forduljon internetszolgáltatójához vagy a kiszolgáló rendszergazdájához.'
Na de a kis méretű e-mailekkel semmi gond...
UPDATE:
Sőt, kimegy a mail, megkapja a címzett, viszont nálam azt jelzi hogy nem ment el, és nincs is az elküldöttekben... Na ez milyen???
[ Szerkesztve ]
-
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Outlook 2007-ben szeretnék olyat csinálni, hogy kb 25 embernek küldeném el ugyanazt az e-mailt egyszerre, viszont úgy, hogy egymás címeit ne láthassák.
Ezt hogyan lehet megcsinálni?Előre is köszi!
-
andy83
aktív tag
Az mitől van, hogy az Outlook 2007-em 2-3 hetente rendszeresen újraindexeli az e-maileket? Elég idegesítő, mert kb 2 napig csinálja, és addig nem tudok keresni benne rendesen...
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném teljesen újrarakni a gépemet. Van arra lehetőség, hogy az Outlook 2007-ben elmentett fiókok beállításait kinyerjem valahogy?
Mert jó pár e-mail fiókom van benne, és egyszerűbb lenne így, mint utána mindet újra beállítgatni.Előre is köszi!
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Outlook 2007-et használok. Eddig minden rendben volt az indexeléssel, ma délben viszont csináltam egy takarítást CCleanerrel, utána egy reboot, és elkezdte újraindexelni az egész levelezést.
Valószínű a CCleanerben van vmi rosszul beállítva, de nem tudom mi, mert az MS Office 2007 mellől ki van véve a pipa.
Van ötletek, hogy mi lehetett a gond?
Előre is köszi!
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Outlook 2007-et használok Windows 10-en, és a napokban volt egy MS frissítés, azóta nem működik az indexelt keresés az Outlookban. Rengeteg céges levelem van, és eddig ugye, ha beírtam vmit, azonnal hozta a találatokat, most pedig 5 percbe is telik, hogy végig nézze az összes levelet.
Van ötletetek, hogy mi lehet a gond?
Előre is köszönöm!facebook.com/SzeretekMozizni
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Office 2007-et használok, és most vettem egy Office 365 előfizetést.
Ebből nekem az Outlook a legfontosabb, a céges levelezésben 90ezer e-mail van, 20 giga méretű levelező fájllal, eléggé aggódok miatta.
Hogy érdemes elvégezni a váltást, hogy ne legyen gond?
Előre is köszönöm!facebook.com/SzeretekMozizni
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Az Office 365 Outlookját használom. Vettem egy új laptopot, és szeretném átmásolni a teljesen levelezésemet minden beállítással együtt az új gépre. Ezt hogyan tudom megtenni?
(nagyjából 20 gigányi adatról van szó, az aktuális levelezéssel és az archívummal együtt)Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest