Új hozzászólás Aktív témák
-
voyi
aktív tag
válasz
Atomantiii #8915 üzenetére
Közben megtaláltam ezt a beállítást, új keresési mappát kellett beállítani és ott a régi leveleknél meglehet adni honnantól töltse be az összes levelet, úgyhogy megoldódott a problémám.
-
voyi
aktív tag
válasz
Atomantiii #8915 üzenetére
Ez szerintem gmailes gond lesz, mivel a másik 2 fiókomnál minden levelet letöltött. Szóval a gmailes böngészős felületen kell valamit beállítani, de eddig nem jöttem rá konkétan mit kell és hol
-
voyi
aktív tag
Sziasztok,
Outlook 16ban a gmailes e-mailemnél be van állítva az IMAP, de csak az idei e-mailek láthatóak, a tavalyi meg korábbiak nem. Ezek az e-mailek az online böngészős felületnél ottvannak... Van-e rá mód valahogy szinkronizálni a régebbi e-maileket is?
[ Szerkesztve ]
-
voyi
aktív tag
Sziasztok.
Gondoltam, újrateszem az outlookom mert megmakacsolta magát és nem hajlandó SMTP szerveren küldeni levelet sehogyse. Nos, mikor újratelepítettem az egész office-t és állítanám be újra a fiókom (gmail), nem működik még most se a levélküldés!
Esetleg tudja valaki mit hogy kellene beállítani hogy működjön?
[ Szerkesztve ]
-
voyi
aktív tag
válasz
Williamgrant #6358 üzenetére
újratelepítés úgytűnik megoldotta a problémát
Gond nélkül csatlakozott ezúttal.
[ Szerkesztve ]
-
voyi
aktív tag
válasz
Williamgrant #6356 üzenetére
Írtam már fentebb,hogy megnéztem minden egyes beállítást és összevetettem a google mail ajánlott levelezőklienses beállításaival a böngészőmben az erre vonatkozó weboldalukon... Mindazonáltal nem győzöm hangsúlyozni amúgy, hogy eddig ugyanezekkel a beállításokkal simán csatlakozott,szóval 100% jól volt beállítva. Még a fiókom törlése előtt is megnéztem és akkor is minden stimmelt a beállításokban.
Asszony gépe még windows -os,de ott az ősrégi 2007es outlook van, amit elég macerás volt anno beállítani (windowslive mail) , úgyhogy azt semmiképp sem fogom lecserélni 2013as-ra. Nembeszélve arról,hogy kb egy szupernova erejű balhét csinálna belőle,hogy beletúrok a jól működő gépébe,úgyhogy a saját lelki és testi épségem megőrzése érdekében ezt az opciót kihagyom
Azt viszont ki tudom próbálni,hogy az egész office 2013as programcsomagot letörlöm és feltelepítem megint,köztük az outlookot is és megnézem, hátha újra tud csatlakozni.
[ Szerkesztve ]
-
voyi
aktív tag
válasz
Williamgrant #6354 üzenetére
Okés, egyéb levelezőprogram eszembe sem jutott,kösz a tippet. Mindjárt meg is írom hogy műxik-e.
Na feltelepítettem beállítottam, teljesen jól műxik.
Outlookból azóta töröltem a fiókomat majd újrapróbáltam beállítani mindent, és továbbra se akar csatlakozni a kiszolgálóhoz...[ Szerkesztve ]
-
voyi
aktív tag
Üdv!
Megint szivat a google mail, az outlookon (2013) keresztül sehogysem enged kapcsolódni az imap kiszolgálóhoz.
Amiket próbáltam:
- Engedélyeztem a kevésbé biztonságos kliensek használtatát a gmail fiókomban.
- Lecsekkoltam az IMAP kiszolgálós paramétereket az outlookban ,azaz port,szervercím,stb. Minden tökéletesen bevan állítva, összehasonlítottam direkt a google oldalán leírtakkal.
- Tűzfalamat kikapcsoltam.Esetleg ezekután tudna valaki valami ötletet ajánlani mitévő legyek?
A vicc az egészben,hogy az androidos k-mail levelezőappom a telómban minden további gond nélkül működik.
Itt van egy screenshot a hibaüziről:Lehet hülye kérdés,de létezik-e olyan hogy letiltotta véglegesen valamiért a google az outlook kliensem?
[ Szerkesztve ]
-
voyi
aktív tag
válasz
Williamgrant #6099 üzenetére
kösziszépen, megtaláltam!
most már működik
-
voyi
aktív tag
Sziasztok,
Segítségeteket szeretném kérni. Google fiókomban átállítottam a jelszavam,majd átállítottam az outlook levelezőprogramban is.
Ezt a hibaüzeneted dobja ki nekem,nem akar bejelentkezni. A jelszót tuti jól írtam be. Esetleg ha valaki tudja a megoldást,légyszives ossza meg velem. Köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- A legolcsóbb árak! Jogtiszta Windows operációs rendszerek számlával!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok