Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregman
tag
Szia!
Nem biztos, hogy pont erre van szükséged, de én speciel nagyon szeretem és jól működik:
MailStore [link]
A MailstoreHome magán célra ingyenes.
Szinte mindent le tud menteni, önálló program kb. olyan mint egy levelező kliens, azaz egyenként megtalálod benne a lementett leveleidet csatolmányokkal mindennel együtt.Tudtommal vissza is állíthatók belőle a levelek.
Különböző levelező rendszerek között is működik pl. Outlookból importálsz és ThunderBird-be exportálsz.
Az igazság az, hogy ezen két utolsó tulajdonságát nem próbáltam, nekem teljesen megfelelt eddig, hogy rendszeresen lementem a régi leveleimet, amik olvashatók, kereshetők maradnak, csak nem a levelező klienset kell ehhez használnom, hanem a MailStore-t.[ Szerkesztve ]
-
Gregman
tag
Sziasztok!
Feltelepítettem az Outlook 2013-at, de valamit elszúrhattam a konfiguráció során (mail szerver neve? usernév? stb.?), mert valami hasonló hibaüzenetet kapok mint "(#4934) vigyori78".
A fő problémám viszont az, hogy elindítom az Outlook-ot, tölt, kapcsolatot keres majd feldobja a hibaüzenetet és gyakorlatilag csak kilépni tudok a programból, semmi mást.
Azaz nem indul el az Outlook olyan szinten, hogy újra neki tudnék látni a bekonfigurálásának.Már a komplett Office csomagot "uninstaláltam", gép újraindít, majd ismét feltelepítettem.
Valami még is megmaradt a gépen, mert emlékszik az első konfigurálásra, vagyis nem tudom továbbra sem megváltoztatni a beállításait, mert gyakorlatilag nem indul el a program.Please help!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kedvenc zene a mai napra
- Hell Let Loose
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...